wszystko_zdycha 12.07.12, 19:07 wszystko musi być z gołą babą, żeby się sprzedało? www.pulsmiast.pl/pl/artykul/jak-sprzedac-sushi.html dziwne to jakieś, te teksty o robieniu fotek. To jest legalne? Robienie fotek obcym gołym dziewczynom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
highly.sceptical Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 19:13 > wszystko musi być z gołą babą, żeby się sprzedało? Golizna dźwignią handlu. Odpowiedz Link Zgłoś
allegria.de.vida Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 20:09 To nie nasz wymysł, w Japonii tak się podaje sushi. A że to perwersyjne to już inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystko_zdycha Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 20:47 i w Japonii też się namawia "samurajów" do robienia fotek obcym golaskom? Oni maja nieco inna kulturę - cose play, mangi z uczennicami (a jednocześnie jakby mniej realnego traktowania dziewczyn w chamski sposób), inna wrażliwość, inne tradycje. A to? Gołe fotki? "Modelki"? I za 100 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 21:46 No ja niekoniecznie bym coś chciał zjadać z obcej osoby - nawet jeżeli byłaby to ładna dziewczyna, jakoś tak bałbym się zarazków. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 21:52 zeberdee28 napisał: > No ja niekoniecznie bym coś chciał zjadać z obcej osoby - nawet jeżeli byłaby t > o ładna dziewczyna, jakoś tak bałbym się zarazków. Ale samo zjadanie z kogoś ci nie przeszkadza? Jako idea? Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 22:10 niczego fajnego w tym nie widzę, ale jak się dwoje ludzi umawia na taką zabawę to co mi do tego Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 22:00 Bez przesady - zarazków jest wszędzie pełno. Na czystej gołej babie raczej nie jest ich dużo więcej niż na talerzu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 22:13 jak to, to oni jej nie nakrywają obrusem? a jak mi się kompot wyleje, to co? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 22:33 six_a napisała: > jak to, to oni jej nie nakrywają obrusem? > a jak mi się kompot wyleje, to co? > Mam zasugerować? :D Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 22:13 mylisz się, talerz jest gładki i suchy - bakterie i wirusy tego nie lubią, człowiek jest porowaty, wilgotny i ciepły - bakterie i wirusy to lubią Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 22:25 Może on zeb i jest gładki, ale zazwyczaj niedomyty. W knajpie znaczy się. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 22:41 Wiem - w zamierzchłych czasach zatrudniłem się w przybytku gastronomicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 22:42 przecież możesz sobie przynieść taki żel antybakteryjny i wytrzeć paniom najpierw :P Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee28 Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 23:00 Nie dość że sushi jest samo z siebie obrzydliwe jak cała kuchnia japońska to jeszcze miałbym wycierać ? no way. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: sushi z gołą babą 12.07.12, 23:05 Podstawowa zasada przy niepewnym jedzeniu - często przepijać :D Odpowiedz Link Zgłoś