Dodaj do ulubionych

Trzeba siac, siac, siac!

20.07.04, 10:41
Konta Bankowe Radia Maryja dla słuchaczy w
Polsce:PKO BP SA II O. Toruń NR 10205011-16577-270-1 Nowy numer: 69
1020 5011 0000 9602 0012 9130 z dopiskiem: "Dar na serwisowanie
Maybacha"

Trzeba siac, siac, siac!!!!!
Obserwuj wątek
    • kopov Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 10:49
      rąbnąłem starym 100$ chcę wysłać, prosze o numer konta dewizowego
      • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 10:52
        Odwiedz najblizszy kantor- wymien szmal i... spotkaj sie ze mna. Na pewno
        pomoge :)
        • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 10:59
          ta od razu tam poszedłem to mi dali kopa w dupę i kazali dowód pokazać:(
          • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:00
            "tam"? to znaczy gdzie?

Nie martw sie- ze mna jak z dzieckiem- za raczke i do baru :)
            • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:01
              no jak gdzie? w kantorze
              • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:08
                najpierw w kantorze- potem zobaczymy :)
                • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:15
                  dawaj numer konta i wysyłam nie będą mnie w kantorze molestować:)
                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:16
                    to zbyt skomplikowane. Wytlumacze Ci w realu :)
                    • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:21
                      juz mi andrzej s wytłumaczył i co teraz ziemniaki ze szpinakiem mi sie myla
                      • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:23
                        I tak masz szczescie, ze nie byles w seminarium w Poznaniu. Tam bys sie jeszcze
                        dowiedzial, ze to dla Twego zbawienia :)
                        • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:27
                          do Poznania dojeżdżałem na próby chóru i dowiedziałem sie że to dla mojego głosu
                          • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:28
                            smarowano Ci migdalki?
                            • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:31
                              nie, wycieli mi je
                              • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:32
                                O- mechaniczna defloracja :)
                                • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:35
                                  a znasz moze telepatyczną:)
                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:43
                                    znam bardziej naturalne metody :)
                                    • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:46
                                      mechaniczne?
                                      • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:48
                                        tez :)
                                        • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:51
                                          a moze jakieś inne, mechanika nigdy nie była moją najmocniejszą strona?
                                        • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:51
                                          kazda defloracja jest mechaniczna :))
                                          może być tylko dokonana w sposób bardziej lub mniej przyjemny :)
                                          co zalezy w głownej mierze od " defloratora" :)
                                          • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:54
                                            skad wiesz?
                                            • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:56
                                              starsze kolezanki mi powiedziały ;)))
                                              • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:59
                                                ot i edukacja sexualna kwitnie w narodzie :)
                                                • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:02
                                                  dzięki ojcu redaktorowi
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:05
                                                    I jeszcze kilku innym. Np Suchockiej ktora nas zakońkordatowała
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:10
                                                    suchecka jak suchecka była tylko pionkiem w czarnej zalewie
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:13
                                                    Nie calkiem. Ona ze swoim kumplem Rosatti-Końkordatti wprowadzila u nas ustroj
                                                    katolicki!
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:24
                                                    sorry, nie wchodzę na tematy czarno-polityczno-personalne
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:27
                                                    bo i gadac nie ma o czym. To bylaby dyskusja akademicka o gownie :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:35
                                                    albo artystyczna rzeźba w gównie:)
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:41
                                                    I wyjdzie ci pomnik 2 takich co chcieli podprowadzic ksiezyc. Swoja droga
                                                    wczesnie zaczynali :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:49
                                                    chyba cipo mnik?:) i w dodatku cały w muchach, czy to nie szkoda budulca na
                                                    takich?
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:50
                                                    Budulca jak na razie dostatek. Zostanie nawet na to by ich obrzucic :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:56
                                                    ale sztuka cierpi:) nawet jeśli budulca dostatek
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:57
                                                    Wiewsz sztuka dla sztuki nie jest czyms pociagajacym. No chyba ze katolicyzm
                                                    realny
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:04
                                                    ale nie dobrze jak cierpi sztuka, nie ciagnij mnie na rozmowy o czarnych chyba
                                                    ze o murzynach
                                                  • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:10
                                                    ale g...ny temat sobie znalezliście.
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:24
                                                    a wszystko czytałaś?:))))))
                                                  • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:35
                                                    dokładniusieńko :)))
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:38
                                                    no to Ci współczuję:)))))))
                                                  • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:39
                                                    mam słonności masochistyczne :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:40
                                                    a lubisz sól?:)))))
                                                  • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:50
                                                    pieprz i chili też - wszystko na ostro ;)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:52
                                                    chodziło mi tylko o błąd w poprzednim poście:)
                                                  • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 14:00
                                                    ok :) dzisiaj to mnie wszystko z białą firanką sie kojarzy
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 14:01
                                                    a to przpraszam juz nie będę:)
                                              • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:01
                                                ale nie wtedy jak szukałaś dziewic?:))
                                                co one mogą wiedziec ? na pewno to tylko odczucia subiektywne i nie poprate
                                                wrażeniem po następnym deflorancie, trzeba by właśnie taka zanleżć:)
                                                • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:04
                                                  jaka? dziewicę kilkakrotnie zdeflorowana ? :) i zaopatrzona w te arabskie
                                                  pojemniczki? :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:09
                                                    no mówie tylko, ze to by było w miare obiektywne:)), nie wiem czy możliwe ale
                                                    lekarze teraz duzo mogą, moze być w pojemniczki dla wzmocnienia efektów
                                                    wizualnych:)
                                                  • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:17
                                                    chyba poradzę sie koleżanek forumowiczek - one zawsze wszystko wiedza
                                                    najlepiej :)np. " powtórna defloracja- czy to jest mozliwe?"
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:25
                                                    napisz, ze Twój nowy rząda od Ciebie dziewictwa i co masz zrobić:))
                                                  • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:37
                                                    ok, pomysle nad tym, ale jak zejdzie watek o niegrzecznych dziewczynkach.
                                                    nie zamierzam zostac libressą FK.
                                                    a kawał o Józku jest w porządku :))
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:47
                                                    a chcesz żeby zszedł?:)
                                                    nie znałaś, czy przez grzeczność nie przeczysz?:)
                                                  • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:07
                                                    kawału nie znałam, a wątek niech sobie siedzi, ale nie chce zawątkowac całego
                                                    forum. Przepustowośc 1 / tydzien wystarczy :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:13
                                                    to dobrze że się podobał:)
                                                    fakt robienie wystąpień na siłę nie jest najlepsze:) ale temat mógłby być mocno
                                                    ambitny:)))))))
                                                  • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:23
                                                    lubie ambitne i powazne tematy - zawsze mozna sie czegos ciekawego dowiedziec,
                                                    uzupełnic luki w edukacji ;)
                                                    a jak powiedzam ze jestem gupia ?:(
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:25
                                                    ok ja to załatwię chyba limitu jeszcze nie wyczerpałem?:)
                                                  • wu_ka Re: kopov !!!!!!!!!!!:)))))))))))))) 20.07.04, 13:38
                                                    ale fajny wątek załozyłeś
                                                  • kopov Re: kopov !!!!!!!!!!!:)))))))))))))) 20.07.04, 13:41
                                                    sądząc po pierwszym wpisie strzał w 10 kę:)))))))))))
                                          • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:54
                                            bO DEFLOROWANA JESZCZE NIE WIE CO JA CZEKA? :)
                                            • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:59
                                              czasami deflorator tez nie wie :)
                                              • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:59
                                                To tak jak gra w ciuciubabke.... Nieraz mozna sie pomylic :)
      • lukrecja8 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 10:52
        dylaj do kantora a nie becz
        • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 10:59
          dylaj? :) ładne, tez folklor?
          • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:00
            Ale nie goralski- slowo daje :)
            • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:02
              a miał byc góralski?:)
              • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:08
                Moze byc kaszubski- nie jestem nacjonalista :)
                • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:16
                  chyba kaszebski?:)
                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:20
                    Jako Slazak tez lubie :)
                    • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:23
                      kaszebski?
                      • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:23
                        kaszebki :)
                        • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:28
                          kaszebki tyz:) każda gada po niemiecku
                          • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:31
                            to tak jak u nas :) Nie mialbym problemow :)
                            • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:32
                              musiałbys znac Stefana, zeby nie miec problemów, ja go znam
                              • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:43
                                Stefan robi problemy, kiedy sie gada z kaszebkami?
                                • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:48
                                  nie Stefan je nagania:)
                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:49
                                    a potem w morde wali?
                                    • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:52
                                      nie, ale jak popije chce dopłaty albo moze uciąć:)
                                      • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:55
                                        Doplaty? To jego tez trzeba zadowolic? A moze za malo mu dales ostatnio do
                                        picia? :)
                                        • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:56
                                          ja mam u niego carte blanche:)
                                          • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:00
                                            czyli nawet na kreche dostaniesz? :)
                                            • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:03
                                              mało, nikt mi nie liczy i mogę oszukiwać ze były 2 godziny żeby 3 cia była
                                              gratis
                                              • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:06
                                                Trzecia godzina, czy trzecia Kaszubka?
                                                • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:12
                                                  u co trzeciej kaszebki każda trzecia godzina gratis (czyli darmo)
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:14
                                                    To podaj mi wlasciwe adresy, bym nie trafil na te dwie statystyczne, ktore nie
                                                    rozumieja zasad wspolczesnego marketingu :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:28
                                                    jak jesteś nowy to i tak Stefan cipo dstawi najgorsze:))
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:32
                                                    Wlasnie dlatego prosze Cie o protekcje :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:37
                                                    ja Cie qrD proszę o numer konta dewizowego i co i gówno:))))))))
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:42
                                                    Ja nie mam konta dewizowego- nie jestem ksiedzem!
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:51
                                                    księza mają sutanny i kąty do spania
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:53
                                                    a pod sutanna maja rozgrzeszacz :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:57
                                                    rozgrzebacz chyba:)
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 12:58
                                                    Ok rozgrzeszaja za pomoca rozgrzebacza :) Jak zwal tak zwal- na to samo wychodzi
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:02
                                                    ruchy rozgrzeszaczem sa inne niz rozgrzebaczem to ważne
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:04
                                                    na takim "ruchaniu" to ja sie nie znam :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:06
                                                    żałuj synu żałuj, ale spróbuj na początek ze zwykłym pogrzebaczem, idż do
                                                    pobliskiej kotłowni popros palacza na pewno cipo może:)
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 13:49
                                                    Palacz mnie nie rozpala :)
                                                  • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 14:55
                                                    ale jego pogrzebacz może?
                                                  • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 14:58
                                                    oj na pewno nie!
          • lukrecja8 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:03
            oczywiście kopovku, oczywiście
            przyjedziesz to zobaczysz jak u nas ładnie sie mówi! :)
            • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:06
              ładne:)
              nie, no juz troche wiem czego sie mozna spodziewać:)
              • mario2 Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:09
                Te a jak łona bydzie ze ślonska?
                • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:17
                  ale ja wiem skąd łona jest:)
                  • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:20
                    ze Sląska to pół biedy, gorzej z Kaszub...
                    • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:22
                      a co? znam kaszubów jeżdże tam i lubie ich:)
                      • wu_ka Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:24
                        a rozumiesz?
                        • kopov Re: Help please!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.07.04, 11:29
                          kaszebski? mówia do mnie tak jak u nas na wsi:)
    • nat.ka Re: Trzeba siac, siac, siac! 20.07.04, 11:04
      dostałam to na gadu gadu, osoba, która wysłała jest w katalogu jako "oszołom z
      radia maryja" :)))))
      • kopov a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:07

• mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:09
          gadala sobie :)
          • wu_ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:11
            z " oszołomem z radia maryja?"?? o rety !! :))
            • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:13
              Ja lubie ich posluchac w "rozmowach niedokonczonych"- Kryszak i Daniec sie
              chowaja, tylko Pietrzak moze im dorownac :)
            • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:14
              oj no, dostałam od niego wiadomość i zapytałam, jak zamierzają utrzymać 5
              litrowy silnik Maybacha:)))))
              a co, kopov, chcesz pogadać?:))))))))
              • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:15
                Trzeba siac i.. placic :)
                wstyd- ale moja babcia tez ich wspiera :(

To ty poradzisz godac?
                • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:20
                  taaa, postanowiłam, że wszystkie oszczędności będę przelewać na to konto,
                  myślę, że Ojciec Prowadzący jest człowiekiem bardzo rozważnym i wykorzysta je w
                  pobożny sposób.
                  • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:22
                    A ja sie zastanawiam czy nie stworzyc podobnej inicjatywy zerujacej na naiwnej
                    poboznosci spoleczenstwa. Tez mi sie podobaja Maybachy :)
                    • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:36
                      a co to Maybach, możesz sobie w końcu kupić malucha i też doczepić półkę na
                      szampana i parasolkę w kolorze obić:))))))
                      • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:44
                        Ale tego babcie mi nie sfinansuja!
                        • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:58
                          postaw sobie na balkonie szyld "fundacja" i trzaskaj mamonę, powiesz, że
                          zbierasz na transport Ojca Prowadzącego między jego willą a kościołem, a
                          zarobisz na dobre auto dla siebie, trzeba korzystać z doświadczeń kleru, a jak!
                          • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:01
                            Wole wieksza anonimowosc. Zaloze sobie konto- wydrukuje ulotki i rozdam w
                            kosciolach. Kurde- to bedzie trudne bo nie lubie tam wchodzic :(
                            • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:02
                              a co, woda święcona parzy?:)))))))
                              • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:07
                                Przeczytalem analize chemiczna wody z kropielniczki. A ja jestem podatny na
                                alergie :)
                                • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:10
                                  akurat alergia, ja to dobrze znam, synu niewierny, na egzorcyzm do Ojca
                                  Prowadzącego się udaj, zobaczymy co tam wyjdzie:)
                                  • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:15
                                    Ja wim kto nie wyjdzie o wlasnych silach. Dla ulatwienia dodam, ze nie bede to
                                    ja :)
                                    • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:18
                                      jaki pewny siebie:)))
                                      nawet nie wiesz, jaka siła tkwi w O.P. (Okradający Polaków), przepędzi te
                                      wszystkie Twoje kapitalistyczne zapędy:)
                                      • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:20
                                        Jestem socjalista z krwi i kosci. To na nich dziala jak plachta na byka :)
                                        • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:23
                                          może socjopatą:)))
                                          • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:28
                                            Tak zle nie jest. Nie mam przeciez jeszcze wlasnej rozglosni :)
              • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:19
                z oszołomem? nie dzięki chce wysłać 100$
                • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:20
                  Przeczytaj teks Kohola i juz wiesz jak to zrobic :)
                  • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:26
                    ale ja mam 100$ a nie 1 grosz
                    • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:27
                      ok- wymienie Ci 100 $ na 100 groszy i nie masz zmartwienia :)
                      • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:30
                        i pewnie jeszcze będe sie musiał rozebrać?
                        • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:31
                          To sobie darujemy. Wystarczy, ze skoczysz po piwo :)
                          • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:34
                            nie da rady tez chcą dowód
                            • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:45
                              podrobimy Ci legitymacje :)
                              • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:49
                                przynieść zdjęcie w biało-czerwonym krawacie? czy takie od komunii?
                                • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:55
                                  a na ktorym masz brode?
                                  • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:05
                                    na tym co występuje jako koziołek matołek z przedszkola
                                    • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:07
                                      To oryginal, czy sie charakteryzowales? :)
                                      • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:14
                                        oryginalne były tylko rogi i kopyta, za brodę robiła mi pozyczona peruka z
                                        kuciapki jednej starszej kolezanki, a za ogonek no mój własny tyle, że
                                        wypuszczony przez spodenki tyłem
                                        • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:16
                                          A dales sie juz przebadac w pracowi anomalii anatomicznych? :)
                                          • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:30
                                            tylko u andrzeja s:) ale powiedział ze wszystko jest w normie
                                            • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:33
                                              U niego mogles sie tego spodziewac. Moze dasz sie przebadac w seminarium.
                                              Wyjdziesz z Pelzem w d....
                                              • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:42
                                                nikt mnie nie ostrzegł:( nie wiem jak to robia w seminarium możesz cos bliżej?
                                                moze sie skuszę:)
                                                • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:43
                                                  wiem tylko tyle, ze dostaniesz czerwone majteczki z napisem I Love You
                                                  • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:54
                                                    to jako bielizna ochronna czy zapłata za dobrowolne badanie? a czy z dziurą te
                                                    majtki?
                                                  • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:56
                                                    Za duzo pytan detalicznych jak na mnie. Moze przekonasz sie osobiscie? Ja nie
                                                    moge- jestem niewierzacy :)
                                                  • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:59
                                                    pewnie masz działkę od każdego nawróconego i ściemniasz tylko, no powiedz
                                                  • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 13:03
                                                    Jasne. A moje dzieci mowia do mnie "wasza wielebnosc" :)
                                                  • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 13:08
                                                    a jak powinne? wasza wieljebność?
                                                  • mario2 Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 13:53
                                                    byle nie : "ty stary ch..." :)
                • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:21
                  nie z oszołomem, ale ze mną :) pieniądze też mi możesz wysłać:)))))))))
                  • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:24
                    a co z nimi zrobisz? do tej pory nie chciałas za to pieniędzy zdumiewasz mnie
                    • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:30
                      coś Ci kupię:))))))))))
                      przecie żartuję :P
                      • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:33
                        :))))ja swojej dupie zarcie kupie:))))))
                        • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:35
                          no wiesz, zawsze mówiłeś, że odżywiasz się jak człowiek, a tu taki
                          numer....:)))))))
                          • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:36
                            :))))przecież to nie dla mnie:))))))))
                            • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:39
                              napisałeś wyraźnie "dla swojej dupy", teraz się nie wymigasz:)))))))
                              • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:50
                                przecież to moze być trefl wieloznaczny:))))))))
                                • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:54
                                  każdy rozumie jak chce:))))
                                  Ty to mnie dopiero zdumiewasz:)))))))
                                  • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 11:58
                                    to przez tę pieprzona demokrację:) kiedys było łatwiej:)
                                    ja sam siebie jeszcze nawet potrafie zaskoczyć
                                    • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:00
                                      nie no, dominator jak się patrzy:)
                                      tylko żeby Ci coś w kręgosłupie nie przeskoczyło:)))))))))
                                      • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:06
                                        czy to źle?:)
                                        kregosłup mam w miarę stabilny i ten moralny też:)))))
                                        • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:09
                                          no wiesz, w niektórych kręgach może to być źle postrzegane:)))
                                          to są kręgosłupy moralne?:)
                                          • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:18
                                            lejmy na inne kręgi:)
                                            są a nie wiedziałaś:)?
                                            • nat.ka Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:22
                                              nie wiem, czy potrafię lać po okręgu, ale się postaram:))))))))))
                                              ano nie, ale pewnie łamliwe, co?
                                              • kopov Re: a co robiłas na gadu gadu?:) 20.07.04, 12:31
                                                ja cipo moge:)
                                                nie ten jak ktos ma dobrze ukształtowany to wytrzyma:)
    • Gość: kohol Oczywiście! IP: *.crowley.pl 20.07.04, 11:10
      Radio Maryja

Uwaga, wszyscy chcący wesprzeć Radio Maryja!
      1. W urzędach pocztowych znajdują się specjalne druki o następującej treści:
      Cel Radio Maryja
      Dar dla Radia Maryja w Toruniu
      Bank pocztowy SA pierwszy oddział w Toruniu
      131263-61580-27006-100-0/0
      My, katolicy, bierzemy taki druk do reki!
      2. Wypełniamy druk i wysyłamy na rzecz Radia Maryja 1 grosz. W urzedzie mogą
      nie chcieć przyjąć jednego grosza, ale wtedy trzeba się kłócić, bo pocztowcy
      nie mają prawa odmówić przyjęcia naszego wsparcia na rzecz naszej ulubionej
      stacji.
      3. Za nami staje nasz kolega i też wpłaca 1 grosz. Uwaga: nie płacimy nic
      za przekaz, ponieważ płaci za niego odbiorca - taka jest umowa radia z
      pocztą.
      4. Za nim staje nasz trzeci kolega i również wpłaca grosz.
      5. Następnie znowu my wpłacamy 1 grosz i tak w kółko.
      6. Wysyłam w sumie 120 groszy, trzy razy (w sumie 360 groszy, czyli 3,6 PLN).
      7. Operacja ma sens. Za każdy z przekazów Radio Maryja płaci poczcie opłatę
      pocztową (ok. 3,6 zł). 3,6 x 360 to 1296 zł opłaty pocztowej zapłaconej przez
      radio. 8. 1296 zl odjąć wpłacone przez nas 3,6 zl daje 1260 zł ujemnego
      'wsparcia' dla rozgłośni.
      9. Wpłacać pieniądze na rzecz radia moga również niewierzący.
      • mario2 Re: Oczywiście! 20.07.04, 11:14
        Pomysl niezly! Kiedy zaczynamy heppening? :)
    • Gość: rudy rydz ten watek jest chory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 12:17
      • mario2 Re: ten watek jest chory 20.07.04, 12:21
        zalezy od punktu widzenia. Malpie w zoo tez sie wydaje, ze ogladajacy sa za
        kratkami a ona na wolnosci :)
        • Gość: rudy rydzyk Re: ten watek jest chory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 13:25
          dobre porownanie - faktycznie wygladacie w tym watku jak trzy malpy, bo reszta
          tylko wam sie przyglada.
          • mario2 Re: ten watek jest chory 20.07.04, 13:51
            jesli nie potrafi ta reszta sie wlaczyc- to ich sprawa.
            Gorzej gdy sie wpier... bez proszenia po to by krytykowac! To jedyne co
            potrafisz?
            • Gość: rudy rydzyk Re: ten watek jest chory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.04, 13:58
              dostales sie w rece szatana, ale jest dla ciebie jeszcze ratunek. musisz
              spelnic jeden warunek
              • mario2 Re: ten watek jest chory 20.07.04, 14:01
                Ja nie chce do NIEBA tam musi byc strasznie nudno. Poza tym wiecznosc w
                towarzystwie Wielkiej Kremowki mnie nie pociaga :)
      • nat.ka nie gadaj bzdur :D n/t 20.07.04, 12:24

• kazia76 Re: Trzeba siac, siac, siac! 20.07.04, 14:37
      dzięki:) dawno się tak nie uśmiałam-humorek poprawił mi się na resztę dnia
      śmiech polepsza krew
      • mario2 Re: Trzeba siac, siac, siac! 20.07.04, 14:38
        Ty sie nie masz smiac tylko placic :)
    • Gość: pollak Re: Trzeba siac, siac, siac! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.04, 15:05
      Z tym maybachem to tak samo jak z tym że Żydzi zabijają niemowlęta. Michnik
      jak zwykle bredzi bardziej niż dwa Rydzyki razem wzięte.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka