amanda-lear 30.03.12, 12:39 zmieniaja sie pokolenia na forum. czas odchodzic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
timetotime Re: dorastanie 30.03.12, 12:42 Może jakaś ankietka? ;) Też się zastanawiam czy nie poszukać sobie innego miejsca do podczytywania. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: dorastanie 30.03.12, 12:43 hmmm przewazaja tu singielki nie z wyboru w wieku ok 35 lat Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: dorastanie 30.03.12, 12:50 Zalozcie sobie swoje forum. To nie jest trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: dorastanie 30.03.12, 12:57 wiem, bo mialam swoje forum. raczej chodzilo mi o to ze z czasem powszednieje to co przez jakis czas bawilo. coraz mniej sie czyta, coraz mniej sie pisze. tematy powtarzalne przewidywalne przewalkowane na 10 strone niczym ciasto francuskie. Odpowiedz Link Zgłoś
my_favourite_axe Re: dorastanie 30.03.12, 13:13 pokolenia to swoją drogą, gorzej że starzy wyjadacze zaczynają bawić się w trolle, to jest dopiero smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio ja tam nigdy nie dorosne :) 30.03.12, 14:02 amanda-lear napisała: > zmieniaja sie pokolenia na forum. czas odchodzic? :) - a o odejscie zadba Ten, ktory nas tu sprowadzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: ja tam nigdy nie dorosne :) 30.03.12, 14:10 maly.jasio napisał: > - a o odejscie zadba Ten, ktory nas tu sprowadzil :) Raz Dwa Trzy - Trudno nie wierzyć w nic(Religious) Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: dorastanie 30.03.12, 14:31 Chyba trzeba będzie jakieś życie prywatne ogarnąć;] Odpowiedz Link Zgłoś
amanda-lear Re: dorastanie 30.03.12, 14:44 dobrze prawisz;) czas przebywania na forum jest odwrotnie proporcjonalny do przezywania zycia w realu. chyba juz czas ewakuowac sie z tego matrixa;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: dorastanie 30.03.12, 14:51 amanda-lear napisała: chyba juz czas ewakuowac sie z tego matrixa;) - to zanim to zrobisz, jescze Cie chwyce za kudelki (@) - ale dopiero wieczorem :) www.lideria.pl/Zosia-Samosia-Julian-Tuwim/sklep/opis?nr=24853#opis Odpowiedz Link Zgłoś