senseiek 16.01.13, 01:47 szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... ;) www.joemonster.org/art/22020/Seksualna_rekordzistka_swiata_z_Wielkiej_Brytanii co najwyzej rekordzistki w ilosci odmowionych zdrowasiek.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_hus_na_stosie2 Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 01:52 to mitomanka a nie rekordzistka Odpowiedz Link Zgłoś
ognista.potwora Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 01:56 No kobieta pracująca i to bardzo ciężko. W efekcie wygląda nie na 25, a 52 lata. Co to robota z ludźmi robi... Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 01:58 Umyje sie i bedzie jak nowa.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 07:10 Wątpliwy powód do dumy. U nas nie ma takich rekordzistek bo u nas są mądre kobiety :p Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 07:18 myślałam, że masz lepszy gust i preferencje seksualne. a tu proszę, podniecasz się k...wą. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 07:47 przecież on się chwalił, że jest stałym klientem, więc jaki gust? Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 11:53 > myślałam, że masz lepszy gust i preferencje seksualne. a tu proszę, podniecasz się k...wą. Dzisas.. Zero poczucia humoru.. Slyszalas kiedys, kiedykolwiek, o joemonster.org? :> Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 15:22 senseiek napisał: > Dzisas.. Zero poczucia humoru.. > > Slyszalas kiedys, kiedykolwiek, o joemonster.org? :> słyszałam :P widocznie nasze poczucia są niekompatybilne :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 16:54 Nie sciemniaj teraz humorem. Wszyscy wiemy jakie ci sie podobaja, ze nie lubisz dziewic itp. Ewentualnie nie kontrolujesz procesu tworzenia swojego image na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 07:30 Mam uwierzyć że w całej miejścowości WSZYSCY mężczyźni byli chętni? Ani jednego geja albo faceta z odrobiną mózgu? W sumie może tam mieszkają tylko jej bracia i kuzyni... :) Odpowiedz Link Zgłoś
piataziuta Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 10:08 o tym samym pomyślałam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 10:33 To proste. :) Tacy się nie liczą. Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 11:54 > To proste. :) Tacy się nie liczą. Albo ich juz miala w podstawowce, a sama mowi, ze nikt dwa razy sie nie moze powtorzyc.. :D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 12:21 raduch napisał: > To proste. :) Tacy się nie liczą. Czyli co, ci co nie chcą, się nie liczą? Phi - przy tej zasadzie to i ja ze wszystkimi w mieście spałem :D Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 12:31 A propos, czy wspominałem coś o J Lo? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bar.anek naszym na taki wynik wystarczy kilka dni 16.01.13, 09:44 pl.wikipedia.org/wiki/Paulina_Kaczanow Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: naszym na taki wynik wystarczy kilka dni 16.01.13, 12:02 > pl.wikipedia.org/wiki/Paulina_Kaczanow To jest ona?? Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 09:55 Ależ są. I nie bardzo rozumiem w czym dziewczyna od odmawiania zdrowasiek ma być gorsza od tej, która ma tak zamrożone emocje, że jej pomysłem na satysfakcje w życiu jest bicie seksualnych rekordów. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 09:57 kurka wodna, jak agentki zaczęły zdrowaśki odmawiać, to co Ty teraz zrobisz? może drogówki? Odpowiedz Link Zgłoś
swiete.jeze Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 10:15 senseiek napisał: > szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... ;) > > rel="nofollow">www.joemonster.org/art/22020/Seksualna_rekordzistka_swiata_z_Wielkiej_Brytanii > co najwyzej rekordzistki w ilosci odmowionych zdrowasiek.. ;) > Pewnie na Eroticonie odstałeś swoje w kolejce z jakimś workiem na głowie? Taka okazja była, a tych zawodów już chyba nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 10:28 Ale czemu żałujesz, jak nie sypia dwa razy z tym samym? :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 10:47 kilka lat temu chyba czytałam o tym albo widziałam - nie jestem pewna o kobietach, które miały zawody , która hm ... jak to nazwać, obsłuży więcej stosunków na raz. Tzn to miało wyglądać tak że panie leżały gotowe a panowie stali sobie w kolejce do pań. Gdzie ja o tym czytałam? Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 12:10 > kilka lat temu chyba czytałam o tym albo widziałam - nie jestem pewna o kobieta > ch, które miały zawody , która hm ... jak to nazwać, obsłuży więcej stosunków n > a raz. > Tzn to miało wyglądać tak że panie leżały gotowe a panowie stali sobie w kolejc > e do pań. > Gdzie ja o tym czytałam? forum.gazeta.pl/forum/w,16,141813143,141816771,naszym_na_taki_wynik_wystarczy_kilka_dni.html Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 12:24 tak, to chyba było o tym Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 13:51 Przypominam sobie program o kobiecie probujacej pobic rekord w ilosci stosunkow odbytych w ciagu ilus tam godzin. Wygladalo to ohydnie - ona jedna i dlugi sznureczek nagich, probujacych utrzymac wzwod, samcow. Wszystko odbywalo sie na widoku, tak ze kazdy spolkujacy koles byl ogladany przez innych oczekujacych na swoja kolej. Sama pani, po pewnym czasie, byla juz tak zmeczona, poobcierana i wkur.wiona, ze nie wiem, jakim cudem komukolwiek cokolwiek dalo rade stanac, kiedy tak na nich wyzywala. Ogolnie - zalosne widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 11:41 Ale co Cię właściwie tak rajcuje? Przy takim przerobie to laska już pewnie nawet w twarz gościowi nie patrzy, tylko od razu do rozporka, coby zdążyć przed kolejnym. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais rekreativa chyba zostanę twoją fanką ;-) 16.01.13, 17:41 Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: rekreativa chyba zostanę twoją fanką ;-) 16.01.13, 21:39 aleś wupe nazwała ściekiem to się jeszcze zastanowię :-P Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: rekreativa chyba zostanę twoją fanką ;-) 16.01.13, 21:47 Kiedyś wp czytywałam, ale na szczęście znalazłam to forum. Tam po prostu komentarze przekraczają już wszelki poziom chamstwa i wulgarności. Za stara jestem na to, muszę dbać o nerwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: rekreativa chyba zostanę twoją fanką ;-) 16.01.13, 22:00 rekreativa napisała: > Kiedyś wp czytywałam, ale na szczęście znalazłam to forum. Tam po prostu koment > arze przekraczają już wszelki poziom chamstwa i wulgarności. Za stara jestem na > to, muszę dbać o nerwy :) aaaa myślałam, że chodzi ci o same informacje nb. wiesz, że Wirtualna Polska należy do Francuzów? Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 11:50 Raczej to nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
female.pl Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 12:33 a nie nazywa sie to seksoholizm. pl.wikipedia.org/wiki/Uzale%C5%BCnienie_seksualne Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 19:44 Ja tam się cieszę że u nas nie ma takich rekordzistek. Pewnie wskaźnik chorób wenerycznych w miasteczkach biłby rekordy. ;) A autorowi pewnie szkoda, bo w końcu by jakąś „zaliczył”. ;) Ale po gimnazjum, czy tam liceum, powinno być lepiej. Głowa do góry z tym. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 21:52 fiigo-fago napisał: > Ja tam się cieszę że u nas nie ma takich rekordzistek. Pewnie wskaźnik chorób w > enerycznych w miasteczkach biłby rekordy. ;) Jeśli mężczyźni nie sypiali by z innymi kobietami to byłoby w miarę bezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
tycho99 Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 21:10 "...tam, gdzie się urodziła, nie ma już ani jednego mężczyzny, z którym nie spała." też żałuję. Byłbym tym jedynym niezdobytym... :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekreativa Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 21:57 Tycho - marzyciel :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 22:00 rekreativa napisała: > Tycho - marzyciel :) ja myślę, że on by się dał poderwać jako jeden z pierwszych :-P Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 22:05 > ja myślę, że on by się dał poderwać jako jeden z pierwszych :-P Jako pierwszy nie wiedziałby że jest łatwo... :D Odpowiedz Link Zgłoś
tycho99 Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 22:24 maitresse.d.un.francais napisała: > ja myślę, że on by się dał poderwać jako jeden z pierwszych :-P Bzdura. Na jej zakusy tylko uniósłbym do góry palec, jak to niewinne gombrowiczowskie chłopię... Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 17.01.13, 05:53 > ja myślę, że on by się dał poderwać jako jeden z pierwszych :-P Przeciez on woli chlopcow.. Odpowiedz Link Zgłoś
astrofan Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 22:12 >Tak bedzie wygladac moja nowa gra.. ;) Twoja? Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 22:30 A ty myślałeś że szachy to kto wymyślił? :D Odpowiedz Link Zgłoś
astrofan Re: szkoda ze u nas nie ma takich rekordzistek... 16.01.13, 22:35 :) ... piękna grafika Odpowiedz Link Zgłoś