Gość: pawel IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 19:23 Mam 33 lata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice 18.07.04, 19:34 Gość portalu: pawel napisał(a): > Mam 33 lata a pisze jak 15-letni smyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 19:56 15 lat to bylo bardzo dawno temu !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczka Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.gotadsl.co.uk 18.07.04, 20:02 Naprawde taki duzy i taki glupi. Myslisz, ze widok *fr zrobi z Ciebie Francuza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.trustnet.pl 18.07.04, 20:10 na trasie znajdziesz sporo kochanek chlopczyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daffodil Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.gostyn.com / *.intergostyn.pl 18.07.04, 20:13 Zajrzałam tu, bo byłam ciekawa, co ludzie, a raczej kobiety beda odpowiadać, TWOJA WYPOWIEDŹ BYŁA SUUPERR!!!Naprawde! Gratuluje:)Co on mysli, że ktos na to jedno marne zdanie poleci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: 213.241.41.* 19.07.04, 10:38 wal gruche - pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 20:40 nie ladnie tak odrazu robic docinki krytykowac kazdy potrafi ale coz takie zycie !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:38 szukasz kochanki to znaczy że masz żone? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 21:49 Tak mam zone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:51 żona Ci nie wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 21:52 Niestety mam wieksze zapotrzebowanie niz zona Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice 19.07.04, 04:51 Gość portalu: pawel napisał(a): > Niestety mam wieksze zapotrzebowanie niz zona Kup sobie dojarkę mechaniczną. Będzie sprawnie i dyskretnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturia Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ztpnet.pl 19.07.04, 21:43 to masz pecha ... chłopczyku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:52 czy żona Cię zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 21:53 Napewno nie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:59 jesteś naiwny mecheł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 22:02 Moze tak moze nie wszysko zreszta jest mozliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:11 sory za ten mecheł ,to mój kochany mąż to napisał bo myślał że... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 22:15 Nic nie szkodzi myslal ze.....?????? bo nie skonczylas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:09 to nie ważne.A co do kroku w którym się chcesz posunąć szukając kochanki to radzę Ci porozmawiać z żoną o twoich pragnieniach,bo puzniej twoje małżeństwo może się rozpaść,chyba że tego chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 23:19 No wiesz chyba nikt normalny nie chce rozpadu malzenstwa wiec i ja nie chce (mysle ze jestem normalny)Ja juz z zona rozmawialem ale nie bede jej do niczego przymuszal ona ma mniejsze zapotrzebowanie wiec trzeba to uszanowac wole zaryzykowac i znalesc dyskretna kochanke panne lub mezatke Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Cała nadzieja w tym 18.07.04, 23:22 Gość portalu: pawel napisał(a): > zaryzykowac i znalesc dyskretna kochanke panne lub mezatke Cała nadzieja w tym że może Ci później jakiś mąż mordę obije... Tak wiem, ja zawsze potrafię znaleźć jakieś pozytywy w tym całym sk...syństwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Cała nadzieja w tym IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 23:28 Wiesz ryzyko zawsze jest ze mi maz moze naruszyc uzebienie ale jezeli kobieta bedzie dyskretna to ryzyko spada do zera Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Cała nadzieja w tym 18.07.04, 23:31 Bądźmy jednak optymistami i miejmy nadzieję że ta lafirynda nie będzie dyskretna. No i rzecz jasna, że jej mąż będzie postawnym drabem. Najlepiej murzynem o skłonnościach homoseksualnych, który zrobiłby ci z d... przysłowiową jesień średniowiecza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Cała nadzieja w tym IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 23:36 Poolak troche wiecej optymizmu moze az tak zle nie bedzie a murzynow u nas malo wiec znowu ryzyko spada do zera (bedzie dobrze:!!!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Cała nadzieja w tym 18.07.04, 23:38 pollak napisał: >który zrobiłby ci z d... przysłowiową > jesień średniowiecza. Mam ci ja na półce to dzieło dwutomowe p.t. " jesień średniowiecza" Hoizinge'a. Polecam Pawłowi z francy poczytać i dopiero wtedy, świadomie, przystąpić do sierpniowego roman-siku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Cała nadzieja w tym IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 23:43 juz to przerobilem!