Dodaj do ulubionych

Podniecający facet

25.09.12, 21:42
Mam problem z pewnym facetem.
Poznałam go kilka tygodni temu na imprezie. Z pozoru przeciętny koleś, nie wyróżniający się wyglądem. Jednak generuje on takie napięcie seksualne, że nie mogę się przy nim skupić.
Seksowny jest,magnetyczny, jakiś taki tajemniczy. Ciężko mi patrzeć mu w oczy, bo zawstydzam się jak nastolatka ;). Problem w tym, że on zaprosił mnie na randkę, ja bardzo chcę iść, no ale nie umiem się przy nim normalnie na luzie zachowywać. Jest atmosfera gęsta i jestem tym taka przytłoczona, zaczarowana...podniecona.
Dodam, że inne kobiety też zauważyły jego nietypowość i to specyficzne napięcie jakie wytwarza on.
Nie chodzi o to, że to jakiś podrywacz, erotoman gawędziarz, tylko jego gesty, słowa, postawa, mają coś w sobie bardzo namiętnego, zmysłowego, seksualnego.
Podjarana jestem wizją spotkania, ale boję się i nie wiem jak zapanować nad instynktami.
Spotkaliście się z czymś takim?
Obserwuj wątek
    • gnomowladny Re: Podniecający facet 25.09.12, 21:48
      Tak, to niewątpliwy problem.Popracuj nad sobą, najlepiej wibratorem kilka godzin przed randką. Przyjdziesz na luzie, napięcie zejdzie.Oczywiście wszystkie laski widzą jaki jest wspaniały ale jakoś nie mają na niego ochoty, lub też on na nie. Ty jesteś wybrana.Do dzieła!
    • georgia241 Re: Podniecający facet 25.09.12, 21:55
      Może nauczył się podrywu NLP.
    • nie.strzelac.towarzysze Re: Podniecający facet 25.09.12, 22:01
      > Spotkaliście się z czymś takim?

Pierwsze słyszę o czymś takim.
      • gnomowladny Re: Podniecający facet 25.09.12, 22:20
        Dla jednych podniecający jest ten facet dla innych ta kobieta.Ale fajnie posłuchać:
        www.youtube.com/watch?v=gtOV7bp-gys
        • georgia241 Re: Podniecający facet 25.09.12, 22:57
          Bardzo lubię jego piosenki a teledysk - fajna reklama Nike Airs.
    • kawoosia Re: Podniecający facet 25.09.12, 23:19
      Kobieto! czy nie widzisz, to to jest to? to twoja szansa na magiczny związek oraz szałową prokreację! ;) Nie musisz przecież wiele mówić, spokojnie, taktownie, pomału do celu :)
    • six_a Re: Podniecający facet 26.09.12, 09:44
      jak pójdziesz na tę randkę, to myśl o zusie
      • mehil.dam Re: Podniecający facet 26.09.12, 11:03
        Niektórzy mają jakieś nawały feromonów lub czegoś w tym typie :) Miałam kiedyś koleżankę, generalnie z urody (biorąc po uwagę ogólnie pojęte stereotypy) niczym się nie wyróżniającą, przeciętną. Sympatyczna dziewczyna, miła, ale wielce daleka od "seksowności" z reklam i tego typu plakatów, którymi się jarają faceci. Nie umniejszam jej, bo cudowna dziewczyna, ale do rzeczy :)
        Faceci po prostu się za nią ślinili, jak wkraczała na imprezę wszyscy faceci lgnęli tylko do niej, nie mogła się opędzić po prostu. Dziewczyny uznawane za dużo ładniejsze nie miały szans :)
        Jeśli chodzi o "Twojego" faceta, to bym się nie zastanawiała, marzy mi się jeszcze taka "nastoletnia miłość" :)
        • mehil.dam Re: Podniecający facet 26.09.12, 11:05
          Nie napisałam co miałam napisać - skoro Cię tak kręci i widać że jest Tobą zainteresowany to nad czym się zastanawiać? Niech iskrzy aż się będą włosy elektryzować. Jak nie spróbujesz to się nie przekonasz. Jeśli Cię polubi, to przymknie oko na małe głupstewka, później mu się przyznasz, że Cię kręci i tyle ;)
        • georgia241 Re: Podniecający facet 26.09.12, 21:11
          Znamy się?
      • princessjobaggy Re: Podniecający facet 26.09.12, 12:09
        > jak pójdziesz na tę randkę, to myśl o zusie

To mi przypomnialo Rossa z Przyjaciol, ktory - zeby wszystko mu opadlo - powtarzal na glos "grandma grandma grandma..." albo "dead puppy".
      • kbjsht chyba je 26.09.12, 21:59
        zusie;-q

• wez_sie to normalne 26.09.12, 11:10
      to normalne u dziewczyn, kiedy ida na pierwsza randke.
    • wez_sie aaa i nawiazujac do czesto spotykanych opowiesci 26.09.12, 11:12
      nawiazujac do czesto spotykanych opowiesci, rowniez w tym watku, o feromonach, wytwarzaniu aury itp.
      to piep##nie i dorabianie durnej ideologii, bo tak ciezko sie przyznac, ze podoba wam sie ktos brzydki.
      nigdy ni podobala mi sie brzydka dziewczyna, najwyrazniej tylko te atrakcyjne wytwarzaja feromony dzialajace na mnie.
      hahaha
    • 0riana Re: Podniecający facet 26.09.12, 11:13
      Matko i corko, czy to Twoja pierwsza pierwsza randka w zyciu, czy poprzednie poprostu byly z dupy? Ja zawsze bylam zdenerwowana, pobudzona i podniecona przed pierwsza, druga, trzecia i wieloma kolejnymi randkami.
      • wez_sie [...] 26.09.12, 11:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • 0riana Re: Podniecający facet 26.09.12, 11:46
          Rozumiem, że Tobie nigdy nie zdarzyła się randka z podniecona dziewczyną. Wyrazy współczucia...
          • wez_sie Re: Podniecający facet 26.09.12, 11:50
            ja to nawed nie wychodze z domu,
            ty za to po kazdej randce musisz wycierac krzeslo na ktorym siedzialas :)
            • 0riana Re: Podniecający facet 26.09.12, 12:17
              Z dwojga zlego lepiej krzeslo wyswinic niz nadgartek nadwyrezyc.
              • wez_sie Re: Podniecający facet 26.09.12, 12:25
                a bardzo cie bolal? moze jeszcze do tego lokiec tenisisty mialas?
    • femme-marie Re: Podniecający facet 26.09.12, 11:31
      ja ostatnio taki niezrozumiały magnetyzm poczułam tańcząc z na imprezie z gościem, świetnie prowadził i dobrze się bawiliśmy :-))),......później okazało się to jednostronnym mocno magnesem bo facet był homoseksualistą
      • wez_sie Re: Podniecający facet 26.09.12, 11:36
        o matko
        co to za impreza skoro tance byly w parach?
        dyskoteka klasowa w podsta, czy bal w osrodku opieki geriatrycznej?
          • femme-marie Re: Podniecający facet 26.09.12, 11:57
            czekaj czekaj szukam złotych szpilek , calkiem nieźle tańczą jak na ich wiek, choć ja wole szybsze rytmy
        • femme-marie Re: Podniecający facet 26.09.12, 11:55
          o matko to było gorzej, to był Dzień Nauczyciela:-)
    • kseniainc Re: Podniecający facet 26.09.12, 12:24
      i z czymś takim się spotkałam i z kimś takim też;-p
      Dość częste zjawisko.
    • coff.eina Re: Podniecający facet 26.09.12, 16:33
      noo fajne uczucie :) ale po co nas pytasz co masz robić? Jeżeli nie jesteś obciążona genetycznie(czyt.mąż)-to idź pierono i baw się dobrze :)
    • akle2 Re: Podniecający facet 26.09.12, 23:32
      Spotkaliście i to jest to, co tygrysy lubią najbardziej i na co warto czekać całe życie.
    • tanebo Re: Podniecający facet 27.09.12, 08:14
      Dobra! 50 PLN za filmik z nim w roli głównej. Chcę zobaczyć jak się taką atmosferę wytwarza.
    • czerwony.melon Re: Podniecający facet 29.09.12, 14:46
      Rozumiem, że chcesz przed randką nabrać trochę dystansu, by móc być na luzie.

To wyobraź go sobie w jakiejś kompromitującej sytuacji.
      • kseniainc Re: Podniecający facet 29.09.12, 14:49
        kolejna super rada melona;-p
        • czerwony.melon Re: Podniecający facet 29.09.12, 14:52
          Cóż żeś się tak uwzięła, wyluzuj, szczególnie jak nie masz nic konkretnego do powiedzenia.
          • kseniainc Re: Podniecający facet 29.09.12, 14:58
            ja uwzięła?
            Konkretnie faktycznie nie znaczy też mądrze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka