Dodaj do ulubionych

Moderatorze - ośla, za co?

28.01.12, 15:07
forum.gazeta.pl/forum/w,396,132811578,132811578,Chapeau_bas_.html
No niech mi ktoś wyjaśni.
Obserwuj wątek
    • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:08
      Użytkowniku, m.in. zjadłem śniadanie, byłem na zakupach, będę oglądać film i wkurzam się , bo leje deszcz... lądują na oślej. Rozumiemy czy nie?;)
      • karczmarz_ym Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:14
        wersja_robocza napisała:

> Użytkowniku, m.in. zjadłem śniadanie, byłem na zakupach, będę oglądać film i wk
        > urzam się , bo leje deszcz... lądują na oślej. Rozumiemy czy nie?;)

Niegdyś faceci ( w czasach mojego dzieciństwa a i wtedy, gdy ja sam uczyłem swojego syna jeździć na łyżwach) śmigali z dzieciakami a panie przytupując na mrozie pilnowały butów. Teraz jest odwrotnie. I o tym pisałem. Kumasz bazę wersjo_robocza?
        • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:22
          Staram się. Ty też się wysil.;)
      • georgia241 Re: Moderatorze - ośla, za co? 29.01.12, 14:58
        Wersjo, tyś nie babka?
        • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 29.01.12, 15:00
          Baba, baba.;)
    • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:10
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,131676491,131679311,Re_Jakie_watki_charakteryzuja_forum_kobieta.html
      Warto byłoby zapoznać się jeszcze raz z regulaminem i netykietą. Akceptowałeś je zakładając konto.;)
      • karczmarz_ym Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:15
        wersja_robocza napisała:

> forum.gazeta.pl/forum/w,16,131676491,131679311,Re_Jakie_watki_charakteryzuja_forum_kobieta.html
        > Warto byłoby zapoznać się jeszcze raz z regulaminem i netykietą. Akceptowałeś j
        > e zakładając konto.;)
        Warto byłoby rozumieć treść a nie tylko poszczególne słowa gdy kasuje się cudze wiadomości.
        • kseniainc Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:23
          Tak karczmarz.Tupnij nóżką, nareszcie , bo przestałam czytać wątki Twojego autorstwa.Ktoś powiedział-monotematyczny byłeś.Do tej chwili;-)
          • funny_game Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:16
            Ale Karczmarz ma rację: wątek nie był o tym, gdzie Karczmarz był, ale jakie wnioski z tego pobytu O KOBIETACH wyciągnął.
            Przyznam, że oniemiałam.
            • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:17
              Dobrze. Oddaję.;)
              • funny_game Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:23
                Dobrze. Dziękuję ;)
        • kalllka Re: Moderatorze - ośla, za co? 29.01.12, 15:11
          ok wiec jeslibys byl tak mily wyjasnij ( rozbierz logicznie ) 2zdania z cytowanego glownego moda ze szczegolna uwaga zaznaczonych kursywa,
          ( dzieki z gory:)
          "Było nie raz.
          Zostawiamy watki, które w jakikolwiek sposób można uznać za uniwersalne, czyli takie, że będą problemem nie tylko Agnieszki z Mławy (Kupiłam kieckę! Świetnie wyglądam! Odpisz na maila! Jest mi smutno, bo nie zrobiłam zakupów!) (...)"
    • lady-z-gaga Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:23
      "Użytkowniku, m.in. zjadłem śniadanie, byłem na zakupach, będę oglądać film i wkurzam się , bo leje deszcz... lądują na ośle"....
      jeśli zakładane są przez osoby spoza kółeczka wzajemnej adoracji, nie będące prywatnie znajomymi moderatorki :))) rozumiesz, uzytkowniku?
      Dlatego Twoje wątki lecą, a zostają takie:
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,132783731,132783731,Co_robic_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,132800940,132800940,_60_zieeeew_62_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,16,132677442,132677442,Sie_uklada.html
      • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:28
        Masz rację lady, zaraz przejrzę forum, coby twa powywalać na oślą.;)
        • grzeczna_dziewczynka15 a może trochę mniej cenzury? 28.01.12, 15:32
          Czy to jest Twoje prywatne forum?
          Powinno się usuwać wątki wulgarne, a nie te, które Tobie akurat w tym dniu nie podpasowały, albo bo nie lubisz jakiegoś użytkownika/użytkowniczki.

Myślałam, że to forum to taki kobiecy hyde park, a okazuje się to Twój prywatny folwark.
          • wersja_robocza Re: a może trochę mniej cenzury? 28.01.12, 15:33
            Hyde park jest na aquanecie. Tam nie ma moderatora. Polecam.;)
            • grzeczna_dziewczynka15 Re: a może trochę mniej cenzury? 28.01.12, 15:35
              To forum też takie było, a znikały wątki wulgarne, a Ty się zachowujesz, jakbyś posiadała tę paltformę.
        • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:32
          A teraz się zastanowię po ilu wymienionych z kimś postach, forumowicz może zostać uznanym za członka mitycznej forumowej mafii. Jakieś sugestie?;)
          • swiete.jeze Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:37
            Poniżej przedstawione są kolejno ułożone komendy dla Mistrza Gry:
            - „Miasto Zasypia” – Wszyscy gracze zamykają oczy.
            - „Budzi się Mafia” – Mafia ma okazję na zapoznanie się z członkami, i ewentualnym wytypowaniem księdza bądź Cattaniego z tłumu.
            - „Mafia Zasypia” – Mafia zamyka oczy.

Ja w nocy zasnęłam razem z miastem, to nie ja jestem w Mafii Wysoki Sądzie.
            • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:38
              Proponuję nie gadać modem (poza ewentualnymi pretensjami), bo kwalifikacja do mafii następuje z automatu.:cool:
        • lady-z-gaga Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:47
          wersja_robocza napisała:

> Masz rację lady, zaraz przejrzę forum, coby twa powywalać na oślą.;)

Też źle ;) lepiej byłoby zostawić w spokoju i twa, i obcych, nie robiących nikomu kuku, czyli wywalac jak najmniej. Chyba wszyscy liczyli po cichu, że wraz z nastaniem Twojej kadencji skończy się epoka pt " tylko moderator wie, jakie tematy pasują na FK". A tu taki zonk :P ;)
          • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:55
            Cóż, wszystkich obowiązują pewne zasady. I można na nie narzekać, ile się chce. Taki lajf i tyle. I można też na mnie narzekać, że jestem durnym modem, który nie czyta tylko wywala. Albo kogoś faworyzuje (przed zabraniem się za wątek zastanawiam się czy jeśli założyłby go ktoś inny to zrobiłabym to samo). Biorąc te robotę wiedziałam na co się porywam. I możecie mi wierzyć albo nie, ale naprawdę staram się być łagodna i wyrozumiała. Mimo, że jak czytam nikt tego nie dostrzega.;) Szkoda. I przyznaję też, ze przez ten czas, kiedy tu jestem złagodniałam jako mod (a może po prostu forum przyzwyczaiło się do mojej obecności i jest powściągliwsze).
            Spróbujcie czasem i o tym pomyśleć, a nie tylko sędzia kalosz, bo wywalił wątek.;)
            • grzeczna_dziewczynka15 Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:12
              NIe, nie taki lajf. My, użytkownicy, jak to w demokracji, możemy zmienić zasady. Skoro ludzie liczą na brak cenzury, powinnaś się dostosować do oczekiwań i usuwać jedynie treści agresywne i wulgarne.
    • czadroman Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:31
      to nie jest forum tematyczne, bardziej towarzyskie, wątki które nikogo nie obrażają, nie spamują jakąś propagandą itp. nie powinny być usuwane, moim zdaniem to brak szacunku do ludzi, nie wszyscy są też wykształceni, inteligentni i oczytani, takie osoby też nie powinny być dyskryminowane (nawet jak coś głupio napiszą)
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:34
        Może by tak zmienić moderatorkę?

Ja też założyłam parę wątków, które zostały usunięte i to bez żadnych wyjaśnień.
        Jak wątek jest nudny i nikt go nie pociągnie, to sam umrze, ale taka samowola irytuje. Jakies metody rodem z ACTA albo UB:>
      • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:35
        Czadroman, trochę nie tak. Po to fora są posegregowane, by się orientować, co gdzie jest. Inaczej można założyć jedno wielkie forum, po co ich kilkaset na gazecie.;)
        • grzeczna_dziewczynka15 Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:39
          Ale forum Kobieta, to bardzo obszerny temat. I nie rozumiem, dlaczego masz wykasowywać wątki polityczne. Takie rzeczy interesują kobiety. Nie ma ich dużo, ale jak coś jest wałkowane, to zrozumiałe, że ludzie chcą tu zobaczyć, co piszą znani im użytkownicy.

Już o tym pisano tu wcześniej, przyczyniasz się do podtrzymywania sterotypu, że kobiety to rozmawiają jedynie o modzie, urodzie, i kto je rzucił.
          • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:42
            Do komentowania bieżących wydarzeń społeczno-politycznych służą inne fora. Od czasu do czasu na FK również takie tematy się pojawiają. Sprawdź.;)
            • grzeczna_dziewczynka15 Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:09
              To, że kobieta, to tak ogólny temat, to zarówno wada jak i zaleta tego forum.
              Skoro, jak radzisz, wątki należy poruszać na forach tematycznych, forum kobieta powinno przestać istnieć.

O problemach miłosnych - na psychologii, o zjawiskach społecznych (typu wszyscy ludzie teraz lubią/nie lubią bloga kasi tusk - na socjoplogii, o ciuchach na modzie, o jedzeniu na kuchni, o tym co się lubi na forach dot. odpowiednio zainteresowań itd.

Twoja koncepcja adminowania odzwierciedla koncepcję władzy naszych polityków. Ty masz być tu dla nas - innych użytkowników, żeby miło się dyskutowało i nie było odzywek jak na wp.pl pod tytułem : jestęs głupi, a nie, bo ty jesteś debilem itd. A nie uprawiać tu jakąś tyranię i cencurować co popadnie.
              • to.niemozliwe Re: Moderatorze - ośla, za co? 29.01.12, 02:50
                grzeczna_dziewczynka15 napisała:
                >
                > O problemach miłosnych - na psychologii,

Nie radze, chyba, ze chcesz, zeby ci udowodniono, ze masz fiksum dyrdum, przy ktorym problemy milosne to betka. :-D
                • kalllka Re: Moderatorze - ośla, za co? 29.01.12, 15:37
                  o prosze ,
                  niemozliwy psychologiczy opiekun ma problem z naduzywaniem utajnionych grozb?
                  aby sie nie wdawac w niepotrzebna erystyke i nie klopotac kolegi wykretnymi odpowiedziami,,,
                  bo jednoznacznie pod grozby i pomowienia (z paragrafu) mogla by podlegac sentencja poczawszy od wyrazenia
                  "Nie radze (...)"
    • wicehrabia.julian Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:35
      jesteś potwornym nudziarzem, nic dziwnego, że nie chce cię żadna
    • mumia_ramzesa Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:43
      Co tu roztrzasac? Pewnie moderatorka nie umie jezdzic na lyzwach. ;-)
      • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 15:47
        Prawda.:( Mumia wygrała.;)
        • mumia_ramzesa Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:00
          W nagrode Mumia wyznaczy kogos do nauczenia Wersji jazdy na lyzwach. Mozna sie tu zglaszac na ochotnika.
          • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:03
            Nie. Ja już za stara na to jestem. Oddam swoja nagrodę innemu chętnemu.;)
            • karczmarz_ym Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:09
              wersja_robocza napisała:

> Nie. Ja już za stara na to jestem. Oddam swoja nagrodę innemu chętnemu.;)

Nigdy nie jest za późno! Ja w wieku 47 lat pierwszy raz pobiegłem i przebiegłem maraton. Jakby co, możemy się na Potockiej spotkać. :-)
              • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:18
                Będzie cieplej, będę biegać. Teraz zużywam siły w przyjaźniejszych warunkach.;)
                • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:19
                  Aaa i zwracam wątek.;)
                • karczmarz_ym Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:26
                  wersja_robocza napisała:

> Będzie cieplej, będę biegać. Teraz zużywam siły w przyjaźniejszych warunkach.;)

Będzie cieplej - lód się roztopi a my przecie o nauce jazdy na łyżwach piszemy :)
                  • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:27
                    Nie ma mowy. Łyżwy i ja to 2 różne bajki.;) Funny jest chętna do nauki:cool:
          • funny_game Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:20
            mumia_ramzesa napisała:

> W nagrode Mumia wyznaczy kogos do nauczenia Wersji jazdy na lyzwach. Mozna sie
            > tu zglaszac na ochotnika.

JA!!! Ja mogę!!!
            Sama nie umiem, to będzie kara dla Wersji!
            Lubię Ją, bo czasem ma rację, ale mnie wkurza, bo czasem nie ma :)
            W nagrodę więc równo z Nią sobie dópsko o lód obiję.
            • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:22
              Funny, to naprawdę gópi pomysł. I dobrze o tym wiesz.:D
              • funny_game Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:25
                Właśnie, że dobry i na dodatek przed nauką pijesz trzy karne kieliszki śliwowicy!!!
                • wersja_robocza Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:28
                  Po śliwowicy rozrabiam jak pijany zając w kapuście. I mam na to świadków.:D
      • zetka50 Re: Moderatorze - ośla, za co? 28.01.12, 16:41
        mumia_ramzesa napisała:

> Co tu roztrzasac? Pewnie moderatorka nie umie jezdzic na lyzwach. ;-)
        ja też :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka