Dodaj do ulubionych

internetowe pary?

07.07.04, 20:28
Czy poznawanie się przez internet ma w ogole sens?Czy ktos zna jakąś parę
ktora się tak poznała i jest szcześliwa?
Obserwuj wątek
    • Gość: biseks Re: internetowe pary? IP: *.crowley.pl 07.07.04, 20:30
      Choćby ja: znam się z żoną od ponad 5 lat, małżeństwem jesteśmy od blisko 3. I oby wszystkim parom układało się tak jak nam. Internet nas połączył i tak zostało.

:-) biseks
      • Gość: konwalia Re: internetowe pary? IP: *.petrus.com.pl 07.07.04, 21:15
        Ja znam kilka takich par. 3 lipca bylam na slubie jednej z nich, ona jest w
        dodatku w ciazy, w ogole kosmiczna milosc, przeznaczenie itd. :) Inna para
        mieszka razem we Wloszech slub za rok. To te najbardziej zaawansowane:)) ze tak
        powiem.
      • shivaa Re: internetowe pary? 08.07.04, 09:39
        to juz wiem co z ciebie za człowiek żałosny chłoptasiu, nie jesteś w stanie
        poderwać ekstra dziewczyny w świecie realnym tylko ściemniasz przez "kabel"
        zagubione niewiasty szukajace mężczyzny w taki sam sposób, potem się okazuje ze
        masz ciężką sytłacje finansową i dziewczyna dokłada.

Załośc bierze na sam widok twoich liter. Nie waż się mnie juz krytykować
        kniotku.
        • Gość: biseks Re: internetowe pary? IP: *.crowley.pl 08.07.04, 10:04
          Ponieważ mam dzisiaj zły nastrój napiszę Ci wprost: odbij w bok prostytutko.

biseks
          • shivaa Re: internetowe pary? 08.07.04, 10:15
            ponieważ jesteś debilem który wygląda tak że bez internetu by mu każda odmówiła
            nie odbije w bok.
    • Gość: Rocco tak znam kilka takich par,szczesliwych....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 21:19
    • destiny01 Re: internetowe pary? 07.07.04, 22:00
      To ja też się dopiszę :)
      • Gość: melmire Re: internetowe pary? IP: *.w82-125.abo.wanadoo.fr 07.07.04, 22:33
        A ja dopisze siebie i......moja mame! Internet nie zna granic ni kordonow :D
    • pokraczny_kotek Re: internetowe pary? 07.07.04, 23:51
      znam taką parę, cos wspaniałego, przez 5 lat jeździli do siebie co drugi
      weekend i spędzali razem wakacje, a z początkiem lipca on przeprowadził się dla
      niej z warszawy do krakowa. :)))))))))))
    • slonikus Re: internetowe pary? 07.07.04, 23:52
      Poznałam mojego Ukochanego przez Internet cztery lata temu. Przez 3 lata
      mieszkaliśmy w innych krajach, spotykając się raz na miesiąc-półtora. Po czym
      zdecydowałam się na przeprowadzkę. Teraz mieszkamy 2 przecznice od siebie i
      jesteśmy bardzo szczęśliwi. I chcemy być ze sobą na zawsze.

Asia
    • uasiczka Re: internetowe pary? 08.07.04, 09:03
      np ja - prawie rok po ślubie ;)
    • janowa Re: internetowe pary? 08.07.04, 09:13
      Ja i moje 2 przyjaciolki - wszystkie juz po slubie z "milosciami z internetu"
      :-))

---
      Moj kochany LEONEK

"Tylko niewielu ludzi, którzy cierpią na kaszel, idzie do lekarza. Większość
      idzie do teatru."
      Alec Guiness
      • zuza123 Re: internetowe pary? 08.07.04, 09:32
        Ja też :) 3 lata po slubie
    • Gość: Diczenson w łodzi tez bardzo szczesliwie sie skonczylo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 09:35
      kobita nie zyje a amant nadal podrywał kolejne kobiety, potem znaleziono przy
      nim mape z wieloma kobietami w całym kraju.

Taki kwiat siedzi na stronach randkowych.
    • anusia29 Re: internetowe pary? 08.07.04, 09:42
      tak. ja za dwa miesiące wychodze za mąż za faceta poznanego w necie. jestem
      baaaardzo szczęśliwa.
      a
    • sarsuniaa Re: internetowe pary? 08.07.04, 10:17
      Ja i moj M. :)
      • Gość: vitamina24 Re: internetowe pary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:28
        i ja tez;-)
        mieszka niedaleko (20km)- zagadal do mnie na gg.

Slub w planie mimo ze znamy się 3 mce.
    • Gość: ona Re: internetowe pary? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 11:46
      przed komputerem siedza tacy sami ludzi jak chodza po ulicy
      • Gość: złośnica znam 3pary.ja jestem ładniejszą połową czwartej ;) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.07.04, 13:08
        a odnośnie mądrych uwag niektórych pustaków - internet to sposób poznania jak
        każdy inny. większość ludzi co jakiś czas zagląda na czaty albo gg. a jak ktoś
        okaże się interesujący, to dlaczego się z tym kimś nie spotkać?!

żałosne gadanie w stylu 'takie pasztety mogą kogoś poznać tylko w necie'
        świadczą tylko o nieznajomości tematu.
      • Gość: złośnica do shivaa IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 08.07.04, 13:11
        pisze się 'sytUacji' i 'kMiotku', Ty agresywna, niedouczona istoto. coś mi się
        wydaje, że jest Ci po prostu głupio, że z takimi błędami w życiu nikt na Ciebie
        nie zwróci uwagi w necie (w domyśle -> tam, gdzie poznaje się przez słowo
        pisane ;])
        • Gość: ona Re: do shivaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.04, 13:14
          shivaa to przeciez gwiazda jest troche przybladła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka