Dodaj do ulubionych

Jakie lubicie zderzaki ????................

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 00:13
Male ,duze , jakie ksztalty ?
Obserwuj wątek
    • blinski Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 13.07.04, 00:20
      najlepsze jak dla mnie są od dużego B do D, heheh..
      o kształtach powiem tyle, że nie lubię dużej przerwy między cyckami; sutków -
      zadartych do góry, z dwojga - za małe lub za duże wolę już za duże, ale
      najlepiej średnie:)
      tylko natural - krzem w komputerach, nie w buforach.
      • Gość: Kocisz Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: 62.173.207.* 13.07.04, 16:23
        Lubię duuuuże cycuszki, ale tak naprawdę nie ma to znaczenia, aby były figlarne
        i lubiły mleczko :))))
      • Gość: Fuzzy Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.chello.pl 14.07.04, 00:04
        Tu masz racje. Dodam jeszcze do tego, ze srednie i duze sa super...
        A, zreszta lubie praktycznie kazde, byleby naturalne!!!

Pozdrawiam,
        Fuzzy
    • Gość: terenowiec Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.chello.pl 13.07.04, 01:23
      Jako, że moim konikiem sa auta terenowe lubie zderzaki czarne (broń ciebie panie
      w kolorze nadwozia) lub chromowane jak w mojej Toyocie Land Cruiser z 92 roku.
      • apetyt_na_zycie Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 13.07.04, 08:50
        Ja samochód mam od niedawna, ale zderzaki też czarne :))
        Dzięki, terenowiec...
      • Gość: katinka Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.07.04, 09:44
        nom, a ja lubie zderzaki w hondzie crv z roku ubieglego... ;)
      • 2xl Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 13.07.04, 18:50
        Gość portalu: terenowiec napisał(a):

> Jako, że moim konikiem sa auta terenowe lubie zderzaki czarne (broń ciebie
        panie w kolorze nadwozia) lub chromowane

Na miasto lepsze plastikowe ;)
      • Gość: Starletka Toyota Starlet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 01:25
        Ja w swojej Starlet mam czarne zderzaki.już wiele razy przekonałam się,że
        czarne są praktyczniejsze (choć malowane w kolorze nadwozia są ładniejsze)

Ja ostatnio testuję najnowszego Landa 120 -niestety zderzaki malowane w kolorze
        nadwozia,ale myślę o orurowaniu...
    • kochanica.francuza Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 13.07.04, 23:42
      Gość portalu: Rocco napisał(a):

> Male ,duze , jakie ksztalty ?
      Rocco,jeśli dla ciebie piersi to zderzaki,może kopuluj z samochodem.
      • ku.ku Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 13.07.04, 23:50
        łoj Rocco Rocco tutaj ci sie nie udało
        • Gość: .................. Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.dialup.sprint-canada.net 14.07.04, 01:18
          Ja tam lubie buforki takie co kreca.
    • ruda_szczurka W kolorze nadwozia... n/t 14.07.04, 11:48

• Gość: .................. Re: W kolorze nadwozia... n/t IP: *.dialup.sprint-canada.net 15.07.04, 02:16
        Znaczy sie juz troszke postukane, dotarte, jedrne, na dluga trase
        zdatne.
    • lowenkrantz Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 15.07.04, 02:23
      Takie aby można między nimi też:)
    • pierozek_monika Przeczytałam - jakie lubicie zwierzaki - i miałam 15.07.04, 08:14
      dopisać jakie lubię :)
      lubię zwierzaki małe, duże o różnych kształtach :)
    • grogreg Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ 15.07.04, 09:08
      Najardziej to lubie zdedzaki w Fordzie Ka.
      • Gość: Kuba Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.04, 10:09
        bulwersacja nastapila :)
        a kobiece funki powinny odpowiadac wielkosci rozcapizonej dłoni :)
    • Gość: Gucio Re: Jakie lubicie zderzaki ????................ IP: *.pl / 80.51.233.* 19.07.04, 16:35
      Ja nie lubię zderzaków. Z rzadnym nie chciałbym się spotkać. A sam mam chwilowo
      rower :p
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka