11.12.12, 12:59
szefowa mnie wysłała, że niby mogę się w innym punkcie tak wiele nauczyć, a du.a blada, nic się nie nauczę, przed świętami pacjentów wcale nie ma, a mam jeździć aż do świąt i w przerwie między świętami, dzisiaj na jeden dzień wróciłam do siebie, ale wczoraj była masakra, praca razem z dojazdem zajeła mi 13 godzin.
Wypada się sprzeciwić, w zasadzie mogłabym przecież jeździć od stycznia, a tak to nawet nie mam szans żeby cokolwiek w domu ogarnąć, prezenty dzieciom kupić :(
Jestem tak zła że myślę że chyba się rozchoruje z tego wszystkiego
Obserwuj wątek
    • lenka.magdalenka Re: szkolenie 11.12.12, 13:02
      a to @ z niej aby tak kobię tuż przed świętami wysyłać gdzieś aż tak daleko ;/
      tego się nie robi solidarność jajników przecież obowiązuje
      • kasi-a789 Re: szkolenie 11.12.12, 13:17
        ta sytuacja jest dla mnie naprawde ciężka i rozważam dwa wyjścia - albo pójdę na zwolnienie lekarskie (nigdy nie byłam na zwolnieniu nie będąć naprawdę chora) albo poproszę o zmianę terminu tego "szkolenia" - ale jeśli menagerka odmówi a ja wtedy nagle zachoruje to będzie wiadomo że oszukuje.
        Dodam że na codzień również dojeżdżam do pracy (nie ma mnie w domu po 11-12 godzin) i jestem już cholernie zmęczona tym wszystkim, a ta dodatkowa godzina teraz mnie dobiła
    • georgia241 Re: szkolenie 11.12.12, 13:08
      Czy to jest zdjęcie szefowej?https://whatafy.com/storage//2012/05/2012/05/03/how-the-grinch-stole-christmas-a-holyday-fairy-tale/Thr-Grinch.jpg
    • wez_sie Re: szkolenie 11.12.12, 13:18
      jestes pielegniarka?
      • kasi-a789 Re: szkolenie 11.12.12, 13:28
        nie no pielęgniarką nie ale pracuje w branży medycznej. Robię coś zupełnie innego niż to czego przez tak wiele lat się uczyłam
        • wez_sie Re: szkolenie 11.12.12, 13:30
          szatniarka?
          no powiec pls
          • kasi-a789 Re: szkolenie 11.12.12, 13:46
            szatniarka też nie:) nie mogę publicznie zdradzać takich informacji o sobie:)
            najbardziej chciałabym byc bibliotekarką:)
            • wez_sie Re: szkolenie 11.12.12, 13:52
              ambitnie
              (ja strozem)
    • kasi-a789 Re: szkolenie 11.12.12, 14:09
      stróż to też fajnie:)
      Ale tak serio, rozchorować się czy pogadać i poprosić o zmianę terminu szkolenia
    • mozambique Re: szkolenie 11.12.12, 14:43
      prezenty dzievciom mozesz kupic w mijescu szkolenai

no chyab to nei jest pustynia błędowska ?????
      • grazkavita Re: szkolenie 11.12.12, 15:04
        Poprosic o zwolnienie z powodów zdrowotnych, powiedz , że to szkolenie niewiele ci daje....Jeśli powie , że musisz odbyc (czasem są takie idiotyczne układy, tosię rozchoruj na kilka dni, posprzątaj dom , wyluzuj i wypocznij, a tak wogóle to nie myslałas o..samochodzie, miałabyś troche więcej czasu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka