Dodaj do ulubionych

Co mnie wkurza u mojego faceta

28.08.12, 13:24
Nie lubię kiedy mój facet obejmuje mnie na środku ulicy, wymaga pocałunków - jakby odstawiał jakieś kino dla obcych ( facetów? ). Mnie to krępuje poza tym czuję, że to jakieś " naciągane". W domu tak się nie zachowuje. Ostatnio, kiedy jechaliśmy razem autobusem, on trzymał mnie za kolano ( na przeciwko nas siedzieli dwaj studenci ), szturchał cały czas, mówił jak nakręcony do mnie- kiedy w trakcie jazdy wolę milczeć i gapić się przez szybę. Okropnie mnie to irytuje. Po co on to robi? Przecież nie flirtuję z żadnym facetem na jego oczach więc żeby takie cyrki odstawiać? Wkurza mnie jeszcze, że potrafi zadzwonić w przeciągu 30 minut ze 3 razy i informuje mnie, że " własnie wszedłem do galerii " potem " już wyszedłem i stoję na przystanku" a potem " już jadę - będę za 20 min." Nie kumam tego . Ani nie każę mu się meldować i spowiadać z tego co robi ani sama nie wykonuję takich telefonów bo to męczące dla drugiej osoby, poza tym nic nie wnosi. Czy to nie jest nienormalne ?
Obserwuj wątek
    • koham.mihnika.copyright Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 13:29
      normalne, lubi swoj wypasiony smartfon. Ciebie tez traktuje jak gadzet, ktorym mozna sie pochwalic.
    • nie.strzelac.towarzysze Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 13:37
      > Nie lubię kiedy mój facet obejmuje mnie na środku ulicy, wymaga pocałunków - ja
      > kby odstawiał jakieś kino dla obcych ( facetów? ). Mnie to krępuje poza tym czu
      > ję, że to jakieś " naciągane".

> Okropnie mnie to irytuje.

> Wkurza mnie jeszcze, że potrafi zadzwonić w przeciągu 30
      > minut ze 3 razy i informuje mnie, że " własnie wszedłem do galerii " potem " j
      > uż wyszedłem i stoję na przystanku" a potem " już jadę - będę za 20 min.

Kochasz go?
    • alpepe Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 13:37
      a co nas to obchodzi?
      • wez_sie Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 14:12
        jesli cie to nie interesuje, to nie musisz czytac.
        jaki problem?
        • alpepe Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 14:16
          no fakt, ciebie interesuje, co ja piszę i nawet musisz komentować.
          • wez_sie Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 14:37
            nie musze, chce.
            a ty musisz sie do wszystkich dochrzaniac.
      • anna_nie_karenina Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 14:19
        Gów...o - forum jest po to by móc się wypowiadać bez stresu ( nieraz bez sensu )
        • samiec_alfa Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 22:47
          se zaloz swoje prywatne forum i tam sie wypowiadaj bez sensu. Mozesz tez zalozyc konto fa FB i tez uskuteczniac podobne praktyki.
    • kseniainc Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 13:43
      na chwilę obecną łatwiej byłoby wymienić co mnie NIE wkurza, ale to byłoby nie na temat.
      • ruda_owca Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 16:01
        Chyba zapomnialas sie przelogowac ;)
      • mariuszg2 Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 29.08.12, 19:06
        Może czupsa na uspokojenie?

PS Pani pozwoli iż ośmielę się przypomnieć iż w Pani chwili słabości jestem gotów Pani spieszyć z pomocę a dodam, że stoję na końcu kolejki
        • kseniainc Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 30.08.12, 17:50
          mariuszg2 napisał:

> Może czupsa na uspokojenie?
          >
          > PS Pani pozwoli iż ośmielę się przypomnieć iż w Pani chwili słabości jestem got
          > ów Pani spieszyć z pomocę a dodam, że stoję na końcu kolejki

czupsów zaczęsienie;-p
          jesteś bliżej niż dalej;-)
    • aroden sa gorsze zboki. 28.08.12, 13:57
      dej se piva.
    • mariuszg2 Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 14:03
      wg opisu wg mnie Twój facet jest ideałem o jakim marzą kobiety...romantyczny, czuły, nami etny i troskiliwy....pięknie wychowany i tresowany.... nie wiem o co Ci chodzi?
      • anna_nie_karenina Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 14:17
        mariuszg2 napisał:

> wg opisu wg mnie Twój facet jest ideałem o jakim marzą kobiety...romantyczny, c
        > zuły, nami etny i troskiliwy....pięknie wychowany i tresowany.... nie wiem o co
        > Ci chodzi?

Mógłby byc bardziej "męski". Powyższe zachowania kojarzą mi się z zazdrosną, niepewną siebie babą.
        • mr.man Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 14:50
          Może mimowolnie daje ci do zrozumienia, jak sam chciałby być traktowany? Może jeśli zależy ci na tym związku spróbuj dać mu jego własnego lekarstwa; raczej nie zaszkodzi - chłopak się dowartościuje twoją uwagą, co doda mu męskości, a jeśli nie, to przynajmniej sam się przekona, jak takie ciągłe upominanie się o uwagę i zaspokajanie jakiś tam jego wewnętrznych potrzeb jest upierdliwe. No ale to jak ci zależy, bo jak nie, to szkoda czasu.
        • mariuszg2 Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 14:51
          co to znaczy bardziej męski? wolałabyś, żeby w tramwaju na twoich oczach zaczął przystawiać się do obcej pasażerki? czy może dał w mordę studentom?
        • facettt Taka kobita mi sie podoba :) 28.08.12, 15:04
          a Mógłby byc bardziej "męski". Powyższe zachowania kojarzą mi się z zazdrosną, ni
          > epewną siebie babą.

Otoz to. Nie znosze mekolenia przez telefon.
          Gdy wyjezdzam na tydzien w delegacje, to dzwonie - ze dojechalem,
          a potem za tydzien, ze wlasnie zbieram sie do wyjazdu.

I wsio.
    • szafirowa_zatoka Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 14:27
      Po prostu cie "obsikuje" zeby wszyscy widzieli, ze jestes jego. Na pocieszczenie: jest z ciebie dumny. Jak sie zapuscisz, utyjesz z 15 kg to przestanie. :D
    • light_in_august Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 14:39
      Mój też wydzwania 30 razy dziennie z różnych dziwnych powodów, ale ja to akurat lubię ;)
      Natomiast nie drażniłoby mnie obejmowanie w towarzystwie - ba, bardzo by mnie to nawet cieszyło, ale to se ne wrati...
      Zlości mnie w nim jedynie skrajne bałaganiartwo - nigdy nic nie odłoży na miejsce, skarpetkami do pralki nie trafia, a ciuchy piętrzą się na wszystkich krzesłach i fotelach. Tak, to zdecydowanie wkurzające. Innych upierdliwych zachowań chwilowo nie dostrzegam.
    • niggas moze pali marihuane?? 28.08.12, 14:54
      to czesty objaw
    • samuela_vimes Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 22:20
      hyh, jakbyś o tym nie powiedziała to bym nie zwróciła na to uwagi, ale podobne zachowanie mój niemąż od zawsze miewa :-) nie wiem nie wkurza mnie to chyba to lubię, albo przywykłam
      • koham.mihnika.copyright moze to ten sam facet, pogadajcie na privie nt 29.08.12, 11:00

• samuela_vimes Re: moze to ten sam facet, pogadajcie na privie 29.08.12, 21:11
          no cóś tu było ostatnio o trójkątach ;-)
    • akle2 Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 22:31
      Uuu, kryzysik. Inaczej nawet nieopuszczona deska, tudzież śmierdzące skarpetki na środku pokoju by Ci nie przeszkadzały. To meldowanie się to pół biedy, gorzej by było, gdyby wymagał pod tym względem rewanżu.
    • samiec_alfa Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 28.08.12, 23:01
      jak nic pi... a nie facet.
    • potworski Odpowiedź jest prosta= 28.08.12, 23:11
      Twój facet to ci#pa.
    • senseiek Zaliczyl galerianke niechybnie.. :) 28.08.12, 23:16
      > Nie lubię kiedy mój facet obejmuje mnie na środku ulicy, wymaga pocałunków - ja
      > kby odstawiał jakieś kino dla obcych ( facetów? ). Mnie to krępuje poza tym czu
      > ję, że to jakieś " naciągane". W domu tak się nie zachowuje. Ostatnio, kiedy je
      > chaliśmy razem autobusem, on trzymał mnie za kolano ( na przeciwko nas siedziel
      > i dwaj studenci ), szturchał cały czas, mówił jak nakręcony do mnie- kiedy w tr
      > akcie jazdy wolę milczeć i gapić się przez szybę. Okropnie mnie to irytuje. Po
      > co on to robi? Przecież nie flirtuję z żadnym facetem na jego oczach więc żeby
      > takie cyrki odstawiać?

Bo to pewnie studenci polibudy - ktorzy jak wiemy od kombiego nie bzykaja i nie maja dziewczyn, wiec trzeba im jeszcze dokopac.. :))

> Wkurza mnie jeszcze, że potrafi zadzwonić w przeciągu 30
      > minut ze 3 razy i informuje mnie, że " własnie wszedłem do galerii " potem " j
      > uż wyszedłem i stoję na przystanku" a potem " już jadę - będę za 20 min." Nie k
      > umam tego .

Zaliczyl galerianke niechybnie.. :)
    • strawberry_34 Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 29.08.12, 10:41
      Hahaha! Kazdy z nich to osobna małpa...Niestety uwazam ich za inny gatunek. Moj robi to samo. Regularnie mnie budzi rano , bo juz jest w pracy i musi sie zameldować. Sprawdza z kim rozmawiam, podejrzewa o romanse, jest zlosliwy i marudny, codziennie slysze komentarze,ze cos mnie z kims z pracy laczy, gdy nie ide spac, przychodzi po mnie abym sie polozyla, jest nudny i upierdliwy. Od roku nie wyszlam sama, aby mi nie towarzyszyl, jest podejrzliwy, ale codziennie mowi mi ze mnie kocha...poza tym beka i puszcza baki na caly glos, nie potrafi sie zajac sobą, bo ciagle musi mnie miec na oku, ostatnio n ie pomaga bo rozcial sobie dwa paluszki...jest skapy i na kolejna miesiecznice po slubie nie doczekalam sie zadnej niespodzianki. Dzien bez zlośliwego komentarza jest dniem straconym.
      dzien bez pokazania mi ze jest samcem jest rowniez stracony. Do pracy jak tylko moze mnie zawozi, przywozi...Nie boi sie juz nikog i niczego , nawet groźby ,ze sie rozwiedziemy...
      • koham.mihnika.copyright a czym cie urzekl?? /nt 29.08.12, 11:03

• silic Nieźle 29.08.12, 11:52
        >Od roku nie wyszlam sama, aby mi nie towarzyszyl,

Czy jest na sali tłumacz ?.

>jest skapy i na kolejna miesiecznice po slubie nie doczekalam sie zadnej niespodzianki

Zastanawiam się, kto może obchodzić miesięcznice - klon Ally czy rodziny smoleńskie ?. Niespodzianką był brak niespodzianki.
    • headvig Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 29.08.12, 11:58
      ja to nazywam włączaniem "lovera" - tzn są sytuacje w których włącza mu się taki "lover" i nie zrobisz już nic; najrzadziej w domu - standard.
    • grzeczna_dziewczynka15 Re: Co mnie wkurza u mojego faceta 30.08.12, 17:10
      Dla mnie najbardziej "nienormalne" jest nazywanie sklepu galerią;>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka