Gość: *** IP: *.poznan.tktelekom.pl 07.06.04, 15:28 Czy wg. was ładnie wyglądają pomalowane u nóg paznokcie do butów sandałów, o "naturalnym", beżowym kolorze? I czy te buty nadają się do sukienki/spódnicy, takiej zwykłej na co dzień? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek Re: sandały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:33 Za mało danych! Jakie to sandały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: sandały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:40 Za mało danych! Jaka to spódnica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: sandały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:43 Dane dotyczące spódnicy są: "zwykła"... i wszystko jasne hehehe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: sandały IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:48 Na temat sandałów też: są o "naturalnym", beżowym kolorze :)))) No to co? Wg mnie PASUJE, dziewczyno!!! Zwykła do naturalnego zawsze pasi, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: sandały IP: *.poznan.tktelekom.pl 07.06.04, 15:50 Spódnica/sukienka obojętnie; może być jeans'owa, może być bardziej zwiewna. Pisząc zwykła, na co dzień chodziło mi o to, że nie wieczorowa ;-) Buty jasny beż, typowe sandały, dwa paski wszerz, jeden wzdłuż ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: sandały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:55 Francuski manicure jest uniwersalny i pasuje do wszystkiego. Zwłaszcza do pięknie opalonych stóp (sexy!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: sandały IP: *.poznan.tktelekom.pl 07.06.04, 15:58 To jeszcze trzeba się opalić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: sandały IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 16:08 Koniecznie! Blada stopa w sandałach wygląda niezbyt apetycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna of siur! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:48 ja preferuje kolor lakieru ciemny fiolet, ciemny brąż, oberżyna, co by nie było widac brudu pod paznokciami.wiadkomo, ze w sandalach nogi brudza sie szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obierzyna do radka i krzyska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:49 chlopcy, a jaki wy preferujecie kolor lakieru? tylko nie piszcie mi ze rozowy! Odpowiedz Link Zgłoś