Dodaj do ulubionych

czuje niesmak

08.12.12, 16:54
wiecie co,ani ziebi, ani grzeje mnie ksiezna Kate i caly dwor angielski,ale zal mi kobiety, ktora przez nia popelnila samobojstwo.swiadomie pisze PRZEZ NIA, bo baba jest za chuda, a bierze sie za rodzenie dzieci. o ile dobrze pamietam z porad lekarzy to do ciazy nalezy sie przygotowac. rzucic nalogi,diety, dbac o siebie. no i to lakoniczne oswiadczenie "ze im przykro". zenada,
precz z monarchia!!! mamy XXI wiek!
Obserwuj wątek
    • jan_hus_na_stosie2 Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:05
      kto popełnił samobójstwo?
      • krytyk-systemu-edukacji Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:12
        > kto popełnił samobójstwo?

Podobnież generał Petelicki.
        • bez_przekazu Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:15
          nie tylkoz, rowniez , podobniez, rowniez, Lepper
          krytyk-systemu-edukacji napisał:

> > kto popełnił samobójstwo?
          >
          > Podobnież generał Petelicki.
          >
        • six_a Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:20
          o czym jest ten wątek, bo zaczęłam od środka.
          • bez_przekazu Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:22
            o szicie
            six_a napisała:

> o czym jest ten wątek, bo zaczęłam od środka.
            >
    • z_pokladu_idy Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:05
      A ja czuję niesmak, kiedy ludzie stawiają się w roli znawców, kto powinien lub nie powinien brać się za rodzenie dzieci. Myślisz, że gdyby była grubsza i nie przechodziła pierwszych miesięcy ciąży rzygając, jak kot to ludzie by przestali być oszołomsko zainteresowani jej brzuchem?
      • bez_przekazu Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:12
        tak
        z_pokladu_idy napisał(a):

> A ja czuję niesmak, kiedy ludzie stawiają się w roli znawców, kto powinien lub
        > nie powinien brać się za rodzenie dzieci. Myślisz, że gdyby była grubsza i nie
        > przechodziła pierwszych miesięcy ciąży rzygając, jak kot to ludzie by przestali
        > być oszołomsko zainteresowani jej brzuchem?
    • krytyk-systemu-edukacji Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:11
      > precz z monarchia!!! mamy XXI wiek!

Bardzo się zgadzam z tym zawołaniem.

I zupełnie nie pojmuję, czemu ci cholerni Brytyjczycy sobie na to pozwalają. „Poddani” podstarzałej dewotki i łysiejącego blond carewicza w śmiesznym żakiecie z frędzlami. Co to w ogóle ma być!?
      • bez_przekazu Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:16
        o ile sobie nie robisz jaj, to stwierdzam,ze angolom wisi, co sie dzieje z ich krajem. dawno wojny nie bylo, najwyzszy czas wstrzasnac meska czescia populacji.

krytyk-systemu-edukacji napisał:

> > precz z monarchia!!! mamy XXI wiek!
        >
        > Bardzo się zgadzam z tym zawołaniem.
        >
        > I zupełnie nie pojmuję, czemu ci cholerni Brytyjczycy sobie na to pozwalają. &#
        > 8222;Poddani” podstarzałej dewotki i łysiejącego blond carewicza w śmiesz
        > nym żakiecie z frędzlami. Co to w ogóle ma być!?
        >
    • gambas-gambas Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:18
      A ja czuję niesmak w związku z panującą od kilku lat modą na przeżywanie ciąż i znanych osób jak mrówka okres i z szałem na punkcie celebryckich dzieci. Kobiety zachodzą w ciąże i rodzą dzieci, no naprawdę, niebywała sensacja.
      • bez_przekazu Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:21
        dokladnie. moja babcia urodzila 12cioro, z czego 4 zmarlo. i nie robila z tego powodu dramatu, ani sie tym nie chwalila.

gambas-gambas napisała:

> A ja czuję niesmak w związku z panującą od kilku lat modą na przeżywanie ciąż i
        > znanych osób jak mrówka okres i z szałem na punkcie celebryckich dzieci. Kobie
        > ty zachodzą w ciąże i rodzą dzieci, no naprawdę, niebywała sensacja.
        • grassant Re: czuje niesmak 09.12.12, 16:38
          Moja z kolei prababcia urodziła naprzemian 3ch chłopców i 3 dziewczynki:)
          • grassant Re: czuje niesmak 09.12.12, 16:39
            a ta pielęgniarka urodziła tylko dwoje i popełniła samobójstwo. :((
    • kobieta_z_polnocy Re: czuje niesmak 08.12.12, 17:33
      Monarchia to w ogóle całkowicie obce mi zjawisko, którego do końca nie pojmuję.

Ogólnie czuję niesmak wobec tego domu królewskiego: kilka miesięcy temu była afera, że ktoś Kate zrobił zdjęcia topless, teraz człowiek został doprowadzony do samobójstwa.. O szaleństwie na punkcie Diany nie wspominając. Kiedy to się skończy?
      • Gość: Gosc Re: czuje niesmak IP: *.bredband.comhem.se 09.12.12, 11:47
        A ja uwazam ze jak mi cos nie pasuje i nie interesuje to nie czytam nie slucham nie ogladam i nie krytykuje.
        Jeden lubi rosol a drugi kapusniak. Kazdy jest inny i kazdy ma prawo do tego co uwaza za interesujacy temat w mediach. Po to mamy tak rozwinieta technike abysmy wiedzieli o wszystkim i wszystkich- jesli ocywiscie chcemy. Reszta to twoj wybor.

• facettt pozbadz sie tego uczucia... 10.12.12, 15:16
      a uzyskasz dodatkowa odrobine wolnosci...

ja tam potrafie wejsc z usmiechem na twarzy w kazde g... :)
    • sfornarina Re: czuje niesmak 11.12.12, 22:58
      > ktora przez nia popelnila samobojstwo.swiadomie pisze PRZEZ NIA, b
      > o baba jest za chuda, a bierze sie za rodzenie dzieci

Własne sadło tak ciąży, że zazdrość cię zżera?
      • sfornarina Re: czuje niesmak 11.12.12, 23:00
        Żeby nie było, że zmyślam:
        Re: ile chcialybyscie schudnosc
        bez_przekazu 09.12.12, 16:10 Odpowiedz
        ja tez trzy, co bym mogla zmiescic sie znow w rozmiar 40. bo teraz jestem pomiedzy40-42 i ch..j mnie strzela w przymierzalniach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka