Dodaj do ulubionych

Inna strona Euro

09.06.12, 17:37
W związku z mistrzostwami nasunęła mi się pewna myśl. Mianowicie, podobno piłkarze to najlepsza partia. Bogaci, wykonują medialny zawód, można błysnąć (zwłaszcza gołym tyłkiem) u ich boku na jakiejś gali, no i to ciało. Wszyscy piłkarze są młodzi, nie trzeba więc męczyć się ze starcem. Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • swiete.jeze Re: Inna strona Euro 09.06.12, 17:43
      Zapomnij- już córka iwonp poszła ich wyrywać w bardzo krótkiej kiecce.
      • six_a Re: Inna strona Euro 09.06.12, 17:47
        ale on założy krótkie spodenki, to będzie się wyróżniał.
        ;)
    • 3.14-roman Re: Inna strona Euro 09.06.12, 17:57
      Dobry pomysł, ale przy piłkarzach trzeba wziąć poprawkę na parę kwestii. Piłkarze:

- lubią się tatuować, czasem aż do przesady (choć mnie ten tatuaż się podoba, bo tam jest Jesion),
      https://i.dailymail.co.uk/i/pix/2011/02/10/article-1355405-0D1C024B000005DC-818_634x937.jpg,
      - kradną dziwne rzeczy, np. deski toaletowe,
      uk.reuters.com/article/2007/01/19/uk-soccer-england-johnson-fapl-idUKL1947234520070119,
      - odnoszą dziwne urazy, np. wpadają na pomysł, aby przewiercić sobie paznokieć u stopy wiertarką albo spadają ze stołka (ten tekst to prawdziwe dzieło literackie),

- pod wpływem alkoholu robią dziwne rzeczy np. próbują wyłudzić pizzę

Chyba ciężko być piłkarzem...
      • tanebo Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:08
        Chyba chciałaś napisać "z piłkarzem". Fakt, urodziny cioci mogą być ciężkim testem, ale sama zobacz czym oni jeżdżą ofsajd.onet.pl/fotogalerie/pilkarze-i-ich-wspaniale-samochody,4236289,9074349,galeria-maly.html jak taki podjedzie z tobą porsche to i może ciocia zmięknie w kolanach...
        • 3.14-roman Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:11
          Ciocia na pewno zmięknie, bo nie popiera związków jednopłciowych. Chociaż pewnie chciałaby, żeby ją takim autkiem zabrać na zakupy.
          • maitresse.d.un.francais Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:14
            3.14-roman napisał:

> Ciocia na pewno zmięknie, bo nie popiera związków jednopłciowych. Chociaż pewni
            > e chciałaby, żeby ją takim autkiem zabrać na zakupy.

Biedna ciocia!

Swoją drogą, Romek, jakie wrażenie robi na tobie niejaki Franck Ribery? Ciekawa jestem, czy podobne jak na mnie. ;-PPP

• 3.14-roman Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:19
              W jakim sensie? Piłkarskim ? (wiem, że nie o ten sens Ci chodzi) :)
              • maitresse.d.un.francais Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:28
                3.14-roman napisał:

> W jakim sensie? Piłkarskim ? (wiem, że nie o ten sens Ci chodzi) :)

Piłkarskim to ja tyle wiem, że Francuzi dobrze grają.

Gęba, Romuś, gęba.
                • 3.14-roman Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:37
                  Normalna twarz. Ribery miał bardzo poważny wypadek w dzieciństwie, stąd te blizny.
                  • maitresse.d.un.francais Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:46
                    3.14-roman napisał:

> Normalna twarz. Ribery miał bardzo poważny wypadek w dzieciństwie, stąd te bliz
                    > ny.

Mnie nie chodzi o blizny, nawet ich nie zauważyłam, dopiero teraz spojrzałam.
                    • 3.14-roman Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:51
                      Hmm... jak dla mnie z rysów twarzy jest normalny.
                      • konkretna.informacja Re: Inna strona Euro 20.06.12, 02:47
                        Po prostu głupia baba naoglądała się telenowel dla głupich bab i myśli, że zostaniesz jej przyjacielem pedałem. Bo w telenoweli tak było.

Ogólnie temat na forum uważam za UPADEK kobiet.
                        Tu z jednej strony chca byc feministkami, emancypować, a z drugiej strony tematami jak ten potwierdzaja najgorsze stereotypy na swoj temat.

Idźcie sie puścić z Latem, Smudą albo Bońkiem jak nie macie nic do roboty, też piłkarze. A w PZPNie dostaje wiecej niz pilkarze, a wiadomo ze dla MATERIALISTEK to jest najwazniejsze. Nie no, musi miec jeszcze dobre ciało jak wymieniono wcześniej.

To takie głębokie duchowo.

Już myślałem, że kobiety tutaj to próżne materialistki, ktore chca miec COŚ ładnego (podkrelmy COŚ, a nie KOGOŚ)
    • berta-death Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:20
      Ale mają głupie gęby i zazwyczaj nie chcą nosić masek.
      • 3.14-roman Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:33
        Niektórzy noszą - poniżej Czech o nazwisku Cech w trakcie przechodzenia na złą stronę mocy.

https://bi.gazeta.pl/im/5/10618/z10618045O.jpg
      • tanebo Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:35
        Oj ta, oj tam... nie wszyscy. Taki Socrates. Legenda któremu nawet Ronaldo nie godzien podawać jest piłki z wykształcenia jest... lekarzem. Mutu skończył prawo. Del Piero - historię sztuki.
        • 3.14-roman Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:36
          A Lampard ma ponoć bardzo wysokie IQ.
        • gaviota44 Re: Inna strona Euro 09.06.12, 20:47
          Socrates byl lekarzem i raczej nie prowadzil higienicznego trybu zycia..
          Zmarl w zeszlym roku w wieku 57 lat.
        • grassant Re: Inna strona Euro 09.06.12, 23:08
          Taki Socrates. Legenda któremu nawet Ronaldo nie godzien podawać jest piłki z wykształcenia jest... lekarzem.

eee jaki z niego lekarz...nawet emerytury nie dożył...
        • eaudecologne Re: Inna strona Euro 20.06.12, 19:49
          O właśnie, Del Piero - jak ja się w nim kochałam jako małolata.:)
    • wicehrabia.julian Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:43
      tanebo napisał:

> W związku z mistrzostwami nasunęła mi się pewna myśl. Mianowicie, podobno piłka
      > rze to najlepsza partia. Bogaci, wykonują medialny zawód, można błysnąć (zwłasz
      > cza gołym tyłkiem) u ich boku na jakiejś gali, no i to ciało. Wszyscy piłkarze
      > są młodzi, nie trzeba więc męczyć się ze starcem. Jak myślicie?

całkiem dobra partia, ale szanse na złapanie jakiegokolwiek piłkarza masz takie jak ja na bycie drugim Polakiem w kosmosie

ps. fotka córek iwonp

https://img2.demotywatoryfb.pl/uploads/201206/1339241411_by_Ruffex.jpg
    • georgia241 Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:47
      Żaden z polskiej reprezentacji mi się nie podoba :-(
      Kiedyś zwróciłam uwagę na słoweńskiego bramkarza Samira Handanoviča - jakoś inteligentnie mi wygladał.
      • 3.14-roman Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:49
        O właśnie, ciekawiło mnie, kiedy ktoś poruszy tę kwestię :)

Dlaczego tu jeszcze nie ma wątku o przystojnych piłkarzach?
        • simply_z Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:54
          Błaszczykowski jest niezly i ten grecki pilkarz podobny do Jezusa;)
          • georgia241 Re: Inna strona Euro 09.06.12, 19:00
            Okropny ten grecki Jezus, ale miałam dzięki niemu zabawę. Wczoraj z kumpelą się z niego naśmiałyśmy - jak się pojawiał na ekranie, krzyczałyśmy: "O Jezu, to znowu on?!"
            • 3.14-roman Re: Inna strona Euro 09.06.12, 19:08
              Śmiałyście się z pana, czy z jego podobieństwa do Jezusa?

Doświadczałyście wielokrotnego objawienia Jezusa? To uważajcie, bo pod Wasz telewizor będą przychodzić pielgrzymki.
              • georgia241 Re: Inna strona Euro 09.06.12, 19:23
                No z podobieństwa.
                • paco_lopez Re: Inna strona Euro 09.06.12, 20:36
                  ale podobał wam się czy nie. strerotyp stereotypowy, kiedy gość ma proste dłuższe włosy i pociągłą twarz , to się zaraz z jezusem kojarzy. gupie jak cholera.
                  • georgia241 Re: Inna strona Euro 09.06.12, 20:55
                    Nie podobał się! Okropny!
                    • paco_lopez Re: Inna strona Euro 09.06.12, 21:36
                      okropny ? ciekawe. zwraca uwagę bo okropny. troszkę fałszu wyczuwam, ale za kobietami to cięzko trafić z tym dlaczego ten sie podoba , a tamten nie. zakładam, że jakbym bym był kobietą , to mi by się raczej podobał :))
                      • simply_z Re: Inna strona Euro 09.06.12, 23:51
                        mnie się podobal;)
                        ale mnie sie podoba taki typ ,albo ladny blondyn ,byle nie za blady.
          • gaviota44 Re: Inna strona Euro 09.06.12, 20:50
            Tez mi sie Blaszczykowski podoba :).
            Taki "zwierzaczkowaty" jest lekko ;).
        • georgia241 Re: Inna strona Euro 09.06.12, 18:54
          Bo ich jest mało.
    • kbjsht Re: Inna strona Euro 09.06.12, 20:09
      nie myślimy
    • eat.clitoristwood Re: Inna strona Euro 09.06.12, 20:59
      Z tych kopaczy, których jestem zmuszony czasami w telewizorze oglądać (uciec się stuprocentowo od nich nie da), żaden nie jest wyględny. Ten hiszpański, bodaj tenisowiec, Federer, wygląda przystojnie Kopacze to w ogóle chyba jacyś bardziej upośledzeni są.
      • six_a Re: Inna strona Euro 09.06.12, 21:01
        to szwajcar jest, ten, federer, bój się nadala!

i rzeczywiście ładny jest.
        • eat.clitoristwood Re: Inna strona Euro 09.06.12, 21:10
          six_a napisała:
          > to szwajcar jest, ten, federer, bój się nadala!

Rzeczywiście, i stary dziad już, 31 lat.

A ten Nadal to na pewno jakiś hiszpański Czech.
    • moonogamistka Re: Inna strona Euro 09.06.12, 21:15
      Mysle, ze malo ktora sie zalapie i ze jest ustawiona na spora czesc zycia, jesli jej sie to uda;-)
      Dalej- to ciazka fucha- "sie zalapac" i to wrecz profesja:-)
      Gratulacje:-D
      • simply_z Re: Inna strona Euro 09.06.12, 23:53
        znam menedżera Nadala:D
        • moonogamistka Re: Inna strona Euro 11.06.12, 19:17
          gorset, cycki w gore i do dziela:-D
    • klawiatura_zablokowana Re: Inna strona Euro 09.06.12, 23:05
      Myślimy, że większość jest całkiem całkiem w worku na głowie, który przykrywa

a. żel na włosach
      b. pedalskie kolczyki
      c. tępy wyraz twarzy

;)
    • light_in_august Re: Inna strona Euro 09.06.12, 23:38
      Większość jeśli nie ładna jest, to przynajmniej przystojna. No i stan konta również przystojny. Do tego rzadko bywają w domu. Tak, biorę.
      • josef_to_ja Re: Inna strona Euro 10.06.12, 15:55
        A ja myślałem, że Ty taka wrażliwa jesteś ;)
        • grassant Re: Inna strona Euro 10.06.12, 16:46
          wrażliwa i czuła na kasę. ;))
    • anna_sla Re: Inna strona Euro 10.06.12, 12:16
      nieeeeee, brzydcy są. Nie podobają mi się ich ciała... i ciągłe kontuzje ;)
    • condessa Re: Inna strona Euro 10.06.12, 14:53
      georgios samaras baaaardzo przyjemny wizualnie. no i szansa dla panow, bo georgios w paniach nie gustuje.https://img32.imageshack.us/img32/6050/georgiossamaras621305.jpg
      • grassant Re: Inna strona Euro 10.06.12, 16:47
        grecki filozof :)
      • georgia241 Re: Inna strona Euro 10.06.12, 17:34
        Nigdy mi się pedały nie podobają. Tylko Ricky Martin był kiedyś wyjątkiem. Ale im jestem starsza, tym lepiej ich wyczuwam ;-)
    • kora3 hehe 10.06.12, 16:56
      znam paru piłkarzy kadry narodowej o nie rzekłabym, zeby to byli interesujący faceci, raczej niezbyt lotne stworzenia. Nie krecą mnie ludzie wykonujący "medialny zawód", a nawet wrecxz przeciwnie - bo znam takowych:) Wiec generalnie - niech sobie kopią i strzelają oraz bronią, ale błyskać niczym mi sie nie chce :)
      • josef_to_ja Re: hehe 10.06.12, 17:16
        Piłkarz nie musi być lotny umysłowo :) Nawet matury nie musi mieć :)
        • kora3 A gdzież ja twierdze , ze musi ? 10.06.12, 17:19
          Dla mnie facet musi miec niepusto w głowie. W zwiazku z tym piłkarze mnie nie interesują :)
      • tanebo Re: hehe 10.06.12, 17:17
        To tego nie rozumiem - www.plotek.pl/plotek/56,78649,11884701,Modelki__dziennikarki__aktorki_i_piosenkarki__Kim.html wydawałoby się że to są całkiem lotne dziewczyny. A przynajmniej wykonują zawody wymagające braku próżni między uszami. I tego nie rozumiem. OK. Szybki numerek nie wymaga stałego przebywania z partnerem. Ale o czym one rozmawiają na co dzień z tymi "niezbyt lotnymi stworzeniami"? Chyba że albo kontakt mentalny między płciami nie jest konieczny albo one nie takie lotne.
        • kora3 przecie kazdy ma swoje potrzeby i priorytety 10.06.12, 17:22
          trudno mi za kogoś się wypowiadac. B. intelektualni faceci tez czasem lecą na przygłupie dziewczyny. To dlaczego w drugą stronę miałoby być inaczej?
        • georgia241 Re: hehe 10.06.12, 17:39
          Holender ma ładną żonę!
        • condessa Re: hehe 10.06.12, 18:44

> To tego nie rozumiem - www.plotek.pl/plotek/56,78649,11884701,Modelki__dziennikarki__aktorki_i_piosenkarki__Kim.html
          wydawałoby się że to są całkiem lotne dziewczyny. A przynajmniej wykonują zawody wymagające braku próżni między uszami. I tego nie
          rozumiem. OK. Szybki numerek nie wymaga stałego przebywania z partnerem. Ale o czym one rozmawiają na co dzień z tymi "niezbyt lotnymi stworzeniami"? Chyba że albo kontakt mentalny między płciami nie jest konieczny albo one nie takie lotne.

akurat ta opinia jest mocno krzywdzaca bo Iker Casillas nie nalezy do nielotnych umyslow.
        • eaudecologne Re: hehe 20.06.12, 19:48
          > wydawałoby się że to są całkiem lotne dziewczyny. A przynajmniej wykonują zawody
          > wymagające braku próżni między uszami.

Żartujesz, prawda? :)
    • liselle Re: Inna strona Euro 11.06.12, 17:11
      mię się podoba Lewandowski :) nawet miałam okazję poznać, ale on zajęty i ja zajęta... :)
      ponadto, Guardiola, co prawda już nie gra ale trenuje :) Messi, Błaszczykowski (uroczy ten jego trochę sepleniący sposób mówienia) Khedira, van der Vaart i jeszcze paru by się znalazło :)
      • plutokrata Tylko ze to zwiazek krotki, jak kariera pilkarza 14.06.12, 18:02
        Bo ile on pogra? do 32,35?
        A potem? Niektorzy sie ustawia, jak Boniek chocby i dobra. Ale wiekszosc pojdzie w alkohol, bo kasa byla ale nagle sie zmyla?
        • katus118 Re: Inna strona Euro 15.06.12, 12:01
          Błaszczykowski i Perquis są nieźli..
    • jackers_ea Re: Inna strona Euro 18.07.12, 17:06
      tanebo napisał:

> W związku z mistrzostwami nasunęła mi się pewna myśl. Mianowicie, podobno piłka
      > rze to najlepsza partia. Bogaci, wykonują medialny zawód, można błysnąć (zwłasz
      > cza gołym tyłkiem) u ich boku na jakiejś gali, no i to ciało. Wszyscy piłkarze
      > są młodzi, nie trzeba więc męczyć się ze starcem. Jak myślicie?
      Racja ! To takie krótkotrwałe małżeństwa.Piłkarze to takie trochę nieokrzesane ciołki podłapie zgraabne ciało/które da warunek :małżeństwo i wspólnota/ i cieszy się nim na ile pozwala mu umiłowana żona .Po jakimś czasie rozwód /bo to prostak/ i pooooooodział wspólnoty + ewentualne odszkodowanie /bo musiałam z takim typem żyć/ . No i the end
    • sid_sid Re: Inna strona Euro 18.07.12, 19:35
      A na dodatek ma taki zawód, że często nie ma go w domu - idealna partia. :)
    • varia1 Re: Inna strona Euro 18.07.12, 23:10
      ja chyba wolę sędziów jednak, niż piłkarzy.... ech ta władza zaklęta w czerwonej kartce :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka