Dodaj do ulubionych

Kobiety fleje

24.04.12, 19:56
Przeczytałam właśnie kilka wątków i widzę na forum tendencje do kaming autów kobiet flej , tzn leniwych i nieporządnych takich które mają problem z ogarnięciem się rano , przyznają się do brudnych pięt , zajadów i tłustych włosów. Stwierdziłam że jestem kobietą fleją , co prawda jeszcze walczę sama ze sobą by nie narażać się na ostracyzm społeczny ,więc po 9 myję ukladam włosy , prasuję ciuchy i czyszczę buty ,wczesniej myjąc pięty tj biorąc prysznic ale prawda jest taka że jestem leniem i najchętniej bym odpuściła. Czy ktoś jeszcze uczciwie się przyzna do niechlujstwa albo chociaz mentalnego flejarstwa z którym walczy ?
Obserwuj wątek
    • kropidlo5 Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:05
      zajady to choroba, ktora sie leczy, same nie znikaja.
    • bagietka4 Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:10
      To nie ja.

leokadiaxx napisała:

> Przeczytałam właśnie kilka wątków i widzę na forum tendencje do kaming autów ko
      > biet flej , tzn leniwych i nieporządnych takich które mają problem z ogarnięcie
      > m się rano , przyznają się do brudnych pięt , zajadów i tłustych włosów. Stwie
      > rdziłam że jestem kobietą fleją , co prawda jeszcze walczę sama ze sobą by nie
      > narażać się na ostracyzm społeczny ,więc po 9 myję ukladam włosy , prasuję ci
      > uchy i czyszczę buty ,wczesniej myjąc pięty tj biorąc prysznic ale prawda jest
      > taka że jestem leniem i najchętniej bym odpuściła. Czy ktoś jeszcze uczciwie s
      > ię przyzna do niechlujstwa albo chociaz mentalnego flejarstwa z którym walczy ?
      • leokadiaxx Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:16
        No dobrze ale nie leczenie ich , nic z tym nie robienie to jest niechlujstwo. A są kobiety ktore tak łażą miesiącami bo im się nie chce działać , nie wnikając już jak tych zajadów dostały. To samo dotyczy brudnych popękanych pięt , paznokci itd
        • kropidlo5 Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:29
          tak, ale jest zaniedbanie i zaniedbanie.
          Rozczochrane wlosy, nieumalowane paznokcie czy dres to jest zdrowa sprawa, a co innego brak podstawowej higieny, typu zajady, brud, grzybice czy tego typu, tego to bym sie spodziewal po bazdomnych na centralnym ale nie po doroslej zdrowej osobie (facet czy baba):)
          • maitresse.d.un.francais Zajady się nie biorą z braku higieny!!! 24.04.12, 20:52
            tylko z braku witaminy B
            • leokadiaxx Re: Zajady się nie biorą z braku higieny!!! 24.04.12, 20:53
              Ok juz to ustaliłyśmy ale nie leczenie tego to jest niechlujstwo i lenistwo.
              • maitresse.d.un.francais Re: Zajady się nie biorą z braku higieny!!! 24.04.12, 21:02
                leokadiaxx napisała:

> Ok juz to ustaliłyśmy ale nie leczenie tego to jest niechlujstwo i lenistwo.

Albo też brak wiedzy - delikwentka nie wie, co jej jest ani co z tym zrobić.
                • leokadiaxx Re: Zajady się nie biorą z braku higieny!!! 24.04.12, 21:04
                  No już nie przesadzaj raczej każdy wie że bez recepty można kupic choćby masc cynkową za 2 zł ale jest np jeszcze cos takiego jak liszajec i to sie pojawia z braku higieny a na to juz nalezy zastosowac antybiotyk na receptę
                  • maitresse.d.un.francais Re: Zajady się nie biorą z braku higieny!!! 24.04.12, 21:08
                    leokadiaxx napisała:

> No już nie przesadzaj raczej każdy wie że bez recepty można kupic choćby masc
                    > cynkową za 2 zł
                    ... która jest na trądzik, jako rzecze gugiel, nie na zajady. "Każdy wie"? Pierwsze słyszę. Zajady się leczy pijąc napój z drożdży (błe) albo żrąc witaminę B.
                    • leokadiaxx Re: Zajady się nie biorą z braku higieny!!! 24.04.12, 21:10
                      niektórzy stosują pastę która słuzy do mycia zebów i twierdzą że to skuteczne więc przestan sie wymądrzac na siłę ,obroniłas technika farmacji w zeszłym tyg ? haha
                      • maitresse.d.un.francais Re: Zajady się nie biorą z braku higieny!!! 24.04.12, 21:13
                        leokadiaxx napisała:

> niektórzy stosują pastę która słuzy do mycia zebów i twierdzą że to skuteczne w
                        > ięc przestan sie wymądrzac na siłę ,obroniłas technika farmacji w zeszłym tyg ?
                        > haha

oj, źle się czułaś, zanim mi nie dokopałaś?

nie, znam problem zajadów z praktyki

a to że niektórzy (czytaj: ty) stosują, to nie znaczy, że każdywie

• lacido Re: Zajady się nie biorą z braku higieny!!! 24.04.12, 21:10
                  ale ten zajad nie zniknie tez tak w jeden dzień, ktoś może się leczyć tylko trza czasu by zlazło :)
            • eat.clitoristwood Re: Zajady się nie biorą z braku higieny!!! 24.04.12, 20:54
              To oczywiste. Higiena zapewnia jedynie dostatek witaminy H.
              • dziewczyna_rzeznika Re: Zajady się nie biorą z braku higieny!!! 24.04.12, 23:47
                :)
      • leokadiaxx Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:18
        No jak nie ty , skoro wstajesz i wychodzisz ze śpiochami w oczach , w pizamie i z zajadami ( chyba ty o tym pisałąs w wątku o zaprowadzaniu dziecka do przedszkola )
        • bagietka4 Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:30
          Pisałam, żeby wam problem zobrazować. Tak byście zrozumiały, ze rano nie jestem w tak dobrej formie, by sie sobie nawet w lustrze przyjrzeć. Chodze w pidżamie, nakrytej zimową kurtką. Po 2 godzinach przespaniu sie, kąpieli jest już normalnie. Krosty wykruszają się, zajady pęknięte goją.

leokadiaxx napisała:

> No jak nie ty , skoro wstajesz i wychodzisz ze śpiochami w oczach , w pizamie i
          > z zajadami ( chyba ty o tym pisałąs w wątku o zaprowadzaniu dziecka do przedsz
          > kola )
    • samuela_vimes Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:16
      ja do bałaganiarstwa, sprzątam jak dobrze pójdzie raz w miesiącu
    • leokadiaxx Re: A takiej Drżoanie Krupie 24.04.12, 20:40
      Joanna to jest zrobiona więc ona calą dobę dobrze się trzyma , bez wysiłku tzn zainwestowała raz a dobrze.
      Swoją drogą jak ten jej facio patrzy z uwielbieniem na cycki , super zdjęcie!
      • maitresse.d.un.francais Wycięło eata z Dżoaną 24.04.12, 21:14
        czyżby cycek nie był sprawą kobiecą???
        • eat.clitoristwood Re: Wycięło eata z Dżoaną 24.04.12, 21:45
          maitresse.d.un.francais napisała:
          > czyżby cycek nie był sprawą kobiecą???

Jeśli wycięli to wskrzesili bo chyba wisimy.
          Znaczy ja, Drżoana i (mniej) jej cycki.
          • maitresse.d.un.francais Re: Wycięło eata z Dżoaną 24.04.12, 22:03
            eat.clitoristwood napisał:

> maitresse.d.un.francais napisała:
            > > czyżby cycek nie był sprawą kobiecą???
            >
            > Jeśli wycięli to wskrzesili bo chyba wisimy.
            > Znaczy ja, Drżoana i (mniej) jej cycki.

Nie, wycięli tylko to, gdzie była linkowana Dżoana, odpowiedzi zostawili.
            • eat.clitoristwood Re: Wycięło eata z Dżoaną 24.04.12, 22:38
              maitresse.d.un.francais napisała:
              > Nie, wycięli tylko to, gdzie była linkowana Dżoana, odpowiedzi zostawili.

Ani chybi zazdraszcza Ludowy Egzekutor cycków drżoannych.
              • maitresse.d.un.francais Re: Wycięło eata z Dżoaną 24.04.12, 22:42

> maitresse.d.un.francais napisała:
                > > Nie, wycięli tylko to, gdzie była linkowana Dżoana, odpowiedzi zostawili.
                >
                > Ani chybi zazdraszcza Ludowy Egzekutor cycków drżoannych.

oj tam dodaj jeszcze że ma kompleksy, jak słyszę te polskie zarzuty o zazdrości i kompleksach, to mi ziemniaki z piwnicy wychodzą

stawiam raczej, iż:

1. węszy kryptoreklamę
                2. nie jest pewien kwestii praw autorskich
                3. dba o moralność nieletnich forumowiczek
    • headvig Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:40
      Kobiety doris -> kobiety bez motywacji
      • leokadiaxx Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:44
        A to nie jest kwestia motywacji tylko usposobienia , ja mam motywację tzn niestety muszę JAKOŚ wyglądać tzn jak człowiek bo przebywam wśród ludzi ale wiem że gdybym pokazała swoją prawdziwą naturę tj flei i lenia to by mnie ci ludzie potępili.
        Są pedantki czyściochy i są fleje lenie to tkwi w głowie.
        • six_a Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:54
          ale co znaczy prawdziwa twarz?
          że lubisz być brudna, mieć strąki zamiast włosów, jakieś brudne pięty, od czego kuśwa można mieć brudne pięty, po klepisku na bosaka chyba nie chodzisz?

no to chyba jakiś fetysz jest czy cóóóóś? bo na pewno nie zwykłe lenistwo.
          • leokadiaxx Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:58
            Lenistwo przede wszystkim a także fakt że mi to w sumie by nie przeszkadzało gdybym nie musiała sie pokazywac innym i narażać. To swiadczy że jestem fleją.
            A z tymi stopami no cóż wystarczy że chodze po domu boso , wychodze na balkon itd i już brudna pięta którą trzeba umyć.
            • six_a Re: Kobiety fleje 24.04.12, 21:00
              podsumowując, lubisz być brudna po prostu.
              nie podciągaj tego pod niechęć do czegoś, tylko pod specyficzne upodobania.
          • lacido Re: Kobiety fleje 24.04.12, 21:12
            hmm no ja to miewam brudne pięty jak w klapkach latem chadzam :)
            • six_a Re: Kobiety fleje 24.04.12, 21:27
              w to jeszcze jestem w stanie uwierzyć, chociaż ja to musiałabym chyba w pyle jakimś brodzić albo po prostu mieć brudne buty. w każdym razie mamy zimę i dramat piętowy;)
              • lacido Re: Kobiety fleje 24.04.12, 21:37
                przyznam się, że ja to lubię skrótami chodzić ;) co do zimy to hmm może wlazła na świeżo malowaną farbą olejną podłogę? ;)
        • headvig Re: Kobiety fleje 24.04.12, 20:55
          Ja wcale nie jestem pedantem ani czysciochem. Sama po sobie widzę, mam motywację to o wszystko dbam, nie mam motywacji, olewam. To ze wiesz że musisz wyglądać to za mało. To nie motywuje.
          • leokadiaxx Re: Kobiety fleje 24.04.12, 21:00
            No mnie motywuje bo tak jam mówiłam nie chce się narażać na ostracyzm. Nie chce by ludzie z którymi mam styczność na co dzień mnie obgadywali , gadali o mnie itd
            • headvig Re: Kobiety fleje 24.04.12, 21:03
              Negatywna motywacja to żadna motywacja tylko przymus. Ja mówię o motywacji która sprawia przyjemność
              • leokadiaxx Re: Kobiety fleje 24.04.12, 21:05
                Fakt to jest przymus.
    • maitresse.d.un.francais Re: A takiej Drżoanie Krupie 24.04.12, 21:04

> to nawet cycki wylatają.

To jest specjalny stanik do wylatania cycków.

Jakby chciała, żeby jej nie wylatały, toby kupiła inny model. :-P
    • vandikia Re: Kobiety fleje 24.04.12, 21:52
      osobiście jestem przerażona, a niektóre opisy z tego wątku powodują u mnie mdłości
      jestem z tych, które nie potrafią zrozumieć jak można "chwalić się" wychodzeniem między ludzi będąc brudnym, nieuczesanym, nieuprasowanym
      tak samo niespecjalnie rozumiem "chwalenie się" kto bardziej umie zaniedbać własną chatę i kto mniej robi we własnym domu

• leokadiaxx Re: Kobiety fleje 24.04.12, 21:55
        Nie nie to nie jest chwalenie to jest kaming alt ktory wymaga sporej odwagi ;-)
      • lacido Re: Kobiety fleje 24.04.12, 22:12
        matko jedyna Ty prasujesz? Po tym jak mnie kiedyś baby na forum zjechały za prasowanie czułam się jak wyrzutek społeczeństwa :D
        • vandikia Re: Kobiety fleje 24.04.12, 22:30
          raczej mąż prasuje u nas w domu ale tak, nie ubieram się w nieprasowane rzeczy i szczerze wątpię, że większość ludzi tak robi?
          nie uprawiamy prasowania masowego, prasujemy ubrania przed założeniem - to dla niektórych robi różnicę :)
          • eat.clitoristwood Re: Kobiety fleje 24.04.12, 22:41
            vandikia napisała:
            > raczej mąż prasuje u nas w domu ale tak, nie ubieram się w nieprasowane rzeczy
            > i szczerze wątpię, że większość ludzi tak robi?
            > nie uprawiamy prasowania masowego, prasujemy ubrania przed założeniem - to dla
            > niektórych robi różnicę :)

A obywatel mąż prasuje również gacie i skarpety? No, nie wyobrażam sobie, że nie.
          • lacido Re: Kobiety fleje 24.04.12, 22:47
            w tamtym wątku nie znalazła się druga taka, dla której prasowanie byłoby normą - pewnie większością to nie jest :) sama prasuję to co mi się w szafie nie pogniecie, znaczy podkoszulki, swetry, spodnie, niektóre spódnice, inne -łatwo ulegające gnieceniu - prasuję przed założeniem
            • six_a Re: Kobiety fleje 24.04.12, 22:52
              ja się mogę zapisać do frakcji prasowania.
              nie założę wygniecionego, nie będę spać w zdjętej ze sznurka pościeli, bo ma być gładka.
              większość rzeczy nie nadaje się do założenia bez prasowania niestety i wygląda fatalnie.

poza tym przywracanie gładkości działa na mnie relaksująco i wooogle terapeutycznie. jakbym miała wybrać ulubioną czynność porządkową, to właśnie prasowanie.

chyba się nawaliłam tym martini w końcu.
              ale w klawisze nawet trafiam.
              • lacido Re: Kobiety fleje 24.04.12, 22:58
                no nie może być :)
                mnie się przy prasowaniu dobrze myśli, lubię wygładzoną materię :) przywracacie mi wiarę w ludzi ;)
    • happy_time Re: Kobiety fleje 24.04.12, 22:25
      Jakbyś nie musiała to byś chodziła brudna i z tłustymi włosami i dobrze byś się czuła? Ja się czuję jak fleja jak nie chce mi się spiłować paznokci co dwa-trzy dni.
      • leokadiaxx Re: Kobiety fleje 24.04.12, 22:33
        Tak nie miałabym z tym problemu bo by mi się nie chce zwyczajnie i mam takie weekendy dni pod warunkiem że absolutnie nikt mnie nie widzi , nie robię wówczas ze sobą kompletnie nic no może poza podstawowymi czynnościami. Na co dzień jestem pod presją aby wyglądać jak człowiek , więc jestem mniej więcej ogarnięta.
      • bez_przekazu Re: Kobiety fleje 25.04.12, 10:19
        to zart? paznokcie sie piluje raz w tygodniu, chyba ze sie zlamie.
        • happy_time Re: Kobiety fleje 25.04.12, 22:41
          Zależy od paznokci. Moje się nie łamią, po prostu szybko rosną.
    • wez_sie wycalowalbym 24.04.12, 22:32
      cie po tych zajadach a pozniej zrobil futmasaż
      • six_a Re: wycalowalbym 24.04.12, 22:53
        tylko się nie pomyl.
        bo będzie masaż zajadów i pięty w ustach.
        mniam;)
    • grzeczna_dziewczynka15 Re: Kobiety fleje 25.04.12, 00:00
      Nigdy nic nie prasuję;)

No ale nie mam brudnych pięt. Jestem mega leniwa, nie lubię układać włosów i tylko suszę ostatnio. Ale myję codziennie. ALe butów nie czyszczę. Jestem pół-fleją, jak wynika z tej ankiety;>
      • laveenia Re: Kobiety fleje 25.04.12, 11:48
        to ja też fleja połowiczna. nie prasuję, nie układam włosów, nie maluję twarzy ani paznokci.
        ale mam fioła na punkcie higieny, włosy myję codziennie, nigdy nie założę nieświeżego ciucha. a mojej połowicznej flejowatości sprzyja fakt, że noszę dżinsy i w ogóle ubrania, które się nie gniotą. I trampki, których nie trzeba pastować.
    • 10iwonka10 Re: Kobiety fleje 25.04.12, 09:59
      mam takie weekendy dni pod warunkiem że absolutnie nikt mnie nie widzi , nie robię wówczas ze sobą kompletnie nic no może poza podstawowymi czynnościami

Jake sa te podstawowe czynnosci? Korzystanie z ubikacji?

Chyba jestes flejem i jest ci z tym dobrze.I z wiekiem bedzie pewno coraz gorzej.....

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka