Dodaj do ulubionych

męska prostytucja

17.01.13, 20:50
Ostatnio coraz częściej słyszymy o młodych mężczyznach dorabiających sobie w ten sposób. Co więcej! Teraz męski striptiz jest równie popularny i pożądany przez kobiety, jak do tej pory było ze striptizem damskim. Coraz częściej w klubach organizowane są Ladies Night z męskim striptizerami w roli głównej. Jak myślicie, czy w dzisiejszych czasach rzeczywiście jest większe zapotrzebowanie na eleganckich panów do towarzystwa?

Do podjęcia tematu zainspirowała mnie młoda studentka badająca kobiece opinie na ten temat. Przy okazji możecie jej pomóc: poprosiła mnie o podanie Wam linka do anonimowej ankiety, której wyniki chciałaby opisać w pracy magisterskiej. Obiecała, że podzieli się opracowanymi wynikami. Ciekawe, jakie są opinie kobiet w Polsce na temat męskiej prostytucji?

więc jakie jest wasze zdanie?

Obserwuj wątek
    • soulshuntr Re: męska prostytucja 17.01.13, 20:59
      > więc jakie jest wasze zdanie?

Koleżanki i koledzy wzmocnienie i rozwijanie struktur zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu istniejących warunków administracyjno-finansowych, z drugiej strony konsultacja z szerokim aktywem umożliwia w większym stopniu tworzenie form oddziaływania, z drugiej strony rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw powoduje docenianie wagi postaw uczestników wobec zadań stawianych przez organizacje, z drugiej strony stałe zabezpieczenie informacyjno-propagandowe naszej działalności zmusza nas do przeanalizowania form oddziaływania, jak również wzmocnienie i rozwijanie struktur spełnia istotną rolę w kształtowaniu kierunków postępowego wychownia. Troska organizacji, a szczególnie nowy model działalności organizacyjnej pomaga w przygotowaniu i realizacji nowych propozycji. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba udowadniać, ponieważ dalszy rozwój różnych form działalności zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu istniejących warunków administracyjno-finansowych. Nie zapominajmy jednak, że wzmocnienie i rozwijanie struktur spełnia istotną rolę w kształtowaniu kierunków postępowego wychownia. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba udowadniać, ponieważ stałe zabezpieczenie informacyjno-propagandowe naszej działalności umożliwia w większym stopniu tworzenie systemu powszechnego uczestnictwa. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba udowadniać, ponieważ aktualna struktura organizacji spełnia istotną rolę w kształtowaniu systemu powszechnego uczestnictwa. Nie zapominajmy jednak, że rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw spełnia ważne zadania w wypracowaniu form oddziaływania, z drugiej strony dalszy rozwój różnych form działalności przedstawia interesującą próbę sprawdzenia systemu szkolenia kadry odpowiadającego potrzebom. Nie zapominajmy jednak, że realizacja nakreślonych zadań programowych spełnia istotną rolę w kształtowaniu form oddziaływania. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba udowadniać, ponieważ dalszy rozwój różnych form działalności zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu form oddziaływania. Różnorakie i bogate doświadczenia, jak również konsultacja z szerokim aktywem pociąga za sobą proces wdrażania i unowocześniania nowych propozycji, z drugiej strony zakres i miejsce szkolenia kadr zmusza nas do przeanalizowania dalszych kierunków rozwoju, z drugiej strony stałe zabezpieczenie informacyjno-propagandowe naszej działalności pomaga w przygotowaniu i realizacji systemu powszechnego uczestnictwa, jak również dalszy rozwój różnych form działalności zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu systemu powszechnego uczestnictwa. Troska organizacji, a szczególnie rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw spełnia istotną rolę w kształtowaniu systemu powszechnego uczestnictwa. Troska organizacji, a szczególnie realizacja nakreślonych zadań programowych przedstawia interesującą próbę sprawdzenia form oddziaływania. Koleżanki i koledzy realizacja nakreślonych zadań programowych przedstawia interesującą próbę sprawdzenia kierunków postępowego wychownia. Troska organizacji, a szczególnie aktualna struktura organizacji spełnia ważne zadania w wypracowaniu odpowiednich warunków aktywizacji. Wyższe założenia ideowe, a także dalszy rozwój różnych form działalności spełnia istotną rolę w kształtowaniu modelu rozwoju, z drugiej strony zakres i miejsce szkolenia kadr zmusza nas do przeanalizowania postaw uczestników wobec zadań stawianych przez organizacje, podobnie nowy model działalności organizacyjnej spełnia ważne zadania w wypracowaniu odpowiednich warunków aktywizacji. Koleżanki i koledzy rozpoczęcie powszechnej akcji kształtowania postaw pociąga za sobą proces wdrażania i unowocześniania systemu szkolenia kadry odpowiadającego potrzebom
      • good_morning brawo kolego ;)/nt 17.01.13, 21:27

• soulshuntr Re: brawo kolego ;)/nt 17.01.13, 21:29
          to co, moge startowac na posla z takom gatkom wicie rozumicie?
          • good_morning Re: brawo kolego ;)/nt 17.01.13, 21:35
            jak najbardziej mozesz
            bylby fajny eksperyment: zostac poslem dla jaj i zobaczyc, co z tego wyniknie :D
            • soulshuntr Re: brawo kolego ;)/nt 17.01.13, 21:42
              mamy juz takich 360. Wyniklo 1 049 293 162 937 dlugu na biezaca chwile.
              • good_morning Re: brawo kolego ;)/nt 17.01.13, 21:48
                mysle, ze oni mieli jednak inne cele na wzgledzie
                • soulshuntr Re: brawo kolego ;)/nt 17.01.13, 21:51
                  masz racje. Zrobili zaklady miedzy soba na najwieksze kretynstwo jakie mozna IM (czyli nam) zafundowac, ale tak zeby sie nie zbuntowali.
                  • good_morning Re: brawo kolego ;)/nt 17.01.13, 21:57
                    przypisujesz im zdolnosc do zbyt skomplikowanych dzialan ;)
                    to wymagaloby wspolpracy, planowania, i w ogole - zacznijmy od tego: pracy
    • swiete.jeze Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:01
      Striptiz czy prostytucja? Widzisz różnicę w ogóle?
      • female.pl Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:08
        Jak to ostatnio?
        Pompeje sa niezla gratka dla studiujach obyczaje lekkie w imperium, Tam zachowalo sie Lupanar z freskami i imiona prostytutek i prostytutkow oraz ich cennik za uslugi, np. Maritimus lizacy za 4 As przyjmuje tez dziewice.
        • swiete.jeze Re: męska prostytucja 17.01.13, 22:15
          Odpisywałaś mi czy mam jakiś gorszy internet i nie wszystko w tym wątku widzę?
          • female.pl Re: męska prostytucja 17.01.13, 22:22
            masz gorszy internet.
            • swiete.jeze Re: męska prostytucja 17.01.13, 22:33
              Jak odkryję ukrytych, to i tak widzę tyle: dl.dropbox.com/u/855099/Zrzut%20ekranu%20z%202013-01-17%2022%3A31%3A42.png
    • rekreativa Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:04
      Znam jednego byłego prostytutka, ale on się prostytuował z mężczyznami. Klimaty raczej przykre, bo i przemoc i narkotyki i wszystko, co znamy najgorszego z prostytucji kobiecej.
      Co do panów wynajmowanych przez panie, to ich sprawa. Nie mam nic przeciw, choć sama chyba bym się nie zdecydowała (aczkolwiek nie ręczę za siebie, kiedy dobiję 50-tki :)
      Striptiz też oglądałam, tak damski, jak męski.
      Natomiast trudno mi powiedzieć, czy zapotrzebowanie się zwiększa. Jeśli już, to może w pewnych kręgach i raczej nieznacznie.
      • female.pl Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:09
        aczkolwiek nie ręczę za siebie, kiedy dobi
        > ję 50-tki :)

nie martw sie, w czasie menopauzy libido spada.
      • georgia241 Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:11
        Ja koło 50 nie będę miała nic a nic popędu.
        • rekreativa Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:17
          Mi, póki co, z wiekiem rośnie :) Więc koło 50tki spodziewam się kulminacji :)
        • jan_hus_na_stosie2 Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:19
          georgia241 napisała:

> Ja koło 50 nie będę miała nic a nic popędu.

już współczuję twemu partnerowi

• georgia241 Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:30
            Czemu?
      • tanahoe Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:12
        Co do zapotrzebowania to nie wiem, ale mamy równouprawnienie więc czemu nie... ;P Wiecie dziewczyny dlaczego to my mamy być tylko ciałami. Można i w druga stronę hi hi hi. W dzisiejszych czasach kobiety są coraz bardziej niezależne. Większość facetów jest jaka jest. I tu zacytuję " mężczyzna? przepraszam ale dla kawałka kiełbasy nie będę brała wieprza do domu" W tej chwili chyba więcej znam takich, które wolą mieszkać same niż użerać się z szacownym małżonkiem. Więc dla mnie kompletnie akceptowalne jak ma się potrzeby zapłacenie komuś za dobry sex, albo układ oparty tylko na sexie... :D
        • krytyk-systemu-edukacji Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:17
          > Co do zapotrzebowania to nie wiem, ale mamy równouprawnienie więc czemu nie...
          > ;P Wiecie dziewczyny dlaczego to my mamy być tylko ciałami. Można i w druga str
          > onę hi hi hi. W dzisiejszych czasach kobiety są coraz bardziej niezależne. Więk
          > szość facetów jest jaka jest. I tu zacytuję " mężczyzna? przepraszam ale dla ka
          > wałka kiełbasy nie będę brała wieprza do domu" W tej chwili chyba więcej znam t
          > akich, które wolą mieszkać same niż użerać się z szacownym małżonkiem. Więc dla
          > mnie kompletnie akceptowalne jak ma się potrzeby zapłacenie komuś za dobry sex
          > , albo układ oparty tylko na sexie... :D

Po czym jesteś?
          • jan_hus_na_stosie2 Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:21
            krytyk-systemu-edukacji napisał:

> Po czym jesteś?

zapewne po kolacji ;)

• krytyk-systemu-edukacji Re: męska prostytucja 17.01.13, 21:35
              > > Po czym jesteś?
              >
              > zapewne po kolacji ;)

Miałem na myśli raczej narkotyki twarde/miękkie albo tzw. studia wyższe.
              • gr.eenka Re: męska prostytucja 17.01.13, 22:08

> > > Po czym jesteś?
                > >
                > > zapewne po kolacji ;)
                >
                > Miałem na myśli raczej narkotyki twarde/miękkie albo tzw. studia wyższe.
                >
                być może zaczeła od studiów, tam spróbowała narkotyków miękkich, później doszły narkotyki twarde a efektrm jest to co napisała
                • krytyk-systemu-edukacji Re: męska prostytucja 17.01.13, 22:18
                  > być może zaczeła od studiów, tam spróbowała narkotyków miękkich, później doszły
                  > narkotyki twarde

Zatem można powiedzieć, że studia wyższe stanowią wstęp do twardych narkotyków, i na tej podstawie je zdelegalizować? Trzy lata za posiadanie dyplomu. :)

Chyba jakie lobby założę.
                  • gr.eenka Re: męska prostytucja 17.01.13, 22:33
                    to miało pokazać co z mózgiem robią narkotyki , sam mówiłeś że połowa studentów je bierze
                    • krytyk-systemu-edukacji Re: męska prostytucja 17.01.13, 22:39
                      > to miało pokazać co z mózgiem robią narkotyki , sam mówiłeś że połowa studentów
                      > je bierze

Osiemdziesiąt polskiej młodzieży pali marihuanę bynajmniej raz w tygodniu. :)

• gr.eenka Re: męska prostytucja 17.01.13, 22:44

> > to miało pokazać co z mózgiem robią narkotyki , sam mówiłeś że połowa stu
                        > dentów
                        > > je bierze
                        >
                        > Osiemdziesiąt polskiej młodzieży pali marihuanę bynajmniej raz w tygodniu. :)
                        >
                        >
                        świetnie, pewnie spora częśćteż chla wódkę
                        w krótkim czasie kraj będzie zbiorowiskiem popychadeł, które zrobią wszystko za działkę albo łyk wódki.
                      • rekreativa Re: męska prostytucja 17.01.13, 23:27
                        Bynajmniej palom marichuane, ale do prostytucji krytyczny stosunek majom :)
    • senseiek bzdura, kazdy wie ze faceci robia to za darmo 17.01.13, 22:22
      bzdura, kazdy wie ze faceci robia to za darmo..
    • berta-death Re: męska prostytucja 17.01.13, 23:27
      Dlaczego coraz częściej? Słyszałaś o takim mieście jak Krynica? Wiesz po co tam przedwojenne damy jeździły?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka