Gość: Obiektywna IP: *.futuro.pl 18.06.04, 13:24 Czy myślicie że każda kobietę można w sobie rozkochać? Bo jest taka teoria że, na każdą jest sposób.Ważne jest poprostu wybrać taktykę. Tak przynajmniej mówią faceci. A może się tylko przechwalają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kochaś Re: Rozkochać kobietę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 13:28 i ją rzucić to najlepsza strategia. Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: Rozkochać kobietę 18.06.04, 13:28 Jesli oboje maja sie ku sobie to tak. Natomiast jesli owy facet nie odpowiada kobiecie, to nie rozkocha jej w sobie, chocby nie wiem co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Rozkochać kobietę IP: *.futuro.pl 18.06.04, 13:43 Ja też tak myślę. ale są męzczyżni (np. Ali Babka, Tulipan)którzy roztaczają wokół siebie jakiś magnetyczny czar, który obezwładnia kobiety które normalnie nigdy by na nich nie spojrzały. I sa kobiety ktore zawsze gdziekolwiek się pojawią maja mnóstwo adoratorów. Ciekawe. Ludzie spod znaku Skorpiona mają taki seksapil, tak czytałam w wielu publikacjach. A niektóre tzw. piękności klasowe nie mają za grosz wzięcia, choć są i sympatyczne i miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Rozkochać kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 15:18 "Ludzie spod znaku Skorpiona mają taki seksapil" maja, maja :D Moj M. jest skorpionem :D Ale inne moga tylko pomarzyc o nim, bo jest moj ;P Odpowiedz Link Zgłoś
negatywista Re: Rozkochać kobietę 18.06.04, 18:25 mendy kalibabka czy tulipan zaliczyły może tysiąc kobiet, ale dostały kosza od dziesięciu tysięcy, tylko się tym nie chwalą, a że to mendy nieprzemakalne, też pewnie nie wzięły sobie tego do serca - tak ja to widzę. Oczywiście, że nie każdą kobietę mozna w sobie rozkochać - kompletny idiotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Rozkochać kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 14:00 nie ma takich szans ja nie umie sie przełamac jak zbliza sie do mnie np. dresiarz albo łysy odrazu sztywnieje i czuje obrzydzenie Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Rozkochać kobietę 18.06.04, 15:14 Tak, kazda kobiete ktos moze rozkochac. Ale nie kazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: Rozkochać kobietę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 16:20 Dokladnie, tylko nie DRES... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: złośnica nieprawda. nie ma chemii, nie ma uczucia. kropka. IP: *.acn.pl 18.06.04, 18:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: nieprawda. nie ma chemii, nie ma uczucia. kro IP: *.futuro.pl 18.06.04, 18:31 No to w takim razie co jest? Odpowiedz Link Zgłoś