Dodaj do ulubionych

Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka...

24.07.12, 12:12
To znaczy, że facet jest dla niej średnio atrakcyjny? Nie mówię tu o kobiecie mało doświadczonej albo z zasady czekającej długo na seks. Mówię o kobiecie, która trochę partnerów miała, z reguły chodziła z nimi szybko do łóżka i nawet przygody na jedną noc nie były jej obce. Jak myślicie? Ona wtedy chce go przetrzymać, żeby wyjść na bardziej zasadniczą, czy po prostu jest on dla niej mniej podniecający niż inni? A może po prostu facet nie umie się zabrać do rzeczy i to wcale nie kobieta się opiera?
Obserwuj wątek
    • kitek_maly Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 12:21
      Józek, po co ci nowy nick?
      • sundry Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 12:26
        Poznałaś po pracy przy azbeście?:)
        • ma_leszka_leszek Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 12:29
          Wiesz Sandro, że śniło mi się ostatnio, że nie wygasiłaś Józia i pisałaś z nim dalej później? :)
          • sundry Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 12:36
            Lecisz do nieprzyjaciół, niezwłocznie.
            • wez_sie Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 12:42
              mam nadzieje, ze mnie nie masz w nieprzyjaciolach :/
        • kitek_maly Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 12:30
          Nie powiem po czym, bo następnym razem tego nie zrobi. ;)
          • ma_leszka_leszek Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 12:37
            To tylko chwilowy eksperyment, więc możesz śmiało pisać, lubią swój stały nick. :)
          • ma_leszka_leszek Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 12:37
            To tylko chwilowy eksperyment, więc możesz śmiało pisać, lubię swój stały nick. :)
    • wez_sie moze ma brudna posciel 24.07.12, 12:40
      moze ma brudna posciel albo niewyszorowane piety
    • iwona334 do kreski kreska - az bedzie niebieska... 24.07.12, 13:39
      Odpowiem Ci mondrze, chlopcze: - mozliwe sa wszystkie te trzy powody,
      a nawet jeszcze kilka innych.

Byk uderza do krowy:
      - Stara, zwalilbym Cie.

Na to krowa:
      - konia se zwal.
      • josef_to_ja Re: do kreski kreska - az bedzie niebieska... 24.07.12, 13:50
        Czyli najlepiej jak kobieta idzie do łóżka od razu.
        • iwona334 Re: do kreski kreska - az bedzie niebieska... 24.07.12, 13:59
          josef_to_ja napisał:
          > Czyli najlepiej jak kobieta idzie do łóżka od razu.

Zmartwie Cie:
          I tak zle, i tak niedobrze.
          • josef_to_ja Re: do kreski kreska - az bedzie niebieska... 24.07.12, 15:17
            To wybieram bycie starym kawalerem. :(
            • iwona334 Re: do kreski kreska - az bedzie niebieska... 29.07.12, 16:51
              josef_to_ja napisał:
              > To wybieram bycie starym kawalerem. :(

I to chyba wyjdzie Ci na zdrowie.
              tylko nie rozpisuj sie o tym za bardzo na tym forum.
              • josef_to_ja Re: do kreski kreska - az bedzie niebieska... 29.07.12, 18:35
                A nie lepiej mi życzyć, żebym poznał kobietę, którą będę podniecał autentycznie?
    • varia1 Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 14:14
      ale jak bardzo opóźnia? w sensie że facet już leży i czeka a ona jeszcze maluje paznokcie?
      czy że chce do trzeciej randki poczekać, o zgrozo ?!
      czy że miesiącami przynosisz jej dowody uwielbienia i składasz na ołtarzu jej więdnącej urody, a ona tylko wzdycha i daje się ledwo potrzymać za wątłą dłoń?
      • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 15:18
        Ironizujesz. :)
        Ale chodzi raczej o trzecią opcję.
      • wez_sie Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 15:23
        albo on czeka juz w lozku, a ona jeszcze sie obzera kielbasa, bo inaczej nie zasnie.

rzeczywiscie czekanie z seksem do 3 randki to musi byc hardkor dla ciebie, skoro ty ladujesz sie do wyra pewnie po kwadransie "rozmowy" na czacie.
        no ale to typowa strategia baby, ktora wie, ze jak teraz nie da, to drugiego spotkania po prostu nie bedzie :)
        • senseiek Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 23:38
          > rzeczywiscie czekanie z seksem do 3 randki to musi byc hardkor dla ciebie, skor
          > o ty ladujesz sie do wyra pewnie po kwadransie "rozmowy" na czacie.

Wyprobowales ja? :>

> no ale to typowa strategia baby, ktora wie, ze jak teraz nie da, to drugiego sp
          > otkania po prostu nie bedzie :)

:D

ps. cos w tym jest.. :)
    • kseniainc Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 15:27
      udaje cnotkę, bo tego od niej oczekujesz;-p
      • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 15:30
        A skąd ma niby wiedzieć kogo ja oczekuję. :P
        • kseniainc Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 15:36
          jak skąd?Intuicyjnie, a ta której intuicji brak, czuje to w kościach;-p
          • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 15:39
            Aktualnie stopniowo zmieniam image na macho, więc kobieta może myśleć, że taki macho lubi doświadczone grzesznice po 15 partnerach. ;)
            • kseniainc Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 15:45
              hahhaha, po 15?toć to prawie świnto kobito, a nie doświadczona grzesznica;-p
              • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 24.07.12, 15:48
                Dla mnie to i tak za dużo.
    • akle2 Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 20:17
      Ty się koleś, czuj wyróżniony, bo to znaczy że poważnie o Tobie myśli. Znaczy się nie chce żebyś przypiął jej łatkę.
      • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 21:51
        Tu nie ma już żadnego wyróżnienia, skoro ona z niektórymi potrafiła iść od razu. To zwyczajne udawanie.
        • akle2 Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 27.07.12, 17:54
          A kto o tym wie?
          • akle2 Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 27.07.12, 17:55
            a poza tym jeśli jest się już w związku/małżeństwie to się nie robi ceregieli. Ceregiele są tylko w okresie godowym
            • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 29.07.12, 16:40
              Może lepiej, żeby np. związek w którym nie ma chemii albo jedna ze stron oszukuje i udaje nie ma raczej wielkiej przyszłości przed sobą.
    • samuela_vimes Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 20:26
      józek?
      • samuela_vimes Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 20:26
        eeeż kitek wyprzedził mnie, a nie chciało mi się czytać wszystkich wątków
        • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 21:52
          Tak, to byłem ja. Chciałem zmienić nicka, ale za dużo zachodu. ;)
    • sabrilla Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 20:38
      Może to znaczyć (ale nie musi), że facet jej się bardzo podoba i nie ochoty tylko na seks i do widzenia. Jeśli facet w ogóle ją nie kręci, to każda kobieta potrafi bardzo szybko to pokazać i raczej na kolejne randki nie ma co liczyć :-)
      • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 21:53
        A jeśli facet kobiety nie kręci, ale jest zaradny i ona myśli o byciu z nim "z rozsądku"? ;)
    • minasz Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 22:49
      ja bym olał chyba zeby miała jakis uraz psychiczny-ale jakby go szybko nie przełamała to tez bym olał- przeciez łaczymy sie dla bzykanka i dzieci jakby tak nie było to bysmy woleli byc z kolegami przynajmniej byłby partner do kosza hehe
    • lonely.stoner Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 23:02
      no dobra, skoro juz wiadomo ze watek zalozyl Jozek to od razu nasuwa sie na mysl cos takiego- skad niby ta pewnosc ze kobieta owa z reguly chodzila szybko do lozka z facetami? Zapewne w wydaniu jozkowym kobieta ktora w ogole miala jakichkolwiek facetow a i nie dajbuk przygody na 1 noc zgodnie z regula jozkowego myslenia to taka powiedzmy lokalna prostytutka, ktora w zasadzie do lozka idzie z kazdym czy sie myle??? i jozek wielce pewnie zdziwiony jest ze taka panna co miala kilku partnerow nie rozklada przed nim nog od razu, a ma jakies w ogole inne zasady... ja pierdziele...Jozek, do psychiatry idz sie leczyc - moim zdaniem to ty za pare lat pewnie zgwalcisz jakas biedna dziewczyne bo z takim sposbem myslenia to juz maly kroczek od bycia gwalcicielem.
      • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 27.07.12, 00:20
        Piszę o kobietach, które miały przygody i wielu partnerów. Nic nie mam do takich kobiet, ale czasem się wie, że panna miała np. 10+ partnerów.
        • lonely.stoner Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 27.07.12, 12:00
          josef_to_ja napisał:

> Piszę o kobietach, które miały przygody i wielu partnerów. Nic nie mam do takic
          > h kobiet, ale czasem się wie, że panna miała np. 10+ partnerów.

no to wlasnie o tym napisalam- skoro uwazasz ze jesli dziewczyna miala 10+ partnerow to powinna rozkladac nogi przed kazdym kto sobie tego zazyczy to masz syndrom gwalciciela. Pewnie tez wyznajesz zasade ze gwalt na prostytutce to nie gwalt, i gwalt w malzenstwie to tez nie gwalt. Mowie Ci- do psychiatry idz zanim popelnisz przestepstwo.
          • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 29.07.12, 16:41
            Wcale tak nie uważam. Jednak jakby kobieta mająca 10+ partnerów nie chciała ze mną sypiać to ja bym uznał, że szkoda zachodu. Po co być w związku z kimś, dla kogo jesteśmy średnio atrakcyjni?
            • kseniainc Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 29.07.12, 16:58
              nie no;-p krew musi buzować;-) inaczej sensu nie widzę i ja;-p
    • anna_sla Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 23:28
      a może po prostu ten jeden raz chce znajomość "przeprowadzić" inaczej??
      • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 27.07.12, 00:18
        A potem wrócić do normy? ;)
        • anna_sla Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 27.07.12, 14:21
          a może nie będzie żadnych powrotów.. a może ma względem niego większe oczekiwania.. a może to TEN... a może..... :P
          • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 31.07.12, 15:56
            Tak czy inaczej, nie widzę sensu wiązania się z kobietą, dla której średnio pociągający, dlatego odkłada moment pójścia do łóżka.
            • stokrotka_a Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 31.07.12, 16:45
              josef_to_ja napisał:

> Tak czy inaczej, nie widzę sensu wiązania się z kobietą, dla której średnio poc
              > iągający, dlatego odkłada moment pójścia do łóżka.

Tobie to żadna nie dogodzi - jak nie odkłada, to jest puszczalska, a jak odkłada to wywołuje z lasu twoje kompleksy. Ty gorszy jesteś niż księżniczka na ziarnku grochu! ;-D
    • xolaptop Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 23:34
      Temat prawa jazdy był ciekawszy.
    • light_in_august Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 23:47
      W grę mogą wchodzić wszystkie podane przez Ciebie warianty.
      Może kobieta liczy na dłuższy związek i chce najpierw pana przetrzymać, przetestować itp.
      A może faktycznie nie ma chemii i się jej nie spieszy, ale trzyma pana przy sobie z braku laku.
      Kto to może weidzieć.
      • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 27.07.12, 00:21
        Wariant, że nie ma chemii jest najgorszy. Obawiam się, że jak jakąś poznam to tak będzie. :(
    • good_morning Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 26.07.12, 23:51
      moze zbiera na depilator
    • sid_sid Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 30.07.12, 20:10
      Nie wiem. Zapytaj tej jednej, konkretnej kobiety, co to znaczy w jej przypadku. No chyba, że chcesz, żeby ktoś ze szklanej kuli powróżył.
      • simply_z Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 30.07.12, 20:51
        Józek ..a ,czy to znów jakaś nieistniejąca kobieta czy na serio?
        • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 30.07.12, 21:34
          Nieistniejąca, która ma mnie utwierdzić, że nie mam co się wiązać z kobietą, bo i tak nie będę miał dla niej nic do zaoferowania.
    • tfu.tfu józek 31.07.12, 16:34
      ty przestań gdybać, a urealnij swoje fantazje, no ;-)
      • josef_to_ja Re: józek 31.07.12, 18:21
        A skąd wiesz, że mam jakieś fantazje w ogóle? ;)
        • tfu.tfu Re: józek 31.07.12, 19:19
          wiedźma jestem, to wiem ;-P
          • josef_to_ja Re: józek 31.07.12, 20:34
            Z tego co mi wiadomo to moje fantazje są mało fantazyjne. ;)
            • tfu.tfu Re: józek 01.08.12, 22:00
              a umyłeś już okna? ;-)
    • kbjsht Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 01.08.12, 14:01
      a może jej na nim zależy i nie chce, żeby to była przygoda na jedną noc.
      • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 01.08.12, 18:00
        Czyli swego rodzaju udawanie innej niż się jest? :P
        • sunny38 Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 01.08.12, 21:49
          a może to nie udawanie tylko brak popędu -tzw. hipolibidemia? Nie tylko mężczyźni mają problemy natury seksualnej ;) do poznania objawów, skutków i leczenia odsyłam tu: kobietapisze.pl/hipolibidemia/2012/02/21/
    • aplikantka11 Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 01.08.12, 22:31
      To znaczy, że nie ma na niego ochoty.
      • josef_to_ja Re: Jeśli kobieta opóźnia moment pójścia do łóżka 01.08.12, 22:34
        Więc on nie powinien w tym dalej trwać. ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka