Dodaj do ulubionych

Milosnicy 18-tek - pytam

IP: *.ny5030.east.verizon.net 23.06.04, 01:52
O czym rozmawiacie z tymi dziewczetami, kiedy juz je wyp..... O Britnej
Spears, ze rodzice stare zgredy.... Pracowalam kiedys z kilkoma takimi
milosnikami. Ich wiek okreslal wzor W = 18 x N, gdzie N jest wieksze od
2,5; 3 i wiecej. Ja zblizalam sie do trzydzieski i byli dla mnie oblesnymi
starcami bez cienia samokrytycyzmu. Te ich zaloty do mlodziutkich
pracowniczek, ktore przychodzily do biura.brr (Moja osoba nie rajcowala
ich, stara zem byla i harda)Teraz tez znam zwolennikow 18-tek, sa to zawsze
nieatrakcyjni, bez powodzenia mezczyzni. Na roznych forach , zwlaszcza
kobiecych grasuja wielbiciele 18-tek, czyzby to ta sama grupa. Nie wiem, czy
dziewczyny bylyby nimi zainteresowane w realu, wola swoja grupe wiekowa, a
jesli starszych, to musza posiadac afrodyzjak w postaci pieniedzy i wladzy.
Obserwuj wątek
    • tebe.i.maas Re: Milosnicy 18-tek - pytam 23.06.04, 02:14
      Ja dzieki mojej wladzy moge miec kazda 18tke. Wystarczy ze pstrykne palcami.
      Uszanowanko\
      Tebe
      • Gość: ona Re: Milosnicy 18-tek - pytam IP: *.ny5030.east.verizon.net 23.06.04, 02:40
        Gratuluje, tak trzymac. Jak juz te 18-latki wy... to o czym z nimi
        rozmawiasz, czlowieku wladzy.
        • Gość: złośnica żałosne... znam wiele 18-latek i żadna z nich IP: *.acn.pl 23.06.04, 07:22
          nie przedstawiała poziomu untelektualnego zaprezentowanego przez Ciebie wyżej
          (rozumiem, że porównujesz 18-latki do swoich warunków intelektualnych w
          analogicznym wieku).

chyba kogoś zazdrość zżera ;]
    • paulek1 Re: Milosnicy 18-tek - pytam 23.06.04, 08:32
      A jak Ty pójdziesz z tym gościem co ma pieniądze i władzę, to o czym z nim
      rozmawiasz? O jego pieniądzach i co powinien Ci za nie kupić, gdzie Cię zabrać,
      jaką władzę nad Tobą posiadać? Jesteś podobna do tych 18-tek, bo ich też
      rajcuja faceci z kasą i władzą, a w wolnych chwilach rówieśnicy, którzy je
      przelecą bo są jurniejsi od ich staruszków.
      • Gość: radek Re: Milosnicy 18-tek - pytam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 08:51
        Lubiłem "18" jak sam miałem 14-19 (pierwsza /w tym jednoznacznym znaczeniu/
        moja kobieta miała 18, ale jak się dowiedziała, że ja mam mniej, to jakoś jej
        to przestało odpowiadać).
        Gdy poszedłem na studia, to zmieniłem target na "20-25"
        Teraz od lat target mam stały "25-35" i mam zamiar pozostać przy tym.
    • honeybeam a kto powiedział 23.06.04, 09:25
      że im chodzi o rozmowę???? (achachaaaaachaaaa) ;)
    • Gość: sinsemilia Re: Milosnicy 18-tek - pytam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 10:26
      zapewniam, ze osiemnastki nie prezentuja takieo poziomu intelektualnego. nie
      wiem, skad takie wyobrazenie.
      a powiedz mi, co ma zrobic osiemnastka, do ktorej przychrzania sie
      piecdziesiecioletni oblech?????? albo faceet, ktory ma 39, a udaje ze ma 25 i
      koniecznie chce zaciagnac do lozka?? hmm?
      • Gość: siedem stare trzydziestoletnie pruchno IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 11:02
        teraz krytykuje bo oblechy juz ja omijają

5040
        • kochanica.francuza Re: stare trzydziestoletnie pruchno 23.06.04, 12:49
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> teraz krytykuje bo oblechy juz ja omijają
          >
          > 5040
          Masz siedem lat?;-)
          • Gość: siedem [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 12:59
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: siedem [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:09
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • Gość: siedem albo do kostek... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:15
                5040
        • Gość: sisnemilia do siedem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 22:06
          do mnie ?????????????????????????????? 30 lat???????? kobito- mam 18!!!!!!!!!
          chryste panie, co to sie dzieje...
    • Gość: anek uuu co za zadufanie.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 11:02
      sama przekroczylam trzydziestke ale w zyciu nie zdarzylo mi sie z takim
      lekcewazeniem o mlodszych od siebie mowic! nie sadz innych, moje znajome 18 to
      bardzo poukladane, rozsadne, otwarte, oczytane, no po prostu wartosciowe
      dziewczyny. nie wiem czy romansuja ze starszymi panami i szczerze mowiac jakos
      mnie to nie rusza, ich sprawa. ja mam swoje przyjaznie i swoich adoratorow..
      inny target! ci co preferuja 18 nie budza mojego obrzydzenia, po prostu nam nie
      podrodze. a Tobie pretensja do milosnikow sie przerodzila w jakis zal i niechec
      do 18-tek, a szkoda bo to fajne ludzie :)
      pozdrawiam
    • anulex Re: Milosnicy 18-tek - pytam 23.06.04, 11:06
      Pytanie nie do mnie, ale odpowiem.

O przyszlosci, przeszlosci, pracy, szkole, wakacjach, podrozach, rodzinie,
      przyjaciolach, polityce, historii, biologii, zjawiskach paranormalnych,
      samolotach, rowerach, kajakach, plywaniu, internecie (nie raz o forum :)),
      komputerach, samochodach, obawach, radosciach, gotowaniu, muzyce (czasem i o
      Britnej Spears, a nawet o Wisniewskim!), kinie, literaturze, rzezbie,
      malarstwie, jezyku i wieeeeeeeeeelu innych rzeczach.

Pozdrawiam,
      juz wyp... osiemnastka, dziewczyna 32latka.
    • kochanica.francuza Re: Milosnicy 18-tek - pytam 23.06.04, 12:24

• kochanica.francuza Re: Znałam takiego!:-))))) 23.06.04, 12:48
        kochanica.francuza napisała:
        Za wcześnie mi się wysłało.Otóż znałam jednego.Przez 10 lat utryzmywał,że ma lat
        59. Nie mył się.W domu mial wieczny bajzel,kuchnię zarośniętą brudem.Miał
        niepełnosprawnego umysłowo syna, o którym się wyraził,że "to nic
        ciekawego".Nudny był jak flaki z olejem i prowadził w sumie monolog,nie
        reagując na wypowiedzi rozmówcy,chyba że mógł dzięki nim rozszerzyć opowieść o
        sobie.
        Opowiadanie kawałów w jego wersji wyglądało tak:
        On:opowiada kawał
        ja: zaznaczam,że znam ten kawał
        On: nie zwraca uwagi,opowiada dalej
        ja:podbieram mu pointę kawału
        on: opowiada dalej,kończy kawał
        ja:nie śmieję się
        on:opowiada po raz drugi
        :-))))))

Jako JEDYNA znana mi osoba nie miał zasuwki w drzwiach łazienki,twierdząc,że
        "czasem wchodzi popatrzeć,jak się ktoś kąpie - bo to tak między znajomymi".

Ubierał się na ogól w jakieś worowate,stare,dresopodobne,powyciągane rzeczy.

Miał swój ulubiony język i ciągle coś w nim nagle rzucał,pragnąc,żeby go
        zapytano,co to znaczy.Gdy nie zapytano,dopytywał się:"A wiesz,co to znaczy?"
        Nieustająco mi udowadniał,ze jest on podobny do innego języka,ktory ja z kolei
        znałam (jeden język jest germański,drugi ugrofiński). NIE MIAŁ ANI PIENIĘDZY,ANI
        WŁADZY.Nieustająco przypominal,ze u niego w bloku na jego piętrze jest
        burdel.Widziano go kiedyś,jak przyszedl na zebranie służbowe z jakąś panią
        wyglądająca na profesjonalną prostytutkę i kazał jej czekać. Zerwał
        znajomość,obrażony,ze żąda się od niego zwrotu pożyczonych pieniędzy.
        • kochanica.francuza Re: Znałam takiego!:-))))) 23.06.04, 12:56
          a,i ciągle robił mi propozycje, a potem się wycofywał,że niby żartowal.W
          szufladzie wśród skłębionych,starych ,brudnych podkoszulków mial
          wibrator.(grzebał kiedyś w tych podkoszulkach i wibrator się ukazał;natychmiast
          go schował,łudząc się,że nie zauważyłam,hehe).
          Bez przerwy twirdził,że dla przedstawicieli jego specjalizacji nie ma pracy,a
          był po prostu KIEPSKI w swoim zawodzie...
          ...i jedyne,czego żałuję,to,ze za te wszystkie propozycje nie wybiłam mu lewym
          prostym ostatnim paru ząbków...:-)))))

-
          voyage, voyage -
          vole dans les hauteurs...
          Soy la sonadora!
    • Gość: daisy Re: Milosnicy 18-tek - pytam IP: *.dip.t-dialin.net 23.06.04, 12:44
      A mnie przerazaja ci, ktorzy o 13-14 pisza "fajna dupa" i najchetniej takie
      dzieci zaciagneliby do lozka. Puste to smutne i zwierzece, zero poszanowania do
      dziecka, do czlowieka.. :((
    • Gość: Obiektywna Re: Milosnicy 18-tek - pytam IP: *.futuro.pl 25.06.04, 11:18
      Ona , bo to jest tak: te obleśne stare dziady wiedzą że u swoich rówieśniczek
      nie maja szans. Próbóją się dowartościować u młodszych, tylko nie widzą albo
      raczej nie chca widzieć, że one mają ich głęboko. Należy omijać takich szerokim
      łukiem. Biedne te żony...
      • Gość: siedem oj tak, wiele w tym prawdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 11:51
        > raczej nie chca widzieć, że one mają ich głęboko.

czasem nawet bardzo głęboko, i mają tam bardzo elstycznie i ciasno.

5040
        • Gość: Obiektywna Re: oj tak, wiele w tym prawdy IP: *.futuro.pl 25.06.04, 11:54
          Tego to ja niewiem , ale Ty chyba wiesz?
          • Gość: siedem sprawdzałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 13:28
            ostatni raz w wieku 27 lat

5040
    • arte77 Re: Milosnicy 18-tek - pytam 25.06.04, 12:05
      Pamiętam czasy, kiedy ja miałam 16-18 lat i pamiętam starszych, nieciekawych
      facetów, próbujących mnie poderwać. W większości ich poziom intelektualny był
      niższy od mojego.
      • Gość: Johan Bengtson Re: Milosnicy 18-tek - pytam IP: 195.245.217.* 25.06.04, 17:40
        To prawda. Ja mam ponad 18 lat (niewiele, ale jednak) i wszystkie znane mi
        osiemnastolatki uważają, że ich poziom intelektualny jest wyższy niż mój.
        Co zrobić - chyba pozostaje się zgodzić, przewaga sił jest po ich stronie...
        Autopromocja ułatwia egzystencję :D
        • Gość: graga Re: Milosnicy 18-tek - pytam IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.06.04, 19:33
          Przepraszam te osoby, ktore nie wyczuly kpiny w moim rozpoczynajacym watek
          poscie. Niestety dalej uwazam, ze mezczyzni 30-letni i wiecej, a tylko takich
          moge uwazac za koneserow dzieli przepasc zainteresowan z 18- latka, znam duzo
          30-latek kobiet i wiecej, ktorym nie odpowiadaja potrzeby umyslowe 18 -
          latek. Prosze zajrzec na forum Cosmopolitan - czym interesuja sie 18 -
          latki ? Oczywiscie nie jest to regula, ale tez w jakims sensie sa to prawa
          natury. Krotko: chcialam dac do zrozumienia, ze jest zjawiskiem obrzydliwym,
          swiadczacym o braku cienia krytycyzmu jezeli stare, obrzydliwe zgredy wyzywaja
          sie dyskutujac na temat 18-tek. Skad wiem, ze sa to zgredy ; z ogladu swiata i
          faktu, ze tak nie beda pisac rowiesnicy, lub nieco starsi koledzy mlodych
          dziewczat, ich roznosza hormony a nie dywagacje.
          • Gość: warszawiak Co zrobić? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.04, 19:55
            Faceci wolą młodsze od siebie dziewczyny, bo po prostu dużo wolniej się
            starzeją.
            25 letni facet to chłopak
            30 letni to młody mężczyzna
            40 letni to mężczyzna w pełni rozwinięty
            45 wzwyż - to rzeczywiście już dziadyga i zagadzam się, że podryw nastolatek w
            tym wieku jest wstrętnie obleśny.

Kobieta przeżywa najlepszy okres między 18 a 25 rokiem życia (zresztą mężczyzna
            też, ale w jego przypadku po 25 nie następuje tak szybki smutny upadek)

Oczywiście istnieją ludzie, którzy w żadnym wieku nie są atrakcyjni, to dość
            smutne.

• ppatka Re: Co zrobić? 25.06.04, 22:06
              hmm częściowo się zgadzam...
              uważam, że faceci dojrzewają dopiero po 30-tce,
              oczywiście są wyjątki, niektórzy już wcześniej są "ukształtowani", a niektórym
              to chyba nigdy ne będzie dane...
              dlatego też mam pytanie: co ma zrobić dziewczyna, która wśród większości swoich
              rówieśników widzi niedojrzałych chłopców?
              ma się z nimi męczyć tylko dlatego, że to niby takie "odpowiednie" spotykać się
              z rówieśnikami?
              nie przesadzajcie
              różnica wieku może być 20 lat a i tak będzie wszystko jak najlepiej
              przecież to zależy od dojrzałości dwóch stron

rozumiem, że jest taki stereotyp "plastikowej 18-tki", która to tylko potrafi
              pokazać nóżki, twarzyczke w widocznym makijażu, oczywiście o blond włoskach i
              ciele po kilkakrotnym solarium...
              ale to jest stereotyp, oczywiście są i takie dziewczyny, ale nie można
              generalizować
              i nie każda dziewczyna będąca ze starszym facetem interesuje się jego
              portfelem...
              ot kolejny stereotyp...

pozdrawiam
            • kochanica.francuza Re: Co zrobić? 25.06.04, 22:33
              Gość portalu: warszawiak napisał(a):

>
              > Kobieta przeżywa najlepszy okres między 18 a 25 rokiem życia (zresztą mężczyzna
              >
              > też, ale w jego przypadku po 25 nie następuje tak szybki smutny upadek)

hmmm możesz wyjaśnić co to za "szybki smutny upadek"?
              >
              > Oczywiście istnieją ludzie, którzy w żadnym wieku nie są atrakcyjni, to dość
              > smutne.
              >
              >
              >
              >
              >
    • Gość: Rocco zazdrosna jestes,bo nie masz juz 18 lat co ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 21:41
      hehe :))))
      • kochanica.francuza Re: zazdrosna jestes,bo nie masz juz 18 lat co ? 26.06.04, 22:07
        Gość portalu: Rocco napisał(a):

> hehe :))))

oj głupku głupku
        a ty ile masz? 15 czy 80?
        • Gość: Rocco Re: zazdrosna jestes,bo nie masz juz 18 lat co ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:50
          a co ma piernik do wiatraka , ja to nie temat pisania.
        • Gość: Francuz Re: kochanie, nie denerwuj się, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 22:56
          bo znowu podagra sie tobie odezwie i mięsem będziesz rzucała :)
          • kochanica.francuza Re: kochanie, nie denerwuj się, 27.06.04, 14:30
            Gość portalu: Francuz napisał(a):

> bo znowu podagra sie tobie odezwie i mięsem będziesz rzucała :)

jak na mojego Francuza jesteś zbyt mało francuski,czyżby "Francuz" z Maghrebu?;-)

voyage, voyage -
            vole dans les hauteurs...
            Soy la sonadora!
            • Gość: ja poziom intelektualny 18-latek??!!, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:28
              He he, zabawne. Chciałabym się dowiedzieć, co uważacie za poziom intelektualny
              18-latek. To chyba logiczne, że poziom nie zależy od wieku - jak któś jest
              inteligentny w wieku 18 lat, to i w wieku 30 lat najprawdopodobniej też będzie,
              a jak ktoś się urodzi głupi i pusty to i taki umrze.

PS a moze teraz wypowiecie się o upodobaniach kulinarnych 47-latków?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka