six_a Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:19 a kto przyniesie drugą połówkę? pszesz nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:22 wyłacznie do przyjemnego spedzania czasu. Innych zastosowan nie widze. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:25 Pewnie masz świeży związek, to czas faktycznie spędza się przyjemnie... Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:30 nie mam zadnego zwiazku, glownie z tego powodu, z enie ma faceta ktory by sie nadawal do przyjemnego spedzania czasu. Widac wymagania za wysokie:) Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:32 :-D Odpowiedz Link Zgłoś
po-trafie Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 12:34 A ja w zwiazku ponad 5 lat i nadal czas spedza sie bardzo przyjemnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 08:42 margie napisała: > wyłacznie do przyjemnego spedzania czasu. > Innych zastosowan nie widze. czyjego przyjemnego spędzania czasu jego? Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 15:12 odpowiadaąłm na pytanie, totez chyba jasne, ze ze mojego przyjemnego spedzania czasu. Ale gwarantuje, ze jak mnie bedzie przyjemnie, to jemu tez:)) Odpowiedz Link Zgłoś
irmina_anastazja Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:22 1. seks 2. może zrobić mi obiad Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:23 Mój wyrzuca śmieci i kotu kuwetę sprząta, gotuje mi zupy. Odpowiedz Link Zgłoś
light_in_august Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:24 Do zakochania się. Czasem jakiś słoik może odkręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:25 Ale stały czy dochodzący? Bo dochodzący na telefon to przyjedzie kran naprawić, szafę przesunąć, choinkę oporządzić, albo wynieść pająka na zewnątrz. A stały z kolei jest potrzebny co by się z nim zahaczyć okręgiem. Odpowiedz Link Zgłoś
georgia241 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:33 A ten dochodzący to może lepszy byłby do zahaczenia, bo niedochodzący to chyba jakoś nieszczególnie? Odpowiedz Link Zgłoś
blond_suflerka Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:38 georgia241 napisała: > A ten dochodzący to może lepszy byłby do zahaczenia, bo niedochodzący to chyba > jakoś nieszczególnie? Co Ty! Zahaczać się okręgiem można tylko z oswojonym a nie jakimś obcym co wpada na chwilę do kranu i do następnej leci;) Odpowiedz Link Zgłoś
leptosom Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:40 żeby uwiesić się na nim i doić frajera. Odpowiedz Link Zgłoś
allatatevi1 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 22:48 A seks? Bez faceta średnio to wychodzi... Poza tym w dorosłym życiu jak przyjaciółki rozjeżdżają się na 4 strony świata to facet staje się najlepszym powiernikiem... Jak byłam młodsza to rzeczywiście facet wydawał mi się potrzebny jak rybie rower. Zawsze wokół mnie była masa bliskich ludzi - przyjaciele, współlokatorzy, a faceci do zapewniania rozrywki jacyś się tam zawsze kręcili. Później jak się zacznie pracować to trochę już się wszystko zmienia - znajomi przestają wpadać z wizytą o 5 nad ranem, samemu też jak się ma chandrę to głupio o 3 w nocy wydzwaniać po znajomych (a wcześniej nie trzeba było nawet dzwonić, bo z najbliższymi przyjaciółmi dzieliło się mieszkanie). Facet się zdecydowanie przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 23.01.13, 23:16 Eeeee...do miłości. Jak się kogoś kocha, to chce się z nim być blisko i dzielić codzienność. Po to :) A poza tym lubię mieć obok siebie kogoś mądrzejszego od siebie :D No dobra - inteligentniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 moglabys byc dziewczyna_innych_zawodow 24.01.13, 00:10 Ktos Cie dobrze wychowal i nauczyl :P Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: moglabys byc dziewczyna_innych_zawodow 24.01.13, 00:39 To była ironia?:D Nie to, żebym uważała siebie za niemądrą czy nieinteligentną, po prostu nie zniosłabym sytuacji, w której facet byłby ode mnie mniej "rozgarnięty" :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: moglabys byc dziewczyna_innych_zawodow 24.01.13, 01:21 to bylo droczenie sie, zart. Ale nie bez powodu. Calkiem rozsadne poglady glosisz, stad moja sugestia wieluzawodow ;) Czy nam sie podoba, czy nie - zyc bez siebie nie mozemy (my-panowie, wy-panie). Ja tam nie mam nic przeciwko plci odmiennej od normalnej :P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais to wy jesteście odmienna od normalnej 24.01.13, 18:58 każdy płód na początku jest kobietą :-P Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Facet może być mniej inteligentny ode mnie 24.01.13, 19:00 pod warunkiem, że nie będzie mnie ograniczał intelektualnie. :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 to jeszcze nic, sa takie ryby (lubie rybaczyc) 25.01.13, 01:15 ktore zmieniaja plec na odmienna (znaczy zenska) po osiagnieciu odpowiedniej wagi. I nawet smaczne sa, te wieksze tez. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: do przyjemnego spedzania czasu - razem nt 24.01.13, 07:50 do kochania, przytulania, rozpieszczania i wielu innych "codziennych" czynności Odpowiedz Link Zgłoś
skrytapiromanka Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 00:14 lubię jak mi herbatę robi. piję co najmniej 2 l dziennie i nie chce mi się tak często wstawać. poza tym mój "facet" jest najlepszym przyjacielem jakiego kiedykolwiek miałam i piekielnie mocno go kocham. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 00:31 bo to takie fajne zwierzątko...szczególnie jak się udomowi :P jeżeli o mnie chodzi to po to by poczuć się prawdziwą kobietą..by mieć kogo rozpieszczać,karmić,doceniać...takie tam...wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 08:42 coffei.na napisała: > bo to takie fajne zwierzątko...szczególnie jak się udomowi :P buahahaha dobre > jeżeli o mnie chodzi to po to by poczuć się prawdziwą kobietą..by mieć kogo roz > pieszczać,karmić,doceniać...takie tam...wiadomo :) a nie powinno byc odwrotnie? Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 13:41 > > jeżeli o mnie chodzi to po to by poczuć się prawdziwą kobietą..by mieć ko > go roz > > pieszczać,karmić,doceniać...takie tam...wiadomo :) > > > a nie powinno byc odwrotnie? nie,bo silne Śląskie kobiety tak mają :) > Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 13:43 coffei.na napisała: > > > > > jeżeli o mnie chodzi to po to by poczuć się prawdziwą kobietą..by m > ieć ko > > go roz > > > pieszczać,karmić,doceniać...takie tam...wiadomo :) > > > > > > a nie powinno byc odwrotnie? > > > nie,bo silne Śląskie kobiety tak mają :) a facet to zwierze hoddowlane? trzymasz je w terrarium? silna ślaska kobieta nie potrzebuje takiego zwierzaka Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 14:49 > a facet to zwierze hoddowlane? trzymasz je w terrarium? > silna ślaska kobieta nie potrzebuje takiego zwierzaka ech...jak Ty mało wiesz o życiu...taki przytulak-misio słodziutki taki,co nóżki wymasuje,po głowie pogłaszcze-cosik do rozpieszczania.. w terrarium?w zamknięciu? jak każde zwierze..czasem i instynkt musi się odezwać :) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 15:20 coffei.na napisała: > ech...jak Ty mało wiesz o życiu...taki przytulak-misio słodziutki taki,co nóżk > i wymasuje,po głowie pogłaszcze-cosik do rozpieszczania.. ta jasne..... słodziutki milutki misio...... wiesz tak sie sklada ze duzo wiem o zyciu i o zwyczajach facetów tez..... . > > w terrarium?w zamknięciu? jak każde zwierze..czasem i instynkt musi się odezwać jakos ostatnio w facetach odzywa sie wyłacznie instynskt i to nie tylko moje zdanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 02:26 1. Do kochania (się z nim), 2. Do odkrecania słoików i rozwieszania prania, 3. Czasem przynosi lakocie i smazy naleśniki - tego ostatniego nie umiem. A "szukalam" tylko pogotowia komputerowego a on wziął się zadomowił, eh.... Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek a kto bedzie wynosil smieci??? 24.01.13, 04:40 a kto bedzie wynosil smieci??? Odpowiedz Link Zgłoś
oliwija Re: a kto bedzie wynosil smieci??? 24.01.13, 08:43 senseiek napisał: > a kto bedzie wynosil smieci??? > faceci nawet smieci nie potrafia wyniesc, zawsze trafiaal obok zsypu... wiec po co? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais w tzw.inteligentnych budynkach inteligentne śmieci 24.01.13, 19:01 nie wychodzą same? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 06:06 babcia dobrze gada ;) www.youtube.com/watch?v=yU_MHNka1oI&t=49m34s Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 07:52 do kochania, przytulania, rozpieszczania i wielu innych "codziennych" czynności Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 08:27 po chxj :P Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie to zalezy 24.01.13, 14:06 dla kazdej po co innego ale tez moga sie tez te poczeby pokrywac np: kira kopri - dla $ alienka - dla nasienia furia - do fantazjowania i opisywania tych fantazji na forum six-a - juz po nic --> za stara grafzero - do przytulania vandikia - do szukania mu obuwia i ciuchow dziewczyna rzeznika - bo przypomina jej ojca sprzed 10 lat kochanica - zeby jej naprawial auto marguj - zeby powspominac ólka - zeby przepijac wodko varia - zeby jej przynosil mleko i kielbase greenka - jeszcze nie wie, ale moze kiedys sie dowie. na razie facet=wruk nom Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: to zalezy 24.01.13, 14:57 Jaka wnikliwa analiza psychoforumowa, fiu, fiu... Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: to zalezy 24.01.13, 15:37 wnikliwa? to chyba chodzi o monotematycznosc wiekszosci osob w tej listy jeronima - do rozwodzenia sie i wspominaniu o tym w przeroznych watkach Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: to zalezy 24.01.13, 18:53 A kto to jest jeronima? Bo na pewno nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: to zalezy 24.01.13, 15:14 myslałam że graf to facet, więc on raczej faceta nie potrzebuje, chyba że nie znam jego orientacji Odpowiedz Link Zgłoś
twojabogini Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 14:58 Do założenia rodziny i wspólnego wychowania dzieci - we dwie osoby jakoś łatwiej. Bez celów prokreacyjno-rodzinnych - do seksu, do wspólnych rozrywek, miłego spędzania czasu,do wsparcia w trudnych momentach życia. Bywa, że jeden facet nadaje się tylko do jednego albo do drugiego - i w tedy trzeba mieć na stanie dwóch. Coraz więcej kobiet cierpi na żeński syndrom madonny i ladacznicy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
headvig Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 15:13 teraz - do odśnieżania. macha łopatą dwa razy dziennie :( Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 19:29 Bo ktoś musi nosić jej torebkę. Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 21:01 moze miala jakies dyjamenty w duzej i nie chciala powierzyc jej bele komu.. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 24.01.13, 22:14 wersja_robocza napisała: > Bo ktoś musi nosić jej torebkę. > Obrazek prześlicznie ilustruje kwestię "Dbałość o strój zależnie od płci i wynikający z tego groteskowy wygląd pary mieszanej". Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 25.01.13, 13:32 Nie ma to jak pupa tej pani na planie pierwszym :D Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: Po co kobiecie facet - że tak odbiję piłeczkę 25.01.13, 18:40 > No, po co? Żeby nie wyżywała się na rodzinie, koleżankach i psie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś