narysuj.ni.bananka 29.06.04, 14:25 Nie chodze do fryzjera. Paznokcie mam własne. Nie chodze do kosmetyczki. Nie chodze do pedikiurzystki. Nie chodze na siłownie, cwicze sama. a wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klara-klara Re: Co robicie same? 29.06.04, 14:28 chodzę się załatwić sama.. ty by było na tyle ;) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: Co robicie same? 29.06.04, 14:31 zgłosiłam cie do wycieńcia Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: Co robicie same? 29.06.04, 16:55 za wstrętny wulgaryzm "załatwić" Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Co robicie same? 29.06.04, 17:05 O Matko!!!!!!!! Wulgaryzm?????? załatwić sie, załatwić sie, załatwić sie, załatwić sie.... Chyba teraz, to już mnie wytnie adminka, bankowo! AAA jak powiedizec inaczej, mniej wulgranie, na tą czynność? Może pójść za potrzebą? Czy to też jest wulgarne? Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: o co chodzi banankowi 29.06.04, 17:06 z tymi wulgaryzmami? To ja napiszę tak: Klara chodzi srać sama. Jakieś pytania bananku? Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: o co chodzi banankowi 29.06.04, 17:07 hmmm myślę, że słowo _wysrać się_, ma tą cudowną, wulgraną głębię;) teraz to już na pewno pójdę pod nożyczki:( Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: o co chodzi banankowi 29.06.04, 17:12 sprawia ci radość sianie zamętu w głowach ludzkich? Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: o co chodzi banankowi 29.06.04, 17:14 Ojej...no, trochę uśmiechu, a jak cię to nie śmieszy, to trudno, nic na to nie poradzę...Choć to nawet nie ma być śmieszne, zwykłe wygłupy, a ty tak poważnie podchodzisz...a temat taki lightowy... Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: o co chodzi banankowi 29.06.04, 20:34 i widzisz? znowu to zrobiłaś! ty jesteś naprawde jakas dziwna Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: o co chodzi banankowi 29.06.04, 17:11 ciebie też, zienkiewicz, już zgłosiłam Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: ja cię zaraz bananku powycinam, cholero 29.06.04, 17:15 cholero jedna.Wszystkich zgłaszasz i zgłaszasz a to ciebie najczęściej wycinają. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: ja cię zaraz bananku powycinam, cholero 29.06.04, 17:17 No, to wszytsko jasne... Banankiem kieruje zemsta... Mszczący się bananek terroryzuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: ja cię zaraz bananku powycinam, cholero 29.06.04, 20:37 sama jestes mściwa, i małostkowa, i wstrętna, i złośliwa, i pretensjonalna, a sądzisz, że jestes miłą juzerką, oj, klara, popraw sie albo nie klakaj bezmyślnie, bo możesz innych ranić swoimi wpisami, tak jak mnie zraniłąś, cały dzień przez ciebie płaczę. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: ja cię zaraz bananku powycinam, cholero 29.06.04, 20:35 nigdy nikt zienkiwiczówna mnie nie zgłosił a tym samym nie wyciął wredna jestes, byłas i wredna pozostaniesz Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: Co robicie same? 29.06.04, 17:07 a pójść do toalety nie łaska? i tak cie zgłosiłam. do wycieńcia Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Co robicie same? 29.06.04, 17:09 A jak powiem, że poszłam _załatwić_ sparwę do urzędu....czy, czy to też będzie wulgarnie powiedziane? ale masz wrażlwie uszka, a raczej oczka:)) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: Co robicie same? 29.06.04, 17:13 załatwić w połączeniu z urzędem jest do przyjęcia, ale załatwić sie jest wulgaryzmem, którego nie nalezy używać Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Co robicie same? 29.06.04, 17:15 a wg jakich kryteriów podpinasz słowa pod wulgaryzmy? Odpowiedz Link Zgłoś
nat.ka Re: a masz papier bo jak nie to dopiero przesrane 29.06.04, 17:25 chyba zasrane :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: a masz papier bo jak nie to dopiero przesrane 29.06.04, 20:43 juz cie zgłąszam natko do wycieńcia wstydź się Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara przykro mi... 29.06.04, 17:26 ...ale szykuj się na zgłoszenie cię do wycięcia przez Dzikiego Bananka:))))) A papier się znajdzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: sram na to:) 29.06.04, 17:38 oj, oj, oj...chyba nas powycina :) wiem, wiem..na to też srasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: sram na to:) 29.06.04, 17:48 ale najpierw niech skoczy po papier, wczoraj pocięła bez czytania bezmyslnie po całosci Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: sram na to:) 29.06.04, 17:53 Ja tam nie wiem, nie znam się, nie interesuję się:))...wieć mi to rybka... No, ale rozumiem, że czujesz się pokrzywdzony...ech, ech...olej to..a raczej osraj to;) Odpowiedz Link Zgłoś
kopov Re: sram na to:) 29.06.04, 17:55 osram i wszystko osrane, czego oni nie maja takiego logo? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: przykro mi... 29.06.04, 20:44 Czy musisz mnie jeszcze do tego denerwować? Mało ci, że płaczę przez ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: przykro mi... 29.06.04, 20:53 Myślę, że jeśli masz problemy z emocjami, to nie powinnaś pisywać na fotum ogólnodostępnym...... :) Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: przykro mi... 29.06.04, 21:04 A ja sądzę, że jeśli ty nie potrafisz być miła i uprzejma to tym bardziej nie powinnas pisać na publicznym forum. A Twoim celem jest sianie zamętu i odpisywanie kopovovi na setki wpisów. Moim zdaniem to nieładnie. Bardzo brzydko wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: przykro mi... 29.06.04, 21:09 tak, masz rację, oczywiście ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: przykro mi... 29.06.04, 21:11 jeśli chcesz jak piszesz w privie to ostatecznie moge się z Tobą zaprzyjaźnić. na poczatek wirtualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: a masz papier bo jak nie to dopiero przesrane 29.06.04, 20:42 a ty kopov nie przesadzasz z tą wszędobylnością? Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: Co robicie same? 29.06.04, 20:37 wg zasad ogólnie znanych sawuar wiwru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dagmara Re: Co robicie same? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 14:31 Zapomniałe(a)ś dopisać-"ponieważ jestem smętnym nudziarzem, a moje życie jest tak strasznie banalne, loguję się na forum gazeta loginem podobnym do innego użytkownika (narysuj mi baranka), mając nadzieję, że ktoś nas pomyli, i chociaż na chwilę uda mi się przejąć jego tożsamość" Odpowiedz Link Zgłoś
narysuj.ni.bananka Re: Co robicie same? 29.06.04, 16:57 ciebie też zgłosiłam już do wycieńcia, wstręciucho jedna Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Co robicie same? 29.06.04, 14:35 a ja chodze do fryzjera - lubie raz w miesiącu poprzeglądać babskie gazety z artukułami typu "sposób siedzenia wiele o tobie mówi - jestes lolitką, wampem, czy femme fatale?" itp. paznokcie mam własne, bo są ładne odwiedzam kosmetyczkę, siłowni nie lubię (wolę basen), fitnes uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Co robicie same? 29.06.04, 17:40 chodzę do fryzjera, lubię mieć krótkie dobrze obcięte włosy, takie, które bez zbędnych ceregieli mozna wysuszyć po myciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nelka Re: Co robicie same? IP: *.pl / 193.24.200.* 29.06.04, 18:12 Chodzę do fryzjera zrobić balejaz, do kosmetyczki wyregulować brwi, paznokcie "robię" sobie sama - mam własne i fsjo. No i mam prywatnego masazystę w postaci męza :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywna Re: Co robicie same? IP: *.futuro.pl 29.06.04, 19:32 A ja chodzę do fryzjera ale za to nie ćwiczę, bo nie lubię. Odpowiedz Link Zgłoś