goga.74 200!!!! 06.05.02, 21:00 Prosze bardzo, postow juz jest dwiescie! Widac temat fascynujacy. A swoja droga to pani ktora go zainicjowala nigdy nie zabral glosu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.05.02, 15:19 Ave, są może jakieś nowe głosy w dyskusji? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Bridget Jones - psychicznym typem dziewicy? IP: 62.89.126.* 27.05.02, 19:02 Ave, Czytając Pamiętniki miałem wrażenie, że jest to książkach o polskich dziewicach, podobnie jak Bridget marzących o księciu z bajki. Bridget ma ogromne pretensje do świata, nie cierpi ludzi, którym udało się założyć rodzinę i dowartościowuje się freministyczną bibułą. Więcej, ona uważa swój stan życia za naturalny, a mężczyzn nie doceniających takiej kobiety wyzwolonej, jak ona za popaprańców. Pamiętniki są bajką dla takich kobiet jak ona, stąd też i zakończenie mają bajowe: książę jednak przyjedża i zabiera ją do zamku i żyją długo i szczęśliwie. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: Bridget Jones - psychicznym typem dziewicy? 27.05.02, 19:12 Bridget jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper hiper mega extra !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: To Bridget byla dziewica? IP: 62.89.126.* 27.05.02, 21:58 Ave, Psychicznie na pewno pasuje do psychologicznego portretu dziewicy, jaki żeśmy tu uformowali. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
alien? Andrzej - nieustraszony pogromca smokow ! 28.05.02, 18:56 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Ave, > Psychicznie na pewno pasuje do psychologicznego portretu dziewicy, jaki żeśmy > tu uformowali. > Andrzej Ostatnio rzadko tu zagladam, bo obowiazki mi na to nie pozwalaja. Watek co rusz wyplwa, choc - jak sadze - dla wiekszosci sprawa w nim poruszana jest juz przebrzmiala. Jest jednak ktos, kto czuwa i nie pozwala kwstii dziewictwa sturlac sie na dalsza pozycje na liscie dyskutowanych tematow. Tym kims jest Andrzej: nieustraszony tropiciel tych smokow wspolczesnosci - dziewic! Andrzeja przedstawiac nie trzeba, sam to zrobil w swoich wywodach. Zastanawiam sie jednak, skad w nim tyle zawzietosci i nieprzjednania w stosunku do dziewic? Dla mnie wytlumaczenie jest jedno: Andrzej musial dostac niezlego kopa od jakiejs dziewicy i do tej pory lize rany, znienawidzil wiec cale plemie i teraz przy kazdej okazji kpi, lży, poucza... Andrzeju, ton jakim operujesz, kaze mi myslec o Tobie jak o nadetym dupku, emojonalnym popaprancu i czlowieku o wrazliwosci pitekantropa. Do pewnego momentu probowalam z Toba polemizowac, jednak Ty nie wiesz, co to polemika. Szkoda, ze nie potrafisz rozmawiac. Przyparty do muru przez niektorych dyskutantow, zmieniasz temat, bo najwyrazniej nie wiesz, jak wybrnac z sytuacji. Moim zdaniem - podzielam w tym wzgledzie opinie juz tu przez niektorych wyrazona - jestes czlowiekiem samotnym, lekajacym sie kobiet i bez specjalnie bogatego doswiadczenia w materii zwiazkow damsko-meskich, choc twierdzisz, ze jest inaczej;-) Roznica miedzy nami polega jednak na tym, ze ja w odroznieniu od Ciebie, umiem przyznac sie, ze w moim zyciu cos szwankuje, Ty natomiast braki nadrabiasz mina. PS. A Twoje "Ave"... Niedobrze sie juz od tego robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Andrzej - nieustraszony pogromca smokow ! IP: *.waw.cdp.pl 28.05.02, 21:48 Ave, Alieno, co u Ciebie słychać nowego? Jak Ci się rozwija kariera zawodowa? Jakie masz nowe, ciekawe, przemyślenia? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
kurtyzana Re: To Bridget byla dziewica? 28.05.02, 21:14 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Ave, > Psychicznie na pewno pasuje do psychologicznego portretu dziewicy, jaki żeśmy > tu uformowali. > Andrzej stworzyles portret psychologiczny dziewicy 30 letniej (wg ciebie ma ona wypaczona psychike), a teraz twierdzisz ze pasuje on rowniez do nie-dziewicy. wynika z tego ze dziewictwo nie ma nic do rzeczy jezeli chodzi o wypaczenie psychiki. twoja teoria sie wali. Odpowiedz Link Zgłoś
goga.74 Re: To Bridget byla dziewica? 28.05.02, 23:59 A wiesz, to nie byl z Twojej strony inteligentny przyklad. Bo ta Bridget mogla byc argumentem "literackim" dla Twoich wywodow - 30 lat na karku, ale jednak chlopa znalaza. Dlaczego - bo nie byla dziewica. Ale sie porobilo, zebym ja oponentowi argumenty podkladala, bo sam nie umie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: To Bridget byla dziewica? IP: *.waw.cdp.pl 29.05.02, 20:40 Ave, O Dziennikach pisało się, ze jest to Biblia samotnych 30-latek, ale ja bym raczej powiedział, że jest to bajka dla 30-letnich dziewic. Piszesz, że Bridget znalazła faceta - cóż Mark tak samo pasuje do życia Bridget, jak książę zakochujący się w Kopciuszku. Po prostu nie mieści się to w pewnej logice życia i jest całkowicie sztuczne. O wiele bardziej prawdopodobne jest, że rzeczywista Bridget została zjedzona przez swojego owczarka alzackiego po długim i samotnym życiu. Ale to by było zbyt przyziemne i oczywiste, aby o tym pisać. A, zważcie, że i sama autorka uznała, że jest to zbyt naciągane i przed zaręczynami z Markiem obdarzyła szarą myszkę Bridget posadą gwiazdy TV (motyw czarodziejki z Kopciuszka). Dzięki temu nie było już mezaliansu. Andrzej goga.74 napisał(a): > A wiesz, to nie byl z Twojej strony inteligentny > przyklad. Bo ta Bridget mogla byc argumentem > "literackim" dla Twoich wywodow - 30 lat na karku, ale > jednak chlopa znalaza. Dlaczego - bo nie byla dziewica. > Ale sie porobilo, zebym ja oponentowi argumenty > podkladala, bo sam nie umie myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.maria1 Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 30.05.02, 19:55 Rany, co za temat... Odpowiedz Link Zgłoś
.klamka. Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 30.05.02, 19:59 anna.maria1 napisał(a): > Rany, co za temat... i ile emocji i nerwow kosztuje;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: 62.89.126.* 04.06.02, 22:50 .klamka. napisał(a): > > Rany, co za temat... > i ile emocji i nerwow kosztuje;)))) Ave, Temat bardzo dobry - a ile przy okazji można się dowiedzieć o kobietach i mężczyznach, czego człowiek nawet by nie podejrzewał! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.waw.cdp.pl 01.06.02, 20:43 anna.maria1 napisał(a): > Rany, co za temat... Ave, temat równie zabawny, jak każdy inny ... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 10:11 andrzej! temat jest zeczywiscie ciekawy ale wiesz ile trwa czytanie całosci? - tak mniej-wiecej 4-6 godzin! pozdr. muniek ps mimo to ze podobało mi sie to co pisałes ( zazwyczaj ) to uwazam ze wątek na forum juz tak "utył"ze nie jest juz atrakcyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja a co to ma za znaczenie co wolą?(n/t) IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 05.06.02, 11:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 11:28 - dla Ciebie tez , chyba ze nie chcesz zeby miało ??? muniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 05.06.02, 11:37 Gość portalu: muniek napisał(a): A jakie ma znaczenie co wolą? chyba ze nie chcesz zeby miało ??? powiem tak - nie interesuje mnie ,jak nie pasuje komuś (cokolwiek we mnie) to do widzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.02, 12:46 Gość portalu: Agusja napisał(a): ...jak nie pasuje komuś (cokolwiek we mnie) to do widzenia tak mi sie cos zdaje ze Ty szukasz doskonałosci ... powodzenia zycze :) muniek ps. a ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 05.06.02, 13:09 Gość portalu: muniek napisał(a): > tak mi sie cos zdaje ze Ty szukasz doskonałosci ... szukam kogoś kto będzie mi odpowiadał we wszystkim Nigdzie mi sie nie spieszy wiec/i moge przebierać > powodzenia zycze :) niedziekuje ;-) wiek-21 kobiet sie nie pyta:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.waw.cdp.pl 05.06.02, 17:18 Gość portalu: Agusja napisał(a): > Gość portalu: muniek napisał(a): > > > tak mi sie cos zdaje ze Ty szukasz doskonałosci ... > > szukam kogoś kto będzie mi odpowiadał we wszystkim > Nigdzie mi sie nie spieszy wiec/i moge przebierać > > > powodzenia zycze :) > > niedziekuje ;-) > > wiek-21 > kobiet sie nie pyta:P Ave, Mam nadzieję, że nie jesteś dziewicą, bo inaczej ... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 05.06.02, 17:24 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Ave, > Mam nadzieję, że nie jesteś dziewicą, bo inaczej ... bo co inaczej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.waw.cdp.pl 06.06.02, 21:31 Gość portalu: Agusja napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > Ave, > > Mam nadzieję, że nie jesteś dziewicą, bo inaczej ... > > bo co inaczej??? > Ave, bo inaczej, biorąc pod uwagę Twoje wymagania, grozi Ci smętny los 30-letniej dziewicy ;o). Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maua Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.sienna14.enetwork.pl 07.06.02, 03:41 Tak sie przygladam tej calej dyskusji... i nie mam slow do Ciebie Andrzeju... i czy masz jakas obsesje na punkcie 30letnich dziewic? A moze wlasnie jedna z nich Cie odrzucila bo nie spelniales jej kryteriow... nie dorownywales jej poziomem inteligencji? Nie wiem sama... Ja moze nie mam 30 lat, ale jestem dziewica... nie wstydze sie tego, bo niby czego? To, ze w naszym swiecie zycie ukierunkowane jest na seks to oznacza, ze kazdy z kazdym ma ladowac w lozku. A moze tak troche pomyslec? Skad sie wzielo AIDS? Tyle samotnych matek? Czy to ma sens? I nie czuje sie gorsza przez bycie dziewica... o nie... bo mimo wszytsko uwazam tak jak alien?, ze cos musi zaiskrzyc... niekoniecznie wielka milosc, ale "cos" musi byc miedzy dwojgiem ludzi, aby wyladowali w lozku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.waw.cdp.pl 07.06.02, 21:08 Gość portalu: Maua napisał(a): > Tak sie przygladam tej calej dyskusji... i nie mam slow do Ciebie Andrzeju... i > > czy masz jakas obsesje na punkcie 30letnich dziewic? A moze wlasnie jedna z > nich Cie odrzucila bo nie spelniales jej kryteriow... nie dorownywales jej > poziomem inteligencji? Nie wiem sama... Ja moze nie mam 30 lat, ale jestem > dziewica... nie wstydze sie tego, bo niby czego? To, ze w naszym swiecie zycie > ukierunkowane jest na seks to oznacza, ze kazdy z kazdym ma ladowac w lozku. A > moze tak troche pomyslec? Skad sie wzielo AIDS? Tyle samotnych matek? Czy to ma > > sens? I nie czuje sie gorsza przez bycie dziewica... o nie... bo mimo wszytsko > uwazam tak jak alien?, ze cos musi zaiskrzyc... niekoniecznie wielka milosc, > ale "cos" musi byc miedzy dwojgiem ludzi, aby wyladowali w lozku... Ave, Nie bój się. Używając prezerwatyw unika się i ciąży i AIDS. AIDS jest zresztą przwreklamowany i ryzyko zarażenia jest minimalne - jeżeli nie podrywasz narkomana , lub pedała :o). Co do ciąży, czy nie wolisz być samotną matką, czy w ogóle nie mieć dziecka? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
alien? Re: -ma dziecino ,ma znaczenie 08.06.02, 10:41 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Ave, > Nie bój się. Używając prezerwatyw unika się i ciąży i AIDS. AIDS jest zresztą > przwreklamowany i ryzyko zarażenia jest minimalne - jeżeli nie podrywasz > narkomana , lub pedała :o). > Co do ciąży, czy nie wolisz być samotną matką, czy w ogóle nie mieć dziecka? > Andrzej > Wiedzialam, ze jestes emocjonlnym kastratem, ale w tej chili wychodzisz na kompletnego ignoranta i oszoloma. AIDS juz dawno przestalo byc, jak to okresliles, "choroba narkomanow i pedalow". A prezerwatywa jest srodkiem o dosc nikiej skutecznosci, jesli chodzi o zabezpieczenie przed ciaza. Co do ochrony przed AIDS, to poza prezerwatywa niczego leszego nie wymyslono. Bo wiernosc trudno uznac za srodek ochronny. I jeszcze kilka slow o ciazy... Oczywiscie, Twoim zdaniem, kiedy pjawia sie ciaza, to jest to problem dziewczyny, nie chlopaka. A co Ty bys wolal: byc samotnym ojcem, czy nie byc ojcem w ogole? Do pojawienia sie dzidziusia na tym swiecie jest potrzebna wspolpraca damsko-meska. Szkoda ze wielu panow, gdy slysza o ciazy partnerki, zapomina, ze bylo przy poczeciu dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.waw.cdp.pl 08.06.02, 16:29 Ave, Alieno, fajnie, że znowu odezwałaś się. Co u Ciebie nowego w Twoim życiu osobistym? Skorzystałaś może z moich (cennych) rad? Pytam się, bo wypowiadasz się z taką swadą na temat prezerwatyw i ciąży ... To chyba nie są informacje wyczytane w tygodnikach kobiecych? Co do ciąży, to pragnę Cię zapewnić, że wiele zależy od faceta, z którym byś zaszła. W Polsce panuje zwyczaj brania ślubu, gdy dziewczyna zachodzi w ciążę. Może to dlatego faceci tutaj zwracają taką uwagę na panienkę z którą idą do łóżka? Andrzej P.S. Co to jest emocjonalny kastrat? alien? napisał(a): > Wiedzialam, ze jestes emocjonlnym kastratem, ale w tej chili wychodzisz na > kompletnego ignoranta i oszoloma. AIDS juz dawno przestalo byc, jak to > okresliles, "choroba narkomanow i pedalow". A prezerwatywa jest srodkiem o dosc > > nikiej skutecznosci, jesli chodzi o zabezpieczenie przed ciaza. Co do ochrony > przed AIDS, to poza prezerwatywa niczego leszego nie wymyslono. Bo wiernosc > trudno uznac za srodek ochronny. > I jeszcze kilka slow o ciazy... Oczywiscie, Twoim zdaniem, kiedy pjawia sie > ciaza, to jest to problem dziewczyny, nie chlopaka. A co Ty bys wolal: byc > samotnym ojcem, czy nie byc ojcem w ogole? Do pojawienia sie dzidziusia na tym > swiecie jest potrzebna wspolpraca damsko-meska. Szkoda ze wielu panow, gdy slys > za > o ciazy partnerki, zapomina, ze bylo przy poczeciu dzieciaka. Odpowiedz Link Zgłoś
alien? Re: -ma dziecino ,ma znaczenie 08.06.02, 17:38 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Ave, > Alieno, fajnie, że znowu odezwałaś się. Co u Ciebie nowego w Twoim życiu > osobistym? Skorzystałaś może z moich (cennych) rad? Niestety musze Cie zmartwic, bo Twoje rady cennymi mi sie nie wydaja. Nie korzystam z nich. Prawde powiedziawszy, puszczam je mimo uszu. > Pytam się, bo wypowiadasz się z taką swadą na temat prezerwatyw i ciąży ... To > chyba nie są informacje wyczytane w tygodnikach kobiecych? Jesli chodzi o tygodniki kobiece, to mam jeden, do ktorego chetnie zagladam. Innych nawet nie kartkuje. Co do prezerwatyw i ciazy, to wiedze czerpie z roznych zrodel. Rzecz w tym, ze mam dosc powazny stosunek do zycia, wiec jesli juz bym z kims miala wyladowac w lozku, to samej tyko prezerwatywie raczej bym nie ufala, jako srodkowi antykoncepcyjnemu. Jak juz wspomnialam, w kwestii zabezpieczenia przed AIDS niczego lepszego na rynku nie ma, pozostaje wiec tylko gumka. > Co do ciąży, to prag > nę > Cię zapewnić, że wiele zależy od faceta, z którym byś zaszła. W Polsce panuje > zwyczaj brania ślubu, gdy dziewczyna zachodzi w ciążę. Może to dlatego faceci > tutaj zwracają taką uwagę na panienkę z którą idą do łóżka? Wiem, jakie obyczaje panuja w naszym kraju. Doskonale wiem, jak czesto w Polsce na slubnym kobiercu stoi nie para, a trio, z tym, ze to tzecie w lonie mamusi. Znam dwa takie malzenstwa, ktore zreszta malzenstwami juz dawno nie sa, gdzie dziecko bylo wszystkim, co ich laczylo, poza oczywiscie ta jedna feralna noca, ktora byla tak oplakana w skutkach. Nie wiem, jak to jest w innych krajach, ale w Polsce, gdy mlodzi ludzie mowia, ze sie pobieraja, zazwyczaj pada pytanie, czy aby nie oczekuja dziecka. Troche to smutne, ale prawdziwe. > P.S. Co to jest emocjonalny kastrat? Naprawde nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.waw.cdp.pl 08.06.02, 21:26 alien? napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > > Ave, > > Alieno, fajnie, że znowu odezwałaś się. Co u Ciebie nowego w Twoim życiu > > osobistym? Skorzystałaś może z moich (cennych) rad? > > Niestety musze Cie zmartwic, bo Twoje rady cennymi mi sie nie wydaja. Nie > korzystam z nich. Prawde powiedziawszy, puszczam je mimo uszu. Ave, No dobrze, to co z Twoim życiem osobistym? > Co do prezerwatyw i ciazy, to wiedze czerpie z rozny > ch > zrodel. Rzecz w tym, ze mam dosc powazny stosunek do zycia, wiec jesli juz bym > z > kims miala wyladowac w lozku, to samej tyko prezerwatywie raczej bym nie ufala, > To się na coś u Ciebie zapowiada, czy to tylko sucha teoria? :o). Zapewniam Cię Aliono, że najlepszy jest spontaniczny seks bez przygotowań i strachu - te zabijają całą radość. > jako srodkowi antykoncepcyjnemu. Jak juz wspomnialam, w kwestii zabezpieczenia > przed AIDS niczego lepszego na rynku nie ma, pozostaje wiec tylko gumka. Jak już pisałem AIDS jest przereklamowany. W Polsce liczy się ich dosłownie na sztuki, a i to zarażeni pochodzą z grup szczególnego ryzyka. Zresztą, ALieno, z kim Ty chcesz iść dołóżka? > > > Co do ciąży, to prag > > nę > > Cię zapewnić, że wiele zależy od faceta, z którym byś zaszła. W Polsce pan > uje > > zwyczaj brania ślubu, gdy dziewczyna zachodzi w ciążę. Może to dlatego fac > eci > > tutaj zwracają taką uwagę na panienkę z którą idą do łóżka? > > Wiem, jakie obyczaje panuja w naszym kraju. Doskonale wiem, jak czesto w Polsce > > na slubnym kobiercu stoi nie para, a trio, z tym, ze to tzecie w lonie mamusi. > Znam dwa takie malzenstwa, ktore zreszta malzenstwami juz dawno nie sa, gdzie > dziecko bylo wszystkim, co ich laczylo, poza oczywiscie ta jedna feralna noca, > ktora byla tak oplakana w skutkach. Nie wiem, jak to jest w innych krajach, ale > w > Polsce, gdy mlodzi ludzie mowia, ze sie pobieraja, zazwyczaj pada pytanie, czy > aby nie oczekuja dziecka. Troche to smutne, ale prawdziwe. > WIęc, jak widzisz Twoje obawy są płonne i w podbramkowej sytuacji facet Ciebie nie zostawi. Nie ma się więc czego obawiać - dziecko i tak kiedyś być musi. Andrzej > > > P.S. Co to jest emocjonalny kastrat? > Naprawde nie wiesz? Nie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maua Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.sienna14.enetwork.pl 10.06.02, 10:25 Hmm... czy nie wole byc samotna matka? Zastanawialam sie nad tym... i jeslibym miala wybierac... to wole byc samotna matka, ale pod warunkiem, ze moge dziecku zapewnic godne zycie. 15latki raczej nie zostaja matkammi z wyboru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 08.06.02, 11:19 Gość portalu: Maua napisał(a): Skad sie wzielo AIDS? Tyle samotnych matek? Czy to ma > > sens? znaczy co ma sens? mozna zapobiec aids i ciąży ze cos musi zaiskrzyc... niekoniecznie wielka milosc, > ale "cos" musi byc miedzy dwojgiem ludzi, aby wyladowali w lozku... heh no wlasnie przez to sie ląduje z kims w łóżku-ze iskrzy miedzy tymi osobami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.waw.cdp.pl 09.06.02, 20:29 Gość portalu: Agusja napisał(a): > Gość portalu: Maua napisał(a): > > Skad sie wzielo AIDS? Tyle samotnych matek? Czy to ma > > > > sens? > > znaczy co ma sens? > mozna zapobiec aids i ciąży > > ze cos musi zaiskrzyc... niekoniecznie wielka milosc, > > ale "cos" musi byc miedzy dwojgiem ludzi, aby wyladowali w lozku... > > heh no wlasnie przez to sie ląduje z kims w łóżku-ze iskrzy miedzy tymi osobami > Ave, Ja też uważam, że najpierw może być seks bo się sobie podobają, a potem może być dopiero ciąg dalszy, jak im jest ze sobą dobrze. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agusja Re: -ma dziecino ,ma znaczenie IP: *.infinity.net.pl / *.infinity.net.pl 09.06.02, 21:00 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > Ja też uważam, że najpierw może być seks bo się sobie podobają, a potem może by > ć > dopiero ciąg dalszy, jak im jest ze sobą dobrze. tylko czy z tego powstaja związki?(napewno jest jakis procent związkow ktore wlasnie tak sie zaczely,ale chyba niewielki,co?bo jak to ktos powiedzial-nie zaczyna sie od konca...) > Odpowiedz Link Zgłoś
cashoggi kretynski watek 08.06.02, 06:42 dziewice to chyba w uchu. A trzydzieska z smierdzacym hymenem niech sie je..bie sama. Gromnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Do Andrzeja - takie pytanko IP: *.dhcp.washington.edu 09.06.02, 22:18 Witam, wlasnie przejrzalam sobie watek i mam do Ciebie pytanko o ta "feralna trzydziestke" - ze to jak linia smierci dla kobiety. Sluchaj, ja mam 28, na zycie nie narzekam, tym bardziej na brak facetow - i zeby bylo smieszniej to nigdy specjalnie nie polowalam na zadnego z moich dotychczasowych facetow, nawet wprost przeciwnie, czasem sie trzeba bylo "opedzac":) Dodam jeszcze ze ostro uprawiam sport (wspinaczka) i generalnie wygladam podobno z jakies 5 lat mniej (rozne smieszne pomylki). I teraz tak: juz stosunkowo niedlugo koncze 30 lat i z dnia na dzien przestaje byc atrakcyjna, tak??? Cos tu pokrecone... Jest cale mnostwo aktywnych kobiet, uprawiajacych rozne sporty, zyjacych pelnia zycia, ktorych "metryka" nie zgadza sie z wiekiem biologicznym, a poza tym w swoich srodowiskach (zw. na przyklad z praca czy sportem) spotykaja mezczyzn o podobnych zainteresowaniach, ktorym moga np. imponowac osiagnieciami i doswiadczeniem w wybranej dziedzinie...I nie maja na czole wypisane, czy sa dziewicami czy nie. Cos mi sie wydaje ze generalizujesz:) I co, tak mnie skazujesz na smierc socjalna juz za te 2 lata bo skoncze trzydziesci? Podobnie zreszta rozsmieszyl mnie narzekajaco-placzliwy watek jakiejs "trzydziestki". A ja mysle ze 30 to wlasnie swietny wiek - cos sie juz osiagnelo, wlasnie teraz (TAK) kobieta wie, czego chce - rowniez w zyciu erotycznym, a i reszta spraw poukladana, nic tylko cieszyc sie zyciem. Czego i tobie zycze. A na marginesie, ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
the_man Re: Do Andrzeja - takie pytanko 10.06.02, 00:19 Wprawdzie pytanie jest do Andrzeja, ale odpowiem na nie ja. Gość portalu: stella napisał(a): > Witam, > wlasnie przejrzalam sobie watek i mam do Ciebie pytanko o ta "feralna > trzydziestke" - ze to jak linia smierci dla kobiety. Sluchaj, ja mam 28, na > zycie nie narzekam, tym bardziej na brak facetow - i zeby bylo smieszniej to > nigdy specjalnie nie polowalam na zadnego z moich dotychczasowych facetow, > nawet wprost przeciwnie, czasem sie trzeba bylo "opedzac":) Dodam jeszcze ze > ostro uprawiam sport (wspinaczka) i generalnie wygladam podobno z jakies 5 lat > mniej (rozne smieszne pomylki). I teraz tak: juz stosunkowo niedlugo koncze 30 > lat i z dnia na dzien przestaje byc atrakcyjna, tak??? Cos tu pokrecone... Jest > > cale mnostwo aktywnych kobiet, uprawiajacych rozne sporty, zyjacych pelnia > zycia, ktorych "metryka" nie zgadza sie z wiekiem biologicznym, a poza tym w > swoich srodowiskach (zw. na przyklad z praca czy sportem) spotykaja mezczyzn o > podobnych zainteresowaniach, ktorym moga np. imponowac osiagnieciami i > doswiadczeniem w wybranej dziedzinie...I nie maja na czole wypisane, czy sa > dziewicami czy nie. Cos mi sie wydaje ze generalizujesz:) I co, tak mnie > skazujesz na smierc socjalna juz za te 2 lata bo skoncze trzydziesci? Podobnie > zreszta rozsmieszyl mnie narzekajaco-placzliwy watek jakiejs "trzydziestki". A > ja mysle ze 30 to wlasnie swietny wiek - cos sie juz osiagnelo, wlasnie teraz > (TAK) kobieta wie, czego chce - rowniez w zyciu erotycznym, a i reszta spraw > poukladana, nic tylko cieszyc sie zyciem. Czego i tobie zycze. A na marginesie, > > ile masz lat? Po adresie widać, że piszesz z Ameryki, a to zupełnie co innego - w USA demoralizacja przekroczyła już wszelkie granice, tam nawet podstarzałe kobiety nie maja wstydu i zachowują się w sposób w jaki kobiecie w pewnym wieku nie przystoi się zachowywać. Wprawdzie ty masz przed sobą jeszcze te dwa lata metrykalnej młodości, jednak w sensie biologicznym, zaczął już dawno, mnie więcej od 5 lat, postępowac u ciebie naturalny proces starzenia. Zgadzam się, że są różne metody sztucznego przedłużania młodości, które w efekcie wyrządzają kobietom więcej szkody, niż pozytku, dając im złudzenie przedłużenia młodości. W rzeczywistości te wszystkie operacje plastyczne i terapie hormonalne moga nieco poprawić jakość życia kobiety, ale nie podniosą jej obiektywnej wartości przetargowej (vide wątek "tzw. miłość jako handel wymienny"). Zdarza się, zwłaszcza w tak zdemoralizowanych krajach, jak USA, że mężczyźnie dają się nabrac na to oszustwo. Winę za to ponosi reklama, która wmawia ludziom te kłamstwa tylko po to żeby kupowali kosmetyki, zastrzyki hormonalne, robili sobie operacje plastyczne. Kampanie marketingowe sa tak zorganizowane, żeby meżczyźni tez uwierzyli, że atrakcyjność kobiety nie spada wraz z wiekiem - w przeciwnym razie kobiety nie miałyby powodu, żeby kupować te wszyskie bawidełka. Tak więc, to że wyglądasz jeszcze młodo nie zmienia faktu, że najdujesz się w przedpokoju do śmierci socjalnej, jak to trafnie nazwałaś. KObieta 25-letnia w galopujacym tempie traci atrakcyjność, dosłownie z dnia na dzień i to jest na prawdę ostatni moment na znalezienie męża i urodzenie dziecka, jeśli jej sie to nie uda zostaje zgorzkniałą starą panną bez przyszłości, a przyszłościa dla starzejącej się kobiety są jej dzieci i mąż. Zgadzam się, że w niektórych zdemoralizowanych krajach długo mozna się oszukiwać, jednak chwile prawdy i tak codziennie będą cię prześladowac przed lustrem. Jeśli chodzi o dziewice to jest taka hierarchia: 1. lolitki 12 - 17 - rarytas dla konesera 2. 18 - 21 młode i ponetne 3. 22 - 24 z braku laku jeszcze ujdzie 4. 25 - 29 stare dupy, tzn. dojrzałe kobiety, nadają się do łużka jeśli sa doświadczone 5. 30+ dead line - z suszonych śliwek robi sie kompot, ale nie uprawia się z nimi seksu. Kandydatka na żonę bezwarunkowo musi byc dziewicą, najlepiej z przedziału 18 - 21. pozdrowienia dla Andrzeja - mimo pewnych różnic jesteśmy po tej samej stronie wyrazy współczucia dla feministek i suszonych śliwek THE MAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella "the man" IP: *.dhcp.washington.edu 10.06.02, 00:36 Dzieki za darmowa rozrywke, ale zdaje sie ze dostarczasz jej juz od jakiegos czasu:) zycze wiecej pogody ducha i - twoje szczescie ze nie mieszkasz we wspomnianym zdemoralizowanym kraju, bo marny bylby twoj los. podeslij zdjecie (najlepiej nago) to pogadamy o twojej pozycji przetargowej- a jak tam "strona techniczna"? s. Odpowiedz Link Zgłoś
the_man Re: 10.06.02, 01:00 Gość portalu: stella napisał(a): > Dzieki za darmowa rozrywke, ale zdaje sie ze dostarczasz jej juz od jakiegos > czasu:) > zycze wiecej pogody ducha i - twoje szczescie ze nie mieszkasz we wspomnianym > zdemoralizowanym kraju, bo marny bylby twoj los. > podeslij zdjecie (najlepiej nago) to pogadamy o twojej pozycji przetargowej- > a jak tam "strona techniczna"? > s. Pozycja przetargowa mężczyzny zależy od czego innego, niż kobiety, odsyłam do wątku mojego autorstwa, miomo to zdjecie mogę ci wysłam, bo nie mam się zcego wstydzić, tylko podaj maila. Zamieściłem swego czasu swoje zdjęcie w pełnej krasie w kilku serwisach erotycznych i wywiązało się z tego kilka romansów, m.in. z lolitkami, które tak cię zgorszyły. Chętnie wyślę ci zdjęcie, będziesz miał inspirację do fantazji erotycznych, lada dzień tylko one ci już zostaną. Miło by było gdybyś się odwzajemniła, obejrzałbym te cudowne możliwości konserwowania ciała, nie jest to jednak konieczne, młode ciała wyglądają lepiej. pozdrawiam THE MAN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella the_man- kolekcjoner 12-latek IP: *.dhcp.washington.edu 10.06.02, 03:08 No to ja stara dupa jestem:):):) Ty mnie nie zgorszyles, a rozsmieszyles do lez, koneserze 12-letnich dziewic. Nie ciekawam twoich wdziekow, zwlaszcza ze najwyrazniej sa uzytecznosci publicznej. Chcialbys zeby twoja 12-letnia corka zajal sie "atrakcyjny" szescdziesieciolatek? A skoro - wedle twojej oryginalnej teorii atrakcyjnosc twoja wzrasta z wiekiem (a uwazasz sie za tak atrakcyjnego) to cos mi sie wydaje ze masz niezly przebieg. Ej, wole samcow z mniejszym stazem. Zwlaszcza takich, ktorych celem zycia jest jeszcze cos oprocz kopulacji. Sa w przyrodzie gatunki, w ktorych samce zyja tylko w celu prokreacji a potem gina - pasujesz na efekt uboczny ewolucji. A ja myslalm, ze takich zwierzat juz nie ma... Ciebie to chyba rodzice nie kochali... Buzka, stella Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella do "the_man" cos jeszcze IP: *.dhcp.washington.edu 10.06.02, 00:41 a 12 - 17 lat to sa DZIECI (sprawdz w literaturze, w praktyce grozi za to wiezienie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Do Stelli IP: *.waw.cdp.pl 10.06.02, 05:33 Gość portalu: stella napisał(a): > a 12 - 17 lat to sa DZIECI > (sprawdz w literaturze, w praktyce grozi za to wiezienie) Ave, Stello, nie pozbawiaj Mana radości z seksu. Wg polskiego prawa tylko seks z panienką poniżej 15 roku jżyciaest zakazany. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella Re: Do Stelli IP: *.dhcp.washington.edu 10.06.02, 17:59 Dobre...hehe. Masz racje, tyle jego, co mu chora wyobraznia pozwoli. Ale ja mialam na mysli pomoc w "definiowaniu pojec" z ktorym on ma ewidentnie problem. Np. zamiast "romanse z lolitkami" proponuje uzyc nazwy "pedofilia" itp. pozdrawiam s. Gos´c´ portalu: Andrzej napisa?(a): > Gos´c´ portalu: stella napisa?(a): > > > a 12 - 17 lat to sa DZIECI > > (sprawdz w literaturze, w praktyce grozi za to wiezienie) > > Ave, > Stello, nie pozbawiaj Mana rados´ci z seksu. Wg polskiego prawa tylko seks z > panienka˛ poniz˙ej 15 roku jz˙yciaest zakazany. > Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonia Re: Do Andrzeja - takie pytanko IP: *.w.club-internet.fr 10.06.02, 10:33 the_man napisał(a): >. > > Jeśli chodzi o dziewice to jest taka hierarchia: > 1. lolitki 12 - 17 - rarytas dla konesera > 2. 18 - 21 młode i ponetne > 3. 22 - 24 z braku laku jeszcze ujdzie > 4. 25 - 29 stare dupy, tzn. dojrzałe kobiety, nadają się do łużka jeśli sa > doświadczone > 5. 30+ dead line - z suszonych śliwek robi sie kompot, ale nie uprawia się z ni > mi > seksu. > > Kandydatka na żonę bezwarunkowo musi byc dziewicą, najlepiej z przedziału 18 - > 21. > > pozdrowienia dla Andrzeja - mimo pewnych różnic jesteśmy po tej samej stronie > wyrazy współczucia dla feministek i suszonych śliwek > THE MAN > TheMan, to ty jestes zdemoralizowany. 12letnia dziewczyna jako rarytas dla konesera! chlopie wszystko ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Do Andrzeja - takie pytanko 10.06.02, 10:38 the_man napisał(a): > Jeśli chodzi o dziewice to jest taka hierarchia: > 1. lolitki 12 - 17 - rarytas dla konesera KONESERA! Bu ha ha ha!!!! Wiesz co, najwyższa pora, żebyś zaczął się leczyć z kompleksów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Andrzej i the man to kobieta IP: 62.233.169.* 10.06.02, 19:34 Tak sie podniecacie wypowiedziami tych postaci a ja sądze, że słynny Andrzej i the man to jedna i ta sama osoba. Co więcej jest to babka mająca z Was niezłą uciechę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Andrzej i the man to kobieta IP: 62.89.126.* 10.06.02, 21:52 Gość portalu: tomek napisał(a): > Tak sie podniecacie wypowiedziami tych postaci a ja sądze, że słynny Andrzej i > the man to jedna i ta sama osoba. Co więcej jest to babka mająca z Was niezłą > uciechę. ... i Kopernik też była kobietą! Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Do Andrzeja - takie pytanko IP: 62.89.126.* 11.06.02, 13:55 Gość portalu: stella napisał(a): > Witam, > wlasnie przejrzalam sobie watek i mam do Ciebie pytanko o ta "feralna > trzydziestke" - ze to jak linia smierci dla kobiety. Sluchaj, ja mam 28, na > zycie nie narzekam, tym bardziej na brak facetow - i zeby bylo smieszniej to > nigdy specjalnie nie polowalam na zadnego z moich dotychczasowych facetow, > nawet wprost przeciwnie, czasem sie trzeba bylo "opedzac":) Dodam jeszcze ze > ostro uprawiam sport (wspinaczka) i generalnie wygladam podobno z jakies 5 lat > mniej (rozne smieszne pomylki). I teraz tak: juz stosunkowo niedlugo koncze 30 > lat i z dnia na dzien przestaje byc atrakcyjna, tak??? Cos tu pokrecone... Jest > > cale mnostwo aktywnych kobiet, uprawiajacych rozne sporty, zyjacych pelnia > zycia, ktorych "metryka" nie zgadza sie z wiekiem biologicznym, a poza tym w > swoich srodowiskach (zw. na przyklad z praca czy sportem) spotykaja mezczyzn o > podobnych zainteresowaniach, ktorym moga np. imponowac osiagnieciami i > doswiadczeniem w wybranej dziedzinie...I nie maja na czole wypisane, czy sa > dziewicami czy nie. Cos mi sie wydaje ze generalizujesz:) I co, tak mnie > skazujesz na smierc socjalna juz za te 2 lata bo skoncze trzydziesci? Podobnie > zreszta rozsmieszyl mnie narzekajaco-placzliwy watek jakiejs "trzydziestki". A > ja mysle ze 30 to wlasnie swietny wiek - cos sie juz osiagnelo, wlasnie teraz > (TAK) kobieta wie, czego chce - rowniez w zyciu erotycznym, a i reszta spraw > poukladana, nic tylko cieszyc sie zyciem. Czego i tobie zycze. A na marginesie, > > ile masz lat? Ave, To jakie jest to pytanko? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
toetoe Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 09.06.02, 22:25 Szczegolnie te doswiadczone :)) Odpowiedz Link Zgłoś
atacama Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 10.06.02, 21:56 a kogo obchodzi co mężczyźni wolą? mam gdzies co oni tam wola a czego nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.waw.cdp.pl 17.06.02, 09:42 atacama napisał(a): > a kogo obchodzi co mężczyźni wolą? mam gdzies co oni tam wola a czego nie. Ave, A Ty wolisz wiedzieć, co wolą kobiety? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.waw.cdp.pl 19.06.02, 06:24 Re: single Autor: Gość portalu: zula Data: 09-06-2002 11:47 adres: *.leased-02.binet.pl -------------------------------------------------------------------------------- mama mojej kolezanki mawia o związkach "im później, tym gorzej", i myslę, że to prawda, bo wraz z wiekiem rosną wymgania, maleje chęć zawierania kompromisów, mamy zdanie na każdy temat, i trudniej nam z niego zrezygnować (no bo przecież jestesmy już dorosli i mamy prawo mieć własne poglądy), jesteśmy mniej tolerancyjni, łatwiej wydajemy osądy...trzeba chyba bardzo się pilnować, zeby nie stać się skostniałym, zamkniętym na zmiany człowiekiem-wyrocznią. myślę, że single przyzwyczajaja się do sytuacji, tak samo jak ludzie w związkach...tylko, że singlom trudniej się tym podzielić, przyznać, że bycie samemu nie jest aż takie fajne, dzielić się w ogóle myślami i uczuciami. moze przez to trudniej im poznać, nauczyć sie drugiego człowieka. pozdrawiam zulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.datastar.pl 21.06.02, 18:28 Ave, Co słychać u forumowych dziewic? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buterfly Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 20:25 ...watek ciekawy...Wasze wypowiedzi jeszcze bardziej... ale jak ktos juz wczesniej wspomnial aby przeczytac calosc trzeba posiedziec pare godzin...BTW...Alien to musi byc cholernie inteligentna kobieta...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.waw.cdp.pl 27.06.02, 08:10 Gość portalu: Buterfly napisał(a): > ...watek ciekawy...Wasze wypowiedzi jeszcze bardziej... > ale jak ktos juz wczesniej wspomnial aby przeczytac calosc Ave, Może ktoś by dokonał wyboru? > trzeba posiedziec pare godzin...BTW...Alien to musi byc cholernie inteligentna > kobieta...:-) ...i dlatego jest sama :o) Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buterfly Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 18:40 mam nadzieje, ze juz nie jest sama !!!... z jej wypowiedzi wynika, ze jest inteligentna, wartosciowa i wrazliwa osoba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptaszek Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.montclairkimberley.org 27.06.02, 18:54 Motylku też tak myslę:)))) pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buterfly Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.02, 19:06 ...choc Andrzej usilnie twierdzi ze ona jest na straconej pozycji... pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.waw.cdp.pl 28.06.02, 05:39 Gość portalu: buterfly napisał(a): > mam nadzieje, ze juz nie jest sama !!!... > z jej wypowiedzi wynika, ze jest inteligentna, wartosciowa i wrazliwa osoba... Ave, Dlatego właśnie jest sama! Swoją drogą mężczyźni nie lubią zbyt inteligentnych kobiet. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buterfly Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.02, 14:00 ...ciekawe...to chyba zadna sztuka wyrwac latwa i glupiutka panienke... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.datastar.pl 01.07.02, 21:08 Gość portalu: Buterfly napisał(a): > ...ciekawe...to chyba zadna sztuka wyrwac latwa i glupiutka panienke... Ave, no właśnie ... A taka przemądrzała ma fochy ... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buterfly Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 21:42 nie przemadrzala...inteligentna !!! rozumiem ze bardziej rajcuja Cie wlasnie te latwe i glupiutkie... a byc moze tylko takim mozesz czyms ??? zaimponowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamma Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.joint.eu.org / 62.233.182.* 30.06.02, 02:00 Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > Ave, > Dlatego właśnie jest sama! Swoją drogą mężczyźni nie lubią zbyt inteligentnych > kobiet. > Andrzej Swoja drogą kobiety nie lubią mężczyzn po amputacji mózgu...Andrzeju, przykro mi to mówić. Odpowiedz Link Zgłoś
al_he_mja Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 30.06.02, 18:39 Gość portalu: mamma napisał(a): > Gość portalu: Andrzej napisał(a): > > > > > Ave, > > Dlatego właśnie jest sama! Swoją drogą mężczyźni nie lubią zbyt inteligent > nych > > kobiet. > > Andrzej > > Swoja drogą kobiety nie lubią mężczyzn po amputacji mózgu...Andrzeju, przykro m > i > to mówić. Andrzej jest tylko odkorowany...:) mówią na to: śmierć mózgowa, już nie myśli, ale jeszcze oddycha, odkorowani zachowują czasem pewne odruchy kontrolowane przez pień mózgu, w przypadku Andrzeja objawia się to waleniem na oślep w klawiaturę Odpowiedz Link Zgłoś
ww84 Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 02.07.02, 18:21 > Ave, > Dlatego właśnie jest sama! Swoją drogą mężczyźni nie lubią zbyt inteligentnych > kobiet. tak masz racje Andrzejku. Prymitywni i niezbyt inteligentni faceci nie lubia zbyt inteligentnych kobiet. Nawet nie wiesz co to za przyjemnosc spedzac zycie z inteligentna kobieta. Niestety nigdy sie o tym nie dowiesz, dupku. Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.datastar.pl 02.07.02, 20:46 ww84 napisał(a): > > Ave, > > Dlatego właśnie jest sama! Swoją drogą mężczyźni nie lubią zbyt inteligent > nych > > kobiet. > > tak masz racje Andrzejku. Prymitywni i niezbyt inteligentni faceci nie lubia > zbyt inteligentnych kobiet. Nawet nie wiesz co to za przyjemnosc spedzac zycie > z > inteligentna kobieta. Niestety nigdy sie o tym nie dowiesz, dupku. > > Wojtek. > Ave, A to wytłumacz, dlaczego ładne i (zbyt) mądre kobiety często są same? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
ww84 Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 03.07.02, 11:53 > A to wytłumacz, dlaczego ładne i (zbyt) mądre kobiety często są same? bo nie spotkaly odpowiedniego faceta? powodow moze byc od groma. Jedno jest pewne: Na pewno nie sa same bo sa za madre, jak chcialbys to widziec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.datastar.pl 03.07.02, 20:37 ww84 napisał(a): > > A to wytłumacz, dlaczego ładne i (zbyt) mądre kobiety często są same? > > bo nie spotkaly odpowiedniego faceta? powodow moze byc od groma. Jedno jest > pewne: Na pewno nie sa same bo sa za madre, jak chcialbys to widziec... Ave, Cóż, tak to jest. Onegdaj były badania Polityki z kt órych wynika, że stare panny dominują wśród kobiet zamożnyc i wykształconych, a starzy kawalerowie wśród biednych i niewykształconych. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
dzokejka Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 27.06.02, 12:04 hm, jak dotąd najbardziej na wskrzeszaniu tego wątka zalezy Andrzejowi, czyżby jakaś zależność psychologiczna zależność pomiędzy długością wątka, a ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawisza Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.ae.poznan.pl 02.07.02, 17:23 Jakub Mazur oskarża balcerowicza o zdradę Polski w tygodniku Głos z 29 czerwca 2002r. Tyutuł artykułu "Likwidacja polskiej zlotówki likwidacja polskiego państwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zawisza Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.ae.poznan.pl 02.07.02, 17:23 Jakub Mazur oskarża balcerowicza o zdradę Polski w tygodniku Głos z 29 czerwca 2002r. Tyutuł artykułu "Likwidacja polskiej zlotówki likwidacja polskiego państwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: 62.233.139.* 02.07.02, 18:41 Czyzby polska zlotowka juz nie byla dziewica? A moze jest, ale zbyt inteligentna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 03:41 W związku z tym stopy sa zbyt wysoko-ilość dziewic gwałtownie spadła "Balcerowicz musi odejsc" :) muniek Odpowiedz Link Zgłoś
dzokejka Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 03.07.02, 12:23 inna wersja: zależność pomiędzy wartością złotego, a ilością dziewic w Polsce- im złoty mocniejszy- tym więcej dziewic, im złoty słabszy- tym dziewic mniej, likwidacja złotówki = zero polskich dziewic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 02:24 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.dyn.optonline.net 04.07.02, 03:34 jestescie wszyscy popieprzeni!!! Bardzo mi przykro tak powiedziec (przepraszam ale nie czytalem wszystkich postow) ale wiekszosc ich jest w tym stylu. Temat tego watku jest bez sensu! A liczba postow swiadczy o tym o czym moze swiadczyc! Kompletna glupota !!!!!! dLA NASTALOTOW MOZE? :) Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_bez_oka Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 04.07.02, 13:59 Oczywiście. Wolą zaliczyć dziewicę, odhaczyć kolejnego sznyta na nodze od krzesła i szukać kolejnej ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.datastar.pl 05.07.02, 20:51 sowa_bez_oka napisał(a): > Oczywiście. Wolą zaliczyć dziewicę, odhaczyć kolejnego sznyta na nodze od > krzesła i szukać kolejnej ;-) Ave, z wypowiedzi facetów na tym watku wynika, że nie są zainteresowani dziewicami ... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.02, 00:57 kartka dla Andrzeja (i nie tylko) kartki.onet.pl/902,kartki.html?&OKA=6 mam nadzieję, że sie otworzy, pozdrawiam wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.datastar.pl 09.07.02, 18:02 Gość portalu: :) napisał(a): > kartka dla Andrzeja (i nie tylko) > > <a href="http://kartki.onet.pl/902,kartki.html?&OKA=6"target="_blank">kartki.on > et.pl/902,kartki.html?&OKA=6</a> > > mam nadzieję, że sie otworzy, pozdrawiam wszystkich > :) > Niezłe, jak widać, to facet, chciaż smok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwak Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.dyn.optonline.net 08.07.02, 05:45 Gość portalu: KASIA napisał(a): Jak TY jestes Kasia, to ja jestem nie dziwak, lecz dziewica. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.datastar.pl 08.07.02, 17:44 Gość portalu: dziwak napisał(a): > Gość portalu: KASIA napisał(a): > > Jak TY jestes Kasia, > to ja jestem nie dziwak, lecz > dziewica. ... kolejna ... > :) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.datastar.pl 13.07.02, 21:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.datastar.pl 16.07.02, 20:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 21:59 jest juz 300 ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Czy mezczyzni wola dziewice? IP: *.datastar.pl 19.07.02, 07:42 Gość portalu: muniek napisał(a): > jest juz 300 ? > :) Ave, jeszcze nie, ale temat jest tak ciekawy ... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Pozdrowienia dla dziewic :o) IP: *.datastar.pl 21.07.02, 21:12 Ave, Co u Was nowego słychać? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buterfly Re: Pozdrowienia dla dziewic :o) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 21:28 Andrzejek...jak wiedze nie daje za wygrana... i znowu stara sie ozywic ten watek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butterfly 300...??? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 21.07.02, 21:29 juz 300 postow ??? Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Pytanie do dziewic 23.07.02, 17:52 Ave, Czy próbowałyście poznać faceta przez biuro matrymonialne? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mi Re: tylko dziwica IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.02, 19:07 Na żonę tylko dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: tylko dziwica 23.07.02, 19:28 Gość portalu: Mi napisał(a): > Na żonę tylko dziewica. Ave, ALe powinna dobrze zarabiać i gotować. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: do the mana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.02, 20:51 wiesz co taka zajebista tabelke walnales ale musze twoje iluminacje zweryfikowac-otoz moj drogi nie wyobrazaj sobie ze wartosc faceta rosnie z wiekiem -buhaha!!!!!!to sa wasze pobozne zyczenia.tak naprawde faceci po 30stce- tak z 36 i w gore to juz oblesne pierdziele z przywiedlymi cielskami[moga sie zarznac na silowni-i tak im to nic nie da-biologia niestety jest sprawiedliwa].wydaje im sie ze rwa panienki w moim wieku bo sa tacy okay natomiast kobiety w tym samym wieku sa juz be!buhaha!!!!gdzie ty zyjesz?takich jeleni sie tylko utwierdza w ich iluzjach zeby ciagnac kase a w znakomitej wiekszosci te ich obwisle fiuty budza estetyczny niesmak. taka prywatna tabelka: 18-20lat:wulkany energii-mozna sie kochac 24 na dobe 21-25:ciala estetyczne,wydolnosc okay 26-30:to juz ostatni dzwonek! 31-up:rzadko zdarzaja sie fajne okazy,proces starzenia,impotencji z kazda sekunda wiekszy-za to czesto konto pokazne to sie mozna poswiecic. a pozatym kobieta 18letnia wizualnie nie rozni sie od tej 21 czy 23 letniej- naprawde obie sa mlode i na 1szy rzut oka tego nie widac a jaka roznica w twojej tabelce hahaha!mam rade-znajdz babe ktora urodzi ci duzo corek-bedziesz mogl poswiecic sie swojej pasji i rozdziewiczac hurtowo 8latki[nie badz prowincjonalny-17latka to stara dupa!]. i zeby bylo jasne-rozumiem more less co chciales powiedziec-pewnie ze faceci wola mlode-ale ich samych chlopczyku to tez dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: do the mana 23.07.02, 20:58 Ave, Nie rozumiem. To wg Ciebie kobiety wolą na męża 20 latka z mięśniami, czy 40- latka z portfelem? T. Gość portalu: alissa19 napisał(a): > wiesz co taka zajebista tabelke walnales ale musze twoje iluminacje > zweryfikowac-otoz moj drogi nie wyobrazaj sobie ze wartosc faceta rosnie z > wiekiem -buhaha!!!!!!to sa wasze pobozne zyczenia.tak naprawde faceci po 30stce > - > tak z 36 i w gore to juz oblesne pierdziele z przywiedlymi cielskami[moga sie > zarznac na silowni-i tak im to nic nie da-biologia niestety jest > sprawiedliwa].wydaje im sie ze rwa panienki w moim wieku bo sa tacy okay > natomiast kobiety w tym samym wieku sa juz be!buhaha!!!!gdzie ty zyjesz? takich > jeleni sie tylko utwierdza w ich iluzjach zeby ciagnac kase a w znakomitej > wiekszosci te ich obwisle fiuty budza estetyczny niesmak. > taka prywatna tabelka: > 18-20lat:wulkany energii-mozna sie kochac 24 na dobe > 21-25:ciala estetyczne,wydolnosc okay > 26-30:to juz ostatni dzwonek! > 31-up:rzadko zdarzaja sie fajne okazy,proces starzenia,impotencji z kazda > sekunda wiekszy-za to czesto konto pokazne to sie mozna poswiecic. > a pozatym kobieta 18letnia wizualnie nie rozni sie od tej 21 czy 23 letniej- > naprawde obie sa mlode i na 1szy rzut oka tego nie widac a jaka roznica w > twojej tabelce hahaha!mam rade-znajdz babe ktora urodzi ci duzo corek- bedziesz > > mogl poswiecic sie swojej pasji i rozdziewiczac hurtowo 8latki[nie badz > prowincjonalny-17latka to stara dupa!]. > i zeby bylo jasne-rozumiem more less co chciales powiedziec-pewnie ze faceci > wola mlode-ale ich samych chlopczyku to tez dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: do the mana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.07.02, 23:32 no ave,ave-morituri te salutant czy cos w tym guscie-chodzi mi o to ze 20latek z portfelem jest fajniejszy od 40latka z portfelem bo nie dosc ze ma portfel to jeszcze jest estetyczny. a serio chodzi o to ze smieszne jest pisanie ze tylko kobietki z wiekiem maja coraz mniej do zaoferowania-panowie tej mysli do siebie nie dopuszczaja ale i oni traca z wiekiem-i na swiezosci i na urodzie.trzeba to powiedziec wprost ze tylko dzieki kasie albo pozycji lapia babki.a nie pierduty ze babke po 30stce mozna wyzywac ze stara[a 22latke tak nazwac-to pedofil niechybny!]a facet to niby taki urokliwy-bull shit!!!!!i trzeba to jasno powiedziec ze przechodzone fiuty sa gorsze niz niejedna 30letnia cipka[sorry panie]ale to watek o dziewictwie wiec dosyc dygresji. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: do the mana 24.07.02, 19:10 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > no ave,ave-morituri te salutant czy cos w tym guscie-chodzi mi o to ze 20latek > z portfelem jest fajniejszy od 40latka z portfelem bo nie dosc ze ma portfel to > > jeszcze jest estetyczny. Ave, Niestety, życie nie daje zwykle tak prostych wyborów. Ponawiam pytanie, czy bys wolała 40-latka z portfelem i pracą, czy 20-latka z mięśniami? T. > a serio chodzi o to ze smieszne jest pisanie ze tylko kobietki z wiekiem maja > coraz mniej do zaoferowania-panowie tej mysli do siebie nie dopuszczaja ale i > oni traca z wiekiem-i na swiezosci i na urodzie.trzeba to powiedziec wprost ze > tylko dzieki kasie albo pozycji lapia babki.a nie pierduty ze babke po 30stce > mozna wyzywac ze stara[a 22latke tak nazwac-to pedofil niechybny!]a facet to > niby taki urokliwy-bull shit!!!!!i trzeba to jasno powiedziec ze przechodzone > fiuty sa gorsze niz niejedna 30letnia cipka[sorry panie]ale to watek o > dziewictwie wiec dosyc dygresji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: do the mana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.02, 20:30 ave[ale to fajnie brzmi haha] jak sam zauwazyles zycie nie jest proste[mein Gott ale truizm]-ja to bym wolala 24letniego Russela Crowe z kontem Gatesa i poczuciem humoru Wojewodzkiego dajmy na to.a w zyciu niestety pewnie ze "wole"40latka z kasa niz dorabianie sie z rowiesnikiem-zreszta uklad wiazany. a moja wypowiedz to byl protest w zwiazku z idiotyzmami i utopia w postaci "tabelek",schematow myslenia i ponizaniem kobiet przez rozwielitki w typie w/w pana ktory to byl uprzejmy wyjechac ze swoja teoria przydatnosci kobiet wg wieku -az sie we mnie zagotowalo-what the fuck!pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: do the mana 25.07.02, 20:23 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > ave[ale to fajnie brzmi haha] > jak sam zauwazyles zycie nie jest proste[mein Gott ale truizm]-ja to bym wolala > > 24letniego Russela Crowe z kontem Gatesa i poczuciem humoru Wojewodzkiego dajmy > > na to.a w zyciu niestety pewnie ze "wole"40latka z kasa niz dorabianie sie z > rowiesnikiem-zreszta uklad wiazany. Ave, cóż, więc jest tak, jak pisałem. Faceci wolą młode i ładne, a kobiety facetów z kasą. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: do the mana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.07.02, 21:16 tak-w pewnym stopniu-ale coraz czesciej zdarzaja sie mlodzi ladni i z kasa wiec pierdziele stare paszli won buhaha. pozatym kobiety czesto wola mlodych ladnych z mniejsza kasa niz nadzianych 40latkow ze zuzytymi fiutami i brzuchami do ziemi. wszystko!jest rzecza wzgledna -lubie pana E.za to stwierdzenie.AVE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: do the mana 26.07.02, 16:49 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > tak-w pewnym stopniu-ale coraz czesciej zdarzaja sie mlodzi ladni i z kasa wiec > > pierdziele stare paszli won buhaha. > pozatym kobiety czesto wola mlodych ladnych z mniejsza kasa niz nadzianych > 40latkow ze zuzytymi fiutami i brzuchami do ziemi. > wszystko!jest rzecza wzgledna -lubie pana E.za to stwierdzenie.AVE!!!! Ave, Nistety, młodych z kasą jest mało. Ale cóż ja czytam - czyżbyś się wstydziła, że wolisz starego z kasą? T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: do the mana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.02, 20:26 etam!!!!!!ani stary-jeszcze chwilowo nie ma 40stki[1szemu brakuje 5lat drugiemu 8],ani on jeden bo dwoch,rzadko sie wstydze w zyciu[no zdarza sie],a namierzyc takiego 24,28latka z duuuuuza kasa to tez nie taki problem[trzeba szukac w odpowiednich miejscach-ale zgadza sie-w Polsce to wciaz kuriozum]. bynajmniej nie mialo to wygladac na zwierzenia doswiadczonej piiiiiip[wstawic odpowiednie okreslenie]. wroce jak bumerang-chodzilo o post the mana i te irracjonalne jego pierdoly.AVE!!!!!![bede oryginalna i zajade tym ave na koniec jak powyzej]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: tylko dziwica ??????????????????????????????? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 22.08.02, 20:17 Gość portalu: Mi napisał(a): > Na żonę tylko dziewica. I to mnie doprowadza do szału...dlaczego nikt nie zada pytania: czy kobiety wolą na męża faceta bez doświadczeń? Skąd ten "kult dziewictwa" u kobiet? Chore społeczeństwo. Czemu się utarło,że dziewictwo u kobiet jest ważne, a u facetów...no właśnie, drogie panie, może zmienimy rodzaj pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERYK ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 24.07.02, 01:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziwny Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: *.dyn.optonline.net 24.07.02, 02:43 czas skonczyc to zawracanie glowy! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: 195.205.73.* 24.07.02, 15:42 Rozumiem mezczyzn, ze nie chca dziewic.Sama jestem dziewica, mam 26 lat. Jeszcze mnie chca :) .Problem w tym, ze nie umiem zdecydowac sie na sex bez milosci, a zakochana wprawdzie jestem, ale w mezczyznie z ktorym nie moge byc. Szczerze mowiac sama sie martwie,ze jak kogos spotkam, z kim zdecyduje sie sprobowac po prostu byc, to co on powie na to moje dziewictwo? Nie unikam mezczyzn, lubie piesczoty, pocalunki ale nie umiem zdecydowac sie na sex bez zobowizan i nie umiem zakochac sie w nikim innym. Stad moje dziewistwo.Ale na razie sie nie przejmuje, mam fajna prace, dobrze zarabiam, mam mnostwo przyjaciol.Jest mi mimo wszystko dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 26.07.02, 17:08 Kobieto - więcej takich jak Ty potrzeba! Różni idioci piszą, że np. Alien podchodzi do seksu zbyt poważnie - ależ to jest cholernie poważna sprawa! I tego oni pojąć nie potrafią! Nie przejmuj się, co ewentualny przyszły partner pomyśli. Jeśli będzie kochał, to tylko się wzruszy, dla świata myśli rozkochanej to tak, jakbyś akurat na niego czekała. Ja mam 21 lat i też czekam (tyle, że bez żadnej póki co - Boże, jak to strasznie bezdusznie brzmi - "okazji"). I doprawdy tak lepiej, niż wedle wzorców z gatunku "Dziewczyny" czy "Bravo Girl" uczyć się niemalże puszczać od maleńkości. Kiedyś na lekcji religii (swoją drogą deklaruję się jako wierząca bezwyznaniowa, ale i na religię, i na etykę w liceum chodziłam) zdarzyło mi się podać swój argument może niekoniecznie za zachowaniem "cnoty" do ślubu, co za późnym rozpoczęciem współżycia: wtedy to Oczekiwane staje się wytęsknionym, upragnionym. U mnie póki co oczekiwanie niestetyż do tego doprowadziło, że czuję, że jak przyjdzie co do czego, to strasznie się będę bała. Ale przynajmniej i ja, i mój partner będziemy wiedzieli, że czekanie i przełamanie strachu oznaczają, żed mi prawdziwie zależy. Pozdrawiam wszystkie nonkonformistki i "rewolucjonistki kulturowe". Bo tę kulturę trzeba z wolna zmieniać od środka, tak, żeby poglądy takie, jakimi nas raczą panowie the_man czy Andrzej po prostu nie miały racji bytu, były odbierane jako absurdalne! Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska 30.07.02, 07:06 Ave, Uważaj, bo skończysz jak Aliena :). Zakochasz się w końcu i facet Cię odrzuci, bo jeteś dziewicą. Z wypowiedzi facetów tutaj wynika jasno, że dziewictwo uważamy za obciążenie psychiczne i wadę, a nie zaletę. T. Gość portalu: Emu napisał(a): > Kobieto - więcej takich jak Ty potrzeba! Różni idioci piszą, że np. Alien > podchodzi do seksu zbyt poważnie - ależ to jest cholernie poważna sprawa! I > tego oni pojąć nie potrafią! > Nie przejmuj się, co ewentualny przyszły partner pomyśli. Jeśli będzie kochał, > to tylko się wzruszy, dla świata myśli rozkochanej to tak, jakbyś akurat na > niego czekała. Ja mam 21 lat i też czekam (tyle, że bez żadnej póki co - Boże, > jak to strasznie bezdusznie brzmi - "okazji"). I doprawdy tak lepiej, niż > wedle wzorców z gatunku "Dziewczyny" czy "Bravo Girl" uczyć się niemalże > puszczać od maleńkości. > Kiedyś na lekcji religii (swoją drogą deklaruję się jako wierząca > bezwyznaniowa, ale i na religię, i na etykę w liceum chodziłam) zdarzyło mi > się podać swój argument może niekoniecznie za zachowaniem "cnoty" do ślubu, co > za późnym rozpoczęciem współżycia: wtedy to Oczekiwane staje się wytęsknionym, > upragnionym. U mnie póki co oczekiwanie niestetyż do tego doprowadziło, że > czuję, że jak przyjdzie co do czego, to strasznie się będę bała. Ale > przynajmniej i ja, i mój partner będziemy wiedzieli, że czekanie i przełamanie > strachu oznaczają, żed mi prawdziwie zależy. > Pozdrawiam wszystkie nonkonformistki i "rewolucjonistki kulturowe". Bo tę > kulturę trzeba z wolna zmieniać od środka, tak, żeby poglądy takie, jakimi nas > raczą panowie the_man czy Andrzej po prostu nie miały racji bytu, były > odbierane jako absurdalne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 30.07.02, 07:41 Ach dzięki Tytusie, żeś mi uświadomił mój błąd!! Oczywiście, już lecę pozbyć się cnoty z pierwszym lepszym!! Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska 30.07.02, 21:07 Gość portalu: Emu napisał(a): > Ach dzięki Tytusie, żeś mi uświadomił mój błąd!! Oczywiście, już lecę pozbyć > się cnoty z pierwszym lepszym!! Ave, Problem polega na tym, że pierwszy lepszy nie będzie chciał skorzystać. Musisz znaleść amatora, a to nie jest takie proste - patrz Aliena. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alissa19 Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.07.02, 22:38 uuuuu!!!!!kochany!dopiero co byl gdzies tu niejaki Paul z RFN ktory to szukal pieknej dziewicy-takze nie ma zartow,jeszcze dziewczyna za granice wyskoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 31.07.02, 07:37 Ale ja i tak i tak byle kogo do siebie nie dopuszczę. Ot. A poza tym, panowie, więcej tolerancji dla naszych wyborów życiowych. Czy dorosłą dziewicę zaraz trzeba ośmieszać? A niestetyż robicie to nagminnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Degres Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: 195.94.203.* 31.07.02, 13:58 Nierozumiem czemu twierdzicie, ze wszyscy twierdza tak jak mala czesc Panóf (...) dla ktorych dziewica to tragedia, moim zdaniem wcale nie, to jest jej wybor, jej life i ona wybiera z kim, gdzie, kiedy i odwrotnie. Mam kilku kumpli dla ktorych nie istnieje nic wazniejszego od sexu, a gdzie zainteresowania, ludzie, jezeli bedziecie zyc tylko mysla o sexie, to najlepiej nie skonczycie. Mam 20 lat i jestem prawiczkiem (brzmi kurde tragicznie, ale ,mniejsza z tym), i kiedys wysmiala mnie panienka (dokladnie 1,5 roku temu) ze jestem prawiczkiem, mialem wrazenie ze ona jest chyba wszechstronnie doswiadczona w tych sprawach, ale nic z tego tez byla dziewica, wiec gdzie tu logika (byla rok mlodsza ode mnie). Mam siostre, ktora za maz wyszla za chlopaka starszego o 4 lata (naszczescie jest starsza ode mnie o 2 lata) i mam wrazenie ze bylo to chyba nie z milosci, lecz z leku przed sasmotnoscia, i w istocie tak jest, gosciu jest miesniakiem, lecz w glowce troche pusto (jak to sie mowi, mysli ch.. a nie glowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 31.07.02, 16:28 Dzięki Degres, podniosłeś mnie na duchu. Ja się nie wstydzę ani tego, że jestem dziewicą, ani tego, że wolę czekać; ale jednak nieswojo się robi jak wszyscy uważają, że to taaaakie dziwne. Nie osłabia to mojego utwierdzenia we własnych poglądach, bo lubię mieć własne zdanie i co gorsza ;) jestem buntowniczką kulturową, ale po prostu nieprzyjemne jest to, jak mężczyźni do tego podchodzą. Jakby nie wystarczyło, że dla kobiety pierwszy raz jest dużo trudniejszy, niż dla faceta (choć nie mam "na widoku" - okropnie to brzmi - nikogo, kto "miałby moje wyobrażenia w rzeczywistość przemienić", jednak martwię się i boję na zapas), to jeszcze niektórzy panowie oczekują, że się pozbędzie tej ułomności, jaką w ich odczuciu jest hymen, w wieku najpóźniej 17 lat (patrz chorobliwe zapędy Andrzeja). Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska 01.08.02, 22:49 Gość portalu: Emu napisał(a): > Dzięki Degres, podniosłeś mnie na duchu. Ja się nie wstydzę ani tego, że > jestem dziewicą, ani tego, że wolę czekać; ale jednak nieswojo się robi jak > wszyscy uważają, że to taaaakie dziwne. Nie osłabia to mojego utwierdzenia we > własnych poglądach, bo lubię mieć własne zdanie i co gorsza ;) jestem > buntowniczką kulturową, ale po prostu nieprzyjemne jest to, jak mężczyźni do > tego podchodzą. Jakby nie wystarczyło, że dla kobiety pierwszy raz jest dużo > trudniejszy, niż dla faceta (choć nie mam "na widoku" - okropnie to brzmi - > nikogo, kto "miałby moje wyobrażenia w rzeczywistość przemienić", jednak > martwię się i boję na zapas), to jeszcze niektórzy panowie oczekują, że się > pozbędzie tej ułomności, jaką w ich odczuciu jest hymen, w wieku najpóźniej 17 > lat (patrz chorobliwe zapędy Andrzeja). Ave, Skąd to posądzenie o chorobliwe zapędy? Po prostu wykazałem, że 30-letnie dziewice są skazane na wymarcie. T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.02, 23:45 mam 26 lat i co nie nadaje sie juz do niczego? tylko dlatego ze wszyscy faceci z ktorymi mialam blizej do czynienia byli w lozku tak beznadziejni ze nie mialam tak naprawde ochoty tego zrobic z zadnym z nich? Albo nalegali tak mocno bez zastanowienia sie co ja o tym sadze ze odechciewalo sie zupelnie? Nie, wcale nie czekam na ksiecia z bajki. Wcale nie chodzi mi o szukanie tego jedynego czy meza. Po prostu chce to zrobic w takim momencie, w ktorym bede cala soba miala na to ochote -fizycznie i psychicznie. Poznalam faceta z ktorym po paru "blizszych" kontaktach czuje ze naprawde tym razem chcialabym. I co? On nic nie wie, a mnie paralizuje strach przed tym co zrobi jak sie zorientuje? Ucieknie z krzykiem? Czy okaze sie prawdziwym mezczyzna i nie bedzie to mialo dla niego znaczenia? Czy tez kretynem ktory zachowa sie tak, jak co poniektorzy tutaj wg tego co przeczytalam. Czy ja nie mam prawa byc po prostu soba i zyc tak jak chce? Bo mam sie obawiac co ten czy tamten sobie pomysli? Mam sie przespac z byle kim tylko po to zeby sie nie wstydzic przed nim ze jestem ciagle dziewica? Sorry ale to jest moje cialo i nikomu nic do tego co z nim robie. I jeszcze jedno. Panowie niektorzy twierdzicie ze na zone to tylko dziewica. A coz to za roznica mozecie mi powiedziec? Czy to ze ktos bedzie tym moim pierwszym oznacza ze potem nie zrobie tego z 10 innymi? A Czy to ze jestem dziewica znaczy ze nie lubie seksu, ze jestem brzydka itp.? Otoz powiem wam jedno - w moim przypadku jest wrecz przeciwnie. I nie moge zrozumiec dlaczego zamiast spokojnie spotykac sie z facetem i cieszyc sie z chwil spedzanych z nim (nie zasatnawiajac sie nad przyszloscia z nim czy kimkolwiek innym) musze stresowac sie tak okrutnie faktem co bedzie jesli on sie dowie..... To dzieki wam drodzy panowie ktorzy macie chore poglady. Coz mam nadzieje ze wy kobiety takie jak ja bedziecie mialy na tyle sily zeby sie tym nie przejmowac i traficie predzej czy pozniej na super faceta. A powiem z wlasnego doswiadczenia - o to jest na prawde trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska 31.07.02, 17:54 Ave, Nie przejmuj się. Facet ma największe powodzenie koło trzydziestki. T. Gość portalu: Degres napisał(a): > Nierozumiem czemu twierdzicie, ze wszyscy twierdza tak jak mala czesc Panóf > (...) dla ktorych dziewica to tragedia, moim zdaniem wcale nie, to jest jej > wybor, jej life i ona wybiera z kim, gdzie, kiedy i odwrotnie. Mam kilku kumpli > > dla ktorych nie istnieje nic wazniejszego od sexu, a gdzie zainteresowania, > ludzie, jezeli bedziecie zyc tylko mysla o sexie, to najlepiej nie skonczycie. > Mam 20 lat i jestem prawiczkiem (brzmi kurde tragicznie, ale ,mniejsza z tym), > i kiedys wysmiala mnie panienka (dokladnie 1,5 roku temu) ze jestem > prawiczkiem, mialem wrazenie ze ona jest chyba wszechstronnie doswiadczona w > tych sprawach, ale nic z tego tez byla dziewica, wiec gdzie tu logika (byla rok > > mlodsza ode mnie). Mam siostre, ktora za maz wyszla za chlopaka starszego o 4 > lata (naszczescie jest starsza ode mnie o 2 lata) i mam wrazenie ze bylo to > chyba nie z milosci, lecz z leku przed sasmotnoscia, i w istocie tak jest, > gosciu jest miesniakiem, lecz w glowce troche pusto (jak to sie mowi, mysli > ch.. a nie glowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emu Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska IP: *.acn.pl / 10.133.129.* 31.07.02, 21:59 I mężczyznę to Titus pociesza, a kobietę szantażuje emocjonalnie, co to będzie, jakie to straszne męki ją czekają przez to, że się w porę cnoty nie pozbyła... "Podwójne standardy"! Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska 01.08.02, 14:35 Gość portalu: Emu napisał(a): > I mężczyznę to Titus pociesza, a kobietę szantażuje emocjonalnie, co to > będzie, jakie to straszne męki ją czekają przez to, że się w porę cnoty nie > pozbyła... > "Podwójne standardy"! Ave, Ależ skądże! To biologia. Pisałem przecież, ze facet jest najbardziej atrakcyjny dla kobiet dopiero koło trzydziestki, a kobieta dla facetów dziesięć lat wcześniej. Im facet starszy tym bardziej atrakcyjny, a u kobiet jest wręcz odwrotnie. T. Odpowiedz Link Zgłoś
maxsiu7 Dziewice..... 06.08.02, 13:35 Czego wy się tak "młodzi" faceci boicie? Tego, że jak traficie na dziewice to sobie nie poradzicie? Nie macie wyobraźni? Liczycie, że "doświadczona" kobieta zajmie się wami "jak mamusia" i wszystko będzie OK. A jak ta dziewica będzie miała lat 30, a nie 17 to będzie jeszcze trudniej... bo trzeba będzie włożyć trochę więcej pracy zaangażować się etc. Kobieta w tym wieku nie czyta kolorowych pisemek dla nastolatków i nie daj Bóg będzie oczekiwała czegoś więcej? P.S. Mam 40 kilka lat, swoje przeżyłem i śmieszy mnie ta chęć do pozbycia się "tej choroby" dziewictwa przez młode dziewczyny nieważne z kim byle mieć to za sobą - bo koleżanki, moda etc. Pozdrawiam wszystkich (szczególnie Joannę) M Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Dziewice..... 08.08.02, 09:01 maxsiu7 napisał(a): > Czego wy się tak "młodzi" faceci boicie? Tego, że jak traficie na dziewice to > sobie nie poradzicie? Nie macie wyobraźni? Liczycie, że "doświadczona" kobieta > zajmie się wami "jak mamusia" i wszystko będzie OK. A jak ta dziewica będzie > miała lat 30, a nie 17 to będzie jeszcze trudniej... bo trzeba będzie włożyć > trochę więcej pracy zaangażować się etc. Kobieta w tym wieku nie czyta > kolorowych pisemek dla nastolatków i nie daj Bóg będzie oczekiwała czegoś > więcej? > P.S. Mam 40 kilka lat, swoje przeżyłem i śmieszy mnie ta chęć do pozbycia > się "tej choroby" dziewictwa przez młode dziewczyny nieważne z kim byle mieć to > > za sobą - bo koleżanki, moda etc. > > Pozdrawiam wszystkich (szczególnie Joannę) > > M Ave, Pisaliśmy, że trzydziestoletnie dziewice mają spaczoną psychikę, a Ty sądzisz inaczej? Na czym opierasz swoje wnioski? Skąd znasz trzydziestoletnie dziewice? Uwiodłeś jakąś? Czy tez raczej Ci się wydaje? Problem polega bowiem nie na tym, że taka dziewica czegoś oczekuje, ale że chce zbyt wiele, co uniemożliwia jej budowanie związku z mężczyznami. Takie dziewice uważają (racjonalizując swe beznadziejne zachowanie), że ich cnota jest tak cenna, że warto ją oddać jedynie księciu z bajki. A że takich nie ma ... I dlatego uważamy, że gatunek trzydziestoletnich dziewic jest skazany na wymarcie. T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: ZALEZY JAK LEZY ale lepsza doswiadczona laska 04.08.02, 22:49 Gość portalu: alissa19 napisał(a): > uuuuu!!!!!kochany!dopiero co byl gdzies tu niejaki Paul z RFN ktory to szukal > pieknej dziewicy-takze nie ma zartow,jeszcze dziewczyna za granice wyskoczy. Ave, Z tym Paulem to jakiś dowcip smarkacza - lepiej na tym nie budować przyszłości. T. Odpowiedz Link Zgłoś
titus_flavius Re: Czy mezczyzni wola dziewice? 06.08.02, 07:29 Ave, jeżeli chcecie szybko przeczytać cały wątek, to trzeba kliknąć na "pokaż treść wszyskich wiadomości" i wtedy pokazuje się treść wszystkich postów. Zaoszczędza się w ten sposób sporo czas. T. Odpowiedz Link Zgłoś