Dodaj do ulubionych

Okap teleskopowy czy kominowy?

13.02.13, 13:45
Hej. Mam prośbę do was o podzielenie się swoimi doświadczeniami w sprawie użytkowania obu rodzajów okapów: teleskopowego i kominowego. Który lepiej kupić? Jakie są zalety i wady każdego z nich? Sugerować się ceną?
Obserwuj wątek
    • liliiiana Re: Okap teleskopowy czy kominowy? 19.02.13, 13:20
      Nie miałam okazji korzystać z teleskopowego, ale osobiście nie zdecydowałabym się na jego zakup. Nie podoba mi się jego modernistyczny wygląd.
    • modna.wygodna Re: Okap teleskopowy czy kominowy? 18.03.13, 13:54
      Nie znam się na okapach. Wiem tylko, że mam taki jak tutaj i sprawdza się całkiem fajnie. Znajomi mają z kolei teleskopowy (o ile czegoś nie pomyliłam) i są z niego bardzo zadowoleni, a i prezentuje się całkiem nieźle.
    • manitiera Re: Okap teleskopowy czy kominowy? 20.06.13, 11:41
      Też się dopytam. Może któraś z was coś ostatnio dokupowała. Kuchnia nie jest specjalnie duża, ale nie wiem, czy w takiej któryś okap sprawdziłby się lepiej. Niestety, podczas gotowania jest fatalnie, na dodatek opary ulatniają się do innych pomieszczeń. No i konieczny jest zakup czegoś.
      • ola87r okap.. 05.07.13, 14:24
        osobiście uważam, że okapy amiki są bardzo dobre, mam jeden i jestem bardzo zadowolona z tego jak działa
        • blubih Re: okap.. 19.09.13, 12:16
          A jaki masz? Teleskopowy czy kominowy?
    • niltawa Re: Okap teleskopowy czy kominowy? 09.07.13, 12:58
      ja mam teleskopowy i taki też mogę polecić, bo u mnie się sprawdza na temat kominowych nie wypowiadam się, bo na prawdę nie mam o nich zbyt wiele pojęcia
    • lenkaremka Re: Okap teleskopowy czy kominowy? 03.12.13, 11:38
      Ładniejsze są kominowe, ale kiedy potrzebujesz w kuchni miejsca, to lepiej zainwestować w teleskopowy, który możesz zabudować szafeczką, gdzie postawisz chociażby produkty do czyszczenia okapu :)

Tutaj są okapy kuchenne, z których sama wybrała coś i dla siebie i dla moich rodziców do ich kuchni :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka