Dodaj do ulubionych

ulżyć sobie

10.04.12, 00:02
Jak wyżalnia to wyżalnia mogę sobie ulżyc i niczego nie oczekuję w zamian ale czasami tak mnie gniecie, że czas to gdzieś wypchnąć.
- rodzice mnie nigdy nie kochali , a jak kochali to miłością której nie rozumiem i tego nic już nie naprawi, byłam dzieckiem kolejnym , niechcianym
- jak znalazłam kogoś dla kogo byłam całym światem, to po piecu latach wziął i umarł i zostawił mnie z tym żalem na kolejnych dwadzieścia kilka lat
- jak poznałam kogoś kto powiedział, ze nie szkodzi, ze go nie kocham jego miłości starczy za dwojga i najważniejsze żebym za niego wyszła, to uwikłał mnie tak, że do końca życia z tego nie wyjdę
- żyję, a dokładnie wegetuję , nie ma dla mnie ratunku ani żadnej nadziei
- ciesze się, że każdy kolejny upływający dzień przybliża mnie do końca tej nędznej egzystencji i że w końcu zdechnę, chociaż tak naprawdę powinnam się sama zabić, bo jakie życie taka śmierć.
Obserwuj wątek
    • voxave Re: ulżyć sobie 10.04.12, 02:55
      Znajdź sobie pasjonujace hobby, to zajmie twój czas i myślenie--wiele osób tak robi...
      • i.am.girl Re: ulżyć sobie 10.04.12, 22:11
        Otóż to
    • ossownica48 Re: ulżyć sobie 12.04.12, 11:32
      Skąd ja to znam:),czasami kretyńskie myśli nie dają funkcjonować,dlaczego niema w łepetynie guzika,który wyłącza złe myśli?Swego czasu ojciec mój powiedział mi,dziecko nie skarż się,ponieważ wrogowie się cieszą,lepiej śmiej się nawet jak boli,bo wtedy wróg głupieje:))nie wie co jest grane:))Głowa do góry wiosna przecież:))
      • pawliszy Re: ulżyć sobie 13.04.12, 18:32
        Trochę mi puściło ale masz rację powinien być jakiś guzik albo chociaż wentyl. A później coś coś pozwoli z powrotem nabrać powietrza w płuca i podnieś łeb.
        Dzieki
        • Gość: pytanie Re: ulżyć sobie IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 16.04.12, 04:58
          i kto mi teraz odpowie...
          Lepiej kochac, czy byc kochana???
          • voxave Re: ulżyć sobie 16.04.12, 07:17
            Uczucie jednostronne jest zawsze bolesne.Ale najprzyjemniej jest kochac ...i marzyć:)
          • ossownica48 Re: ulżyć sobie 17.04.12, 14:36
            Zdecydowanie kochaną,a najlepsze wyjście przez samą siebie,albo samego siebie:))).Jak kochamy samych siebie to reszta pikuś:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka