Dodaj do ulubionych

Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę.

23.01.13, 22:14
No, po co?
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:19
      a kto przyniesie drugą połówkę?
      pszesz nie ja.
    • margie Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:22
      wyłacznie do przyjemnego spedzania czasu.
      Innych zastosowan nie widze.
      • georgia241 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:25
        Pewnie masz świeży związek, to czas faktycznie spędza się przyjemnie...
        • margie Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:30
          nie mam zadnego zwiazku, glownie z tego powodu, z enie ma faceta ktory by sie nadawal do przyjemnego spedzania czasu. Widac wymagania za wysokie:)
          • georgia241 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:32
            :-D
        • po-trafie Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 12:34
          A ja w zwiazku ponad 5 lat i nadal czas spedza sie bardzo przyjemnie :-)
      • oliwija Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 08:42
        margie napisała:

> wyłacznie do przyjemnego spedzania czasu.
        > Innych zastosowan nie widze.

czyjego przyjemnego spędzania czasu jego?
        • margie Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 15:12
          odpowiadaąłm na pytanie, totez chyba jasne, ze ze mojego przyjemnego spedzania czasu.
          Ale gwarantuje, ze jak mnie bedzie przyjemnie, to jemu tez:))
    • irmina_anastazja Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:22
      1. seks
      2. może zrobić mi obiad
    • georgia241 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:23
      Mój wyrzuca śmieci i kotu kuwetę sprząta, gotuje mi zupy.
    • light_in_august Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:24
      Do zakochania się.
      Czasem jakiś słoik może odkręcić.
    • blond_suflerka Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:25
      Ale stały czy dochodzący? Bo dochodzący na telefon to przyjedzie kran naprawić, szafę przesunąć, choinkę oporządzić, albo wynieść pająka na zewnątrz. A stały z kolei jest potrzebny co by się z nim zahaczyć okręgiem.
      • georgia241 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:33
        A ten dochodzący to może lepszy byłby do zahaczenia, bo niedochodzący to chyba jakoś nieszczególnie?
        • blond_suflerka Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:38
          georgia241 napisała:

> A ten dochodzący to może lepszy byłby do zahaczenia, bo niedochodzący to chyba
          > jakoś nieszczególnie?

Co Ty! Zahaczać się okręgiem można tylko z oswojonym a nie jakimś obcym co wpada na chwilę do kranu i do następnej leci;)
    • leptosom Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:40
      żeby uwiesić się na nim i doić frajera.
    • allatatevi1 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:48
      A seks?
      Bez faceta średnio to wychodzi...

Poza tym w dorosłym życiu jak przyjaciółki rozjeżdżają się na 4 strony świata to facet staje się najlepszym powiernikiem...

Jak byłam młodsza to rzeczywiście facet wydawał mi się potrzebny jak rybie rower.
      Zawsze wokół mnie była masa bliskich ludzi - przyjaciele, współlokatorzy, a faceci do zapewniania rozrywki jacyś się tam zawsze kręcili.

Później jak się zacznie pracować to trochę już się wszystko zmienia - znajomi przestają wpadać z wizytą o 5 nad ranem, samemu też jak się ma chandrę to głupio o 3 w nocy wydzwaniać po znajomych (a wcześniej nie trzeba było nawet dzwonić, bo z najbliższymi przyjaciółmi dzieliło się mieszkanie).

Facet się zdecydowanie przydaje.
    • dziewczyna_rzeznika Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 23:16
      Eeeee...do miłości. Jak się kogoś kocha, to chce się z nim być blisko i dzielić codzienność. Po to :)

A poza tym lubię mieć obok siebie kogoś mądrzejszego od siebie :D

No dobra - inteligentniejszego.
      • nie.mam.20 moglabys byc dziewczyna_innych_zawodow 24.01.13, 00:10
        Ktos Cie dobrze wychowal i nauczyl :P
        • dziewczyna_rzeznika Re: moglabys byc dziewczyna_innych_zawodow 24.01.13, 00:39
          To była ironia?:D

Nie to, żebym uważała siebie za niemądrą czy nieinteligentną, po prostu nie zniosłabym sytuacji, w której facet byłby ode mnie mniej "rozgarnięty" :P
          • nie.mam.20 Re: moglabys byc dziewczyna_innych_zawodow 24.01.13, 01:21
            to bylo droczenie sie, zart.
            Ale nie bez powodu. Calkiem rozsadne poglady glosisz, stad moja sugestia wieluzawodow ;)
            Czy nam sie podoba, czy nie - zyc bez siebie nie mozemy (my-panowie, wy-panie).
            Ja tam nie mam nic przeciwko plci odmiennej od normalnej :P
            • maitresse.d.un.francais to wy jesteście odmienna od normalnej 24.01.13, 18:58
              każdy płód na początku jest kobietą :-P
              • maitresse.d.un.francais Facet może być mniej inteligentny ode mnie 24.01.13, 19:00
                pod warunkiem, że nie będzie mnie ograniczał intelektualnie. :-PPP
              • nie.mam.20 to jeszcze nic, sa takie ryby (lubie rybaczyc) 25.01.13, 01:15
                ktore zmieniaja plec na odmienna (znaczy zenska) po osiagnieciu odpowiedniej wagi. I nawet smaczne sa, te wieksze tez.
    • nie.mam.20 do przyjemnego spedzania czasu - razem nt 24.01.13, 00:07

• mila2712 Re: do przyjemnego spedzania czasu - razem nt 24.01.13, 07:50
        do kochania, przytulania, rozpieszczania i wielu innych "codziennych" czynności
    • skrytapiromanka Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 00:14
      lubię jak mi herbatę robi. piję co najmniej 2 l dziennie i nie chce mi się tak często wstawać.

poza tym mój "facet" jest najlepszym przyjacielem jakiego kiedykolwiek miałam i piekielnie mocno go kocham.
    • coffei.na Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 00:31
      bo to takie fajne zwierzątko...szczególnie jak się udomowi :P

jeżeli o mnie chodzi to po to by poczuć się prawdziwą kobietą..by mieć kogo rozpieszczać,karmić,doceniać...takie tam...wiadomo :)
      • oliwija Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 08:42
        coffei.na napisała:

> bo to takie fajne zwierzątko...szczególnie jak się udomowi :P

buahahaha dobre

> jeżeli o mnie chodzi to po to by poczuć się prawdziwą kobietą..by mieć kogo roz
        > pieszczać,karmić,doceniać...takie tam...wiadomo :)

a nie powinno byc odwrotnie?
        • coffei.na Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 13:41

> > jeżeli o mnie chodzi to po to by poczuć się prawdziwą kobietą..by mieć ko
          > go roz
          > > pieszczać,karmić,doceniać...takie tam...wiadomo :)
          >
          >
          > a nie powinno byc odwrotnie?

nie,bo silne Śląskie kobiety tak mają :)
          >
          • oliwija Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 13:43
            coffei.na napisała:

>
            >
            > > > jeżeli o mnie chodzi to po to by poczuć się prawdziwą kobietą..by m
            > ieć ko
            > > go roz
            > > > pieszczać,karmić,doceniać...takie tam...wiadomo :)
            > >
            > >
            > > a nie powinno byc odwrotnie?
            >
            >
            > nie,bo silne Śląskie kobiety tak mają :)

a facet to zwierze hoddowlane? trzymasz je w terrarium?
            silna ślaska kobieta nie potrzebuje takiego zwierzaka
            • coffei.na Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 14:49

> a facet to zwierze hoddowlane? trzymasz je w terrarium?
              > silna ślaska kobieta nie potrzebuje takiego zwierzaka
              ech...jak Ty mało wiesz o życiu...taki przytulak-misio słodziutki taki,co nóżki wymasuje,po głowie pogłaszcze-cosik do rozpieszczania..

w terrarium?w zamknięciu? jak każde zwierze..czasem i instynkt musi się odezwać :)
              • oliwija Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 15:20
                coffei.na napisała:

> ech...jak Ty mało wiesz o życiu...taki przytulak-misio słodziutki taki,co nóżk
                > i wymasuje,po głowie pogłaszcze-cosik do rozpieszczania..

ta jasne..... słodziutki milutki misio......

wiesz tak sie sklada ze duzo wiem o zyciu i o zwyczajach facetów tez..... .
                >
                > w terrarium?w zamknięciu? jak każde zwierze..czasem i instynkt musi się odezwać

jakos ostatnio w facetach odzywa sie wyłacznie instynskt i to nie tylko moje zdanie....
    • alienka20 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 02:26
      1. Do kochania (się z nim),
      2. Do odkrecania słoików i rozwieszania prania,
      3. Czasem przynosi lakocie i smazy naleśniki - tego ostatniego nie umiem.
      A "szukalam" tylko pogotowia komputerowego a on wziął się zadomowił, eh....
    • senseiek a kto bedzie wynosil smieci??? 24.01.13, 04:40
      a kto bedzie wynosil smieci???
      • oliwija Re: a kto bedzie wynosil smieci??? 24.01.13, 08:43
        senseiek napisał:

> a kto bedzie wynosil smieci???
        >
        faceci nawet smieci nie potrafia wyniesc, zawsze trafiaal obok zsypu... wiec po co?
        • maitresse.d.un.francais w tzw.inteligentnych budynkach inteligentne śmieci 24.01.13, 19:01
          nie wychodzą same?
    • jan_hus_na_stosie2 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 06:06
      babcia dobrze gada ;)

www.youtube.com/watch?v=yU_MHNka1oI&t=49m34s

• mila2712 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 07:52
      do kochania, przytulania, rozpieszczania i wielu innych "codziennych" czynności
    • mariuszg2 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 08:27
      po chxj :P
    • wez_sie to zalezy 24.01.13, 14:06
      dla kazdej po co innego ale tez moga sie tez te poczeby pokrywac np:
      kira kopri - dla $
      alienka - dla nasienia
      furia - do fantazjowania i opisywania tych fantazji na forum
      six-a - juz po nic --> za stara
      grafzero - do przytulania
      vandikia - do szukania mu obuwia i ciuchow
      dziewczyna rzeznika - bo przypomina jej ojca sprzed 10 lat
      kochanica - zeby jej naprawial auto
      marguj - zeby powspominac
      ólka - zeby przepijac wodko
      varia - zeby jej przynosil mleko i kielbase
      greenka - jeszcze nie wie, ale moze kiedys sie dowie. na razie facet=wruk

nom
      • jeriomina Re: to zalezy 24.01.13, 14:57
        Jaka wnikliwa analiza psychoforumowa, fiu, fiu...
        • wez_sie Re: to zalezy 24.01.13, 15:37
          wnikliwa?
          to chyba chodzi o monotematycznosc wiekszosci osob w tej listy
          jeronima - do rozwodzenia sie i wspominaniu o tym w przeroznych watkach
          • jeriomina Re: to zalezy 24.01.13, 18:53
            A kto to jest jeronima? Bo na pewno nie ja.
      • headvig Re: to zalezy 24.01.13, 15:14
        myslałam że graf to facet, więc on raczej faceta nie potrzebuje, chyba że nie znam jego orientacji
        • wez_sie Re: to zalezy 24.01.13, 15:36
          facet facet wiec chyba juz wszytsko jasne
    • twojabogini Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 14:58
      Do założenia rodziny i wspólnego wychowania dzieci - we dwie osoby jakoś łatwiej.
      Bez celów prokreacyjno-rodzinnych - do seksu, do wspólnych rozrywek, miłego spędzania czasu,do wsparcia w trudnych momentach życia.
      Bywa, że jeden facet nadaje się tylko do jednego albo do drugiego - i w tedy trzeba mieć na stanie dwóch. Coraz więcej kobiet cierpi na żeński syndrom madonny i ladacznicy ;/
    • headvig Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 15:13
      teraz - do odśnieżania. macha łopatą dwa razy dziennie :(
    • wersja_robocza Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 19:29
      Bo ktoś musi nosić jej torebkę.
      https://img.wiocha.pl/images/b/9/b91d24f8f37a22a483c7cced5ae52f22.jpg
      • krakoma Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 21:01
        moze miala jakies dyjamenty w duzej i nie chciala powierzyc jej bele komu..
      • maitresse.d.un.francais Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 22:14
        wersja_robocza napisała:

> Bo ktoś musi nosić jej torebkę.
        > https://img.wiocha.pl/images/b/9/b91d24f8f37a22a483c7cced5ae52f22.jpg

Obrazek prześlicznie ilustruje kwestię "Dbałość o strój zależnie od płci i wynikający z tego groteskowy wygląd pary mieszanej".
        • jeriomina Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 25.01.13, 13:32
          Nie ma to jak pupa tej pani na planie pierwszym :D
    • khadroma Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 25.01.13, 18:40
      > No, po co?

Żeby nie wyżywała się na rodzinie, koleżankach i psie. ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka