Dodaj do ulubionych

Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:48
sledze z wypiekami tzw 'afere Samsonowicza' i czekam na jakies pogloski,
przecieki... moze ktoras dziewczyna z forum cos gdzies slyszala? moze ma
chlopaka w prokuraturze?
dziewczyny nie sepcie !
sprawa kroi sie calkiem grubsza- moze bedzie afera na miare dutroux!!
wakacje 2004 zapadna wszystkim w pamiec, bedzie sie mowilo 'a to bylo w te
lato co zlapali tego slawnego zboczenca ' ;]

papatki! i czekam na jakies tluste ploty !
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.06.04, 08:53
      ludzie!!!
      SAMSON!!!
      nie Samsonowicz
      :/
    • Gość: kohol Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.crowley.pl 30.06.04, 10:03
      No, pan profesor Samsonowicz faktycznie nam wszystkim "dokopał".
      Myślę, że jego artykuły w Tygodniku Powszechnym mogą być dla niektórych
      szokujące, ale żeby aż tak Cię poruszyły, że śledzisz je z wypiekami? Musisz
      byc wrażliwą duszą!
      Myślisz, że za szerzenie takich rzeczy trafia się do prokuratury?
      To faktycznie musi byc gruba sprawa!
      :P
      • lukrecja8 Samsonowicz oberwał rykoszetem :) n/t 30.06.04, 10:12
    • Gość: Kajtek ale co tu sledzic zbok jak zbok , pojdzie siedziec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 10:22
      tzn. chcialbym aby poszedl do paki a jak to sie skonczy to kto wie.

ale co tu sledzic? znasz go? ty lub twoje dziecko korzystaliscie z jego terapi?

• blanchet "dewiacją wtórną" się skończy-może to też chce 30.06.04, 10:29
        sobie facet przebadać, w każdym razie bedzie miał szanse, nawet jeśli jest
        winny to to co napisze w więzieniu i po więzieniu- bedzie miało swoj nakład:)
      • Gość: kohol Re: ale co tu sledzic zbok jak zbok , pojdzie sie IP: *.crowley.pl 30.06.04, 10:41
        Profesor Samsonowicz? Zbok? Ja o niczym nie wiem! Kolejna osoba podejrzana o
        coś? Przeciez on żadnych terapii nie prowadzi! Odczepcie się od uczciwego,
        normalnego faceta w końcu!
        • j_u Re: ale co tu sledzic zbok jak zbok , pojdzie sie 30.06.04, 10:44
          Biedny profesor Samsonowicz! No, on mimo wieku powodzenie u kobiet ma, moze i
          bywa czasem lekko rubaszny, ale zeby od razu takie kalumnie na biednego
          staruszka rzucac... ;P
    • Gość: obierzyna wbijcie sobie do glow, za facet nazywa sie SAMSON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 10:46
      a nie Samsonowicz!
      • blanchet i to jest ten co z próżnego nie mógł nic nalać:))) 30.06.04, 10:48
        ale jego włosy dawaly mu siłę :))))))) hahaa
        • lukrecja8 ha ha ha :))) n/t 30.06.04, 10:51
        • losiu4 Re: i to jest ten co z próżnego nie mógł nic nala 30.06.04, 10:57
          blanchet napisała:

> ale jego włosy dawaly mu siłę :))))))) hahaa

a na pochyłe drzewo to i Salo... oj, coś mi się poplątało ;)

Pozdrawiam

Losiu
          • Gość: obierzyna czy to tez jest "dewiacja wtorna"? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 11:08
            jesli po 20 latach pozycia z mezem kobieta odnajduje szczescie w ramionach
            drugiej kobiety? moim zdaniem chiba nie....
            • blanchet Re: czy to tez jest "dewiacja wtorna"? 30.06.04, 11:24
              pojecie dewiacji wtórnej wprowadził jak dobrze pamietam E.Durkheim, polega to
              na tym że społeczeństwo nie pozwala przestępcy się zrehabilitować.
              każde społeczeństwo określa co jest przestępcą i co przestępca robi,jakie
              przestępstwa chce zauważać, czyje przestępstwa nie chce zauważać, rola
              przestępcy staje się obiektem, czymś co zaczyna funkcjonować poza świadomością
              indywidualną- jest elementem intersubiektywnej świadomości społeczeństwa, które
              ma moralną wyższość nad indywidualną- role są już określone i dobrze jeśli z
              niektórymi które gramy, się identyfikujemy - w przeciwnym razie jesteśmy
              dręczeni dysonansem poznawczym, nie mamy rdzenia wokoł którego zorganizowana
              jest nasza świadomośc indyw. Społeczeństwo wystawia przestępcom
              odpowiednie "papiery" i zawsze będzie patrzeć przez pryzmat tego co zrobił.
              Były przestępca chcąc zachować poczucie tożsamości musi grać jakąś rolę a nie
              bedzie to rola jaką by chciał czyli np. pożądnego czlowieka bo na to nie
              pozwoli mu społeczeństwo, jedyne na co mu pozwoli to granie roli byłego
              przestępcy. Dla zachowania spojnego obrazu siebie- były przestępca "godzi" się
              z taką rolą a efekty są nam wszystkim znajome. społeczństwo rownież jest
              zadowolone i też nie ma dysonansu bo przecież okazuje się że się nie myliło tj.
              były przestępca nadal popełnia przestępstwa.- i wszyscy są zadowoleni :))))))
    • losiu4 Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? 30.06.04, 10:47
      Gość portalu: Ania napisał(a):

> sledze z wypiekami tzw 'afere Samsonowicza' i czekam na jakies pogloski,
      > przecieki... moze ktoras dziewczyna z forum cos gdzies slyszala? moze ma
      > chlopaka w prokuraturze?

o! to za poznawanie uroków średniowiecznego życia sadzać będą?

> papatki! i czekam na jakies tluste ploty !

nie plotkuj bo to nieładnie, nawet wsród zaufanych biurowych pracownic

Pozdrawiam

Losiu
      • blanchet Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? 30.06.04, 10:50
        ładnie i koniecznie- jak się chce uzyskać wysoki poziom solidarnosci miedzy
        pracownikami, obgadywanie, poniżanie "widowni" wzmacnia morale "grupy
        aktorskiej" jakby powiedzial Goffman. :)))))))
    • Gość: nutka Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 30.06.04, 11:23
      Durna babo, na tłuste ploty to idź do warzywniaka..
      Afera na miarę Dutroux! Ty prymitywna plotkaro, mówisz o tym jakbyś komentowała
      wczorajszą kolację u teściowej. Zastanów się, plotkaro.
    • oldbay Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? 30.06.04, 11:28
      Siedzi taka od rana na necie i już nie wie gdzie ma sensacji szukać.
      Dutroux, "Samsonowicz" - Boże widzisz i nie grzmisz! Gdzie się takie plociuchy
      lęgną?!
      Aniu, pachniesz mi mało inteligentną "blondyną", której ulubionym zajęciem jest
      obgadywanie innych.
      -
      Oldbay
    • Gość: obierzyna kup se dzisiejszy Fakt to bedziesz miala fakty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 12:06
      oni tam maja zawsze "najświeższe" wiadomosci z "pierwszej" ręki...ha,ha.
      • Gość: Ania Re: kup se dzisiejszy Fakt to bedziesz miala fakt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 18:10
        ile wulgarnosci ile zawisci i bezinteresownej agresji wrbalnej !
        nie rozumie co was tak wzburzylo?
        tylko chce znac najswierzsze wiadomosci o tej bulwersujacej sprawie, to
        wszystko ..
        • owca Re: kup se dzisiejszy Fakt to bedziesz miala fakt 30.06.04, 18:25

widzisz, większość z nas chce wiedzieć co dalej dzieje się w tej sprawie i jakie
          będą dalsze losy oskarżonego ale są pewne granice ciekawości wyznaczone przede
          wszystkim rzetelnością informacji a po drugie krzywdą możliwe, że niewinnego
          człowieka

jak dotąd wyrok nie jest wydany, w świetle prawa jest on nadal niewinny

jeśli chcesz się dowiedzieć czegoś nowego czytaj notatki w tej sprawie np tu:
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2156794.html
          a w ramce po prawej stronie masz wszystkie artykuły z tego tematu

pozdrawiam
          owca

_,,,٢ة إ ة٦,,,_
        • Gość: nutka Re: kup se dzisiejszy Fakt to bedziesz miala fakt IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 01.07.04, 09:33
          > nie rozumie co was tak wzburzylo?

KTO nie rozumie co nas tak wzburzyło?

NajświeŻsze wiadomości znajdziesz w prasie, w artykułach www.gazeta.pl
          www.onet.pl www.wp.pl itp. a ty wyskakujesz na forum: ej ludziska, poplotkujmy
          se troche o tym Samsonowiczu, Samsonkiewiczu, Samsoniaku czy jak mu tam, nie
          ważne, dawajta świeże ploty bo aż mnie mierzi i jęzor świerzbi.
          Żałosna jesteś w tej swojej prostocie.

Aha i jeszcze jedno - nie używaj pojęć, których nie rozumiesz. Chodzi mi tu
          o "agresję werbalną".
          Twój post = przerost formy nad treścią.
        • Gość: obierzyna Ło matko, anka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:38
          jakiej zawisci? o co ta zawisc? chyba o to, ze nie potrafisz nazwac wlasciwie
          osoby, ktorą tak namiętnie sie interesujesz, no chyba o tą fatalna ortografie...
          weż se coś na sraczke, to ci przejdzie.
        • Gość: kohol Re: kup se dzisiejszy Fakt to bedziesz miala fakt IP: *.crowley.pl 01.07.04, 10:45
          Mnie wzburzyło to, że oczerniasz niewinnego człowieka, węsząc sensację!
    • Gość: Obiektywna Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.futuro.pl 30.06.04, 20:35
      Domniemany pedofil nazywa się Andrzej Samson a nie samsonowicz. To tak gwoli
      prawdy.
      • Gość: obierzyna Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:41
        a ty czytaj Obiektywna dokladnie posty. toz ja juz to sprostowalam wczoraj w
        tytule mojego wpisu!
    • glonik Skoro Samsonowicz i Samson, to jedno... 30.06.04, 23:26
      to proszę do konfraterii Dalilę dopisać. A co, też mogła. Skoro Samsonowicz, to
      Dalila też. I tyle o ochronie dóbr. A że Dalila niekoniecznie z Samsonowiczem,
      ani nawet z Samsonem, ale z Filistynami się kolegowała, to przecież detalik.
      Taki sam, jak POWIELANIE w tym wątku nazwiska Samsonowicz.
      PS. Na wszelki wypadek zmieńcie ludzie swoje nazwiska, które na "S" się
      zaczynają.
      PPS. Czarownice też z "automatu" leciały. Przez głupotę. Ludzką. Taką jak tu,
      na FK.
      • Gość: marian Re: Skoro Samsonowicz i Samson, to jedno... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:37
        samsonowicz okazał się Żydem, masonem, komunistom, kapitalistą i podobno
        sympatykiem partii nazistowskiej.
        Skandal!
      • Gość: marian Re: Skoro Samsonowicz i Samson, to jedno... IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.04, 23:38
        sorry : "komunistą" miało być. Kur... wa głupieję...
        • glonik Re: Skoro Samsonowicz i Samson, to jedno... 30.06.04, 23:49
          Gość portalu: marian napisał(a):

> sorry : "komunistą" miało być. Kur... wa głupieję...

jak sporo innych, którzy nie widzą, że nazwisko Samsonowicz jednak paru osobom
          coś mówi i nie jest tożsame z innym.

Pozdrowienie dla Dalili, jeszcze o niej nie piszą.
      • Gość: obierzyna a może jednak Smoktunowicz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:42
        to by dopiero byla afera!
    • Gość: old Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 01.07.04, 09:45
      Cieszysz się na samą myśl o aferze podobnej do afery Dutroux? Czy ty w ogóle
      wiesz, o czym mówisz? Pasiesz się na cudzym nieszczęściu i jeszcze domagasz się
      świeżej krwi...
      Czego ty się spodziewasz? Że ktoś tutaj rzuci: Aniu, słyszałam, że on pokroił
      10 osób i trzyma je w lodówce!! Ojej! Na prawdę? To jakiś potwór musi być ten
      Samsonowicz! Aniu, mało tego, zjadł nawet swojego kota żywcem, sfilmował ten
      odrażający akt i pokazywał swoim małym pacjentom!

Aniu, weź się zastanów nad sensem swojego życia. Każdy chce wiedzieć, czy to
      prawda, czy dzieci ucierpiały itp. ale wszystko ma swoje granice. Mam nadzieję,
      że w Polsce nigdy nie będzie afery "na miarę Dutroux"! Jak możesz w ogóle
      chcieć czegoś takiego? Brakuje ci tematów to plotek? Obgadaj chłopaka
      koleżanki, zajmij się prymitywnymi sprawami a nie cudzym nieszczęściem.
      • Gość: ewa Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 11:18
        racja, idiotyczne hasla!!poza tym mylicie nazwisko!!
        • Gość: old Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 01.07.04, 11:22
          Wiemy, wiemy, Andrzej Samson.
        • losiu4 Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? 01.07.04, 11:23
          Gość portalu: ewa napisał(a):

> racja, idiotyczne hasla!!poza tym mylicie nazwisko!!

znaczy kto myli?

Pozdrawiam

Losiu
    • Gość: Obiektywna Samson!!! IP: *.futuro.pl 01.07.04, 13:43
      Ludzie dajcie spokój z tym Samsonowiczem. To jest Samson, Andrzej zresztą.
      Można się już wpienić w końcu.
      • Gość: Ania Re: Samson!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:17
        tak, juz teraz wiem, ze to samson.... znam tez nowe wiadomosci o nim- podobno
        dzilal w siatce innych pedofilow!

ciekawe jakie fakty ujrza jeszcze swiatlo dzinne ? !
        • Gość: Ania Re: Samson!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.04, 10:21
          okej, mam jeszcze jedna plotke-pogloske, ale brzmi przkonujaco- wszyscy sie
          dziwia czemu samson krecil sie,przypatrywal sie dzialaniu policji w
          smietniku /tzn szukaniu zdjec/- podobno byla to specjalna ekipa policjantow-
          karzelkow po cywilnemu udajacych dzieci ! tak wiec samson czul sie bezpiecznie
          i bezkarnie stajac w poblizu !
          • Gość: nutka Re: Samson!!! IP: *.wirba.net / 80.51.246.* 02.07.04, 10:31
            A ja słyszałam, że Simpson sam się przebrał za dzieciaczka i jak go chcieli
            aresztować to nawalił kupę w majty i się rozbeczał.
          • losiu4 Re: Samson!!! 02.07.04, 11:02
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> okej, mam jeszcze jedna plotke-pogloske

to jeszcze nic... a słyszałaś co wczoraj Nowakowa w geesie mówiał? Taż to
            Sodomia i Gomoria...

Pozdrawiam

Losiu
    • kraxa a kto to jest do cholery Samsonowicz? 05.07.04, 18:55
      jak juz liczysz na ploty to przynajmniej wiedz o kim, a jak nie wiesz to
      odsyłam do Twojego Imperium buraczana jadźko
      • Gość: Ania Re: a kto to jest do cholery Samsonowicz? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.04, 19:33
        juz wiem ze to Samson nie trzeba 100 razy powtarzac...

a ktos moze czytal dzisiejszy 'Fakt'- byl ponoc wywiad z ofiara, ktora
        przerwala milczenie- na pewno emocjonujacy i zawierajacy jakies smakowite kaski
        w temacie tej bulwersujacej i oburzajacej sprawy...
        • Gość: obierzyna ale z ciebie plotkara! nt. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:18
    • Gość: laki Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.ceti.pl 05.07.04, 22:01
      No i co, bardzo sie podnieciłas, buraczanko?

czy opisy praktyk tego pana byłyby wystarczajaco zadowalające, hieno?

żenada.
      • Gość: Ania w dzisiejszym 'Fakcie' ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 12:26
        szkoda mi wydawac na cala gazete...moze pojde do empika przejzec...a moze ktos
        juz czytal i sprzeda co tam dalej bylo? pliiiizzzz...
        Pacjentka Andrzeja S. wyjawiła wszystko matce
        Swojej historii Agnieszka nie ma wciąż odwagi opowiedzieć mężowi. Ale po latach
        milczenia zdecydowała się na szczerą rozmowę z matką. Z relacji Agnieszki
        wynika, że matka domyślała się wszystkiego. - Powiedziała mi, że zauważyła, że
        coś jest nie tak - opowiada Agnieszka. - Pamięta, że bardzo nie chciałam
        chodzić do S. Buntowałam się przed tymi wizytami. Matka powiedziała, że
        wydawało jej się, że S. jest dziwny. A dlaczego nic z tym nie zrobiła? Wtedy
        nie mówiło się głośno o takich sprawach...

• Gość: Dosia Re: w dzisiejszym 'Fakcie' ! IP: 195.217.253.* 06.07.04, 12:28
          Aniu. Moze przerzuc sie na jakas bardziej inteligentna gazete?

Zenada.
        • Gość: Dosia Re: w dzisiejszym 'Fakcie' ! IP: 195.217.253.* 06.07.04, 12:50
          Przeczytalam wlasnie caly watek.

Czy Ty masz cos z glowa dziewczyno?
          • Gość: gosia Re: w dzisiejszym 'Fakcie' ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.04, 13:32
            jak zwykle jakaś słaba podpucha - olać
            • Gość: gosia Re: w dzisiejszym 'Fakcie' ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:14
              chyba jednak nie, chyba jednak ania jest po prostu zainteresowana ta sprawa,
              cofam moje pomowienia
        • robinia2 Re: w dzisiejszym 'Fakcie' ! 08.07.04, 20:32
          Raaaany... przeciez na konferencji prasowej jakis facet przyznal ze ten artykul
          to byla prowokacja! Napisal go bo byl ciekawy czy go w ogole wydrukuja. A tyle
          ludzi wierzy temu co czyta w gazetach... ciekawe ile z tego wszystkiego jest
          wyssane z palca :P. CO za zenada
    • Gość: Ania Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 10:54
      no tak SAMSON SIE PRZYZNAL niezla akcja, taki skandal, nie wiem jak sobie
      poradza z tym rodziny ofiar i same dzieciaczki, na pewno plotkom i domyslom nie
      bezie konca....taki ten swiat ...ech....
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2169690.html
      • Gość: Ania Re: Jakies nowe fakty w aferze Samsonowicza? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:06
        bi.gazeta.pl/im/2083/z2083250G.jpg
        ale dlaczego zdjecie ilustrujace artykul o tym oburzajacym i potwornym wypadku
        przedstawia kogos w fartuchu lekarskim?

przecierz psychotarapeuci nie nosza fartuchow!

wyborczo to skandal natychmiast zmien zdjecie robisz nagonkie na srodowiska
        lekarskie!

protestuje!
        • Gość: obierzyna Zawodowiec, ty debilu n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:22
          tylko sie nie oburzjacie znowu, bo to ten osiol (sory osiolku)Zawodowiec vel
          boski.zawodowiec podszywa sie ciągle pod kogos. facet cierpi na jakąś chorobe.
    • blanchet pisujesz w Fakcie Aniu?/nt. 08.07.04, 11:29
      • Gość: obierzyna a ty Blankiet gdybys byla bardziej inteligentna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:33
        to rozszyfrowalabys, ze ania i gosia do zawodowiec-debil.
        • Gość: obierzyna Re: a ty Blankiet gdybys byla bardziej inteligent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:38
          dobra, sorry dziewczyny, ja wymyśliłam ten wątek, tak dla jaj, ale teraz jakoś
          mi głupio.

już nic tu nie piszcie!!!

obierzyna-ania-gosia-kajtek-zawodowiec /i jeszcze może kilka innych nicków ,
          których nie oamiętam w tym momencie/
          • Gość: obierzyna ty gnoju, nawet juz pode mnie sie podszywasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:43
            jesli tego nie zaprzestaniesz to zglosze do admina, zeby cie zbanowal.
            namierzy, z ktorego adresu pisales wszystkie wątki, zalogowany i niezalogowany.
    • Gość: kohol A tak poważnie... IP: *.crowley.pl 08.07.04, 11:54
      Nie zastanawia Was, jak to jest, że nie obowiązuje tu ochrona danych osobowych?
      Przeciez wszyscy wiedzą, o kogo chodzi, wystarczyło powiedzieć "Andrzej S.,
      znany psycholog i terapeuta, autor książek". To wystarcza do identyfikacji. Nie
      jest to wbrew prawu?
      • anka2413 Re: A tak poważnie... 08.07.04, 12:28
        to jest kwestia bardzo dyskusyjna, było o tym wczoraj dużo w tv
        • Gość: kohol Re: A tak poważnie... IP: *.crowley.pl 08.07.04, 12:45
          anka2413 napisała:

> to jest kwestia bardzo dyskusyjna,

Właśnie dlatego ją poruszam, Aniu :)
          • anka2413 Re: A tak poważnie... 08.07.04, 12:48
            nie wyrywaj wypowiedzi z kontekstu mój drogi, bo zmieniaja charakter;)
            • Gość: kohol Re: A tak poważnie... IP: *.crowley.pl 08.07.04, 12:54
              Dla Ciebie to ja "drogi" nie jestem :D
              Ależ to wieloznacznie brzmi :D
          • anka2413 Re: A tak poważnie... 08.07.04, 12:50
            a tu niestety nikt raczej nie chce rozmawiać na tak poważne temty, wczoraj po
            przyznaniu S. do winy próbowałam bezskutecznie o tym pogadać...
            • slonikus Re: A tak poważnie... 08.07.04, 13:21
              Właśnie znalazłam artykuł S. o pedofilii:
              kiosk.onet.pl/charaktery/1132748,1255,artykul.html?MASK=3420353
              Włos się jeży na głowie.
              • anka2413 Re: A tak poważnie... 08.07.04, 13:35
                Jezu, brak słów...
                zabezpieczał sie na przyszłość??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka