Gość: Rocco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 00:13 Male ,duze , jakie ksztalty ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blinski Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 13.07.04, 00:20 najlepsze jak dla mnie są od dużego B do D, heheh.. o kształtach powiem tyle, że nie lubię dużej przerwy między cyckami; sutków - zadartych do góry, z dwojga - za małe lub za duże wolę już za duże, ale najlepiej średnie:) tylko natural - krzem w komputerach, nie w buforach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocisz Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: 62.173.207.* 13.07.04, 16:23 Lubię duuuuże cycuszki, ale tak naprawdę nie ma to znaczenia, aby były figlarne i lubiły mleczko :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuzzy Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.chello.pl 14.07.04, 00:04 Tu masz racje. Dodam jeszcze do tego, ze srednie i duze sa super... A, zreszta lubie praktycznie kazde, byleby naturalne!!! Pozdrawiam, Fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terenowiec Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.chello.pl 13.07.04, 01:23 Jako, że moim konikiem sa auta terenowe lubie zderzaki czarne (broń ciebie panie w kolorze nadwozia) lub chromowane jak w mojej Toyocie Land Cruiser z 92 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
apetyt_na_zycie Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 13.07.04, 08:50 Ja samochód mam od niedawna, ale zderzaki też czarne :)) Dzięki, terenowiec... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.07.04, 09:44 nom, a ja lubie zderzaki w hondzie crv z roku ubieglego... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
2xl Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 13.07.04, 18:50 Gość portalu: terenowiec napisał(a): > Jako, że moim konikiem sa auta terenowe lubie zderzaki czarne (broń ciebie panie w kolorze nadwozia) lub chromowane Na miasto lepsze plastikowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starletka Toyota Starlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 01:25 Ja w swojej Starlet mam czarne zderzaki.już wiele razy przekonałam się,że czarne są praktyczniejsze (choć malowane w kolorze nadwozia są ładniejsze) Ja ostatnio testuję najnowszego Landa 120 -niestety zderzaki malowane w kolorze nadwozia,ale myślę o orurowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica.francuza Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 13.07.04, 23:42 Gość portalu: Rocco napisał(a): > Male ,duze , jakie ksztalty ? Rocco,jeśli dla ciebie piersi to zderzaki,może kopuluj z samochodem. Odpowiedz Link Zgłoś
ku.ku Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 13.07.04, 23:50 łoj Rocco Rocco tutaj ci sie nie udało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.dialup.sprint-canada.net 14.07.04, 01:18 Ja tam lubie buforki takie co kreca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: W kolorze nadwozia... n/t IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.07.04, 02:16 Znaczy sie juz troszke postukane, dotarte, jedrne, na dluga trase zdatne. Odpowiedz Link Zgłoś
lowenkrantz Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 15.07.04, 02:23 Takie aby można między nimi też:) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Przeczytałam - jakie lubicie zwierzaki - i miałam 15.07.04, 08:14 dopisać jakie lubię :) lubię zwierzaki małe, duże o różnych kształtach :) Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 15.07.04, 09:08 Najardziej to lubie zdedzaki w Fordzie Ka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 10:09 bulwersacja nastapila :) a kobiece funki powinny odpowiadac wielkosci rozcapizonej dłoni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.pl / 80.51.233.* 19.07.04, 16:35 Ja nie lubię zderzaków. Z rzadnym nie chciałbym się spotkać. A sam mam chwilowo rower :p Odpowiedz Link Zgłoś