Dodaj do ulubionych

ranking mezczyzn. internaszional ,)

27.03.13, 18:17
zrobmy sobie prywatny, subiektywny i calkowicie uznaniowy ranking mezczyzn wszystkich narodowosci, z ktorymi mialysmy do czynienia.........P

1.Wlosi. pierwsze miejsce, ze calkowicie bezkonkurencyjne zdolnosci adoracji.
2.Niemcy. zaskakujaco okrzesani ,D

chwilowo musze zawiesic swoja wyliczanke. ale wroce ,)
a wasz ranking?
Obserwuj wątek
    • obrotowy Chinczycy 27.03.13, 18:26
      coraz wyzsi, w dobrze rokujacym kraju.
      nadwyzka ca. 50 mln mezczyzn nad kobietami.

dodatkowe , indywidualne pytania prosze na priv.
    • gyubal_wahazar Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 18:46
      > 1.Wlosi. pierwsze miejsce, ze calkowicie bezkonkurencyjne zdolnosci adoracji.

Haniebne i niewybaczalne pominięcie habisiów
      • triismegistos Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 18:55
        No to wypowiedz się na ich temat.
        • gyubal_wahazar Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 19:10
          Ucieleśnienie marzeń przedstawicielek starszych klas gimnazjalnych i młodzieży emeryckiej o egzaltowanym frajerze, omdlewającym na widok ich olśniewających kształtów

Sprostałem wyzwaniu ?
          • triismegistos Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 19:12
            A do której z grup ty sie zaliczasz?
            • gyubal_wahazar Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 19:15
              Habisiów, ma się rozumieć. A ty ?
      • rekreativa Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 20:36
        Wyraźnie stoi w starterze, że chodzi o panów, z którymi forumki miały do czynienia. Widocznie autorka wątku z habisiami do czynienia nie miała.
    • irmina_anastazja Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 19:21
      1. Angolczycy (śliczni, egzotyczni i dużo ich studiuje w pl)
      2. Hiszpanie (z erasmusa ofc :P)
      3. Chorwaci (ładni jako południowcy i można się w jakimś para-słowiańskim narzeczu dogadać)
    • jan_hus_na_stosie2 Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 19:26
      1. Włosi - najwięksi ruchacze i zdradzacze swoich dziewczyn z Polkami jakich widziałem podczas rocznego mieszkania w akademiku dla studentów z wymiany Erasmusa

2. Niemcy - najwięksi sztywniacy i nudziarze z jakimi miałem do czynienia

3. Hiszpanie - najsympatyczniejsi, rozrywkowi ale jednocześnie nie tacy szpanerzy jak Włosi :)

• rekreativa Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 20:38
        Mam takie same obserwacje do Włochów i Hiszpanów.
        Właściwie jedyna rzecz, jaka mi się we Włoszech niezbyt podobała to Włosi :)
    • coffei.na Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 19:35
      w sumie ja to trafiam na samych fajnych chłopaków :)
      • jan_hus_na_stosie2 Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 19:39
        to nie jest odpowiedź na pyatnie
        • coffei.na Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 19:45

> to nie jest odpowiedź na pyatnie

samych fajnych Polaków
      • damka9 Turcjanie. 27.03.13, 21:57
    • akle2 Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 20:14
      Policja obyczajowa vel Kombi zaraz Ciebie namierzą.
    • gree.nka Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 20:27
      głupia sprawa, ale ja to miałam właściwie do czynienia tak z grubsza, tylko z lokalnymi mężczyznami
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 28.03.13, 14:07

gree.nka napisał(a):

> głupia sprawa, ale ja to miałam właściwie do czynienia tak z grubsza, tylko z l
        > okalnymi mężczyznami

Ale jesteś zacofana. Proponuję szybko jakiś last minute zamówić :D

Albo w ramach naszego lokalnego podwórka oceniać. Czy lepszy kaszub czy ślązok, czy Kielc, czy z Zielonej Góry?
        • mila2712 Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 28.03.13, 14:18
          g.r.a.f.z.e.r.o napisał:

>
          > gree.nka napisał(a):
          >
          > > głupia sprawa, ale ja to miałam właściwie do czynienia tak z grubsza, tyl
          > ko z l
          > > okalnymi mężczyznami
          >
          > Ale jesteś zacofana. Proponuję szybko jakiś last minute zamówić :D
          Panie Grafie coś Pan ?
          > Albo w ramach naszego lokalnego podwórka oceniać. Czy lepszy kaszub czy ślązok,
          > czy Kielc, czy z Zielonej Góry?

i tu każda kobieta powie że mężczyzna lokalny :p
        • jowita771 Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 30.03.13, 22:09
          To ja głosuję na Bełchatów.
    • rekreativa Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 20:41
      Najwięcej przystojnych mężczyzn i ładnych chłopaków widywałam w Anglii, aczkolwiek nie moge ręczyć, że to byli Anglicy.
      Najfajniej ubranych młodzieńców zaś widziałam w Japonii.
    • mila2712 Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 21:36
      1. Hiszpanie - sympatyczni, bezpośredni ludzie
      2. Litwini - pracowici, uczynni, dżentelmeńscy
      3. Niemcy - strasznie sztywni, bez poczucia humoru
    • grassant Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 27.03.13, 23:24
      polecam Raj Miłość.
    • jowita771 Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 28.03.13, 11:29
      Na podstawie moich doświadczeń:
      1. Słoweńcy - poznałam kilku (nie wszystkich jednakowo dobrze :)), próbka niereprezentatywna, ale wspomnienia mam obłędne.
      2. Chorwaci i Amerykanie
      3. Turcy (tu wyciągnęłam średnią - jeden bardzo fajny z którym miałam do czynienia blisko i kilkudziesięciu, których znałam bardziej pobieżnie, z czego dwóch fajnych i reszta do bani)
      4. Włosi
      • jeriomina Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 28.03.13, 17:47
        owita771 napisał:

> Na podstawie moich doświadczeń:
        > 1. Słoweńcy - poznałam kilku (nie wszystkich jednakowo dobrze :)), próbka niere
        > prezentatywna, ale wspomnienia mam obłędne.

Siddharta? :D
        • jowita771 Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 30.03.13, 22:08
          Nic z tych rzeczy.
    • organza26 Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 28.03.13, 12:18
      Jak pracowałam w barze w Anglii (także przekrój miałam ;) ) pozytywnie zaskoczyli mnie Anglicy - bardzo często wysocy, barczyści faceci z całkiem ładnymi twarzami i szerokimi uśmiechami pełnymi ładnych, białych zębów. Btw, kocham u mężczyzn ten typ sylwetki - wysoki, długie nogi, wąskie biodra i szerokie ramiona. Przy takich proporcjach nawet jakiś brzuszek mi nie przeszkadza bo po prostu nie wygląda tak źle :) A jak za tym barem stałam to oczopląsu czasem dostawałam :D
    • paco_lopez wszystko względne 28.03.13, 12:38
      niemcy - wcale nie okrzesani, prostolinijni zarażeni kryptohomoseksualizmem, grubi, pijący mnóstwo piwa
      szwedzi - metroseksualni powolni, snussują i chlają jak nikt nikt nie widzi.
      holendrzy - gadatliwi i dowcipni
      rosjanie - zakompleksieni i sztywni
      amerykanie - sympatyczni , gadatliwi i dowcipni,
      brytyjczycy - okropnie zmanierowani, cyniczni i złosliwii chociaż zabawni
      francuzi - bardzo sympatyczni, metroseksualni
      • kalllka Re: wszystko względne 28.03.13, 13:16
        wlosi-z mojej pamieci wynika, ze kazdy centymetr owlosienia -brylantynowali. tak tez bylo w mowie uczynku i na pismie.
        brytole- z wozkami w parczkach, najchetniej siedzieliby w domu i piekli ciasto- matkipolki

ps
        paku, nie to bym jakos miala naprzeciwnie o meskomeskim widzeniu bo opozycja zawsze jest interesujaca ale zdziwilo mnie troszku,ze to tobie, a nie krysce, wyszlo miesko nacjonalistyczne
        (malopozytywnego testosteronu) ,,pozamienialiscie sie profilami czy upodobaniami?

• paco_lopez Re: wszystko względne 28.03.13, 13:21
          a no wiesz my się mieszamy ciągle. gdzie ty mięsko nacjonalistyczny wyczułaś. aż taka delikatna jesteś ?

polacy - homofobiczni , złośliwi impotenci, nadąsani

lepiej ?
          • kalllka Re: wszystko względne 28.03.13, 14:04
            pakonieglupiej, wlasnie chodzi o to, ze mielone podajesz jako steaki wolowe

polacy nad poziomy i figofago- prosz,,kawęmarago, ale gdy zajrzec pod stol to skarpety frotte
            • paco_lopez Re: wszystko względne 29.03.13, 09:20
              a brytyjczycy: how are you doing zamiast w dupie cie mam
              niemcy: ja ja genau zamiast ta tak my wiemy lepiej i ci nie powiemy
              rosjanie: y y y ą ę biez pólitra nie rozbieriosz, a tu chyba wódki nie dają
              szwedzi: mhmhmmmm - mogliby juz sobie pójść
              polacy: ku..., o co ci chodzi ?
              francuzi: o la la jaki fajny chłopak ?

ja podaję flaki z pulpetamy
              • tycho99 Re: wszystko względne 29.03.13, 10:53
                Szwedzi to robia tak: Ooooooo..... presis!
    • lolcia-olcia Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 28.03.13, 15:23
      norwegowie - znam kilku na prawdę fajnych i przystojnych
      niemcy - jw
      polacy - cenię krajowe produkty
    • sid.l Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 28.03.13, 17:09
      1. Hiszpanie - sympatyczni, otwarci, przyjaźni, im bardziej na północ, tym mniej zacięcia lationolowerskiego,
      2. Niemcy - dobrze wychowani, uprzejmi, kulturalni, bardzo dobra znajomość angielskiego,
      3. Grecy - mało kto tak umie delektować się czasem wolnym. :)
      • gnomowladny Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 30.03.13, 00:33
        Egipcjanie - mistrzowie romantycznej ściemy na którą łapią się mniej urodziwe wczasowiczki z Hurghady,
        Turcy - w lepszej sytuacji niż Egipcjanie, bo łatwiej im się dostać do Europy. Na TOP liście wszelkich Mariolek zmywających gary na Wyspach.
        Francuzi - bożyszcza lepiej wykształconych rodaczek.Dobrze jest mieć męża Francuza.
        Hiszpanie - na TOP liście polskich studentek wyjeżdżających na Erasmusa lub kręcących się wokół biur współpracy międzynarodowej wszelkiego typu uczelni wyższych.
        Włosi, Grecy - owłosieni i nieokrzesani, jak wyżej, tylko dla studentek lubiących hard cory.
        Australijczycy - obiekt westchnień wykształconych Polek, marzących o opalonym blond surferze, który na codzień pracuje w biurze i jest zarówno dziki jak i dobrze ułożony.
        Anglicy i Irlandczycy - dla amatorek wiecznych imprez, upijania się do nieprzytomności i latania na golasa w miejscach publicznych.
        Rosjanie - dla wykształconych Polek zaczytujących się w Czechowie, Dostojewskim itp. i święcie wierzących, że Rosja jest magiczna.
        To tyle.
        • kalllka Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 30.03.13, 23:22
          no ale gnomowladny,
          to maja byc brytyjscy angole, angolscy angole, a nie jakies lajfkoniki klusujace pod brama florianska.

co do wlochow sie zgadzam,owlosieni i wybrylantynowani nawet na sardynii
          • gnomowladny Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 30.03.13, 23:29
            Wierz, mi, że na miejscu zachowują się jeszcze gorzej.Bywalcy zaś greckich czy hiszpańskich wysp także mieliby coś do powiedzenia o gościach z UK.Niezależnie od ich wykształcenia i statusu zachowują się wszędzie mnie więcej tak samo.
            • kalllka Re: ranking mezczyzn. internaszional ,) 31.03.13, 00:01
              no jestem na miejscu
              ale moze za zimno i dlatego nie widzialam jak golo galopuja pod tower

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka