swiete.jeze 24.11.12, 17:11 Coś takiego jest na głównej, a coś takiego jest wersją wcześniejszą. Zaczęłam się zastanawiać kim tak naprawdę mogą być te nasze lokalne trolle. A kim jest cała reszta? :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 17:14 nie wyobrażam sobie, po prostu jedni forumowicze są sympatyczni, inteligentni, z poczuciem humoru a inni niekoniecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 18:11 w sumie to jestem podobna do tego rysunkowego trola, tylko trochę ryj mam okrąglejszy Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 18:15 a wyobrażam sobie że świętejeże jest szczupłą niezbyt wysoką osobą z adhd kiedyś wyobrażałam sobie że jan hus, jest szczupłym wysokim anemikiem, ale dziś już wiem że jest gruby bo stosuje diety, czyli pewnie ma też trochę zarost :D Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 18:21 Niezbyt wysoką się zgadza:D Ja się zastanawiam kim jest wez_sie i potworski. Potworski może być zwykłym facetem z sąsiedztwa, a wez_sie? Starym kawalerem z brzuchem i łysiną? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 18:45 mnie jego kreacja na licealistę, który nie ma kolegów więc siedzi na forum, przekonywuje Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 08:49 wygladam prawie tak jak na profilowym Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 10:15 piataziuta napisała: > kiedyś wyobrażałam sobie że jan hus, jest szczupłym wysokim anemikiem, ale dziś > już wiem że jest gruby bo stosuje diety, czyli pewnie ma też trochę zarost :D wypraszam sobie, 2-3 kg ponad normę to jeszcze nie gruby :) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 11:57 > wypraszam sobie, 2-3 kg ponad normę to jeszcze nie gruby :) Znaczy sie BMI >= 25?? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 12:05 senseiek napisał: > Znaczy sie BMI >= 25?? troszkę więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja swiete.jeze - ogniście ruda i zgrabna 24.11.12, 18:32 Włosy do szyi, okulary, dość pewny siebie wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: swiete.jeze - ogniście ruda i zgrabna 24.11.12, 19:15 nienienie....widzialem jeze....takich piersi i tali w zyciu nie widzialem...a figurka....cuddddo......szkoda ze ma faceta :( Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: swiete.jeze - ogniście ruda i zgrabna 24.11.12, 19:19 > nienienie....widzialem jeze....takich piersi i tali w zyciu nie widzialem...a f > igurka....cuddddo......szkoda ze ma faceta :( To zawsze mozna latwo zmienic - wystarczy mu porozrzucac zuzyte prezerwatywy w samochodzie.. ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: swiete.jeze - ogniście ruda i zgrabna 24.11.12, 19:20 z pelnym zbiorniczkiem czy pustym? Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: swiete.jeze - ogniście ruda i zgrabna 24.11.12, 21:15 > To zawsze mozna latwo zmienic - wystarczy mu porozrzucac zuzyte prezerwatywy w > samochodzie.. ;)) Jak powie "to nie tak jak myślisz, to senseiek mi podrzucił", to chociaż będę wiedziała, że czyta FK. Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: swiete.jeze - ogniście ruda i zgrabna 24.11.12, 20:23 mariuszg2 napisał: > nienienie....widzialem jeze....takich piersi i tali w zyciu nie widzialem...a f > igurka....cuddddo......szkoda ze ma faceta :( Mój drogi, ty masz ŻONĘ :D Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: swiete.jeze - ogniście ruda i zgrabna 24.11.12, 20:26 > Mój drogi, ty masz ŻONĘ :D ale ona nie pisze na forum.... tylkko czyta.... nie musimy sobie jej teraz wyobrazac prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja A inni? ;) 24.11.12, 18:34 Jan Hus - łysawy, dość szczupły, włosy tylko po bokach łysiny. Light In August - wygląd anioła. Piąta Ziuta - normalnej budowy, roześmiana, uśmiechnięta. Leniwy Pieróg - drobna, urocza, zgrabna, blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: A inni? ;) 24.11.12, 18:39 > Light In August - wygląd anioła. Skąd wiesz??????? Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A inni? ;) 24.11.12, 18:45 Mój wewnętrzny dajmonion mi to mówi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: A inni? ;) 24.11.12, 19:06 Ale bardziej taki anioł: czy taki ? Dobrze się zastanów zanim odpowiesz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: A inni? ;) 24.11.12, 19:17 Taki c.wrzuta.pl/wi11531/193f3b8a000cdd9a47c59877/anielski_diabel Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: bo to jest nasza Cofcia nt 26.11.12, 07:09 nawet mam podobny strój....na niedzielę :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 po strojach ich poznacie, jak mawia pismo... 26.11.12, 09:21 i po diabelkach w oczach :P Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: bo to jest nasza Cofcia nt 26.11.12, 18:37 Na randki rozbierane? :P Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: bo to jest nasza Cofcia nt 26.11.12, 18:50 nie Dżozef na co dzień po domu tak chodzę..w końcu nigdy nie wiadomo kiedy wpadnie listonosz..co listy nosi..emeryturki..:P Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: bo to jest nasza Cofcia nt 26.11.12, 19:28 Bardziej Ci pewnie na tym listonoszu zależy niż na mężu. :P Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na najbardziej to pociąga 26.11.12, 20:10 mnie to co jeszcze nie odkryte,niewinne...nigdy nie wiadomo co taki listonosz kryje w swej sakiewce...a Ty jak tak z pracą stoisz? :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: najbardziej to pociąga 26.11.12, 23:35 Joseph pracy szuka. na poczcie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A inni? ;) 24.11.12, 19:22 Ten drugi, ale o ciemniejszych włosach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: A inni? ;) 24.11.12, 18:49 Headvig - szczupła 165-168, ciemnobrązowe wlosy z grzywką. Sixa - niska blondynka po 40 r.ż., ubrana w to, co wpadlo jej w rękę rano, może w mokrych włosach, bo za późno umyła to.niemożliwe - wysoki, krępy w okularach, twarz jakby Turnau, powoli mówi, chodzi drobnymi krokami Kitek_mały - mala dziewczyna w ubraniu z cekinami, dżetami, pasemka, mocny makijaż eat.clistoris (lub coś takiego) - chudy i łysawy, zaczesany do góry, zmarszczki, dużo kawy pije i pali papierosy Marlboro Mariusz g - rumiany, pyzaty, ubrany w przyciasne spodnie i sweter w serek, buty wojas, krótkie włosy samuela - duży nos, brązowe oczy, zgrabna ale krzywe nogi i zęby z polmbami wersja - grubsza, jowialna, uśmiechnięta, lubi dżinsowe spódnice, bluzki khaki, zieleń Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A inni? ;) 24.11.12, 19:10 teżcoś, z mokrą głową to ja mogę wyjść tylko latem z basenu, na który i tak nie chodzę, oraz gdy psa przypili rano. poza tym wstaję pierwsza i jestem zawsze gotowa na czas. potem czekam na innych i jak widzę to rozmemłanie poranne, to szlag jaśnisty mnie trafia. wtedy liczę do 10. razy piętnaście. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: A inni? ;) 24.11.12, 19:20 > teżcoś, z mokrą głową to ja mogę wyjść tylko latem z basenu, na który i tak nie > chodzę, oraz gdy psa przypili rano. > poza tym wstaję pierwsza i jestem zawsze gotowa na czas. potem czekam na innych > i jak widzę to rozmemłanie poranne, to szlag jaśnisty mnie trafia. wtedy liczę > do 10. razy piętnaście. Musialas sie urodzic w srodku nocy.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A inni? ;) 24.11.12, 19:38 chyba nie, zdaje się koło 18:00, i to w sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A inni? ;) 24.11.12, 20:08 ale jak pamietam ostatnio to nie bylas po 40tce ale po setce co najmniej probujac wszystkim udowodnic empirycznie przewage zycia seksualnego dzikich nad wspolczesnymi.... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: A inni? ;) 24.11.12, 20:33 nono, 96 to nie po setce, czy tam 69. licz się z liczbami:) Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: A inni? ;) 24.11.12, 21:16 mariuszg2 napisał: > ale jak pamietam ostatnio to nie bylas po 40tce ale po setce Nie po jednej. Grunt, to twarda głowa:] Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A inni? ;) 24.11.12, 19:20 chcialem sprostowac....mam 146 cm wzrostu a nie 193....buty owszem wojas ale po tacie....wersja grubsza? może czegoś niedopaczyłem? Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: A inni? ;) 24.11.12, 23:52 > samuela - duży nos, brązowe oczy, zgrabna ale krzywe nogi i zęby z polmbami nie no jakie zęby z plombami? protezę właśnie w szklance odmaczam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: A inni? ;) 25.11.12, 10:05 georgia241 napisała: > Headvig - szczupła 165-168, ciemnobrązowe wlosy z grzywką. 160 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A inni? ;) 25.11.12, 13:22 georgia241 napisała: > eat.clistoris (lub coś takiego) - chudy i łysawy, zaczesany do góry, zmarszczki > , dużo kawy pije i pali papierosy Marlboro Jak żywy. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A inni? ;) 25.11.12, 19:49 georgia241 napisała: > Pewnie niczego nie odgadlam? Jakoś niezupełnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A inni? ;) 25.11.12, 15:25 Czyli w sumie nie tak daleko od blondynki. ;) A akurat takie zwyczajne niepozorne szatynki mogą być bardzo ładne. :P Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: A inni? ;) 26.11.12, 09:57 Powszechnies znanym jako forumowa niedobra Wiadomo jednak zes sam sobie taki cwany profil wymyślił Ciekawym czys bywalcem także innych portali randkowych? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A inni? ;) 26.11.12, 10:50 kalllka? A Ty jak wyglądasz...?bo za cholerę sobie nie mogę Ciebie wyobrazić..... tylko akies druciki, monitorki, lewarki, dźwignie, wahacze, hydraulika i mnóstwo świecących diot czy tesz ledów.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: A inni? ;) 26.11.12, 17:14 wyglądam chyba tak jak wszyscy. No może rzeczywiście jestem trochę bardziej zaawansowanym modelem.. Ale jak wiesz to kwestia obycia i dobrej instrukcji obsługi...:👉 Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A inni? ;) 26.11.12, 17:30 niby wygladasz jak wszyscy ale nie wiem gdzie masz ten guziczek co sprawia, że cała instrukcja obsługi daje w łeb... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: A inni? ;) 27.11.12, 08:05 ten model zapala sie na korbe, ale za mlody jestes, zeby znac takie egzemplarze. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 czas na przeglad generalny? 27.11.12, 08:03 te starsze modele dobrze sie prowadza, ale kosztuja mase czasu i pieniedzy. U nas to tylko w weekend mozna wyprowadzac. No, moze troche starsze modele. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A inni? ;) 25.11.12, 11:41 > Piąta Ziuta - normalnej budowy, roześmiana, uśmiechnięta. 33 procent trafione :) ;p Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A inni? ;) 25.11.12, 19:16 Czyli nie jesteś w realu wesołą, roześmianą osobą taką jak na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A inni? ;) 25.11.12, 19:31 nie uśmiecham się, ale tylko wewnętrznie :P podobno zanim się mnie pozna, wyraz mojej twarzy buduje dystans :) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A inni? ;) 26.11.12, 18:39 Nie wierzę. :P Musisz mi kiedyś wysłać zdjęcie grzesznico. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: A inni? ;) 26.11.12, 19:34 Wiesz co Jose, z przyjemnością się z Tobą spotkam, nawet na osobnosci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A inni? ;) 26.11.12, 19:41 A ja mam wrażenie, że jesteś trollem lubiącym rozbijać dyskusje w internecie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: A inni? ;) 26.11.12, 19:49 Ehh Brzydko kolego przyganiac innym... No ale zmuszać cię nie będę, co ma wisieć nie utonie🚩 Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: A inni? ;) 26.11.12, 20:01 Jak jesteś taka prawdziwa to wyślij maila i pokaż się z bardziej prawdziwej strony. :P A mi nigdy nie wisi, mi non stop stoi. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: A inni? ;) 26.11.12, 22:05 i co ? przesłała Ci? powiedz, że nie...proszę...jak to Ci stoi? co Ci stoi? Jozek.....ja zpłodnię żone dlaCiebię i tam sobie z nia pogadasz na emamie...ale nie odbieraj mi kalllki....qrwa...nciech oni juz ida sie farfoclić...niech już nie patrzę na te komedie....no wyobraz sobie Jozej, że laska udaje, że nie a noirmalnie pood stołem przebiera noganmi jakby jej się żelatyna nier moglą ściąć w zimnych nożkach,,,a, on ciul...zgrywa jenteligenta porządnego qrwa go mać....przeca wiadomo, że on chce ja teges a ona jak najbardziej chociąż..."Boże".... grzecznei i po cichu....ile to [piwo kosztuje....kallllak i tak Cie dorwe...!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: A inni? ;) 27.11.12, 08:26 ...A mi nigdy nie wisi, mi non stop stoi. dlatego nie robisz postepow :( Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: A inni? ;) 27.11.12, 11:43 nawet na kąsanie trzeba sobie zasłużyć w innym przypadku nie chce mi się wysilać Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Raohszana - przy kości i niezbyt wyrazista. 24.11.12, 18:52 Taka trochę szara myszka. Tak sobie ją wyobrażam. :P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Raohszana - przy kości i niezbyt wyrazista. 24.11.12, 18:55 tylko ci myszki w głowie Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Raohszana - przy kości i niezbyt wyrazista. 24.11.12, 18:58 Zwłaszcza te białe. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 19:34 Mi 5ziuta wydaje się wysoka szczupłą blondynką Sixa niska blond Swieze jeze szatynka szczupła Kochanica f. zgrabna jasna głowa Samuela jasna szatynka wysoka Matko, mi wszyscy się jaśni kojarzą :D:D Czas iść się napić Chociaż Wersja jest bankowo z tych ciemniejszych o! Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 19:37 Chociaż Wersja jest bankowo z tych ciemniejszych o! tak, mnie też sięwydaje ,że wersja jest z tych ciemnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 20:59 nie-e niska, ciemny blond :P ty mi się wydajesz szczupłą wysoką szatynką, trafiłą ? :D sixa niska ciemny blond kochanica niska, farbowany blond samuela kojarzy mi się z rudawymi albo ciemnymi włosami, wysoka a wersja to wiem że ma duże cycki, opalenizne, i raczej ciemne włosy bo widziałam zdjęcie :p Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 21:16 trzeba chodzić na spotkania, a nie się ukrywać w łazienkach, to by się wiedziało lepi:) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 11:45 > trzeba chodzić na spotkania, a nie się ukrywać w łazienkach, to by się wiedział > o lepi:) a komu się potem będę na wszystko skarżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 10:40 hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 23:54 > samuela kojarzy mi się z rudawymi albo ciemnymi włosami, wysoka nie nie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 23:59 mnie się wydaje, że naszasz kapelusze. Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 11:49 piataziuta napisała: > ty mi się wydajesz szczupłą wysoką szatynką, trafiłą ? :D dłuższe blond włosy, a z resztą trafiłaś może pomyśl o wróżeniu bo nadajesz się :D Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 19:06 jak gazetamipłaci? :D pomyślę :D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 19:36 ja sobie nie wyobrażam, wychodzę z założenia, że rozmawiam z komputerem Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 19:42 gr.eenka napisał: > ja sobie nie wyobrażam, wychodzę z założenia, że rozmawiam z komputerem "Cześć seksowny komputerze, ale masz fajny twardy dysk"... :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 19:46 no cóż, mój komputer jest fajny. Sama go sobie wybrałam, zamówiłam i za niego zapłaciłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 20:17 ooooo jak kobiet sie zakocha w komputerze to nie ma zartow.....o tu jedna nawet o tym ladnie śpiewa:D www.youtube.com/watch?v=738hCCI6208 Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 20:22 bez obawy, nie będę śpiewała Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 20:24 nie chodzi o spiew ale o emocje jakie PCet wywoływuje u kobiet.... mysza, dżójstik,.... nie ogarniam Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 20:29 mój nie ma myszy Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 02:46 ja swoje sam skladam, zatem znam wszystkie ciemne zakamarki. Sam wszysto ustawiam, zadnych niespodzianek. Ale laptopy, te prodrone, to juz w calosci, jak leca. W podrozy duzo sie nie pomajstruje, a najlepiej do kawiarenki. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 02:43 ma sliczna myszke, sporo pamieci, a jak sie procesor podgrzeje, to trzeba dmuchanie wlaczyc, wtedy staje sie znosniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam :) 24.11.12, 19:50 Wiem jak wygląda josef i mario :) Reszty raczej sobie nie wyobrażam, chyba, że ktoś bloga ze zdjęciami swoimi umieszczał (były kiedyś chyba takie przypadki). Zaznaczam, że josef przesadza i wcale taki nie jest, jak często o sobie pisał :) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam : 24.11.12, 20:05 > Zaznaczam, że josef przesadza i wcale taki nie jest, jak często o sobie pisał :) widać kompleksy biorą górę. Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam : 24.11.12, 22:16 Nie kompleksy, a realizm. :P Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam : 24.11.12, 22:31 O tobie tylko wiem jak wygladasz i zdecydowanie przesadzasz. Normalny chłopak! Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam : 24.11.12, 22:47 Widocznie wyglądam lepiej na zdjęciach niż w rzeczywistości. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_a Re: Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam : 26.11.12, 16:03 georgia241 napisała: > O tobie tylko wiem jak wygladasz i zdecydowanie przesadzasz. Normalny chłopak! Nie, on nie przesadza tylko lubi, gdy kobiety mile pobudzają jego ego, zaprzeczając, że jest taki jak twierdzi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam : 26.11.12, 18:38 Nie widziałaś mnie to się nie wypowiadaj. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam : 24.11.12, 20:09 a mnie mowilas ze masz setki fotoofert nieskrempowanego seksu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam : 24.11.12, 20:19 Jeśli nawet (nie przypominam sobie) to co to ma wspólnego z tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam : 24.11.12, 20:22 otototot mnie widziałaś....ateatbyłotych co nie widziałaś a sobie wyobrażasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Dwóch widziałam, reszty sobie nie wyobrażam : 24.11.12, 20:27 no nic.... nieodgadniona jest dusza artysty Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 20:42 Georgia - Helga, twarda i poważna baba o przyjemnej, szczupłej i kobiecej figurze :) Mariusz - 2 metry, cały czas wyobrażam sobie jako szatyna (choć chyba jest blondynem) Jan_hus - niski, krępawy :P nie.mam.20 - stateczny pan o siwej czuprynie i szerokich kościach sixa - stateczna pani o młodym wyglądzie, czupryna blond i duży biust :) potworski - boski żigolo idealnie zbudowany, wysportowany, jasna rozczochrana czupryna, z bródką wez_sie - pan około 30-tki, może ciut przed, pewnie jakiś szatyn, konserwatysta zetka - szczupła, wysoka i bardzo ładna ksbj - jak wyżej senseiek - wyrzeźbiony od białek i kurczaków wysoki blondyn josef - nie muszę sobie wyobrażać :) więcej wyobrażeń nie pamiętam :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 21:02 ty jesteś szczupła wysoka, masz ciemne włosy i garbaty nos, no nie?? :D :P Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 21:03 piataziuta napisała: > ty jesteś szczupła wysoka, masz ciemne włosy i garbaty nos, no nie?? :D :P niezupełnie. mój nos jest całkiem ok :P Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 21:20 Ale ty byś mi pasowała na brunetkę, jeronima na blondynkę. Furia fotki ma na blogu, hus na goldenline miał. Twojabogini może być farbowana na rudo, chyba, że jest z tych feministek, które nie farbują włosów i nie golą pach. Soulshuntr kiedyś wymiary podawał, że specjalnie zachudzony nie jest. Pewnie biega z ciupagą po mieście:D Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Sama się chwaliła że z włochami na widoku paraduje 24.11.12, 22:15 Tzn. Bogini. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 22:30 W moim przypadku pudło :P Skąd pomysł że mogę mieć włosy blond? :P Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 22:38 Nie wiem, ten kot taki biały na białym tle i tylko kontur mu widać. Może stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 22:53 Aha :) No to informuję, że jestem brunetką z ciemnymi oczami i jasną karnacją :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 02:54 skont, Hedzia jest czarownica tylko dla pana Hedwiga Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 22:38 Ja w rzeczywistości jestem śmieszką. Trudno mi utrzymać powagę, więc za Helgę mnie nie biorą, ale postawna jestem - typ bardziej Xeny wojowniczej księżniczki niż Anji Rubik. A tak w ogóle to podobna jestem z twarzy do Lyndy Carter, tylko mam jaśniejsze włosy - nie szatynka ale ciemny blond. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 09:54 A ja dałabym sobie rękę uciąć, że jesteś brunetką! No to bym bez ręki została :/ ;) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 15:49 A Ty masz jaki kolorów włosów? :P Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 09:55 a mnie właśnie chodziło o tę powagę :) a ta Xena to chyba był twój poprzedni awatar, czy może ta lynda to była? ładna wyrazista uroda :) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 13:04 To była Lynda ale zmieniłam sobie na pszczołę, bo są pracowite ;-) A ręka może by zostala, bo latami malowałam sobie włosy na brąz i nawet na ciemny brąz, ale wróciłam do natury - na prośbę męża. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 02:52 buont jak na moje lata, to malo stateczny :P siwizna obecna takoz wasy NORMALNEJ budowy ciala, miesien tu i tam. Dlon gina. PS - i tak cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 09:58 nie.mam.20 napisał: > buont > jak na moje lata, to malo stateczny :P > siwizna obecna takoz wasy takie tylko siwe? :) > NORMALNEJ budowy ciala, miesien tu i tam. Dlon gina. mięsień piwny? > PS - i tak cie lubie. vice versa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 08:13 headvig napisała: > Jan_hus - niski, krępawy :P no wiesz :) krępawy może troszkę, ale niski to raczej nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 08:52 idealnie trafione! znamy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 09:34 > idealnie trafione! znamy sie? nie ale czasem zdarza mi się dobrze dedukować :P Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 20:49 Lokalne trolle wyglądają pewnie mniej więcej tak: 13 lat, pryszcze, IQ pomidora :D Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 22:50 A wojewódzkie trole noszą hipsterskie okulary i są po 40. Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 22:54 ja w sumie potrafię sobie zwizualizować: - wersję - ciemne, prawie czarne krótkie włosy, bardzo szeroki biały uśmiech, śmiejące się oczy, zdecydowanie ma na czym siedzieć, a jeszcze bardziej - czym oddychać (błagam, nie weryfikujcie mi tego ideału;)) - stokrotka - szczupła szatynka, o nieco chłopięcej budowie, nosi włosy zebrane w kucyk i ma wąskie wargi, zielone lub niebieskie oczy - twojabogini - kojarzy mi się z upiętymi kokami, banany czy inne takie i z bardzo dobrym manikiurem - święte jeże - ma ku...ki w oczach - anna sla - swojska kobitka, zdrowo zbudowana, krótkie, falowane włosy, jakieś miodowe albo lekko rudawe, całuśne usta - kochanica - czarne wlosy - headvig - okrągła, dziecięca buzia i okulary trafiłam kogoś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 23:12 mnie trafiłaś niemal idealnie :) Nie mam tylko falowanych włosów, wręcz przeciwnie proste jak drut i strzępiaste ogólnie (ciągle podkręcam końcówki :D)... co do koloru też się nie pomyliłaś :D, mam i miodowe i rudawe a są to gęsto pofarbowane pasemka na moich mysim kolorze :D A może Ty mnie/nas znasz? Bo z tego co widzę to wersję też ustrzeliłaś w samo sedno :D Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 24.11.12, 23:17 nie znam, naprawdę:) tak mi się przynajmniej wydaje;) aczkolwiek podobno mam naprawdę rozbudowaną intuicję (lepiej nie oglądać ze mną filmów, bo co chwilę mówię, co się zaraz wydarzy;p) - jak widać coś tam się sprawdza. aż mnie dreszcz przeszedł, mam olbrzymią ezoteryczną moc:D Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 11:07 > - święte jeże - ma ku...ki w oczach img.interia.pl/rozrywka/nimg/roz1808550.jpg Ja, jak w mordę strzelił! :] Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 14:06 > - headvig - okrągła, dziecięca buzia i okulary bryle? nieeee, ja mam sokoli wzrok! buzia faktycznie okrągła, ale nie dziecięca :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 15:47 MNie:) Czekam na kontynuacje, jestem zafascynowana ezoterycznymi zdolnosciami:) A ty nie czuje jak wygladasz, czuje tylko wysportowanie lekkie. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 10:52 Zastanawia mnie czy nasze wyobrażenia mają związek z postrzeganiem danej osoby jako miłej/niemiłej. Czyli - jak kogoś lubimy to ubieramy go w fizjonomię którą postrzegamy jako przyjemną. A jak nie lubimy - to trafiają mu się te cechy wyglądu których nie lubimy i postrzegamy negatywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 11:08 Raczej tak. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 11:14 dla mnie wszystkie forumki wygladaja tak samo. O tak Odpowiedz Link Zgłoś
berta-death Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 12:10 Nie mogę się oprzeć wrażeniu, że niektórzy wyglądają tak: Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 13:15 A panowie tak: Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 13:23 bujną macie wyobraźnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 13:28 no co, przynajmniej spasiony nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 13:40 i jaki tani w eksploatacji! na siłownię nie uczęszcza, zębów nie leczy. jedna alpaga dziennie i dozgonna wdzięczność gwarantowana. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 13:44 zapomnialas o paczce fajek z biedronki. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 13:59 jakie fajki, zdrowe życie teraz jest w modzie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 15:19 czyli fajki ekologiczne i najlepiej jeszcze koszerne. Wtedy wszyscy beda zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 10:46 zdrowe życie zdrowa śmierć.... Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 13:45 No faktycznie taniutki w utrzymaniu. Zastanawiam sie czy by koleżance z sąsiedniego wątku nie polecić, tej, która czeka na księcia z białym konikiem. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 13:58 jaka królewna, taki książę;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 25.11.12, 15:51 six_a napisała: > jaka królewna, taki książę;) jaki książę, taki konik Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 10:43 z takom budowa jamy ustnej, warg, ust i jezyka ten Pan z pewnoscia może wiele Pani dobrego uczynic....Pani khadroma....nawet daszek od czapeczki ma na bakier żeby nie przeszkasdzał i lekki zarost dla lepszych dostań ;P Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 11:54 A ten pan to dostęp do internetu ma chyba przez smartfona ;P Odpowiedz Link Zgłoś
adoptowany ..a po kiego grzyba ? 25.11.12, 19:55 nawet nie probuje sobie kogokolwiek wyobrazac,bo i po co? Czasami robilem,ale tylko wtedy kiedy mialem sie spotkac z kims osobiscie po raz pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ingeborg Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 11:00 A ja, a ja? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 11:03 No Ty masz konia... Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 12:07 Nie wyobrażam sobie cech zewnętrznych, co do niektórych osób mam pewne wyobrażenia o osobowości, charakterystycznych rysach. Jan jest apodyktyczny, kochanica francuza ciepła ale bardzo emocjonalna, szybko się wścieka, grafzero ma syndrom spóźnionej puenty, princessjobaggy jest zasadnicza, ale sympatyczna, bardzo ambitna, six-a ma w sobie coś co ludzi trzyma na dystans, czego nie mogą zrozumieć ci co znają ja lepiej, potworski jest autorem pokolenie ikea i marzy o tym, żeby napisać coś lżejszego, długo by pisać o wszystkich. Gwoli sprostowania, Święte Jeże: nie farbuję włosów, mam dość wyrazisty kolor, nie rudy. Zdarza mi się mieć niewydepilowane nogi, pachy i co tam jeszcze. Jak każdej kobiecie - tych co obsesyjnie walczą z każdym włoskiem nie ma znowu tak wiele. Nie za wiele to ma z feminizmem, więcej z wygodą. Skrytapiromanka - idealnie trafiłaś w mój zawodowy wizerunek z którym rozstałam się niecałe trzy lata temu. Zawsze wyglądałam dużo młodziej i takie elementy miały mi dodać powagi. Wzorowałam się na japonkach robiących kariery w korporacjach - kobieco, ale aseksualnie, z maksymalną perfekcją i dbałością o szczegóły. Prywatnie rozpuszczałam włosy i zakładam bojówki i glany, albo moje ukochane odjechane sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 13:32 six-a ma w sobie coś co ludzi trzyma na dystans, czego nie mogą zrozumie > ć ci co znają ja lepiej, - doswiadczenie zyciowe? potworski jest autorem pokolenie ikea i marzy o tym, ż > eby napisać coś lżejszego - potworskiego "ubralem" w cialo mojego kolegi sprzed lat (z wydzialu), sporosmy wypili, nasze damy sie kolegowaly, a XXXX byl wspaniale dowcipny. To sie nada do opublikowania w 50 lat po smierci :P ale potworski bylby mlodszy, no i musialby byc ze Stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 15:59 kochanica francuza ciepła ale bardzo emocjonalna, szybko się wścieka, Yyyyy...a ja tak pracuje nad emocjami...:/ Ale milo, ze ktos moje cieplo zauwazyl:))) W zwrocie: Twoja bogini to bardzo ambitna, zdolna i wrazliwa dziewczyna, ktora ne zna jeszcze wlasnych i cudzych granic. Perfekcjonistka. Za pare lat wszystko jej sie pouklada i wtedy bedzie blyszczec i szybowac. PS Na paniach z japonskich korporacji nie radzilabym sie wzorowac, to wyprane z intelektu i uczuc karierowiczki, tak kojarzy mi sie ten styl, choc przyznam, ze i mnie sie swego czasu podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 16:22 widocznie moje wizje są przeterminowane;) ale z tego co widzę, coś tam się z nich sprawdza;) Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 13:28 swieze jeze - turystyczny typ urody, ubior przede wszystkim wygodny. brzydkie wlosy. wersja robocza - chyba wszystko juz zostalo napisane, wiec ja tylko dodam, ze jak sie robi zimno, to chodzi w chustce na glowie sixa - cyganski typ urody, braki w uzebieniu jan hus - turystyczny typ urody, zreszta widzialem jego fotki, ktore kiedys wrzucil na swoim forum. poprosilem kilka kobiet zeby ocnily jego urode i wszystkie powiedzialy "aseksualny", taki chlopek roztropek. ciuchy alpinusa uwaza szczyt elegancji. ursyda - ma duze stopy. rozm. ok. 44. ma problem z "wasikiem" kochanica - chuda z odrostami, moglaby byc ladna, ale jest strasznie zaniedbana piataziuta- moze byc ladna (ale duzy tylek) varia - bombshell, krolwa nocy georgia - ma jedna noge krotsza, a druga dluzsza. w okularach potworski - chudy, bankowo w okularach. w szkole byl gnebiony. tylko za ekranem komputera czuje sie bezpiecznie. ubiera sie w zarze i reserved jozek - nie potrafie sobie wyobrazic soulhunter - brzydko sie poci (w sensie ze nieladnie pachnie jak sie spoci). udaje ze ten problem nie istnieje. w zimie chodzi w swetrach. ma wypieki na policzkach. greenka - w duzych okularach, zaniedbana, w wielkim swetrze i z kotem na kolanach. obraz rozpaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 bazarek kolo Hali Mirowskiej - jakis drobny, zanie 26.11.12, 13:36 dbany handluje sloikami, wekami, . Zgin, przepadnij maro nieczysta ..... Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: bazarek kolo Hali Mirowskiej - jakis drobny, 26.11.12, 13:40 ale gluptasku, w tym watku nie chodzi o to, by opisywac siebie i swoje zycie Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 grales juz te plyte pare razy, postaraj sie bardzi 26.11.12, 13:45 ej Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: grales juz te plyte pare razy, postaraj sie b 26.11.12, 13:55 a kto ty bo nie znam jakis nowy frustrat, czy stary frustrat z nowym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: tez bylo, nie tak dawno. moze wez kalendarz n 26.11.12, 14:30 sadzac po nicku i sygnaturce musisz byc jakims seksualnym frustratem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: tez bylo, nie tak dawno. moze wez kalendarz n 26.11.12, 14:52 nie no weź się..... nie mam 20 tak np oznacza, że zbiera na bilet do kraju.... i jeszcze mu brakuje tylu....a w karaju czeka piękna i mloda żóna i dziatki i praca i szum wierzbi zagubione scherzo chopina na żwirki i Wigury,...żwierek i muchomorek...c hociaż nei...oni są z tamtej strony tatr...z żacholeckiego lasu... Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 13:55 potwierdzam, mogę i mam :D Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 14:23 fajnie znaczy fajnie ze trafilem, a nie ze duzy tylek Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 14:46 ja tam lubię swój duży tyłek :) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 14:56 ooooooooo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 16:11 Sie nie farbuje i JESTEM ladna a nie moglabym. Mezczyzni biegaja jak kot z pecherzem a pod oknem zawsze ktorys wygrywa serenady. Zgadles, ze jestem zaniedbana, w sensie, ze nie robie wszystkiego co mozna, by dobrze wygladac, np nie farbuje wlosow na korzystniejszy kolor. Jakbym zadbala za bardzo tobym miala stalkerow w sasiedztwie, a to podobno niebezpieczne, no i szef nie moglby sie powstrzymac od wyprobowania wladzy. Taka burka troche. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 27.11.12, 11:49 :D ja np mogłabym być teraz ładna, jakbym wyszła z piżamy i poszła w końcu pod prysznic, ale przełożyłam to sobie na później, gdyż też się boję sąsiadów :D Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 15:40 blagan mnie Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 15:57 headvig - patrzy poważnie, mówi zwięźle - chce uchodzić za twardą, a jest marzycielką. pewnie dlatego nosi kolorową bieliznę pod praktycznym ubraniem i lubi sobie podśpiewywać, kiedy myśli, że nikt nie słyszy. triismegistos - barwny ptak, piórka lekko nastroszone. pełna energii i trochę zaplątana, ale - choć może sama o tym nie wie, bardzo matczyna. piątaziuta - bystre spojrzenie spod rzęs, czujna i płochliwa jak sikorka. zręczne dłonie, pełne niespokojnej, twórczej energii. ale kiedy śpiewa, uspokaja się jak ocean po sztormie. kochanica - obserwatorka, ale i kobieta czynu. ze swoich rozmyślań na temat ludzi, życia i swiata potrafi zrobić zaczyn do chleba, wywar na zupę albo zakwas na barszcz. lubi karmić. berta - czarodziejka, a może czarownica. życie postrzega trochę inaczej, niż zwykli śmiertelnicy, z górnego okienka swojej wieży. rozumie labitynt przeznaczeń, sił i wpływów, który dla większości ludzi jest tylko chaotyczną pstrokacizną. lubi ubierać się w długie suknie i wśród bliźnich wędrować incognito. chersona - smakoszka życia w jego najprostszych przejawach. ratuje od rozjechania ślimaki, które po deszczu wyszły na szosę, choć przez to może spóźnić się na Bardzo Ważne Zebranie. Po samym zapachu potrafi rozpoznawać miejsca i rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 16:06 kochanica - obserwatorka, ale i kobieta czynu. ze swoich rozmyślań na temat ludzi, życia i swiata potrafi zrobić zaczyn do chleba, wywar na zupę albo zakwas na barszcz. lubi karmić. Uuuuu, masz jakis dar: dzisiaj mam w kuchni: wlasnorecznie upieczony chleb, piernik i produkty na sernik. Zostal kotlet, ryba, nie dwie ryby, pure ziemniaczane. I nie ma komu jesc! Uwielbiam gotowac:)))) Ale z czego ty to wydedukowalas??? Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 16:12 no z całokształtu. :~) gotujące wszystkich krajów łączcie się! Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie.plum Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 27.11.12, 11:24 aha, no i oczywiście varia, pogańska bogini płodności, macierzyństwa i wojny. nigdy nie sypia, ma wiele par oczu i wiele serc. Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 16:25 o tak, śpiewanie mnie uspokaja dzięki za przypomnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 16:25 > headvig - patrzy poważnie, mówi zwięźle - chce uchodzić za twardą, a jest marzy > cielką. > pewnie dlatego nosi kolorową bieliznę pod praktycznym ubraniem i lubi sobie pod > śpiewywać, kiedy myśli, że nikt nie słyszy. ale ja w rzeczywistości też mówię zwięźle ;) w wypracowaniach czy pracach dyplomowych też byłam zwięzła, co mi wcale nie pomagało, wręcz przeciwnie. moje koleżanki na maturze lały wodę przez 12 stron, a ja się streściłam w 4. marzycielka ze mnie kiepska, raczej realistka i do bólu praktyczna. twarda - czasami, ale nie zawsze. z bielizną i śpiewaniem trafiłaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 26.11.12, 23:41 Festiwal wzajemnego lizania sie po jajkach trwa. Brawo dziewczyny. :) Tak, wiem, mnie nie ma kto polizac. Chociaz nie. Siksa by napisala, ze ja nie mam jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Jak sobie wyobrażacie innych forumowiczów? 27.11.12, 00:07 > Tak, wiem, mnie nie ma kto polizac. Chociaz nie. Siksa by napisala, ze ja nie m > am jaj. ale pierszylepszy murzyn ma, a przecież możesz go sobie pooglądać na portalu społecznościowym. i to za darmo. a nawet na darmo. Odpowiedz Link Zgłoś