wielkafuria 12.03.13, 23:12 jest tylko ładny i nic poza tym, to co z takim zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielkafuria Re: a jesli facet 12.03.13, 23:19 albo co gorsza: jak jest przystojny, ma rewelacyjny głos a gada i gada i gada tak w sumie bez sensu żadnego... bo pomyslalam zeby kazac mu czytac ksiazke przez telefon... niech jakis pozytek bedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: a jesli facet 12.03.13, 23:21 > bo pomyslalam zeby kazac mu czytac ksiazke przez telefon Każ mu czytać „Wahadło Foucaulta” Umberta Eco – świetna powieść. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 12.03.13, 23:25 myslalam zeby w końcu przeczytac greya bo wszyscy czytali tylko nie ja. mógłby tym swoim mruczacym głosem mi czytac... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 usniesz przy trzeciej stronie 12.03.13, 23:40 lepiej sama opublikuj swoj blog, bedzie ciekawiej. moze zatrudnij go do tele-marketingu i spijaj smietane? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: usniesz przy trzeciej stronie 13.03.13, 07:57 hahahahaha, no nie wiem.... chyba w telemarketingu powinna mruczeć kobieta a nie facet :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: usniesz przy trzeciej stronie 13.03.13, 08:04 a jesli target to 30-letnie poszukiwaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: usniesz przy trzeciej stronie 13.03.13, 08:07 no to chyba że ;) to muszę to przemysleć. Bo widzisz, koleś nawet nie to że dużo mówi, tylko ze już z dwojga złego nie mówi o sobie tylko o ludziach których nie znam. no tylko słuchać mogę i mówić: uhm, uhm... to interesujace... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: usniesz przy trzeciej stronie 14.03.13, 07:43 to umilacz w odstawce??? :( popros zeby Ci o swoich podbojach sercowych opowiedzial. Albo zamilknie na zawsze, albo mu sie buzia nie zamknie :P Bedziesz miala okazje jakies otwarte pytanie zadac :) Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: usniesz przy trzeciej stronie 13.03.13, 08:42 > spijaj smietane? To sie chyba da zalatwic.. chyba ze jest impotentem.. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: usniesz przy trzeciej stronie 14.03.13, 07:45 to nie tak, jak myslisz :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: usniesz przy trzeciej stronie 14.03.13, 08:13 no heloł... w odstawce. Po to się spotykam z innymi zeby odwyknac, a umilacz mi nie daje tylko wraca jak bumerang w najmniej spodziewanych momentach :P tylko oni wszyscy sa tacy no... mało porywający... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: usniesz przy trzeciej stronie 14.03.13, 11:33 > tylko oni wszyscy sa tacy no... mało porywający... znaczy, potrzebny Ci taki, co Cie puknie w glowe :P intelekt/ualista na gwalt poczebny? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: usniesz przy trzeciej stronie 14.03.13, 12:48 dobrze to ująłeś :P Odpowiedz Link Zgłoś
kolba.kukurydzy Re: a jesli facet 13.03.13, 18:27 Hehe, audiobooki niech czyta, może poza postawieniem go na półce z ozdobami, to i kasę zarobi :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
kolba.kukurydzy Re: a jesli facet 13.03.13, 18:26 No. Ja wytrwałam do setnej strony. wymiękłam. Jakieś mosty, smoki. Od której strony aukcja...(nie wierzę, napisałam aukcja miast akcja - świat mój się przenosi do internetu haha) No. Od której strony zaczyna się akcja? :) No coś dziać? Odpowiedz Link Zgłoś
kolba.kukurydzy Re: a jesli facet 13.03.13, 18:30 tutaj miała się załączyć wypowiedż moja odnośnie tej książki... wylądowało gdzieś poniżej. Odpowiedz Link Zgłoś
kolba.kukurydzy Re: a jesli facet 13.03.13, 18:31 No dobra już trybie o co chodzi :) Ja pitole chyba muszę się położyć Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: a jesli facet 16.03.13, 17:09 wydawało mi się, że nie lubisz Umberta Eco. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: a jesli facet 13.03.13, 21:15 wielkafuria napisał(a): > albo co gorsza: jak jest przystojny, ma rewelacyjny głos a gada i gada i gada t > ak w sumie bez sensu żadnego... > bo pomyslalam zeby kazac mu czytac ksiazke przez telefon... niech jakis pozytek > bedzie... Posadzić na krześle, dać książkę do ręki i niech czyta - przyjemne z pożytecznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: a jesli facet 12.03.13, 23:20 > jest tylko ładny i nic poza tym, to co z takim zrobić? Nic nie możesz zrobić, ponieważ taki ziomek nie jest w stanie Cię nakręcić intelektualnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 12.03.13, 23:22 hahahahahaha, dobre :P ano wlasnie... tak patrze na niego, patrze i ... nic. ładny ale tak jakoś całokształt nie porywa :( Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: a jesli facet 13.03.13, 08:07 wstaw na allegro. Tak czy inaczej, potrzymaj go do konca postu, juz niedlugo. Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: a jesli facet 12.03.13, 23:28 Nooo, o 6 budzik będzie dzwonił, a to przyjemne nie jest ;(. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 12.03.13, 23:30 no widzisz u mnie bedzie dzwonił o 7.40 :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: a jesli facet 12.03.13, 23:50 wielkafuria napisał(a): > no widzisz u mnie bedzie dzwonił o 7.40 :P:P jesteś okrutna Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: a jesli facet 12.03.13, 23:26 Jak ładny to się opublikuj z nim na facebuku. Koleżanki wydrapią dziury w monitorach. Odpowiedz Link Zgłoś
salsadura Re: a jesli facet 12.03.13, 23:32 ale jesteś na np. kuchni. Między makaronem a śledziem Cię znajdą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 13.03.13, 08:08 jakiej kuchni, jakiej kurcze kuchni? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: a jesli facet 12.03.13, 23:36 wielkafuria napisał(a): > odpada. nie ma mnie na fb :P:P To na Naszej Klasie albo w Ogłoszeniach Parafialnych. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: a jesli facet 12.03.13, 23:52 Przejdź się do sekszopu, kup knebel, zaknebluj pana i możesz używać. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: ;) 13.03.13, 08:04 hahaha, dzieki nie wiem czy wiesz, ale zrobiłes mi dobrze :P Ps. gdzie sa moje piersi? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: zdjęcia 13.03.13, 08:10 aż tak ładny to on nie jest zeby robic mu zdjecia :P ale za to na widoku mam takiego adonisa ze łał, tylko mlody chłopaczek jest jakies 25 lat ma czy tam 27. Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: zdjęcia 13.03.13, 20:31 a wiek przeszkadza w pukaniu? ;-) czy marzy Ci się stały związek, ach och, welon i biała beza? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: zdjęcia 13.03.13, 21:16 wiek nie przeszkadza w pukaniu. ale jakos młodszyy facet mnie za bardzo nie kreci. nie jestem pewna czy potrafiłby zrobic mi dobrze w mocno kreatywny nazwijmy to sposób :P Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu Re: zdjęcia 14.03.13, 02:26 ale może łatwiej przyuczyć? ;-) zawsze są jakieś opcje, no :-D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrys-bez-rys Amniesiesnilo 13.03.13, 05:04 Ze jestem arbuzem w matni lodówki i na smierć zamarzlem a potem byłem krokodylem ale na krótko. Odpowiedz Link Zgłoś
mojemieszkanie24 Re: Amniesiesnilo 13.03.13, 08:08 jak jest tylko ładny to wtedy nie jest facetem tylko MANEKINEM... Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek zrobic fotke i wrzucic na.. 13.03.13, 08:38 wielkafuria napisał(a): > jest tylko ładny i nic poza tym, to co z takim zrobić? zrobic fotke i wrzucic na rokse, niech zarabia.. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na powieś se 13.03.13, 08:56 jego zdjęcie nad łóżkiem :) tak sobie myślę...nigdy nie przechodziłam takich fascynacji,nie miałam swojego Idola.. tzn.zamiast plakatów wymuskanych Justinów miałam Metallice,Nirvane... Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: powieś se 14.03.13, 11:38 mnie, maz do sypialni nie wejdzie. Gwarantowane. Tylko dziecko uprzedz, ze to Dziadek Mroz :P Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: a jesli facet 13.03.13, 14:56 oprawiłabym w ramkę i powiesiła na ścianie... niech wisi , a że ma jeszcze głos ładny, może anonsować wchodzących ;) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt kochac, piescic i calowac... 13.03.13, 15:47 wielkafuria napisał(a): > jest tylko ładny i nic poza tym, to co z takim zrobić? kochac, piescic i calowac... a jak sie znudzi, to... porzucic. tak samo jak mezczyzna robi z pusta ladna lala :) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Oglądać - to se mozesz zdjecia w Cosmopolitan. 13.03.13, 18:36 Facet jest do uzywania, a nie do ogladania. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr ja wię, ja więęęęę! 13.03.13, 15:58 Ubierz go tylko w podarte dżinsy i niech myje towj samochod na podjezdzie. Twoje akcje na dzielni skocza pińcet procent. Murowane! Odpowiedz Link Zgłoś
tfu.tfu myślisz, 13.03.13, 21:08 że ów piękniś taki zahartowany? ;-) tera to panie zima je, zimo sie nie myje auta na dzielni, ino w myjni ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: a jesli facet 13.03.13, 17:12 oprawić w ramkę i powiesić na ścianie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 13.03.13, 17:24 poczekam jeszcze troche bo poki co nie ma o czym pisać. ładny, wyględny, dobrze brzmi, nudny jak flaki z olejem :( Odpowiedz Link Zgłoś
duende76 Re: a jesli facet 13.03.13, 17:29 ach wy o blogu... tak to jest jak je się śledzia i śledzi forum. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 13.03.13, 21:04 ale bym zjadła śledzia :P mam w lodówce matiasy to chyba sobie z cebulką zrobię i do jutra sie przegryzą :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 15.03.13, 13:51 z pieprzem, bez liścia :P pyyyyyyyyyyyycha. Odpowiedz Link Zgłoś
chinski_czosnek Re: a jesli facet 14.03.13, 11:53 > jest tylko ładny i nic poza tym, to co z takim zrobić? > Przerobić na stojak na parasole. Do niczego więcej się nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 14.03.13, 22:13 on jest fotografem, wiec chyba on mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 15.03.13, 13:53 no przeciez Ci nie powiem :P ale ... dodam, ze sie ostatnio rozwinał i nawet ciekawie nam się rozmawiało :P Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: a jesli facet 17.03.13, 10:24 > no przeciez Ci nie powiem :P wię, dlatego pytałem. > ale ... dodam, ze sie ostatnio rozwinał i nawet ciekawie nam się rozmawiało :P uhu, droga była długa i karczmista...... :P Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 17.03.13, 11:30 po prostu zadzwonił i rozmawialiśmy o naszych poglądach i oczekiwaniach względem zycia i świata. Wczesniej słuchałam opowiesci dziwnej tresci które nawet jego za bardzo nie dotyczyły. straszne. Moze nawet sie z nim spotkam jeszcze raz zeby podsumowac :D Odpowiedz Link Zgłoś
sid.l Re: a jesli facet 15.03.13, 18:08 A fotografowi to nie można zdjęć robić?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: a jesli facet 15.03.13, 13:55 oprawić w ramki powiesić na ścianie i znaleźć sobie normalnego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 15.03.13, 14:11 a kto to jest według ciebie normalny facet? bo ja jakos nie umiem takiego sprecyzowac :( Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: a jesli facet 17.03.13, 12:22 Skoro nie wiesz czego chcesz to tego nie masz. Zacznij od określenia sobie Twojego celu, oczekiwań i pragnień. Bez tego w nieskończoność możesz trafiać na osoby, które absolutnie nie są w Twoim typie. Podstawa to wiedzieć czego się chce, a co nam absolutnie nie odpowiada. Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: a jesli facet 15.03.13, 19:56 a co się robi z chusteczką jednorazową? Odpowiedz Link Zgłoś
krope Re: a jesli facet 15.03.13, 20:02 Miałam takiego. Pisałam do niego listy z nagłówkiem Panie Ładny. Był nieskazitelny i miał największego fiuta, jakiego widziałam. Tyle, że nic nim nie potrafił robić. Wiem, że się ożenił, i do dziś go podziwiam na zdjęciach. Bo żyć z nim, nie umiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
nie.mam.20 Re: a jesli facet 17.03.13, 10:29 żeby nie sęczek, byłaby piszczałka.... Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: a jesli facet 17.03.13, 10:30 Zrobić mu zdjęcie. ;) A tak na serio to zależy do czego potrzebny jest Ci facet. Czy patrzenie na niego Ci wystarcza? Czy przy okazji jest też chemia czy te braki zabijają chemię? Odpowiedz Link Zgłoś
wielkafuria Re: a jesli facet 17.03.13, 11:31 braki zabijaja chemie. chyba az tak bardzo ze ja tej chemii w ogole nie zauwazylam. swoja droga ciekawe jak to dziala, ze oni czują chemię w stosunku do mnie, a ja do nich ani grama. Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: a jesli facet 17.03.13, 12:19 No to sama sobie chyba odpowiedziałaś na pytanie. Skoro nie ma żadnej chemii ani więzi intelektualnej to taki facet jest Ci po nic. Może zeswataj go z kimś komu może się spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś