Dodaj do ulubionych

Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego?

25.11.12, 19:15
Średnia twarz, niezbyt przyjemna, uroda świńskiego blondyna, do tego jest łysawy i nie powinien tych lichych resztek włosów nosić tylko ogolić głowę na zero. Facet wygląda jak łysiejący polityk z zostawionymi resztkami włosów, a nie męski przystojniak jak np. Dorociński.
Obserwuj wątek
    • jeriomina Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:17
      Ale głos ma fajny :D
      • josef_to_ja Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:29
        Do tego podobno niewierny i jeszcze wypić sobie lubi. :P
        • jeriomina Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:32
          No cóż, mało jest przykładnych osób w tym środowisku :)
    • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:22
      A uchodzi?:)
      • josef_to_ja Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:25
        Uchodzi, przynajmniej wg mediów. :D
        • jeriomina Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:34
          Pisałeś o Dorocińskim. Kiedyś go uwielbiałam ale od jakiegoś czasu mam uraz do brunetów z niebieskimi i obecnie z polskich aktorów najbardziej w moim typie jest Krystian Wieczorek. A z zagranicznych Ryan Gosling.
          • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:38
            A ja się zgodzę, że Dorociński to najprzystojniejszy polski aktor. Zaraz za nim jest niejaki Marek Bukowski, a później Jakub Gierszał (za 5-10 lat będzie bardziej niż przystojny).
            • jeriomina Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:47
              Też lubię Bukowskiego :)
            • wielkafuria Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 22:58
              noooo Gierszał jest cudny, ale podoba mi sie bardziej w wersji na czarno z Sali Samobójców :)
            • majowa_lamia Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 28.11.12, 23:19
              niezły ten gierszał będzie, fakt!
        • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:35
          Też mi punkt odniesienia.:)
    • jan_hus_na_stosie2 Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:29
      Clive Owen jest dużo przystojniejszy, zwłaszcza w filmie "Bez granic" :)
    • khadroma Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:35
      Eeeee, uroda jego przeciętna, ale głos ciekawy ma. :)
      • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:40
        Oprócz tego facet nieźle wypada w mediach - jest swobodny, ma niezłą gadkę, jest otwarty, wygląda na sympatycznego, typ kumpla, więc może się podobać, chociaż nie jest wzorcem męskiej urody.
    • piataziuta Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:40
      Chodzi o sposób bycia.
      ZAWSZE chodzi o sposób bycia.
      Tyle razy tłumaczyłam to kolegom, nikt nigdy mi nie chciał uwierzyć.
      Wszyscy myślą, że trzeba wyglądać jak model z okładki, żeby kobiety uważały go za atrakcyjnego.
      Echh.
      • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:42
        Bingo. Nie wiem, dlaczego większości facetów ciężko w to uwierzyć.;) I nie chodzi tu o jeden, konkretny sposób bycia - w końcu wspomniany już Ryan Gosling w "Crazy stupid love" podrywał sposobem bycia na tajemniczego, pewnego siebie i uroczego.:)
    • wersja_robocza Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:41
      40 wątek z serii dlaczego ten czy tamten się podoba skoro brzydal jest i jeszcze nie dotarło, że są różne gusta i guściki? Kolejne 40 wątków założysz i też się niczego nie nauczysz.:(
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:46
      W przypadku aktorów nader często znaczenie mają ROLE jakie dostają.

Wybierając sobie odpowiednie role można stworzyć wizerunek
      -twardziela
      -amanta
      -bandyty.

W tym jest klucz. Bo tak naprawdę nie znamy aktorów, znamy tylko ich medialną kreację.
      • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:50
        Ok, ale typ urody też ma znaczenie, bo takie, a nie inne role często dostaje się z powodu wyglądu. Weźmy takiego Vincenta Cassella, czy z przeciwległego bieguna - Matta Damona.
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 20:03

gambas-gambas napisała:

> Ok, ale typ urody też ma znaczenie, bo takie, a nie inne role często dostaje si
          > ę z powodu wyglądu. Weźmy takiego Vincenta Cassella, czy z przeciwległego biegu
          > na - Matta Damona.

Nie sądzę. Twarz sama z siebie nic nie znaczy. Nie ważne czy ładna czy taka jak u Dannego Trejo.
          To dopiero kontekst który tworzą poprzednie role generuje wizerunek wśród danej gwiazdy pośród publiczności.
          Przykłady.
          Jaś Fasola - Rowan Atkinson. Prywatnie zgoła inna osoba, ale wszyscy widzą go jako Fasolę.
          Neil Patrick Harris - w chwili obecnej jest on w oczach publiki tą samą osobą co Barney z Himym.
          Przykłady można by mnożyć (eastwood i bruny harry+okolice itp).
          • zeberdee28 Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 20:51
            > To dopiero kontekst który tworzą poprzednie role generuje wizerunek wśród danej
            > gwiazdy pośród publiczności.

Trzeba się z tym zgodzić - taki np. Artur Żmijewski w epoce "Psów" był kojarzony wyłącznie z typem spod ciemnej gwiazdy. Minęło paręnaście lat i mamy poczciwego doktora Kubę i dobrotliwego ojca Matusza.
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 20:55
              > Trzeba się z tym zgodzić -

Ze mną zawsze trzeba się zgodzić :)
            • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:00
              Akurat Żmijewski ma mało charakterystyczną urodę ( z resztą wspomniany wyżej Neil Patrick Harris również), natomiast faktem jest, że są aktorzy, którzy są obsadzani po warunkach. Natomiast to, że rola, szczególnie popularna, zrasta się z aktorem (Atkinson) to zupełnie inna rzecz i wcale nie przeczy temu, co napisałam.:)
      • akle2 Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:51
        Ja bym do tego dołożyła chęć wypromowania się tych pań, które się z nim związują. Dwie ostatnie są już "projektantkami".
        • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:57
          A nie "stylistkami'"? W sensie - śpiewać nie umiesz, w żadnym serialu cię nie chcą, masz zahamowania przed wydaniem seks-taśmy, to zostań stylistką.:)
          • akle2 Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 20:41
            Wot, wsio rawno, taka Natasza Urbańska od 10 lat świetnie się zapowiadająca, też już jest stylistko-projektantką :).
            • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:02
              O kurczę, to ona już nie jest uniwersalną tańcząco-śpiewająco-grajacą gwiazdą scen polskich?:)
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:58

akle2 napisała:

> Ja bym do tego dołożyła chęć wypromowania się tych pań, które się z nim związuj
          > ą. Dwie ostatnie są już "projektantkami".

Och, wybacz, ale w tym temacie jestem nie na czasie. Ostatni news celebrycki jaki przeczytałem, to to że Kasia i Tomek (brodzi i wilczek) są razem :D
          • akle2 Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 20:48
            Brodzik i Wilczek, fajna para.
            A słyszałeś, że Doda już nie jest z Majdanem? :P
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 20:51

akle2 napisała:

> Brodzik i Wilczek, fajna para.
              To prawda.

> A słyszałeś, że Doda już nie jest z Majdanem? :P
              A tak, coś wspominali :) przy okazji jakiegoś aresztowania majdana :)
    • light_in_august Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:50
      Specjalnie przystojny to on nie jest. Z twarzy ujdzie, ale postura, wzrost... nie teges.
      A że branie ma - bo to przecież nie o wygląd chodzi, tylko o taki lekki, fircykowato-cwaniacki sposób bycia.
    • leniwy_pierog Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 19:58
      Zapewne uchodzi za przystojnego z tych samych powodów, z jakich Doda uchodzi za ładną. Czyli ktoś kiedyś tak powiedział, potem kilka osób powtórzyło i powstał prawda objawiona namiętnie powtarzana przez media.
      • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 20:00
        Też prawda. W sensie, że kłamstwo sto razy powtórzone staje się prawdą.:)
      • jan_hus_na_stosie2 Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 20:49
        leniwy_pierog napisała:

> Zapewne uchodzi za przystojnego z tych samych powodów, z jakich Doda uchodzi za
        > ładną.

ja uważam, że jest ładna, nawet bez makijażu :)

• leniwy_pierog Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 20:59
          W moim poczuciu piękna jednak nie mieści się krępa baba o wydatnej szczęce i męskich rysach. Szczególnie, jak młodsza ode mnie i posiadająca niewyobrażalne ilości pieniędzy kobieta ma takie zmarszczki na twarzy i szyi.
          Jeśli chodzi o poziom urody to moim zdaniem Doda i Szyc są na równi:)
          • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:07

leniwy_pierog napisała:

> W moim poczuciu piękna jednak nie mieści się krępa baba o wydatnej szczęce i mę
            > skich rysach. Szczególnie, jak młodsza ode mnie i posiadająca niewyobrażalne il
            > ości pieniędzy kobieta ma takie zmarszczki na twarzy i szyi.

Ok, o ile męską szczękę i tuszę (bo nie wierzę że słowo "krępość" istnieje :P ) można krytykować w kontekście urody, o tyle zmarszczki dyskwalifikującym elementem nie są.
            No, poza przypadkami ekstremalnymi...
            • leniwy_pierog Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:14
              Kwestia gustu. Dla mnie, gdy mowa o kobiecie przed trzydziestką, to są elementem dyskwalifikującym. Szczególnie, gdy do takiego stanu doprowadziła skórę osoba, która z pewnością ma środki na to, by o siebie zadbać.
              • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:18

leniwy_pierog napisała:

> Kwestia gustu. Dla mnie, gdy mowa o kobiecie przed trzydziestką, to są elemente
                > m dyskwalifikującym. Szczególnie, gdy do takiego stanu doprowadziła skórę osoba
                > , która z pewnością ma środki na to, by o siebie zadbać.

W sensie że ma się ciąć bo ją stać? Nie zgadzam się.
                • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:21
                  Ja tam nie widzę u Dody zmarszczek, ale chciałabym zauważyć, że biust ma powiększony, a w twarzy też sporo jej się zmieniło w porównaniu do stanu sprzed kilku lat.:)
                  • leniwy_pierog Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:23
                    No jeżeli u niej nie widać zmarszczek to mnie pozostaje iść na ematkę i założyć wątek: mam 30 lat, a mojego faceta chcieli skazać za pedofilię, bo myśleli, że mam 12;)
                • leniwy_pierog Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:21
                  Jeżeli niespełna trzydziestolatka ma takie zmarszczki i tak zniszczoną skórę (widziałam Dodę z bliska) to znaczy, że się bardzo poważnie zaniedbała. Teraz to się rzeczywiście można tylko ciąć - z rozpaczy;) Ale było mnóstwo czasu na stosowanie dobrych kremów, chodzenie do kosmetyczki itp.
                  • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:26

leniwy_pierog napisała:

> Jeżeli niespełna trzydziestolatka ma takie zmarszczki i tak zniszczoną skórę (w
                    > idziałam Dodę z bliska) to znaczy, że się bardzo poważnie zaniedbała. Teraz to
                    > się rzeczywiście można tylko ciąć - z rozpaczy;) Ale było mnóstwo czasu na stos
                    > owanie dobrych kremów, chodzenie do kosmetyczki itp.

Kremy akurat nie mają żadnego wpływu ani znaczenia, niezależnie od ceny (wyłączają sytuacje ekstremalne - czytaj everest czy biegun południowy czy życie jak gwiazda rocka :D ).
                    W 90% to wpływ genów. Jedni będą gładcy(szczupli/zdrowi/sprawni) a inni nie, i chemia niewiele tu pomoże.
                    • leniwy_pierog Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:32
                      Dziwnym trafem wszystkie licealne solary i miłośniczki jarania fajek na każdej przerwie mają znacznie gorze geny niż osoby o innym rybie życia;)
                  • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:28
                    Fota albo to się nie zdarzyło.;) Akurat ta laska dużo ładuje w wygląd, więc ciężko mi uwierzyć w zaniedbanie. Natomiast że można jej nie lubić rozumiem - sama za nią nie przepadam.:)
                    • leniwy_pierog Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:39
                      Ale fota czego? Dody z bliska? Ja nie mam 13 lat, żeby takie pamiątki kolekcjonować, szczególnie w czasie pracy.
                      A co do zaskakującego zaniedbania to tak bywa. Na przykład kobieta mająca mnóstwo kasy, która doczepi włosy, doczepi paznokcie, wyda tysiące na ciuchy, ale jak się uśmiechnie to widać, że zęby dentysty nie widziały od lat. Nie wiem, może ludzie po prostu nie widzą pewnych rzeczy w lustrze. W sumie jak ja sobie cycki zrobię takie jak Doda to też oglądając się w lustrze przestanę zwracać uwagę na skórę pod oczami:)
                      • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:50
                        Ojej, tak się mówi z ta fotą.:) Coż, ja w te mega zmarchy średnio wierzę, ale rozumiem, że jak się kogoś nie lubi, to krytyczniej się na tą osobę patrzy.:)
                        • simply_z Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 22:50
                          tylko weźcie pod uwagę ,że doda bierze udział w licznych sesjach ,koncertach itd, jej skóra jest ciągle narażona na światło reflektorów,które powoduje mimowolny skurcz mięsni ,a na twarz nakładaja jej tony makijażu.Dlatego też jej skóra szybciej się starzeje.
              • zeberdee28 Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:20
                Myślę że dla 99,9% mężczyzn jest to problem niezauważalny.
        • gambas-gambas Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:04
          Doda jest niebrzydka. Ale wieść gminna niesie, że jest piękna, zgrabna i ma świetny wokal - tutaj już mamy przekłamanie.:)
          • gr.eenka Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:13
            widziałam go w roli kucharza i był całkiem niezły :)
            ale to może wynika że mam słabość do kucharzy
      • light_in_august Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:23
        Podejrzewam, że Doda jest niebrzydka, ale nie mogę stwierdzić na pewno, bo pod tą tapetą jej zwyczajnie nie widać :/
        • leniwy_pierog Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 21:26
          Bez tapety widać kobietę, którą - gdyby odjąć markowe lub podróbkowe ciuchy - można określić jako: zmęczona życiem matka Polka ze ściany wschodniej.
          • light_in_august Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 22:02
            A dlaczego nie ze ściany zachodniej? Na wschodzie Polki brzydsze czy jak? Nie łapię :)
            Wydaje mi sie, że przesadzasz. Może Ci sie kobita nie podobać - kwestia gustu - ale obiektywnie to ona ani brzydka, ani krępa nie jest.
            • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 22:09

light_in_august napisała:

> A dlaczego nie ze ściany zachodniej? Na wschodzie Polki brzydsze czy jak? Nie ł
              > apię :)
              > Wydaje mi sie, że przesadzasz. Może Ci sie kobita nie podobać - kwestia gustu -
              > ale obiektywnie to ona ani brzydka, ani krępa nie jest.

Akurat wpływ pochodzenia geograficznego czy "klasowego" na urodę to bardzo ciekawa kwestia.
              Spotkałem się z obserwacją (celną moim zdaniem ) iż osoby klasy niższej, zajmujący się pracą fizyczną, tudzież innym mało wymagającym zawodem, dojrzewają szybciej. I o ile impprezują tęgo za młodu (patrz wszystkie poślednie kluby i lokale w miastach), o tyle szybko ich młodość się kończy i zaczyna dość przyziemne życie codzienne.

Co nie zmienia faktu ze kobiety ze wschodnich wsi niebywale pociągający bywają :P
              • light_in_august Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 22:32

> Co nie zmienia faktu ze kobiety ze wschodnich wsi niebywale pociągający bywają
                > :P
                Oj, bywajo, bywajo... - jak tak sobie czasem patrzę w lustro, to nie mogę się nie zgodzić ;)
                • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 22:41

> Oj, bywajo, bywajo... - jak tak sobie czasem patrzę w lustro, to nie mogę się n
                  > ie zgodzić ;)

I skromne niebywale... I cnotliwe jednocześnie :D
              • josef_to_ja Mnie nie kręcą panny o wiejskiej urodzie. ;) 25.11.12, 23:05
                Kobieta musi mieć taki "światowy" błysk w oku. ;)
    • nie.mam.20 a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 21:13
      facet ma bzykanko na zawolanie, a Ty?
      • leniwy_pierog Re: a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 21:15
        Pytanie tylko, czy przy jego zamiłowaniu do używek i balangowania to może z tego jeszcze korzystać.
        • zeberdee28 Re: a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 21:18
          No właśnie... problemem w dzisiejszych czasach nie jest znalezienie okazji do bzykanka tylko wykrzesanie mocy.
          • nie.mam.20 Re: a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 21:25
            Q..a, Adonis sie znalazl. Co do Szyca i innych - ma potencjal, zechce wyjmie, zechce zaliczy.
            Wole byc malo urodziwym, niz zmarnowanym mlodziencem bez przyszlosci.
            Nie razi was sposob, w jaki opisal Szyca?
            Skad tyle niecheci? W czym jest od niego lepszy? Co mu daje prawo do takiego odezwania?
            Zyj i daj zyc innym. Niech balanguje, nie za moje. Czy mu zagra, czy nie, to jego zmartwienie i jego partnerki.
            • leniwy_pierog Re: a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 21:30
              Nie trzeba być młodzieńcem ze zmarnowaną przyszłością, żeby widzieć, że:
              panny Grycanki są otyłe
              Szyc łysieje i ma przylizane resztki owłosienia, a wzrost ma mało okazały

Ci ludzie sami lecą do mediów opowiadając o wszystkim, łącznie z tym gdzie wyjmowali i wkładali, komu, co zjedli, za ile i gdzie się wypróżnili. Oraz pozują do niezliczonych sesji zdjęciowych za grubą kasę. Więc najwyraźniej chcą być na widoku publicznym i chcą być oceniani. To proste: zostajesz żołnierzem, licz się, że zginiesz. Zostajesz celebrytą, licz się, że twoja uroda jest oceniana.
              • nie.mam.20 szanujacy sie czlowiek, nie zniza sie do poziomu 25.11.12, 21:33
                celebrykiet.
              • gambas-gambas Re: a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 21:33
                Akurat w najnowszej GW był całkiem niezły artykuł na temat trollizmu... Nie zgodzę się z Tobą - żadna z tych osób nie zrobiła nic współmiernego do opluwania, którego doświadczają w necie.
                • leniwy_pierog Re: a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 21:34
                  Ale powiedzenie, że otyły jest otyły, a niski jest niski czy łysy jest łysy to nie opluwanie.
                  • gambas-gambas Re: a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 21:38
                    Niby nie, ale trzeba koniecznie to mówić? W pracy też mówisz otyłej, że otyła a łysemu, że łysy?
                    • leniwy_pierog Re: a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 21:43
                      Zdarzało mi się słyszeć w pracy, że to co napisałam jest do dupy, wyrzucić i robić od nowa, bo nuda i beznadzieja. Bo moja praca to pisanie i pisanie poddaję ocenie.
                      Jak ktoś chce śpiewać to liczy się z tym, że jego śpiew będzie oceniany.
                      Malarz musi się liczyć, że ktoś powie coś na temat jego obrazów. Jak nie chce oceny to niech trzyma swoje dzieła w domu.
                      A celebryta wystawia na pokaz swoje ciało, wypowiedzi, zachowania. Więc to jest oceniane. Dziwnym trafem jest masa osób wykonujących zawód aktora, które celebrytami nie są i nikt nie rozpatruje ich tuszy czy stopnia owłosienia czaszki.
                      • gambas-gambas Re: a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 21:48
                        Ok, ale tak jak napisałam - często celebryci spotykają się w necie z chamskimi, nawet bardzo chamskimi komentarzami w stosunku do siebie i z agresją. To chyba żadne odkrycie, o ile ktoś nie odkrył internetu dzisiaj.
                        • simply_z Re: a ty masz paskudny charakter, co gorsze? 25.11.12, 22:19
                          niestety i zawsze pod zdjeciem znajda się jakies komentarze typu :krzywe nogi ,niski itd.
                          co ciekawe szczegolnie obrazane są kobiety.
              • josef_to_ja Ja bym się wstydził nie golić głowy... 25.11.12, 23:09
                jakbym miał takie liche resztki włosów. Ja już wiem, że jak włosów na mojej głowie będzie mniej to głowę będę golił codziennie razem z twarzą.
                • nie.mam.20 Ja bym się z Toba na glowe nie zamienil, oj nie! 26.11.12, 00:04
                  Nie gole glowy, twarz czesciowo. Sa tacy/takie, ktore to lubia, akceptuja.
                  Tutaj moje wasy wzbudzaja sympatie, nikt mi nie bruzdzil.
                  Czupryna mi sie daleko zaczyna, ale CO Z TEGO??????
                  MNIE to nie przeszkadza, ja tak mialem od mlodego, pewnie za duzo testosteronu.
                  Jozek, dziewczyny pisza, ze nie wygladasz najgorzej, ze jestes fajny w rozmowie. To co sie Q...A martwisz? Po co sobie problemy stwarzasz?
                  Nie ogladaj sie na innych, ZROB cos! Przyjmij swiat takim, jakim jest, a swiat otworzy na Ciebie ramiona.
                  • josef_to_ja Re: Ja bym się z Toba na glowe nie zamienil, oj n 26.11.12, 01:01
                    Martwię się, bo lata lecą i nic. Dzięki za miłe słowa. ;) Też mam chyba dużo testosteronu, bo włosy to mi nawet na plecach rosną, a zakola to już chyba miałem w wieku 17-18 lat, hehe. Pozdrawiam.
                  • maitresse.d.un.francais Re: Ja bym się z Toba na glowe nie zamienil, oj n 27.11.12, 20:25
                    Przyjmij swiat takim, jakim jest, a swiat otworzy na Ciebie ramiona.

Ło matko, a to co znowu za bełkot?
                    • nie.mam.20 jak Kuba Bogu, tak Bog Kubie, prosze Pani. 28.11.12, 07:58
                      Lo matko, znowu zbyt trudne?
            • josef_to_ja A skąd Ty możesz wiedzieć, że nie mam przyszłości? 25.11.12, 23:08
              Stary znajomy, panie Kocham Michnika?
    • obrotowy powinienes sie mniej wypowiadac 25.11.12, 21:55
      a wiecej sluchac, co inni maja ci do powiedzenia.
      wot i cala tajemnica.
    • hildegarda-z-plocka Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 22:30
      mnie szyc się podoba, bo ma świetny głos, jest typem niegrzecznego chłopca, bywa zabawny i ma fajny nonszalancki styl (a przynajmniej miał przed czasami tej swojej nowej dupki-stylistki). a dorociński obiektywnie jest przystojniakiem, ale jakoś mnie nie pociąga:P
      • josef_to_ja Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 23:00
        Niestety ja mam chyba pecha, bo kręcą mnie kobiety, które lecą na oczywistych przystojniaków o męskiej urodzie. :D
        • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 23:03

josef_to_ja napisał:

> Niestety ja mam chyba pecha, bo kręcą mnie kobiety, które lecą na oczywistych p
          > rzystojniaków o męskiej urodzie. :D

I tak masz nieźle.
          Mnie z automatu kręcą kobiety niedostępne...
          I krótkowłose.
          A tego typu słabości nie znoszę...
          • josef_to_ja Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 23:11
            A ja uważam, że te lecące na przystojniaków wiedzą co robią. ;) Jak facet leci na królowe dyskoteki to zazwyczaj jest po prostu odbierany jako normalny, więc dajmy również paniom prawo wyboru. ;)
        • obrotowy kutwa, to jusz wiemy... 25.11.12, 23:04
          josef_to_ja napisał:
          > Niestety ja mam chyba pecha, bo kręcą mnie kobiety, które lecą na oczywistych p
          > rzystojniaków o męskiej urodzie.

to jusz wiemy.
          mozebys w koncu, kutwa, zmienil gust, miast smecic na forum ?
        • spam_killer2 Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 26.11.12, 11:01
          josef_to_ja napisał:

> Niestety ja mam chyba pecha, bo kręcą mnie kobiety, które lecą na oczywistych przystojniaków > o męskiej urodzie.

Każdy koniował ma niebotycznie wysokie wymagania
          • josef_to_ja Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 26.11.12, 18:12
            Nie mam niebotycznie wysokich wymagań, nie przesadzajmy. Przeciętna, ale już w miarę ładna młoda dziewczyna to nie są wysokie wymagania. :P
        • hildegarda-z-plocka Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 26.11.12, 18:28
          bzdura! takie kobiety nie istnieją. nawet jeżeli preferujesz przystojniaków, to prędzej czy później spotkasz kogos, kto zupełnie nie przystaje do twojego ideału, a mimo tego pomyślisz sobie "wow, jaki seksowny". a po pewnym czasie już nieszczególnie będzie obchodzić cię to, że ten facet, z którym się spotykasz jakoś nie za bardzo jest w twoim typie.

ja lubię niezbyt wysokich, szczupłych i dość wysportowanych blondynów z brązowanymi oczami, trochę dluższymi włosami i mających luzacki styl. to jest mój typ. nigdy w życiu nie byłam w związku z kimś takim. faceci, z którymi byłam związana to:
          -niezbyt wysoki owszem:), ale brunet, oczy zielone
          -cholernie wysoki, owszem blondyn, ale oczy niebieskie
          -niezbyt wysoki (tu się znowu zgadza), brunet, oczy szare

co więcej, nawet jakieś moje "randkowania" i "romansiki" nie odbywały się z osobnikami wpisującymi się w mój ideał urody. no, jeden taki był, po prostu perfekcyjny. ale poza wyglądem reszta nie grała, więc nic z tego nie wyszło.
          • josef_to_ja Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 26.11.12, 19:25
            Znam przypadki dziewczyn, których każdy facet był dresikowatym, wysportowanym, opalonym kozakiem. :P Poza tym ja bym się dziwnie czuł jakby byli partnerzy mojej dziewczyny byli super przystojniakami. Czułbym się gorszy od nich. ;)
            • hildegarda-z-plocka Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 28.11.12, 14:20
              już to wcześniej podejrzewałam, ale teraz zyskałam pewnośc. jak lecisz na tępe dzidy, to musisz się dostosować do ich gustu. idz na siłkę, ułóż sobie trening i popracuj nad sylwetką. w przypadku tych kolesi nie liczy się wygląd twarzy, tylko wysportowane ciało & kasa. oraz pewność siebie. więc jeśli pokażesz, że sie uważasz za mniej atrakcyjnego, to przegrałeś. to tyle. zaastosuj i nie smęć.
              • josef_to_ja Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 28.11.12, 18:28
                Oj tam zaraz tępe dzidy. Co w tym dziwnego, że jak dziewczyna elokwentna, wykształcona, z dobrą pracą, mająca ogładę była z przystojnymi prawnikami i menadżerami, którzy wspinają się po skałkach i chodzą do renomowanych fryzjerów? ;)
                • hildegarda-z-plocka Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 28.11.12, 21:41
                  od kiedy to przystojni prawnicy i menadżerowie są jednoczesnie opalonymi dresami? chyba żyje w innej rzeczywistosci, bo w mojej opaleni dresiarze są co najwyżej szemranymi biznesmenami i przedstawicielami handlowymi.
                  • josef_to_ja Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 28.11.12, 22:23
                    To był tylko przykład, że dziewczyna była z jakimś samymi przystojnymi kozakami, nieznośnie idealnymi pod prawie każdym względem. Np. świetny wygląd, pewność siebie, zaradność życiowa, niezła fura.
      • leniwy_pierog Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 23:03
        Dorociński jest baaardzo pociągający. Najfajniejszy był jako Despero
        • josef_to_ja Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 23:13
          A nie za chudy dla Ciebie?
          • leniwy_pierog Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 23:14
            No mógłby przypakować, ale niektórym się pewne braki wybacza;)
            • josef_to_ja Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 25.11.12, 23:15
              Ja np. jestem na tyle ładny, że można wybaczyć mi brak prawa jazdy. :P
              • kseniainc Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 26.11.12, 10:31
                hmmm, mogę wybaczyć ten brak prawka, ale tylko dlatego, ze ja posiadam;-p
                A Szyc moim zdaniem żaden przystojniacha-ma śmiejące oczy, to akurat mnie się podobuje;-p
    • alienka20 Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 26.11.12, 01:05
      Wymień trzy rzeczy, w których jesteś lepszy od takiego Szyca, a potem porozmawiamy.
      Kim jesteś, żeby oceniać i wydziwiać że na kogoś laski lecą, mimo że łysawy świński blondyn? Zapisz się może do jakiejś partii nazistowskiej promującej rasę aryjską, bo już się nie da znieść tego, co piszesz. W odwłoku mam, czy jakiś polityk ma "wiejską nalaną twarz", bo jak jest kretynem, to i tak nie wzbudza sympatii. A żonę taki znalazł pewnie w w latach swojej świetności i jeszcze nie był mendą społeczną (wyłączając Górskiego czy Raczkowskiego). Do niczego mi taka wiedza i ocena nie potrzebna.
      Weź się lepiej za siebie i swoje podejście, zamiast krytykować wiecznie innych, którym coś się jednak udało.
      Nudy....
      • six_a Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 26.11.12, 10:27
        https://www.overgroundonline.com/press/wp-content/uploads/2011/05/do-you-like-it-pic.jpg

dodam dla porządku, gdyby ktoś jeszcze nie zauważył, że wszystkie wątki josefa służą do autoprezentacji i pocieszania go, że nie jest przecież tak źle. i do paru innych rzeczy.
      • josef_to_ja Te nalane gęby to przez nasze podatki. 26.11.12, 21:53
        Prawie każdy kto by tyle jadł co jedzą oni za cudze (nasze) pieniądze miałby nalaną gębę. A podobno kradzione nie tuczy!
        • alienka20 Re: Te nalane gęby to przez nasze podatki. 26.11.12, 23:23
          Dobrze, że ty masz szlachetną aryjską twarzyczkę ;).
          • josef_to_ja Re: Te nalane gęby to przez nasze podatki. 26.11.12, 23:30
            Raczej typowo słowiańską, ale to tylko dlatego, że biedny nieudacznik ze mnie i twarz nie ma z czego się "nalać". ;) Jakbym był posłem to bym pewnie wyglądał jak tłusty, czerwony na gębie pijak. ;) A może nawet takim pijakiem bym był. :)
            • alienka20 Re: Te nalane gęby to przez nasze podatki. 27.11.12, 06:14
              Sorry, 80 % polskiej ludnosci to bylo chlopstwo. Z wrony slowika nie zrobisz. Geny, panie, geny..... Widzialam biednych z "nalana", czerwona twarza, wiec teoria z d... Tracisz poziom w swych jekach. Juz ja lepiej na fejsbuniu trolluje ;).
    • coffei.na Słonko!! 26.11.12, 08:53
      tak powierzchowność jest ważna,ale ileż jest przykładów z życia wziętych,ze np.napalam się na takiego ala Dorocińskiego a jak buzię otworzy to nie wiadomo gdzie uciekać..wiele ludzi zyskuje przy bliższym poznaniu- Ty zapewne do nich należysz!
      Pamiętaj: w gębie siła :P
      • leptosom Re: Słonko!! 26.11.12, 10:21
        a dokładniej w jęzorze!
      • josef_to_ja Re: Słonko!! 26.11.12, 18:14
        Ja akurat jestem tak ładny, że najlepsze robię wrażenie właśnie to pierwsze. :P
        • coffei.na oczywiście nie wątpię .. 26.11.12, 19:02
          ale rozbudowany gembofon też warto mieć :P
          • josef_to_ja Re: oczywiście nie wątpię .. 26.11.12, 19:26
            Chyba nie jest u mnie z nim tak źle. :P
    • piataziuta Dorociński ma WIELKĄ GŁOWĘ 26.11.12, 10:49
      i wcale nie jest przystojniakiem.
      Tu tez chodzi o sposób bycia.

• kamyki007 Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 26.11.12, 11:54
      Ja też nie wiem... Nie podoba mi się
    • kol.3 Re: Przystojny nie jest 26.11.12, 19:04
      ale można się w nim "czegoś" doszukać. Kwestia gustu.
    • ciastko_z_kota Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 26.11.12, 20:10
      nie lubię go i nie podoba mi się.
      ani aktorsko, ani osobiście.
    • krytyk-systemu-edukacji Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 26.11.12, 22:26
      > czemu uchodzi za przystojnego?

Jest chyba dość atrakcyjny. Może (w przeciwieństwie do Dorocińskiego) nie klasycznie przystojny, ale dość atrakcyjny, w każdym razie na ile potrafię to ocenić.

Nawiasem mówiąc, Szyc jest omal nie sobowtórem mojego kuzyna, który też na powodzenie, o ile wiem, nigdy mówiąc oględnie nie narzekał, więc myślę sobie, że coś jest na rzeczy.
    • maitresse.d.un.francais Już o to kiedyś pytałam, nikt nie wie 26.11.12, 22:41
    • maitresse.d.un.francais a Józek by ogolił łeb każdemu, co to, kraj skinów? 26.11.12, 22:46
      kto ma choć minimalną zatokę

Szyc ma głupią gębę i nie jest atrakcyjny, ale lepszy z kłakami niż bez.
      • josef_to_ja Re: a Józek by ogolił łeb każdemu, co to, kraj sk 26.11.12, 22:54
        Nie mówię o minimalnych zatokach. Szyc może nie jest jeszcze bardzo łysawy, ale włosy nosi za długie i nie wygląda to dobrze. Lepiej by wyglądał we włosach na parę mm czy np. 1 cm.
        • josef_to_ja U młodych zapuszczone resztki włosów wygladają źle 26.11.12, 23:02
          Takie jest moje zdanie. U starszych to już nie robi wielkiej różnicy, natomiast młodzi łysiejący powinni się strzyc na krótko albo golić, jeśli chcą podrywać kobiety. Zapuszczony "wianek" może kojarzyć się z wizerunkiem klauna.
          • maitresse.d.un.francais ale to nie jest wianek 26.11.12, 23:45
            tylko baaaaardzo wysokie czoło ;-)
            • josef_to_ja Re: ale to nie jest wianek 27.11.12, 00:29
              Nie mówię, że on ma wianek, ale powinien się krócej obcinać.
              • maitresse.d.un.francais Re: ale to nie jest wianek 27.11.12, 20:26
                josef_to_ja napisał:

> Nie mówię, że on ma wianek, ale powinien się krócej obcinać.

Ty masz zdecydowaną obsesję. Jest bardzo dobrze obcięty.
        • maitresse.d.un.francais Józuś! TO są długie włosy? 26.11.12, 23:45
          https://www.celebrities.pl/borys_szyc/borys3.jpg

To jest absolutnie normalna męska fryzura!
          • josef_to_ja To stara fota. Miał więcej włosów. 27.11.12, 00:34
            maitresse.d.un.francais napisała:

> https://www.celebrities.pl/borys_szyc/borys3.jpg
            >
            > To jest absolutnie normalna męska fryzura!

Natomiast teraz wygląda gorzej.
            e5.pudelek.pl.sds.o2.pl/ffb5c779d6d7a40deda47933c66bfa84c66cb197
            • josef_to_ja I to nie są długie włosy, ale za długie... 27.11.12, 00:36
              to tak przerzedzonej czupryny i powiększonego czoła.
            • maitresse.d.un.francais To jest zdjęcie w ciemności, połowa kłaków wtopiła 27.11.12, 20:27
              się w tło!
        • gambas-gambas Re: a Józek by ogolił łeb każdemu, co to, kraj sk 27.11.12, 16:38
          Szyc nie łysieje na tyle, żeby miał się obcinać na 1 cm. Tym bardziej, że wbrew narodowej modzie męskiej, mało komu jest dobrze w takiej "fryzurze", a przynajmniej mało komu jest lepiej niż z normalnymi, trochę dłuższymi włosami.
          • alienka20 Re: a Józek by ogolił łeb każdemu, co to, kraj sk 27.11.12, 16:53

Józek słucha skinheadu, to co się dziwisz, że wszystkich na łyso by ogolił?:P
            Żadnej tolerancji dla różnorodności biologicznej w nim nie ma :P.
            Wolałabym już takiego cwaniaczkowatego łysiejącego Szyca niż wystylizowaną jęczyduszę Józia :P.
          • josef_to_ja Re: a Józek by ogolił łeb każdemu, co to, kraj sk 27.11.12, 18:03
            Jak dla mnie to naprawdę duże ubytki w owłosieniu, a jeśli jest celebryta to się może smarować jakimś środkiem dającym efekt zagęszczenia włosów. Tak naprawdę ta czupryna może wyglądać jeszcze bardziej mizernie.
            • alienka20 Re: a Józek by ogolił łeb każdemu, co to, kraj sk 27.11.12, 18:55
              No cóż, Borysek ma w nosie Twoje kryteria i jakoś babki na niego lecą. Bo ma dobrą bajerę i przyciągający sposób życia. Marudy i jęczydusze nigdy nie będą popularne.
              • josef_to_ja Re: a Józek by ogolił łeb każdemu, co to, kraj sk 27.11.12, 19:22
                Nie dla każdego kobiety są celem w życiu. ;)
                • josef_to_ja Re: a Józek by ogolił łeb każdemu, co to, kraj sk 27.11.12, 19:33
                  Swoją drogą to nie wiedziałem, że jesteś tak blisko, że mówisz o nim per Borysek. :P
                  • alienka20 Re: a Józek by ogolił łeb każdemu, co to, kraj sk 27.11.12, 21:56
                    No wiesz, ma się wtyki :P.
    • monikaredycka Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 27.11.12, 12:31
      Nie jest jakiś mega, ale coś w sobie ma ...
    • rudenko Borys Szyc blee 27.11.12, 13:39
      Borys Szyc blee nie w moim typie i nawet łysina mu nie pomoże

ale jak umie dobrze gotować to jestem w stanie zastanowić się nad jego kandydaturą
      • josef_to_ja Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 18:08
        Lubisz łysiejących dobrze gotujących? :P
        • gr.eenka1 Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 18:09
          kurcze czemu zawsze trzeba sięgodzić na jakieś ustepstwa?
        • kseniainc Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 18:11
          kwejk.pl/obrazek/1538280" border="0" alt="https://kwejk.pl/obrazek/1538280">
      • gr.eenka1 Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 18:10
        no a co jest takiego trudnego w gotowaniu?
        • josef_to_ja Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 18:22
          Jest gotowanie i GOTOWANIE.
        • majorat Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 18:23
          Józiu pitoli i jęczy jak zwykle, powinien sam posmarować sobie jakimś środkiem wiadomo co i jeszcze popracować nad logicznym myśleniem i męskim charakterem. Całkiem jak kogucik w oborze.
          • josef_to_ja Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 18:38
            Nie każdy jest typem męskiego samca alfa. :P
            • alienka20 Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 18:57
              Samce beta też sobie radzą i nie jęczą po forach, jakie to baby złe, puste i rozwiązłe.
              • josef_to_ja Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 19:21
                Są jeszcze samce omega. :P
                • alienka20 Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 21:59
                  Znaczy się d... wołowe? :P.
                  Serio, pogubiłam się już, a i sam sprawiasz wrażenie, że nie wiesz, czego chcesz. Chciałbyś seks na zasadzie ff, ale bierzesz się za to tak, żeby nie znaleźć.
                  • josef_to_ja Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 22:24
                    Nic na siłę, ale jasne że FF lepsze dla mnie niż związek. :P
                    • alienka20 Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 23:10
                      Ty nawet na luzie nie dajesz rady :P.
          • gr.eenka1 Re: Borys Szyc blee 27.11.12, 18:49
            nie sądzę by to smarowanie wspomagało proces myślenia
            no ale ja sięnie znam
    • sylwia.id Re: Borys Szyc - czemu uchodzi za przystojnego? 28.11.12, 08:10
      Myślę, że Szyc ma w sobie takie niepowtarzalny urok dziecka. O przystojności nie może być mowy ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka