mes.ti Re: Topless na plaży 27.05.12, 17:28 Widzę, że dyskusja była burzliwa. Trochę zapomniałam o tym wątku. Powiem Wam, że poczytałam co nieco i do toplessu jestem coraz bardziej przekonana. Po pierwsze topless we Włoszech jak opisują znawcy jest OK. Po drugie ten wątek z forum gazeta.pl też mnie do tego przekonał. Powiem Wam coś jeszcze. Prawdopodobnie pojadą z nami znajomi i nie zamierzam się przejmować, że będą z nami na plaży! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Spokojnie - nigdy nie bedziesz na to za stara :) 27.05.12, 19:52 mes.ti napisał(a): . Boje się, że za chwilę będę na to za stara ;) wyborcza.pl/5,85858,6907105,31_lipca___7_sierpnia__Wybor_fotoedytora_Patryka_Larwinskiego.html?i=6 Odpowiedz Link Zgłoś
gosia.badowska Re: Spokojnie - nigdy nie bedziesz na to za stara 27.05.12, 20:00 nie nigdy bym się nie odważyła Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Spokojnie - nigdy nie bedziesz na to za stara 28.05.12, 15:18 gosia.badowska napisała: nie nigdy bym się nie odważyła a ja i owszem :) brzuchola nie mam, wiec jest sie czym chwalic :) Odpowiedz Link Zgłoś
sabrilla Re: Topless na plaży 27.05.12, 21:08 Oj tam, oj tam. Byłam w marcu na wakacjach na Kanarach i topless było bardzo powszechne. Wśród pań w każdym wieku. Wśród panów też, a niektórym to stanik z fiszbinami bardzo by się przydał. Na dodatek, przez plażę przy hotelu (nawiasem mówiąc boską) przebiegał szlak komunikacyjny na plażę nudystów. I rano ciągnęli na nią sami zainteresowani płci obojga, w strojach bardzo swobodnych czyli jak ich pan Bóg stworzył. Jakoś wielkiego zainteresowania ze strony tekstylnych widać nie było, a zresztą sami nudyści mieli chyba w poważaniu. No więc jeśli się chcesz topless poopalać to się opalaj. raczej wątpię, żebyś się na youtube znalazła, a jeśli nawet to co? Odpowiedz Link Zgłoś
candy_cat Re: Topless na plaży 28.05.12, 15:18 Skad w Polsce obsesja, ze tylko wlascicielki pieknych biustow maja prawo zdjac gore ? Co, reszcie chcecie wprowadzic zakaz? Ja uwazam, ze jesli 60-latka sie chce opalac topless to jej sprawa, niech sie opala. Gapienie sie na nia nie jest obowiazkowe! Moj punkt widzenia wynika z faktu, ze widzialam tysiace kompletnie nagich ludzi. Ladnych cial jest tyle ile kot naplakal, tylko mlode dziewczyny, potem zaczyna sie potezna i stala degradacja: ciaze, praca, wiek, choroby. Z roku na rok robi sie gorzej. Zmeczona trzema porodami 40-tka i starzejaca sie 60-tka ma takie samo prawo do slonca, seksu i radosci zycia jak jedrna 19-latka. Swoim zasciankowymi wypowiedziami odbieracie dojrzalym i starym ludziom prawo do zycia pelna piersia! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona334 Tez jestem za nagoscia :) 03.06.12, 14:16 Bo co najwazniejsze - odpada jedna przykrosc: - "ze na widok faceta miala mokro w majtkach" :) Odpowiedz Link Zgłoś
candy_cat Re: Tez jestem za nagoscia :) 04.06.12, 09:51 Uwazasz, ze starsi ludzie nie odczuwaja podniecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Topless na plaży 03.06.12, 14:02 Opalałam się raz będąc w Tunezji. Obok sami obcokrajowcy. Żadnego niezdrowego zainteresowania, głupich komentarzy czy spojrzeń nie zauważyłam. Najgorzej zachowują się niestety Polacy. Tak jakby w życiu cycka nie widzieli. Niestety jesteśmy bardzo pruderyjni. Nawet wśród Rosjan topless nie wzbudza takich kontrowersji. Odpowiedz Link Zgłoś
good_morning Re: Topless na plaży 03.06.12, 14:35 w Polsce jest silna presja na 'odpowiedni' wyglad (cokolwiek mialoby to oznaczac) oraz ocenianie innych po wygladzie nawet mi sie nie chce tego komentowac... Odpowiedz Link Zgłoś