bez_przekazu 22.04.12, 15:33 utraty wlasnej tozsamosci i tego, kim jestescie. czasy temu sprzyjaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koham.mihnika.copyright czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:34 czy moge wyjsc na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:46 ja na twoim miejscu tez.ciastko z kota to rzadkosc. ciastko_z_kota napisała: > ja bym się bała. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:35 koham.mihnika.copyright napisał: > czy moge wyjsc na spacer? A możesz ze mną, bo się nie mogę zmotywować sama ... Albo na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:41 moge cie zabrac do ciemnego lasu pelnego wilkow, sow i trzeszczacych galezi. Najlepiej w nowiu. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:43 koham.mihnika.copyright napisał: > moge cie zabrac do ciemnego lasu pelnego wilkow, sow i trzeszczacych galezi. Na > jlepiej w nowiu. Aaa tam, dziś mnie zabierz, nie w nowiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:48 forum dla niewyzytych seksualnie jest gdzies indziej. a gdzie, to se poszukaj. tora83 napisała: > koham.mihnika.copyright napisał: > > > moge cie zabrac do ciemnego lasu pelnego wilkow, sow i trzeszczacych gale > zi. Na > > jlepiej w nowiu. > > Aaa tam, dziś mnie zabierz, nie w nowiu :) Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:54 bez_przekazu napisał(a): > forum dla niewyzytych seksualnie jest gdzies indziej. > a gdzie, to se poszukaj. > No to gnaj, gnaj, bo Cię nie wpuszczom Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:56 wpuszcza tora83 napisała: > bez_przekazu napisał(a): > > > forum dla niewyzytych seksualnie jest gdzies indziej. > > a gdzie, to se poszukaj. > > > No to gnaj, gnaj, bo Cię nie wpuszczom Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:52 dzisiaj moglbym cie wziac. To przez ten ksiezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:54 ale jak? od tylu czy od przodu? koham.mihnika.copyright napisał: > dzisiaj moglbym cie wziac. To przez ten ksiezyc. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:55 bez_przekazu napisał(a): > > ale jak? od tylu czy od przodu? > koham.mihnika.copyright napisał: > > > dzisiaj moglbym cie wziac. To przez ten ksiezyc. Najbardziej lubimy z boku. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:56 zbokow. juz rozumiem twoja obecnosc tutaj. tora83 napisała: > bez_przekazu napisał(a): > > > > > ale jak? od tylu czy od przodu? > > koham.mihnika.copyright napisał: > > > > > dzisiaj moglbym cie wziac. To przez ten ksiezyc. > > Najbardziej lubimy z boku. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 16:04 bez_przekazu napisał(a): > zbokow. juz rozumiem twoja obecnosc tutaj. > > > tora83 napisała: > > > bez_przekazu napisał(a): > > > > > > > > ale jak? od tylu czy od przodu? > > > koham.mihnika.copyright napisał: > > > > > > > dzisiaj moglbym cie wziac. To przez ten ksiezyc. > > > > Najbardziej lubimy z boku. Fak, rozgryzłeś mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:47 basen to on ci moze co najwyzej podac. tora83 napisała: > koham.mihnika.copyright napisał: > > > czy moge wyjsc na spacer? > > A możesz ze mną, bo się nie mogę zmotywować sama ... Albo na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:50 bez_przekazu napisał(a): > basen to on ci moze co najwyzej podac. > > tora83 napisała: > > > koham.mihnika.copyright napisał: > > > > > czy moge wyjsc na spacer? > > > > A możesz ze mną, bo się nie mogę zmotywować sama ... Albo na basen. Chyba Tobie :) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: czuje sie ostrzezony 22.04.12, 15:45 byleby nie sam koham.mihnika.copyright napisał: > czy moge wyjsc na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: juz dawno ja opylilismy na alegro 22.04.12, 15:47 nic nie rozumiem aroden napisał: > tak, ze nie boj zaby. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: strzezcie sie 22.04.12, 15:51 > utraty wlasnej tozsamosci i tego, kim jestescie. A kim jestesmy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: strzezcie sie 22.04.12, 15:55 wg mnie-nikim szczegolnym. khadroma napisała: > > utraty wlasnej tozsamosci i tego, kim jestescie. > > A kim jestesmy? :) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: strzezcie sie 22.04.12, 15:58 > wg mnie-nikim szczegolnym. No to po co tu tracisz czas i zawracasz doo.pe? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: strzezcie sie 22.04.12, 16:03 a kto kaze twojej dooopie tu wchodzic jesli jest zajeta? khadroma napisała: > > wg mnie-nikim szczegolnym. > > No to po co tu tracisz czas i zawracasz doo.pe? Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: strzezcie sie 22.04.12, 16:06 Nie odpowiada sie pytaniem na pytanie. No chyba, ze sie nie dysponuje zbyt szerokim repertuarem środków przekazu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: strzezcie sie 22.04.12, 16:12 mam w doopie konewnanse. jesli wiesz, co chce powiedziec....] khadroma napisała: > Nie odpowiada sie pytaniem na pytanie. No chyba, ze sie nie dysponuje zbyt szer > okim repertuarem środków przekazu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: strzezcie sie 22.04.12, 16:16 > mam w doopie konewnanse. Durniejszego wątku dawno tu nie widziałam. Misjonarz-buntownik sie objawił, hahaha! W dodatku taki, który nie ma nic powiedzenia. :D Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: strzezcie sie 22.04.12, 16:20 khadroma napisała: > > mam w doopie konewnanse. > > Durniejszego wątku dawno tu nie widziałam. > Misjonarz-buntownik sie objawił, hahaha! > W dodatku taki, który nie ma nic powiedzenia. :D Moj jest chyba durniejszy, ale ciiiiiiiii .... :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais żeby mieć w d... konwenanse 22.04.12, 16:17 to trzeba je ZNAĆ! kolega bez_przekazu z tych, co nie znają, a jak jakiś przypadkiem poznają, to oznajmiają, że mają go w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: żeby mieć w d... konwenanse 24.04.12, 19:24 napisalam o konewnansach. czytaj staranniej. maitresse.d.un.francais napisała: > to trzeba je ZNAĆ! > > kolega bez_przekazu z tych, co nie znają, a jak jakiś przypadkiem poznają, to o > znajmiają, że mają go w dupie Odpowiedz Link Zgłoś
rannie.kirsted Re: strzezcie sie 23.04.12, 20:46 zapewne po to zeby poczytac, ale ciekawsze rzeczy niz twoje madrosci Odpowiedz Link Zgłoś
tora83 Re: strzezcie sie 22.04.12, 16:05 bez_przekazu napisał(a): > wg mnie-nikim szczegolnym. > > > > > A kim jestesmy? :) Chyba Ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: strzezcie sie 22.04.12, 16:13 jesli ma co to poprawic samopoczucie to moze tak byc tora83 napisała: > bez_przekazu napisał(a): > > > wg mnie-nikim szczegolnym. > > > > > > > > > A kim jestesmy? :) > > Chyba Ty ... Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: strzezcie sie 22.04.12, 15:51 Witaj trollu. Teraz czas na mundrości ocielające ironiom. Do widzenia trollu. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: strzezcie sie 22.04.12, 15:57 nie jestem trollem,cokolwiek to dla ciebie znaczy. raohszana napisał: > Witaj trollu. Teraz czas na mundrości ocielające ironiom. Do widzenia trollu. > Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: strzezcie sie 22.04.12, 16:14 A kim/czym jesteś? Prorokiem nowych czasów czy coś? Zbawcą za trzy grosze i wiadro transferu? Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: strzezcie sie 24.04.12, 19:25 tym,co ty, czyli nikim:) raohszana napisał: > A kim/czym jesteś? Prorokiem nowych czasów czy coś? Zbawcą za trzy grosze i wia > dro transferu? > Odpowiedz Link Zgłoś
lady-z-gaga Re: strzezcie sie 23.04.12, 07:57 Tak, wiem, tez słucham Radyja. Jeszcze satanistów trzeba się strzec. I zboczeńców, i Tuska z wilczymi oczami. Jeśli o czymś zapomniałam, to po mnie popraw. Odpowiedz Link Zgłoś
bez_przekazu Re: strzezcie sie 24.04.12, 19:26 a jak sobie radzisz? bo ja przestalam. zycie mnie przerasta. moonogamistka napisała: > Nie mam z tym problemu;-) Odpowiedz Link Zgłoś