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Cała nadzieja w tym 18.07.04, 23:46 O jak Ci z tym? Cholera, wpadłeś w rutynę albo było Ci dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naturia Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ztpnet.pl 19.07.04, 21:46 NORMALNY mąż w małżeństwie NIE ZDRADZA swojej żony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.sctnpa.adelphia.net 19.07.04, 02:27 A to mniejsze zapotrzebowanie bylo od poczatku malzenstwa? Czy dopiero po jakims czasie? I jakim wogole jestescie malzenstwem? Czy macie problemy klocicie sie? I w jakim wieku jest zona? Macie dzieci? I czy ja kochasz? Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice 19.07.04, 05:44 Gość portalu: Martyna napisał(a): > > A to mniejsze zapotrzebowanie bylo od poczatku malzenstwa? Czy dopiero po > jakims czasie? I jakim wogole jestescie malzenstwem? Czy macie problemy > klocicie sie? I w jakim wieku jest zona? Macie dzieci? I czy ja kochasz? Martyna Pawel szuka kochanki a nie ksiedza spowiednika. Zdecyduj sie na role ktora cghcesz zagrac. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly kochanica francuza 19.07.04, 06:05 jest rozwiazaniem. Tak kobitka ma bzika na punkcie Francuzow. Aczkolwiek ma tez zasady. Francuz powinien byc autentyczny a nie podrabiany. Ty raczej pod druga kategorie podpadasz. Powinien to byc Francuz wolny; jak sie domyslam raczej bezdzietny. Gdybys mial talent Barysznikowa sukces murowany. Jak ciagle cwicze piruety z Hamleta, lub wcielam sie w Adama (Stworzenie Swiata), marzac o gornych partiach kochanicy francuza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanka Re: .................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 07:30 Dajcie facetowi spokój! To jego życie, a wbrew pozorom chetnych kobiet na taki romans jest sporo( tak jak i męzczyzn szukających nowych wrażen)Sa tu tylko głosy krytyki? Bo przeciez skoro to ma byc dyskretna kochanka to nie zgłosi sie do Ciebie tak oficjalnie głuptasie;-) Swoja droga musisz byc bardzo .......zdeterminowany skoro szukasz na forum(chociaz podejrzewam że nie tylko tu ;-))A tam na marginesie, czt to czasem nie zwykłae...."badania socjologiczne" z tym szukaniem kochanki;-) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 A powiedz mi Pawelku... 19.07.04, 08:58 A powiedz mi Pawelku, czego sie spodziewasz po tym ogloszeniu? haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sara Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.kaczory.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 12:14 Jestem zainteresowana propozycją ale chciałabym dowiedzieć się o tobie czegoś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z mojżeszowa Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:43 Na skrzyżowaniu ulic Piłsudskiego i Asnyka zawsze stoi ich kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 19.07.04, 21:36 Saro czy mieszkasz w okolicach Rzeszowa???????lub Rzeszowie? Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Boże spraw 19.07.04, 21:47 żeby jak już będą mieli się do *tego* zabierać (znaczy będą po tym jak on postawi jej drinka, puści ją przodem we drzwiach, opowie pieprzny dowcip itp.) żeby ona okazała się facetem. Już nawet nie musi być murzynem.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chicarica Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: 213.199.221.* 19.07.04, 22:19 A co, na dziwkę cię nie stać? Cały miesiąc to faktycznie może drogo kosztować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztr Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: 195.116.26.* 20.07.04, 08:42 No to masz kupę odpowiedzi . I ani jednej na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 20.07.04, 17:57 sztr Jak napisales prawie ani jedna na temat czekam dalej Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa a musisz do Rzeszowa jechać ? 20.07.04, 18:14 w większych "aglomeracjach" będziesz miał przynajmniej zapewnioną dyskrecję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: a musisz do Rzeszowa jechać ? IP: *.ppp.tiscali.fr 20.07.04, 21:43 A skad aniu jestes???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: a musisz do Rzeszowa jechać ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:48 Szmato, nie facecie, masz żonę której ślubowałeś wierność. Odpowiedz Link Zgłoś
tebe.i.maas Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice 20.07.04, 22:38 Ty koles zamiast pisac ile masz lat, napisz raczej ile masz centymetrow. Pozdrawiam Maas Odpowiedz Link Zgłoś