byhanya 23.06.04, 21:18 chodzilam wiekami, zeby kupic sobie wygodne i inne buty przypadkiem znalazlam na necie i kupilam sa zupelnie inne niz wszystkie nazywaja sie camper Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byhanya Re: ejze....nie spamuj! (nt) 23.06.04, 21:20 nie spamuje tylko wysylam wiadomosc ktora zostala niedawno skasowana. odkrylam super buty i chce sie moim odkryciem podzielic. usunieto zapewne bo wkleilam link. przefoemulowalam wypwiedz i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: ejze....nie spamuj! (nt) 23.06.04, 21:22 Ile ci za to płacą? Zresztą, powinnaś, jak juz pisać o tym na forum moda - tak mi się wydaje, no, ale to tylko moja opinia... Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: ejze....nie spamuj! (nt) 23.06.04, 21:24 nic kompletnie nic tzn tyle ile w watku o samochodach (podawanie marek) kosmetykach (podawanie nazw) i na slubnym - o tym nie musze wspominac. dzieki obawiam sie teraz, ze jak pojde na mode to skasuja za spamowanie- ale dziekuje za ostrzezenie Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: ejze....nie spamuj! (nt) 23.06.04, 21:27 Raczej nie, tam jest pełno takich wątków, właśnie z linkami, może na tamtym forum to jest ok? Nie wiem...Jednak, wybacz, ale dlaczego aż tak ci na tym zależy, że aż drug watek napsiałaś? To wydaje się dziwne... Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: ejze....nie spamuj! (nt) 23.06.04, 21:28 bo jestem butami oczarowana i nie dziw sie cale zycie szukalam (25 lat dokladnie) i wkoncu znalazlam (jeden z modeli twins) sama zobacz. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: ejze....nie spamuj! (nt) 23.06.04, 21:30 a możesz podać link?:)taki dokładny, byłam na tamtej stronie i coś mi nie chciało sie wczytać...Czy one są dostępne w PL? Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: ejze....nie spamuj! (nt) 23.06.04, 21:31 przez internet mozna. maja mapke wyglada na wroclaw i poznan www.camper.com Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: ejze....nie spamuj! (nt) 23.06.04, 21:32 ale dokładniejszy link, do tych butów, które się tobie podobały, mówłaś o nich wyzej.. Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: ejze....nie spamuj! (nt) 23.06.04, 21:36 wszystkie mi sie podobaly seria nazywa sie twins www.camper.com/web/en/basica.asp?flsid=106 To kobieta wybiera mężczyznę, który ją wybierze. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: ejze....nie spamuj! (nt) 23.06.04, 21:37 mapka mi nie działa...a sa dokladniejsze adresy? Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: bodziele sie z wami odkryciem butow 23.06.04, 21:41 rzeczywiscie nie dziala ½ godziny temu dzialala Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: bodziele sie z wami odkryciem butow 23.06.04, 21:43 Faktycznie mają cos w sobie:)) Choc wolałabym zobazyć je na żywo. A orientujesz sie w cenach? E-shop mn też nie działa..Nosiłaś juz któreś z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: bodziele sie z wami odkryciem butow 23.06.04, 21:45 wlasnie kupilam w danii na przecenie 200 zl biale z kolorowymi gumkami na lewej jest 4 a na prawej 8 sa tak miekkie dopiero je kupilam napisz za jakis czas jaksie nosza. pani w sklepie powiedziala ze doskonale- zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: bodziele sie z wami odkryciem butow 23.06.04, 21:49 Myślałam, że będą droższe, choć piszesz, że to przecena...hmm// Trzeba przybac, ze są oryginalne, ale nie kiczowate, niektóre mi się podobają, nawet bardzo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: bodziele sie z wami odkryciem butow 23.06.04, 21:55 Widzę, widzę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya przeczytaj tu 23.06.04, 21:52 www.camper.com/web/en/noticias.asp?tipo=0&inicio=6 Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: przeczytaj tu 23.06.04, 21:58 Wynika z tego, że zamierzają u nas dopiero otwierać sklep... Odpowiedz Link Zgłoś
kohol Re: bodziele sie z wami odkryciem butow 24.06.04, 10:03 Ty wiesz co... są super! Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Dzisaj mapka działa... 24.06.04, 10:26 ...są w sklepach Apia, m.in. w Poznaniu, dzisaj akurat będę w mieście, więc sobie obejrzę. :) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Dzisaj mapka działa... 24.06.04, 14:20 Byłam, zobaczyłam, podobały mi się jeszcze bardziej...widziałam fajne, naprawdę fajne sandały/klapki? ...niestety, nie stać mnie na nie, kosztowały 469 zł.:((( Odpowiedz Link Zgłoś
byhanya Re: Dzisaj mapka działa... 24.06.04, 17:58 poczekaj na wyprzedaz.. nigdy nie kupuje za pelna cene! Odpowiedz Link Zgłoś