tora83 22.04.12, 11:01 Umiecie stawiać ludziom granice, mówić zdecydowanie NIE, nie pozwalać sobie na złe traktowanie i takie tam? Ja się uczę dopiero niestety, ale sprawia mi to ogromną radość i daje dużo satysfakcji :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora83 Re: Granice 22.04.12, 11:04 qw994 napisała: > Różnie. Też się uczę. Ale Ty chyba jesteś lepsza ode mnie, póki co ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: Granice 22.04.12, 11:42 Jak każdy zdrowo myślący człowiek dbam o siebie i nie pozwalam robić sobie krzywdy. Chyba tylko sadysta lubi jak się go źle traktuje :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Granice 22.04.12, 11:47 gazetowy.mail napisała: > > Jak każdy zdrowo myślący człowiek dbam o siebie i nie pozwalam robić sobie krz > ywdy. > Chyba tylko sadysta lubi jak się go źle traktuje :-) Chyba masochista :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: Granice 22.04.12, 12:34 Oczywiście, że tak. Przejęzyczyłam się. Może dlatego, że często bywam sadystą (bo nie pożyczę pieniędzy i "znajomi" cierpią i obrażają się) niż masochistą (nie chę pożyczyć ale ....pożyczę bo głupio odmówić a później chodzę i zadręczam innch jak delikatnie upomnieć się o zwrot swojej kasy) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Mnie tam zle nikt nie traktuje.. 22.04.12, 11:50 Mnie tam zle nikt nie traktuje. A jak sa dymy to jest kumite.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Mnie tam zle nikt nie traktuje.. 22.04.12, 12:25 bo Ty dobra i madra kobieta jestes Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Mnie tam zle nikt nie traktuje.. 22.04.12, 12:47 > bo Ty dobra i madra kobieta jestes a jak gotuje, ze az palce lizac! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Mnie tam zle nikt nie traktuje.. 22.04.12, 13:05 a ja myślałem, że jesteś facetem :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Mnie tam zle nikt nie traktuje.. 22.04.12, 14:54 A ja ogladałem wywiad z transem, które twierdził, że nie jest tansem.... Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Mnie tam zle nikt nie traktuje.. 22.04.12, 15:55 > A ja ogladałem wywiad z transem, które twierdził, że nie jest tansem.... Facet co urodzil dziecko? To bylo w zeszlym tygodniu na jednym z Discovery Channel/National Geo.. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Mnie tam zle nikt nie traktuje.. 22.04.12, 16:04 a ta slyszalem.... nie widzilem ale ponobno odcinki z discovery powtarzaja na Jim Jam/Bajki na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Granice 22.04.12, 12:14 Pamiętasz "Granicę" Zofii Nałkowskiej bodaj? Tam było o granicach...różnych... i dla rozluźnienia.... www.youtube.com/watch?v=rGakqQHzTzM&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Granice 22.04.12, 12:27 mariuszg2 napisał: > Pamiętasz "Granicę" Zofii Nałkowskiej bodaj? Tam było o granicach...różnych... > > i dla rozluźnienia.... > www.youtube.com/watch?v=rGakqQHzTzM&feature=related Ależ ja rozluźniona jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
marzeka1 Re: Granice 22.04.12, 12:23 Tak, i nauczenie się tego sprawiło mi rzeczywistą frajdę i żyje mi się o wiele łatwiej i lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: Granice 22.04.12, 16:00 granice sa po to,jelonku,zeby je przekraczac.wiec daj sobie spokoj,bo widze,ze masz problem sama z soba. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: Granice 22.04.12, 16:07 bez_przekazu napisał(a): > granice sa po to,jelonku,zeby je przekraczac.wiec daj sobie spokoj,bo widze,ze > masz problem sama z soba. > Przekraczaj, przekraczaj, byle nie moje ... Odpowiedz Link Zgłoś