Dodaj do ulubionych

mega mega dół

18.08.12, 18:51
Poznałam faceta idealnego,tak mi zakręcił w głowie,że szkoda słów.
Kontaktowaliśmy się codziennie,po prostu bajka .Wydawało mi się...no właśnie wydawało.

Jestem w trakcie sprawy rozwodowej,właściwie przy finale.Wiedział o wszystkim,każdej mojej sytuacji,pytałam czy chce wiedzieć,czy nie,mówił,że tak...więc mówiłam.Od początku sceptycznie podchodziłam,że stchórzy i takie tam.

Do tamtego poniedziałku było super,pózniej cisza.Zaczęłam się martwić,więc pisałam,dzwoniłam nic.Na końcu napisałam,że cały czas gadał o szczerości i na koncu jak chciał się wycofać,to nawet nie umie prosto w oczy.Odpisał,że mam mu nie "cisnąć",że ma wszystko w nosie,jest przemęczony i że nikt nie mówi,że się wycofuje.Od tego czasu nic.Zupełna zmiana,z dnia na dzień!

O co k....chodzi?jak myślicie?ja myślę,że nie ma odwagi powiedzieć wprost.
Obserwuj wątek
    • gocha033 niekoniecznie. 18.08.12, 18:56
      moze byc na etapie analizy sytuacji :)
      • Gość: nika Re: niekoniecznie. IP: *.play-internet.pl 18.08.12, 20:00
        no ok,ale czy to nie dziwne,że facet jednego dnia jest cudowny a drugiego sprawia wrażenie jakby się wycofał?wiedział w jakiejjestem sytuacji,powinien być szczery,obojętnie co...
        • mijo81 Re: niekoniecznie. 18.08.12, 22:12
          Nie, nie jest dziwne, ludziom potrafi się zmienić z dnia na dzień. Ile ty masz lat, że o tym jeszcze nie wiesz???
          A dlaczego powinien być szczery? Szczerość w wielu przypadkach to palenie mostów, postawienie sprawy na ostrzu noża, brak możliwości odwrotu itp. Daj sobie na wstrzymanie. Jak będzie chciał to ci powie o co biega.
    • Gość: xxxxxxxxxxxx Re: mega mega dół IP: *.play-internet.pl 19.08.12, 01:24
      droga nikooo.Czasem widzisz tak juz jest,że zapatrzysz sie ślepo w kogoś lub coś,a to coś lub ktoś nie jest rozwiazaniem twoich problemów,a jedynie pogłębi cie w nich jeszcze bardziej.Na moment zapominasz co tak naprawde w zyciu sie dla ciebie liczy i tracisz to wszystko nawet nie wiesz jak,a czasu nie cofniesz chociażby nie wiem co......
      • Gość: gość Re: mega mega dół IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.12, 10:34
        Zapomnij o dupku,nie jest Ciebie wart!:)
        • mijo81 Re: mega mega dół 26.08.12, 00:37
          Dlaczego facet jak odchodzi od beznadziejnej kobiety to jest dupkiem???
    • sahra11 Re: mega mega dół 19.08.12, 15:33
      zmeczył się twoimi problemami, a facetom nie mowi sie wszystkiego
    • Gość: Gosc Re: mega mega dół IP: *.bredband.comhem.se 19.08.12, 21:23
      Zostaw gnoja i zapomnij. Z takimi facetami sobie lepiej d.... nie zawrac bo nigdy nie bedzie wiadomo jakie odbicie w mozgu mu odpali. Prawdziwy facet powinien byc kokretny i wiedziec czego chce a nie robic jakies szczeniackie chimery.
    • Gość: ema Re: mega mega dół IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.08.12, 19:46
      nie mając załatwionej jednej ważnej sprawy weszłaś w związek z facetem, którego traktowałaś jak kumpla do pierdoł. Trzeba mieć "nie równo pod sufitem," by dawać facetowi sprawozdania z wokandy i jeszcze się dziwić - co mu się stało namolnie szukając kontaktu. On doskonale wyrobił sobie o tobie zdanie i umiejąc analizować i kojarzyć fakty po prostu nie ma ochoty na włażenie w związek .Nie umiałaś oddzielić twoich spraw od budowania relacji z nowo poznanym gościem.Zawaliłaś...wyciągnij wnioski...
    • ossownica48 Re: mega mega dół 21.08.12, 17:14
      Pewno też ma sprawę rozwodową na głowie:))
      • presja42 Re: mega mega dół 22.08.12, 13:03
        długo trwała ta wasza bajka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka