mila2712 22.11.12, 19:43 z perspektywy czasu zminieliniścieby coś ? załujecie czegoś? ja może tego że za mało imprezowałam w młodości i byłam zbyt ugrzeczniona Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie2 Re: zmiany w życiu 22.11.12, 19:56 ja tam cały czas coś zmieniam w swoim życiu, jak nie pracę to dziewczynę, oczywiście staram się dokonywać zmian na lepsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gambas-gambas Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:16 A jakoś tak te złe pamięta się lepiej niż dobre.:) Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:12 ostatnio zmieniłam odzież letnią na jesienną. nie wiem, czy to była dobra zmiana. jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:15 kup sobie czapkę uszatkę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:23 nie, ja mam czapkę, gdzieś ją wrzuciłam i nie mogę znaleźć :) ale ja ją znajdę Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:51 gr.eenka napisał: > nie, ja mam czapkę, gdzieś ją wrzuciłam i nie mogę znaleźć :) > ale ja ją znajdę.." przy okazji poszukaj moich botków. też nie mogę znaleźć :/ Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:13 żałuję ,że kolega G dostał w twarz na religii i przestał się do mnie odzywać... żaluję że tak nasza znajomość się zakończyła... żałuję ... sorrki G.... ..amen wiecej grzechów nie chcę pamiętać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:15 a i jeszce kolega P do zakonu poszedł może przynajmniej on mi wybbaczy wszak księdzem już jest od ładnych paru lat ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:20 Zmiany zachodzą stale w życiu. Nie żałuję, bez tego wszystkiego nie nabrałabym doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:22 jeriomina napisała: > Nie żałuję, bez tego wszystkiego nie nabrałabym doświadczenia. ja tam wolę uczyć się na błędach innych niż boleśnie na własnej dupie, ale co kto lubi :) Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:39 No cóż, nie każdy ma takie szczęście jak Ty :) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: zmiany w życiu 22.11.12, 20:39 wiele bym zmienila;) no ale cóż jakoś leci.. Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: zmiany w życiu 22.11.12, 22:28 trochę tego, że najpierw nie dałam z siebie więcej by znaleźć pracę i teraz mieć stałą pracę. Mam 32 lata i zaczynam od zera. Jest cholernie trudno, zwłaszcza, że brak mi rozmiarów modelki i co poniektórzy pracodawcy odsyłają mnie z kwitkiem obrzuciwszy wpierw moją sylwetkę okiem (a często praca nie wymagająca super wyglądu/wizerunku firmy). Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: zmiany w życiu 22.11.12, 22:57 nie, nic nie dzieje się bez przyczyny. Może gdybym była kiedyś mniej pyskata.......;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 jestes generacja Y??? 23.11.12, 02:07 www.smh.com.au/data-point/dont-worry-mum-will-do-it-parents-pick-up-the-slack-for-gen-lazy-20121122-29swj.html Odpowiedz Link Zgłoś
byle.do.wiosny Re: zmiany w życiu 23.11.12, 07:37 Na pewno każdy przeżył coś takiego, czego może żałować, mi się nawet wiele takich rzeczy przydarzyło, ale mimo wszystko nie zmieniłabym niczego, gdyż wtedy nie byłabym pewnie w tym miejscu, w którym jestem teraz, a jestem teraz szczęśliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: zmiany w życiu 23.11.12, 10:01 Z jednym były chłopakiem byłam o jakieś dwa lata za długo i niepotrzebnie walczyłam. Reszta w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
hannakranc Re: zmiany w życiu 23.11.12, 11:32 więcej spontanicznych podróży z nieznane, teraz to robię i jest ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: zmiany w życiu 24.11.12, 12:16 hannakranc napisał(a): > więcej spontanicznych podróży z nieznane, teraz to robię i jest ciekawiej np. do Chin :) The Longest Way 1.0 - walk through China and grow a beard! - a photo every day timelapse Odpowiedz Link Zgłoś
juskna Re: zmiany w życiu 23.11.12, 21:00 Przeważnie żałuję, że czegoś nie zrobiłam. Złych wyborów też było wiele ale one były potrzebne, w końcu "z tylu różnych dróg przez życie każdy ma prawo wybrać źle". Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: zmiany w życiu 24.11.12, 10:03 wyjechałabym z tego durnowatego kraju wcześniej, a tak dopiero dziecko mnie zmobilizowało do wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: zmiany w życiu 24.11.12, 11:07 samuela_vimes napisała: > wyjechałabym z tego durnowatego kraju wcześniej, a tak dopiero dziecko mnie zm > obilizowało do wyjazdu. my też się cieszymy, że wyjechałaś, oby tylko nie przyszedł ci głupi pomysł na powrót :) Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: zmiany w życiu 24.11.12, 11:20 jeszcze nie wyjechałam, najpierw macierzyński :-) dopiero jak się skończy to jadę. Akurat, to że ty się cieszysz z mojego wyjazdu obchodzi mnie tak bardzo jak zeszłoroczny śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
marguy Re: zmiany w życiu 24.11.12, 14:28 samuela, jestesmy dobrymi ludzmi przysparzajac radosci jasiowi i jemu podobnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: zmiany w życiu 24.11.12, 16:44 nie wiem czy plucie na własną ojczyznę jest oznaką dobroci :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: zmiany w życiu 24.11.12, 16:49 samuela_vimes napisała: > jeszcze nie wyjechałam, najpierw macierzyński :-) dopiero jak się skończy to ja > dę. więc Ty jesteś zwykła naciągarą bierzesz pieniądze za macierzyński i zamiast wdzięcznie go spłacić solidną pracą weźmiesz dupę w troki > Akurat, to że ty się cieszysz z mojego wyjazdu obchodzi mnie tak bardzo jak ze > szłoroczny śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: zmiany w życiu 24.11.12, 23:59 > bierzesz pieniądze za macierzyński i zamiast wdzięcznie go spłacić solidną prac > ą weźmiesz dupę w troki no no, a to że mnie ten naród wspaniały przez tyle lat naciągał to było ok? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: zmiany w życiu 24.11.12, 10:38 wydaje mi się,że nic nie dzieje się bez przyczyny,a każda zmiana lub zbytnia ingerencja w to co nam pisane może czasem przynieść efekt inny od zamierzonego..(polecam film Efekt Motyla) ogólnie zawsze jest coś co można by zrobić inaczej..ale to sobie można tak gdybać w nieskończoność.. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: zmiany w życiu 24.11.12, 13:20 wybrałabym inne liceum, a co za tym idzie - inne studia. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: zmiany w życiu 24.11.12, 17:06 headvig napisała: > wybrałabym inne liceum, a co za tym idzie - inne studia. co za tym idzie miałabyś innych chłopaków :) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: zmiany w życiu 24.11.12, 17:13 > > co za tym idzie miałabyś innych chłopaków :) > miałabym w ogole chłopaków :p obydwie szkoły były w 90% żeńskie, poza tym w głowie miałam naukę a nie facetów :p Odpowiedz Link Zgłoś
aroden zdecydowanie - sam czas. 24.11.12, 14:06 mila2712 napisała: z perspektywy czasu zminieliniścieby coś ? zdecydowanie. ten bezsensowny czas zimowy spowrotem na letni. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: zdecydowanie - sam czas. 24.11.12, 14:52 zgadzam się dopada mnie deprecha byle do lata - ciepełko to jest to! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.kierowca.bombowca Re: zmiany w życiu 24.11.12, 16:24 Ja żałuję, że odrzuciłam oświadczyny Kulczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na nie bój się masz jeszcze do wyboru: 24.11.12, 16:50 100najbogatszych.wprost.pl/ no wiem wiem Kulczyk na first place..ale sreberkiem też możesz się zadowolić :P Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.kierowca.bombowca Re: nie bój się masz jeszcze do wyboru: 24.11.12, 16:56 Teraz się nie rozdrabniam na PL. Jadę do Emiratów co by jeszcze raz nie żałować. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: nie bój się masz jeszcze do wyboru: 24.11.12, 16:59 galerie.money.pl/masowy-slub-w-zjednoczonych-emiratach-arabskich-g7730.html#utm_source=google.pl_imgres&utm_medium=organic&utm_term=undefined&utm_campaign=grafika noo będziesz miała w czym wybierać..ale taka masówka? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.kierowca.bombowca Re: nie bój się masz jeszcze do wyboru: 24.11.12, 17:11 Masówka czy nie masówka, liczy się etap końcowy. Odpowiedz Link Zgłoś
damka9 ja żałuję, że 24.11.12, 17:10 wypiłam dziś aż 3 kawy - teraz nie mogę się skupić na pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
damka9 Re: ja żałuję, że 24.11.12, 17:11 no i oczywiście mając tę wiedzę, którą posiadam teraz mogę stwierdzić, że drugi raz już bym tak nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś