Dodaj do ulubionych

Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!!

18.03.12, 15:05
Zszokowala mnie wypowiedz jednej osoby na forum, ktora twierdzi,ze facet jak jest dupkiem, chamem, to niewazne czy ma do czynienia z kobieta latwa, dziwka czy z kobieta z klasa, to i tak WOBEC niej predzej czy pozniej zachowa sie jak cham.

Ja uwazam inaczej. Jak kobieta ma klase, dobra opinie, zna wartosc, jest madra to facet cham to wyczuje i NIGDY wobec niej nie zachowa sie chamsko. Przeciez inni traktuja nas tak na ile im pozwalamy, tak?

Wasze zdanie?
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:09
      Moje zdanie, w długofalowych relacjach wracamy do nabytych wcześniej zachowań, czyli burackie zachowanie to tylko kwestia czasu.
      • teletoobis Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 21:03
        I tu Alpi ma racje...
    • pamplemousserose Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:13
      > Ja uwazam inaczej. Jak kobieta ma klase, dobra opinie, zna wartosc, jest madra
      > to facet cham to wyczuje i NIGDY wobec niej nie zachowa sie chamsko.

Oczywiście, że zachowa się wobec niej chamsko. Kwestia czasu:)

> Przeciez inni traktuja nas tak na ile im pozwalamy, tak?

Bzdura. Potraktują Cię tak, jak im się wydaje za słuszne.
      Za to wybór masz w kwestii doboru towarzystwa i po prostu chamami możesz się nie otaczać.
    • georgia241 Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:14
      Nie masz racji. Cham zawsze pokaże chamskie oblicze, na klasie się nie pozna.
    • lena.nocna Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:16
      Z czasem wszystko z niego wyjdzie. Wystarczy maleńka iskierka. Ja nie po roku, to po siedmiu latach.
    • i.am.girl Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:17
      To Twoja wypowiedź jest szokująca, nie tej osoby z forum/
    • facettt ohhh Ty naiwna, naiwna... :) 18.03.12, 15:17
      klasa powala...

ale tylko takich, ktorzy czuja do niej respect :)
    • mariuszg2 Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:19
      jeszcze do niedawna było w dobrym tonie oraz poprawnie politycznie wiązać się kobiecie z tzw sfer z mężczyzną o rodowodzie robotniczo-chłopskim (patrz serial "Daleko od szosy")
      • georgia241 Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:25
        Akurat Leszek z serialu był inteligentny, dość sympatyczny. Pochodzenie zaś miał na tamte czasy najlepsze ideologicznie.
        • senseiek mozesz rowniez strescic seriale "M jak milosc"?? 21.03.12, 01:38
          > Akurat Leszek z serialu był inteligentny, dość sympatyczny. Pochodzenie zaś mia
          > ł na tamte czasy najlepsze ideologicznie.

Czy mozesz rowniez strescic seriale "M jak milosc" i "Dynastia"??
      • iwona334 Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:35
        mariuszg2 napisał:
        jeszcze do niedawna było w dobrym tonie oraz poprawnie politycznie wiązać się k
        > obiecie z tzw sfer z mężczyzną o rodowodzie robotniczo-chłopskim (patrz serial
        > "Daleko od szosy")

tera tyz - pod warunkiem, ze ma wlasna firme.
    • triismegistos Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:47
      Typowa filozofia przemocowca, obwinianie ofiary. Nie, nie jest winą kobiety, że zachowałeś się jak burak, po prostu jesteś chamem i prostakiem.
    • headvig Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:53
      Na niektorych, tych inteligentnyh to działa i tutaj się z tobą zgodzę. Ale jesli jest chamem a do tego burakiem, to chamstwo będzie wychodzić z niego cały czas, bez wzgledu ile klasy w sobie będzie miala jego pani...
    • lonely.stoner Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 15:59
      aha, a jak bije to dlatego ze zupa byla za slona,...
      • georgia241 Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 18.03.12, 16:08
        Sól jest trująca! Uzasadniony powód!!!
    • m-kow Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 19.03.12, 01:33
      Kolejna koncepcja z gatunku "moja klasa i poczucie własnej wartości" obudzi w bucu uśpionego Lorda, czyli przy mnie wyszlachetnieje.
      Tyle, że zwykle nie zgodnie z porzekadłem "daj chłopu zegarek..."
    • qw994 Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 19.03.12, 06:59
      Żartujesz sobie?
    • hildegarda-z-plocka Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 16:23
      hehe jasne. jak mniemam, urodziles sie wczoraj?:P
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 16:33

Ja uwazam inaczej. Jak kobieta ma klase, dobra opinie, zna wartosc, jest madra to facet cham to wyczuje i NIGDY wobec niej nie zachowa sie chamsko. Przeciez inni traktuja nas tak na ile im pozwalamy, tak?

Nie rozumiem...
      Załóżmy że się spotkamy. CO miałoby mnie powstrzymać przed byciem chamskim wobec Twojej osoby?
      • wersja_robocza Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 20:13
        g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

> Załóżmy że się spotkamy. CO miałoby mnie powstrzymać przed byciem chamskim wobe
        > c Twojej osoby?
        >

No jak wiadomo dla chama barierą nie o przejścia jest czyjaś klasa i szyk.;)
    • 10iwonka10 Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 19:57
      Moze nie zachowa sie w relacjach neutralnych jak praca, luzny znajomy ....ale w zwiazku? Nie badz naiwna pierwsza sprzeczka i cham z niego wyjdzie na 100%.
      • tanahoe Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 20:15
        E tam bredzicie. Kobieta z klasą nie będzie się zadawać z chamem więc w czym problem???
        • amanda-lear Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 20:22
          Wbrew pozorom siłaczki to nie wymarły wraz z nastaniem młodej Polski
    • moonogamistka Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 21:09
      Bzdura. Cham to cham, wylezie jak znajdzie sie okazja.
      • nelamela Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 22:22
        Kiedys też tak uważałam.Ale ja byłam naiwna.W kontaktach z panem burakiem mimo że bardzo sie starał w końcu po prawie roku wyszło, że to skończony idiota i cham.Słuchaj starszych-rację mają.Pozdrawiam.
        • moonogamistka Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 22:49
          Prosz.pisze to samo...
    • kseniainc Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 20.03.12, 22:29
      Słoma wychodzi i z drogich butów. Chama, prostaka, kmiota można wyczuć na kilometr i prędko rozszyfrować.
    • marguy Re: Cham, burak, prostak !!!!!!!!!!!! 21.03.12, 01:51
      vertes,
      bravo! twoj nick jest adekwatny do twojego sposobu naiwnego, "zielonego" myslenia.
      Albo jeszcze nigdy nie mialas do czynienia z nastojaszczym chamem, a wierz mi, ze w kraju jest takich sporo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka