awakenfox 07.05.12, 17:54 Znacie jakies? Przywiozlam wczoraj rano zwierzyne z klubu do siebie, bylo calkiem sympatycznie a teraz jest moralniak. Co robic? Dodam, ze zwierzyna 10 lat ode mnie mlodsza... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
twojabogini Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 18:02 I po czym tu moralniak? Chyba raczej kaca masz i marudzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 18:26 Moralniak po tym, że poszła do łóżka z obcym, tak zwierzęco. Nie jest to zbyt chlubna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_anastazja Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 22:30 a jest w tym coś złego? o_O Chyba że upolowałaś tę zwierzynę za pomocą pigułki w drinku, w takim wypadku faktycznie nieładnie Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 18:02 awakenfox napisała: > Znacie jakies? > Przywiozlam wczoraj rano zwierzyne z klubu do siebie, bylo calkiem sympatycznie > a teraz jest moralniak. Co robic? Dodam, ze zwierzyna 10 lat ode mnie mlodsza. jeśli tylko nie nakłamałaś mu, że szukasz związku, to w czym problem? pomijam stronę higieniczną i prawną tego zagadnienia Odpowiedz Link Zgłoś
awakenfox Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 18:12 No wlasnie kaca zastapil moralniak :( Ze strony prawnej i higienicznej wszystko w porzadku.. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 18:16 już wszystkie ci przeokrutnie zazdrościmy. czy ta świadomość daje satysfakcję skutecznie likwidującą moralniaka? :~) Odpowiedz Link Zgłoś
awakenfox Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 18:23 Nie pomoglo. Poprosze inne pomysly. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 18:37 moralniak to inaczej wyrzuty sumienia, czy mi się zdaje? jakaś pokuta pomaga na to. posiedź trochę przy leżącej starszej osobie, na przykład. nakarm, pampersa zmień. możesz też wyszorować kibel w mieszkaniu u niedowidzącego, starego kawalera. przydasz się na coś, i może lepsze mniemanie o sobie pojawi się... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 18:38 Z jakiego powodu ten moralniak, bo nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 20:22 kitek_maly napisała: > Z jakiego powodu ten moralniak, bo nie rozumiem. > Zgaduję że nie powtórzyłaby tego na trzeźwo, oraz nie opowiedziała by o tym znajomym. Czyli uważa dane zachowanie za niewłaściwe stąd wyrzuty sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski [...] 07.05.12, 19:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
awakenfox Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 20:18 W jakich klubach bywasz,ze sptykasz tam labradory? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 21:36 labradory bywaja, sama widzialam, ale konie Przewalskiego?! Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 22:20 Klub miłośników labradorów pasuje? www.labrador.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
torado Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 22:46 awakenfox napisała: > W jakich klubach bywasz,ze sptykasz tam labradory? ;) dobre dobre :DDDDDD uśmiałam się....... Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 19:22 Moralniak, bo kolega młodszy? Czy że jednorazowy? Czy że zdrada? Czy o co właściwie kaman? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 19:41 Pewnie dlatego, że to był seks z obcym :P Odpowiedz Link Zgłoś
condessa Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 19:54 jak to nie syn ktorejs twojej kolezanki to f czem problem? Odpowiedz Link Zgłoś
awakenfox Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 20:17 Ze byl mlodszy i jednorazowy. Ze umoczylam za mocno dziob. I ze bylo super ale wiecej nie powtorzylabym tego. Swoja droga,jest na forum jakis niewidomy kawaler? :P Odpowiedz Link Zgłoś
condessa Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 21:47 > Swoja droga,jest na forum jakis niewidomy kawaler? ale ze co? z niewidomym to mniejszy moralniak czy jak? kawalerow jest ci tu pod dostatkiem ale czy niewidomych? jesli chodzi o twojego mlodszego jednorazowago zwierza, to mysle, ze warto sie oswoic z mysla, bo starszy od dzisiaj juz nie bedzie tak smakowal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 21:51 skoro juz upolowalsa zwierzyne, to przywiaz do kaloryfera i potrzymaj przez te braqjace 10 lat. Przez ten czas urosnie i bedziesz miala czas zeby zwierzyne oswoic. Odpowiedz Link Zgłoś
psc0 Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 22:43 poczekaj ze 3 dni, przejdzie Ci samo. Odpowiedz Link Zgłoś
lusseiana Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 22:58 Proponuję zwierzynę odstrzelić, zamarynować, a następnie zrobić pieczeń, lub ugrilować - w końcu mamy sezon! W zależności od tego, czy upolowałeś wieprzowinę (locha), wołowinę (krowa), coś z drobiu (kwoka), czy też może jakąś dziczyznę, mogę podesłać mniej lub bardziej sprawdzone przepisy. No i nie wiem po czym tu moralniak - bydlę to bydlę, służy do konsumpcji. A na kaca to aspiryna i dużo wody. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
lusseiana Re: Sposoby na moralniaka 07.05.12, 23:01 Wybacz, właśnie zauważyłam, że jesteś kobietą - wstaw więc w odpowiednie miejsca knura, byczka, kogutka, jelenia, czy tam dzika. Mea culpa. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Aspiryna powoduje wrzody żołądka 07.05.12, 23:09 Więc lepiej jej nie stosować jak ktoś prowadzi niezdrowy tryb życia :P Odpowiedz Link Zgłoś