Dodaj do ulubionych

szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice

IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 19:23
Mam 33 lata
Obserwuj wątek
    • aankaa Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice 18.07.04, 19:34
      Gość portalu: pawel napisał(a):

> Mam 33 lata

a pisze jak 15-letni smyk
      • Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 19:56
        15 lat to bylo bardzo dawno temu !!!!!!
        • Gość: kaczka Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.gotadsl.co.uk 18.07.04, 20:02
          Naprawde taki duzy i taki glupi. Myslisz, ze widok *fr zrobi z Ciebie
          Francuza :D
          • Gość: ja Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.trustnet.pl 18.07.04, 20:10
            na trasie znajdziesz sporo kochanek chlopczyku
            • Gość: daffodil Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.gostyn.com / *.intergostyn.pl 18.07.04, 20:13
              Zajrzałam tu, bo byłam ciekawa, co ludzie, a raczej kobiety beda odpowiadać,
              TWOJA WYPOWIEDŹ BYŁA SUUPERR!!!Naprawde! Gratuluje:)Co on mysli, że ktos na to
              jedno marne zdanie poleci?
          • Gość: mm Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: 213.241.41.* 19.07.04, 10:38
            wal gruche - pomaga
    • Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 20:40
      nie ladnie tak odrazu robic docinki krytykowac kazdy potrafi ale coz takie
      zycie !!!!!
      • Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:38
        szukasz kochanki to znaczy że masz żone?
        • Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 21:49
          Tak mam zone
          • Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:51
            żona Ci nie wystarcza
            • Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 21:52
              Niestety mam wieksze zapotrzebowanie niz zona
              • jantoni.jajcorz Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice 19.07.04, 04:51

> Niestety mam wieksze zapotrzebowanie niz zona
                Kup sobie dojarkę mechaniczną. Będzie sprawnie i dyskretnie:)))
              • Gość: naturia Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ztpnet.pl 19.07.04, 21:43
                to masz pecha ... chłopczyku...
          • Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:52
            czy żona Cię zdradza
            • Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 21:53
              Napewno nie!!!
              • Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 21:59
                jesteś naiwny mecheł
                • Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 22:02
                  Moze tak moze nie wszysko zreszta jest mozliwe
                • Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 22:11
                  sory za ten mecheł ,to mój kochany mąż to napisał bo myślał że...
                  • Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 22:15
                    Nic nie szkodzi myslal ze.....?????? bo nie skonczylas
                    • Gość: elwira Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.dobrafirma.com / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.04, 23:09
                      to nie ważne.A co do kroku w którym się chcesz posunąć szukając kochanki to
                      radzę Ci porozmawiać z żoną o twoich pragnieniach,bo puzniej twoje małżeństwo
                      może się rozpaść,chyba że tego chcesz
                      • Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 23:19
                        No wiesz chyba nikt normalny nie chce rozpadu malzenstwa wiec i ja nie chce
                        (mysle ze jestem normalny)Ja juz z zona rozmawialem ale nie bede jej do niczego
                        przymuszal ona ma mniejsze zapotrzebowanie wiec trzeba to uszanowac wole
                        zaryzykowac i znalesc dyskretna kochanke panne lub mezatke
                        • pollak Cała nadzieja w tym 18.07.04, 23:22

> zaryzykowac i znalesc dyskretna kochanke panne lub mezatke

Cała nadzieja w tym że może Ci później jakiś mąż mordę obije... Tak wiem, ja
                          zawsze potrafię znaleźć jakieś pozytywy w tym całym sk...syństwie.
                          • Gość: pawel Re: Cała nadzieja w tym IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 23:28
                            Wiesz ryzyko zawsze jest ze mi maz moze naruszyc uzebienie ale jezeli kobieta
                            bedzie dyskretna to ryzyko spada do zera
                            • pollak Re: Cała nadzieja w tym 18.07.04, 23:31
                              Bądźmy jednak optymistami i miejmy nadzieję że ta lafirynda nie będzie
                              dyskretna. No i rzecz jasna, że jej mąż będzie postawnym drabem. Najlepiej
                              murzynem o skłonnościach homoseksualnych, który zrobiłby ci z d... przysłowiową
                              jesień średniowiecza.
                              • Gość: pawel Re: Cała nadzieja w tym IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 23:36
                                Poolak troche wiecej optymizmu moze az tak zle nie bedzie a murzynow u nas malo
                                wiec znowu ryzyko spada do zera (bedzie dobrze:!!!!!)
                              • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Cała nadzieja w tym 18.07.04, 23:38
                                pollak napisał:

>który zrobiłby ci z d... przysłowiową
                                > jesień średniowiecza.
                                Mam ci ja na półce to dzieło dwutomowe p.t. " jesień średniowiecza"
                                Hoizinge'a. Polecam Pawłowi z francy poczytać i dopiero wtedy, świadomie,
                                przystąpić do sierpniowego roman-siku.
                                • Gość: pawel Re: Cała nadzieja w tym IP: *.ppp.tiscali.fr 18.07.04, 23:43
                                  juz to przerobilem!!!!!!!
                                  • pollak Re: Cała nadzieja w tym 18.07.04, 23:46
                                    O jak Ci z tym?

Cholera, wpadłeś w rutynę albo było Ci dobrze...
                        • Gość: naturia Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ztpnet.pl 19.07.04, 21:46
                          NORMALNY mąż w małżeństwie NIE ZDRADZA swojej żony...
    • Gość: Martyna Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.sctnpa.adelphia.net 19.07.04, 02:27

A to mniejsze zapotrzebowanie bylo od poczatku malzenstwa? Czy dopiero po
      jakims czasie? I jakim wogole jestescie malzenstwem? Czy macie problemy
      klocicie sie? I w jakim wieku jest zona? Macie dzieci? I czy ja kochasz?
      • wcalenietakimaly Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice 19.07.04, 05:44
        Gość portalu: Martyna napisał(a):

>
        > A to mniejsze zapotrzebowanie bylo od poczatku malzenstwa? Czy dopiero po
        > jakims czasie? I jakim wogole jestescie malzenstwem? Czy macie problemy
        > klocicie sie? I w jakim wieku jest zona? Macie dzieci? I czy ja kochasz?

Martyna
        Pawel szuka kochanki a nie ksiedza spowiednika. Zdecyduj sie na role ktora
        cghcesz zagrac.
        • wcalenietakimaly kochanica francuza 19.07.04, 06:05
          jest rozwiazaniem. Tak kobitka ma bzika na punkcie Francuzow. Aczkolwiek ma tez
          zasady. Francuz powinien byc autentyczny a nie podrabiany. Ty raczej pod druga
          kategorie podpadasz. Powinien to byc Francuz wolny; jak sie domyslam raczej
          bezdzietny.
          Gdybys mial talent Barysznikowa sukces murowany. Jak ciagle cwicze piruety z
          Hamleta, lub wcielam sie w Adama (Stworzenie Swiata), marzac o gornych partiach
          kochanicy francuza.
    • Gość: kochanka Re: .................... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 07:30
      Dajcie facetowi spokój! To jego życie, a wbrew pozorom chetnych kobiet na taki
      romans jest sporo( tak jak i męzczyzn szukających nowych wrażen)Sa tu tylko
      głosy krytyki? Bo przeciez skoro to ma byc dyskretna kochanka to nie zgłosi sie
      do Ciebie tak oficjalnie głuptasie;-) Swoja droga musisz byc
      bardzo .......zdeterminowany skoro szukasz na forum(chociaz podejrzewam że nie
      tylko tu ;-))A tam na marginesie, czt to czasem nie zwykłae...."badania
      socjologiczne" z tym szukaniem kochanki;-) Pozdrawiam.
    • niuniek6 A powiedz mi Pawelku... 19.07.04, 08:58
      A powiedz mi Pawelku, czego sie spodziewasz po tym ogloszeniu? haha
    • Gość: Sara Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.kaczory.sdi.tpnet.pl 19.07.04, 12:14
      Jestem zainteresowana propozycją ale chciałabym dowiedzieć się o tobie czegoś
      więcej.
      • Gość: z mojżeszowa Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 20:43
        Na skrzyżowaniu ulic Piłsudskiego i Asnyka zawsze stoi ich kilka.
      • Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 19.07.04, 21:36
        Saro czy mieszkasz w okolicach Rzeszowa???????lub Rzeszowie?
        • pollak Boże spraw 19.07.04, 21:47
          żeby jak już będą mieli się do *tego* zabierać (znaczy będą po tym jak on
          postawi jej drinka, puści ją przodem we drzwiach, opowie pieprzny dowcip itp.)
          żeby ona okazała się facetem. Już nawet nie musi być murzynem.... ;)
    • Gość: chicarica Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: 213.199.221.* 19.07.04, 22:19
      A co, na dziwkę cię nie stać? Cały miesiąc to faktycznie może drogo kosztować...
    • Gość: sztr Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: 195.116.26.* 20.07.04, 08:42
      No to masz kupę odpowiedzi . I ani jednej na temat
      • Gość: pawel Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice IP: *.ppp.tiscali.fr 20.07.04, 17:57
        sztr
        Jak napisales prawie ani jedna na temat czekam dalej
    • aankaa a musisz do Rzeszowa jechać ? 20.07.04, 18:14
      w większych "aglomeracjach" będziesz miał przynajmniej zapewnioną dyskrecję ;)
      • Gość: pawel Re: a musisz do Rzeszowa jechać ? IP: *.ppp.tiscali.fr 20.07.04, 21:43
        A skad aniu jestes????
        • Gość: pollak Re: a musisz do Rzeszowa jechać ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 21:48
          Szmato, nie facecie, masz żonę której ślubowałeś wierność.
    • tebe.i.maas Re: szukam kochanki na sierpien Rzeszow i okolice 20.07.04, 22:38
      Ty koles zamiast pisac ile masz lat, napisz raczej ile masz centymetrow.
      Pozdrawiam
      Maas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka