Dodaj do ulubionych

Rozkochać kobietę

IP: *.futuro.pl 18.06.04, 13:24
Czy myślicie że każda kobietę można w sobie rozkochać? Bo jest taka teoria
że, na każdą jest sposób.Ważne jest poprostu wybrać taktykę. Tak przynajmniej
mówią faceci. A może się tylko przechwalają?
Obserwuj wątek
    • Gość: kochaś Re: Rozkochać kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 13:28
      i ją rzucić to najlepsza strategia.
      • nat.ka Re: Rozkochać kobietę 18.06.04, 13:31
        ale strategia na co ?
    • k.j Re: Rozkochać kobietę 18.06.04, 13:28
      Jesli oboje maja sie ku sobie to tak. Natomiast jesli owy facet nie odpowiada
      kobiecie, to nie rozkocha jej w sobie, chocby nie wiem co :)
      • Gość: Obiektywna Re: Rozkochać kobietę IP: *.futuro.pl 18.06.04, 13:43
        Ja też tak myślę. ale są męzczyżni (np. Ali Babka, Tulipan)którzy roztaczają
        wokół siebie jakiś magnetyczny czar, który obezwładnia kobiety które normalnie
        nigdy by na nich nie spojrzały. I sa kobiety ktore zawsze gdziekolwiek się
        pojawią maja mnóstwo adoratorów. Ciekawe. Ludzie spod znaku Skorpiona mają taki
        seksapil, tak czytałam w wielu publikacjach. A niektóre tzw. piękności klasowe
        nie mają za grosz wzięcia, choć są i sympatyczne i miłe.
        • Gość: Ala Re: Rozkochać kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:18
          "Ludzie spod znaku Skorpiona mają taki seksapil" maja, maja :D Moj M. jest
          skorpionem :D Ale inne moga tylko pomarzyc o nim, bo jest moj ;P
        • negatywista Re: Rozkochać kobietę 18.06.04, 18:25
          mendy kalibabka czy tulipan zaliczyły może tysiąc kobiet, ale dostały kosza od
          dziesięciu tysięcy, tylko się tym nie chwalą, a że to mendy nieprzemakalne, też
          pewnie nie wzięły sobie tego do serca - tak ja to widzę.
          Oczywiście, że nie każdą kobietę mozna w sobie rozkochać - kompletny idiotyzm.
    • Gość: ona Re: Rozkochać kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:00
      nie ma takich szans ja nie umie sie przełamac jak zbliza sie do mnie np.
      dresiarz albo łysy odrazu sztywnieje i czuje obrzydzenie
    • j_u Re: Rozkochać kobietę 18.06.04, 15:14
      Tak, kazda kobiete ktos moze rozkochac. Ale nie kazdy.
    • Gość: Ala Re: Rozkochać kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 16:20
      Dokladnie, tylko nie DRES...
      • Gość: złośnica nieprawda. nie ma chemii, nie ma uczucia. kropka. IP: *.acn.pl 18.06.04, 18:16
        • Gość: Obiektywna Re: nieprawda. nie ma chemii, nie ma uczucia. kro IP: *.futuro.pl 18.06.04, 18:31
          No to w takim razie co jest?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka