dziewczyna_rzeznika Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 04.12.12, 18:25 taplamy się plakatówkach, a czooo? Odpowiedz Link Zgłoś
zamysleniee Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 04.12.12, 18:27 oglądamy wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
lenka.magdalenka Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 04.12.12, 18:31 a co masz szare? zacznij pisac "bajki" pomaga :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 04.12.12, 20:06 Nic, wolę mieć święty spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 06.12.12, 11:01 niezbyt to rozsadne lepiej cos robic ale z głowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
anna_sla Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 04.12.12, 21:53 czasem wystarczy mieć trochę więcej ikry w sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mirtillo25 Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 04.12.12, 22:51 Staram się co jakiś czas zmienić coś w swoim życiu. Wymyślam sobie nowe hobby, zmieniam znajomych, często wychodzę na imprezy, zapisuję się na nowy kurs. Najlepsze jednak są spontaniczne wyjazdy w nieznane miejsca :) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 04.12.12, 23:30 - jadę na wycieczkę - zmieniam miejsce zamieszkania - wymyślam sobie hobby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a321123 Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 00:50 alienka20 napisała: > - wymyślam sobie hobby ;) Znaczy, wymyslasz sobie co od teraz jest twoja pasja, co lubisz robic i poswiecasz temu caly swoj wolny czas. Ja powiedzialabym raczej wymyslam sobie nowe zajecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 08:26 jej nowe hobbi to przesuwanie wozeczka w suwaczku Odpowiedz Link Zgłoś
gambas-gambas Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 08.12.12, 17:37 Hobby to nie to samo co pasja. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 01:46 > Co robicie,żeby mieć barwne życie.? Palę sticki. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt stan w szeregu. - dzis sie nie da. 05.12.12, 02:12 2o lat temu - to bylo wyjechac na Zachod. dzis sie juz nie oplaca. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 07:29 oglądam Bauer Sucht Frau Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 08:27 czytam bloga furii i wyobrazam sobie ze to ja Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 08:51 wpieniam pruderyjne babulki swoja filozofia życia.. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 08:56 no nie wiem, nie wiem. ostatnio jak robiłam ranking pruderyjności forumowej w por. do forum emama, to byłaś w czołówce. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 09:03 supcio :) uwielbiam być w czołówce! super,ze z taka zapalczywością śledzisz wszystkie fora-to dopiero barwy życia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 09:28 nienie, najsuper jest wkręcanie. i popacz jak działa. rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 wiesz, latwo byc pruderyjnym, gdy sie nie ma 05.12.12, 09:20 wziecia :-{) Ubralas szefowi drzewko? Bo i klientom byloby przyjemniej kolo krzaka, co pachnie zywica. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na zaiste..masz rację :) 05.12.12, 09:53 wspólnie ustalilismy,ze w tym roku bardziej skupimy się na rozbieraniu...drzewka.. na razie szukamy zagubionego różańca..Szef cos insynuuje...klienci...wciąż się oczekuje na tego jednego...tzw.złoty strzał :) www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=i3Jv9fNPjgk I can't be the answer Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 zadnej promocji swiatecznej? przecieram oczy 05.12.12, 10:06 ze zdumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na alez mamy! 05.12.12, 10:12 ale wiesz jak jest-dasz palec...poza tym ludzie myślą,że za parę groszy dostaną najbardziej zaawansowany technologicznie produkt.. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: alez mamy! 05.12.12, 10:22 a jest mozliwosc przetestowania przed lustrem? Nie kazdemu do twarzy z najmodniejszym produktem, czasem trzeba cos indywidualnego, co pasuje do postaci. Z tym dawaniem palca, to uwazaj zeby pierscionek nie zginal. :-{) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: alez mamy! 05.12.12, 10:30 już raz ślubowałam: ze nie dopuszczę Cię aż do śmierci..więc koniec z dawaniem!don't worry :P ależ oczywiście-wychodzimy na przeciw wybrednym klientom-w dobieraniu i dopieszczaniu najbardziej wymagających-nie mam sobie równych :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 biuletyn branzowy take two 05.12.12, 11:02 www.thevine.com.au/fashion/collections/le-specs/gallery/0/?utm_source=FD&utm_medium=entpuff&utm_campaign=LeSpecs kazdy moze ogladac Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: biuletyn branzowy take two 05.12.12, 11:12 noo dooopeczki niegorszące-co do reszty- nie moje modele..jak już coś to jedynie wyższa półka :P LL u nas idą po 220 pln Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: zaiste..masz rację :) 05.12.12, 14:11 coffei.na napisała: > na razie szukamy zagubionego różańca..Szef cos insynuuje...klienci...wciąż się > oczekuje na tego jednego...tzw.złoty strzał :) Mówisz, masz. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na aaaaa!!! 05.12.12, 14:18 muszę ostrożniej wypowiadać życzenia!!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
ganna_risatdinova Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 09:33 Umówiłam się na masaż z lekkim zabarwieniem erotycznym;). Zobaczymy, czy facet jest tak dobry, jak mówi że jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 09:57 a niemiec nie bedzie zazdrosny? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 09:57 kazdy facet mowi ze jest dobry, nawet jesli nie jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 10:08 ja nie mowie, ja po prostu jestem :-{) Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 10:15 soulshuntr napisał(a): > kazdy facet mowi ze jest dobry, nawet jesli nie jest :) eee tam czyli na bank nie jest :) jeśli by nie mówił nic a działał odpowiednio to dopiero byłoby coś :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 10:20 Ale co sobie porucha to jego. W koncu kazda chce sprawdzic, czy aby nie przegapi tej jednej jedynej okazji w swoim zyciu, tego ksieciu na wielim bialym koniu. Ilez to razy czytalem ze lepiej zalowac ze sie cos zrobilo, niz zalowac ze sie tego czegos nie zrobilo. Nieprawdaz? Odpowiedz Link Zgłoś
ganna_risatdinova Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 10:25 Te, Soul, ja idę do dyplomowanego masażysty. Więc oczekuję, że dotykając moich ŻEBER doprowadzi mnie do orgazmu;). A ja to zrobi, to już jego problem:). Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 10:31 Wiesz, biorac pod uwage wysyp ostatnimi czasy wszelakiej masci magistrow, doktorow i doktorantow o licealistach nie wspominajac, ja bym sie na twoim miejscu tak bardzo nie nakrecal. Odpowiedz Link Zgłoś
ganna_risatdinova Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 11:15 No więc najsampierw go wypróbuję. Później ew. będę polecać zainteresowanym koleżankom;). Odpowiedz Link Zgłoś
pomorzanka34 Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 11:20 ee tak bajdurzenie takie a okazji takich i jeszcze lepszych może być multum powtarzam multum kwestia tylko chęci Odpowiedz Link Zgłoś
ganna_risatdinova Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 10.12.12, 00:34 soulshuntr napisał(a): > kazdy facet mowi ze jest dobry, nawet jesli nie jest :) Jest!!! Odpowiedz Link Zgłoś
n.ex.t Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 15:34 To naprawdę rewelacyjny pomysł zwłaszcza w okresie prokreacji, gratuluję. To może niech pan delikatny szafeczke delikatnie zdejmie i firanki zawiesił przy okazji? Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 16:15 Oooo, jest Kiira, to i ty. Aż mi brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 16:22 no co, święta idą:) Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 16:47 Razem z Mikołajem z cocacoli wracają stali bywalcy. Chodźcie, zostawiliśmy miejsce przy stole:] Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 21:31 ja czekam, aż sobie życzenia zaczną składać:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 10:01 czytam bloga furii Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 10:22 i tez sie nie mozesz doczekac wiadomosci, czy drwal przerznal ksiezniczke i drzewo czy tez nie? Ja obstawiam, ze z tej maki chlebe nie bedzie. Daje 10:1 ze nie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 13:37 być może księżniczka ma drągala....poczekajmy na rozwój wydarzeń..... Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 10:38 Moje życie po prostu JEST barwne, nie muszę nic robić. A jak trochę ingeruję, to już wtedy jest kolorowy zawrót głowy :D Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 12:37 kupuję kolorowe skarpetki. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 13:34 ponurą jesień najlepiej ubarwić optymistycznym obrazkiem, jak choćby: Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 14:14 Najlepiej się podłączyć pod zioło męża twojejbogini, ale ja nie wiem czy to kolorów dodaje. Jakieś śmieszne pigułki, żeby świat był piękniejszy może? Albo prozac chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 14:43 Może wystarczy mieszkanie urządzic niczym domek barbi?Moja koleżanka tak ma kolorowiusieńko, ze oszalec można.Jak mnie życie blednie idę do niej na kawę;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ganna_risatdinova Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 14:49 To wcale nie jest głupi pomysł... no może bez przesady z tym różowym. Ale... u mnie w mieszkaniu dominującymi barwami są jasnożółty, pomarańczowy i ciepły brąz. I dzięki temu zawsze mam swoje wewnętrzne słońce. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 14:56 nie, nie nie-o spokoju nie ma mowy.Pokój niebieski, pokój różowy, kuchnia zielona, łazienka czarna, sypialnia żółta;-p Harmonii zero;-p Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 05.12.12, 18:40 Chyba raczej: żeby nie mieć? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka1 staram się więcej spać 05.12.12, 21:36 wówczas mam jakieś sny :) geralnie życie jest do bani Odpowiedz Link Zgłoś
solaris1983 Re: Co robicie,żeby mieć barwne życie.? 10.12.12, 19:14 W sumie moje zycie jest tylko barwne w weekendy.W tyg pracuje ponad 4o godz, w weekendy natomiast sobie szaleje.Bron Boze nie narzekam na prace ,bo jest ok.Uwielbiam kina a szczegolnie komedie,zawsze z siostra staramy sie w m-cu wyskoczyc na seans,wieczorem jakas restauracja.Prawie co tydz umawiam sie z kumpelami do kawiarni na plotki ,omawiamy sobie jak nam minal tydz,uwielbiam basen i saune,jestem cieplolubna a sauna wspaniale wygrzewa mi kosci,czytam ksiazki (6 czeka cierpliwie w kolejnosci),uprawiam sporty ;rolki,rower,tenis (latem),zwiedzam ,2 tyg temu bylam na fajnym koncercie bollywodzkim ;), zawsze mam cos ciekawego do roboty,czesto czasu brakuje, bo przychodza jeszcze obowiazki domowe,czas na relax i rozmyslenia . Odpowiedz Link Zgłoś