Gość: lena IP: *.regeringen.se 09.03.02, 23:42 Ken z BB to facet naprawdę na poziomie. Zna się na makijażu, fryzurkach, paznokietkach. Ach facet marzenie można go schrupać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lol Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.02, 10:06 loooooooooooooooooooool Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 10:32 Tak ,tak.Ale to też zboczeniec.Niestety.No chyba ,że ekshibicjonizm nie jest zboczeniem.A może to tylko dewiacja?Pozdr.fan programu BB czyli zboczeńcy zboczeńcom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.regeringen.se 10.03.02, 10:38 Kenik to prawdziwy mężczyzna przez duże M a że trochę zboczony to nie ważne to się wytnie. Każdy ma przecież jakieś słabości:))) Liczy się jego niepowtarzalne wnętrze:)))i jego pomalowane paznokietki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robaczek Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 10:53 Lenka!Ale ja pisałem ogólnie.Tak naprawdę to wszyscy uczestnicy takich programów to wg mnie dewiańci.Wiem z pierwszej ręki jak wyglądaja kwalifikacje.Gdyby twój chłopak musiał odpowiadac na zadawane tam pytania ,pewnie strciłabyś do niego cały szacunek.No i nie chciałem obrazić widzów programu.Ewentualnych urażonych przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.regeringen.se 10.03.02, 11:11 Robaczku w pełni się z Tobą zgadzam:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! 10.03.02, 11:18 Dzięki Lena,bo już myślałem,że to może ze mną coś nie w porządku.Robaczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.pw.edu.pl 14.03.02, 13:05 szarak1 napisał(a): > Dzięki Lena,bo już myślałem,że to może ze mną coś nie w porządku.Robaczek Mów tylko za siebie. Ja nie przyłaczam się do Twojej opinii. Moze sie podobać nastolatkom, kobietomw wieku dwudziestu paru lat. Ja, dowswiadczona życiowo kobieta, obserwujaca rózne zachowania męższczyzn a zwlaszcza ich charakterki mowie Ci że to narcyz (zreszta sam siebie tak okreslił w programie-wolno mu takim byc). Ale mysle ze wiekszosć kobiet i młodych dziewczyn byłaby z taki facetem nieszczesliwa (chyba że trafiłby tu "swój na swego"- przeciez sa równiez i takie kobiety jak KEN). Owszem po ogladaniu faceta tylko prze ekran telewizyjny nie mozna Go ocenic całkowicie. Ładna buzia to nie wszystko. Ale tak na faceta moze patrzeć tylko kobieta, która już cos w soim zyciu przeżyła. Widzi zupełnie cos innego niż dziwczyny zafascynowane uroda chłopaka. Rózowe okulary nie pozwola im dojrzec innych rzeczy. Nie twierdze, że Ten człowiek pozbawiony jest pozytywny cech (nie mnie Go osadzać) ale poprzez pryzmat Jego zachowań, moge pokusic się o pewne wnioski i refleksje. Grażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: 198.208.26.* 14.03.02, 14:15 Biedne laski ! A potem ryczycie po nocach do poduch przez takich "kenow" ze zdradzil, ze stracil zainteresowanie, ze nieustanine oglada sie a innymi etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 14:29 Oho, i znaleźli się tacy, którzy nie zauważyli ironii w poście Leny? :- ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: 198.208.26.* 14.03.02, 14:35 Ironia ironia ale podswiadomowsc u was pracuje ostro. Fryta tez przy innych mowi ze on nie ma jaj a przy nim spuszcza uszka i sie slini. Takie to juz potraficie byc. Zbyt czesto zwracacie uwage na tych niewlasciwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A27 Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.proxy.aol.com 14.03.02, 14:38 Obejrzalam tego Kena na jakims websiet i uznalam, ze znowu nie takie cudo. W dodatku z gadka dosc kretynska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.netspace.net.au 14.03.02, 14:59 Gość portalu: ccc napisał(a): > Ironia ironia ale podswiadomowsc u was pracuje ostro. Fryta tez przy innych > mowi ze on nie ma jaj a przy nim spuszcza uszka i sie slini. Takie to juz > potraficie byc. > Zbyt czesto zwracacie uwage na tych niewlasciwych. Potwierdzam,że cała wypowiedź dotycząca Kenika jest ironiczna, kto się nie zorientował jego sprawa. Co do podświadomości to pracuje u mnie ostro, cały czas zastanawiam się jak taki facet może nazywać się mężczyzną i gdzie jeszcze taki model produkują. Bardzo Ciebie proszę nie porównuj normalnych kobiet do Fryty. To co ta osoba robi, na co się ślini to jej sprawa. Może to Ty zbyt często zwracasz uwagę na te niewłaściwe skoro myślisz, że zdrowa na umyśle kobieta mogłaby zwrócić uwagę na Kenika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: 198.208.26.* 14.03.02, 15:05 Nie zyje od dzis na tym ziemskim padole i wg mnie uklad kobiet normalnych do normalnych inaczej wynosi 50 na 50. A bardzo dobrymi weryfikatorami sa wlasnie tacy goscie jak ken. p.s. No to rozpetalem wojne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 15:13 Wojnę? Bynajmniej. Tylko szkoda (dla Ciebie) że masz aż tak zła opinię o kobietach. Poza tym, co to za "kobieta" z tamtej laluni? Gówniara niepowazna i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelos Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: 157.25.121.* 14.03.02, 15:15 A ja jestem głodny i zachciało mi się frytek. Jak to się robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 15:24 Gość portalu: Angelos napisał(a): > A ja jestem głodny i zachciało mi się frytek. Jak to się robi? Najprościej kupić w budce. Ja mam gorzej: po przeczytaniu watku o Wedlu mam straszną ochotę na ptasie mleczko :-(~~~~~ ~~ ~` Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelos Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: 157.25.121.* 14.03.02, 15:29 Gość portalu: Jo napisał(a): > Gość portalu: Angelos napisał(a): > > > A ja jestem głodny i zachciało mi się frytek. Jak to się robi? > > Najprościej kupić w budce. Ja mam gorzej: po przeczytaniu watku o Wedlu mam > straszną ochotę na ptasie mleczko :-(~~~~~ ~~ ~` Takie z budki są niedobre. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: 198.208.26.* 14.03.02, 15:23 Kurde, ja mam zla opinie ? Czy uznanie w ciemno 50% z was za osoby godne uwagi to zle ? Ale nie martw sie zebys sie poczula lepiej musze powiedziec ze Twoja reakcja zapewnila Ci miejsce w tej lepszej 50. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.02, 15:25 Tękju wasza mać ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.netspace.net.au 14.03.02, 15:24 Gość portalu: ccc napisał(a): > Nie zyje od dzis na tym ziemskim padole i wg mnie uklad kobiet normalnych do > normalnych inaczej wynosi 50 na 50. A bardzo dobrymi weryfikatorami sa wlasnie > tacy goscie jak ken. > p.s. > No to rozpetalem wojne. Nie byłoby podaży gdyby nie byłoby popytu. Krótko mówiąc kobiety normalne inaczej mają z pewnością większe powodzenie niż kobiety tzw. normalne. Jeżeli według Ciebie stosunek wynosi 50 na 50. To ja mogę stwierdzić, że stosunek facetów normalnych do facetów myślących peniskiem wynosi 30 na 70. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: 198.208.26.* 14.03.02, 15:31 Dzieki bogu mieszcze sie w tych 30% :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.netspace.net.au 14.03.02, 15:36 Gość portalu: ccc napisał(a): > Dzieki bogu mieszcze sie w tych 30% :) skąd taka pewność:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: 198.208.26.* 14.03.02, 15:39 Musisz po prostu mi uwierzyc na slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.netspace.net.au 14.03.02, 15:43 Gość portalu: ccc napisał(a): > Musisz po prostu mi uwierzyc na slowo. nie mam wyboru więc wierzę Tobie na słowo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: 198.208.26.* 14.03.02, 15:52 Dobra dziewczynka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.netspace.net.au 14.03.02, 15:57 Gość portalu: ccc napisał(a): > Dobra dziewczynka :) no nie przesadzaj taka dobra to ja nie jestem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszk Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.03.02, 19:15 on jest lalusiowaty, ja bym nie mogla z nim cokolwiek, dziewczyny dajcie sobie spokoj z takimi facetami! Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! 14.03.02, 19:55 a kto to jest ten ken??? i gdzie mozna zobaczyc BB w internecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady sluze pomoca 14.03.02, 23:51 yak-ona napisał(a): > a kto to jest ten ken??? facet od barbie. jak wiele rzczy u nas i ta slabo wyszla. sprobuj tu www.bigbrother.tvn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yak-ona Re: pawiu jak zwykle pomocny.... IP: *.client.attbi.com 15.03.02, 00:06 paw_dady napisał(a): > yak-ona napisał(a): > > > a kto to jest ten ken??? > > facet od barbie. jak wiele rzczy u nas i ta slabo wyszla. > > sprobuj tu > <a href="http://www.bigbrother.tvn.pl/"target="_blank">www.bigbrother.tvn.pl/</ > a> dzieki pawiu...moze sprobuje zobaczyc tego co jest marzeniem wszystkich kobiet,... az sie boje- roczarowania przede wszystkim!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
paw_dady ken to taki bojsbend 19.03.02, 23:48 o liczbie czlonkow =1. z naciskiem na czlonka ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inaaaa Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 16.03.02, 19:12 CO?????????????????????? Proszę nie pisac że wszzystkich, jestem kobietą, ale oprócz kobiecości mam jeszcze rozum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 16.03.02, 19:31 Myślę ,że i co poniektórych panów również. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: 193.66.190.* 16.03.02, 21:33 Gość portalu: inaaaa napisał(a): > CO?????????????????????? > > Proszę nie pisac że wszzystkich, jestem kobietą, ale oprócz kobiecości mam > jeszcze rozum. a poczucie humorku masz? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: Ken jest marzeniem każdej kobiety!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.03.02, 11:42 ken to ten od barbie, prawda? :P jakoś nigdy nie interesowali mnie chłopcy typu plastik-fantastik Odpowiedz Link Zgłoś