caramel.ki 30.03.13, 14:26 bo nie kreca mnie programy ani o gotowaniu, ani sprzataniu ani o prowadzeniu domu. ? <blady strach> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coffei.na Re: jestem kobieta? 30.03.13, 14:38 > bo nie kreca mnie programy ani o gotowaniu, ani sprzataniu ani o prowadzeniu do > mu. > ? <blady strach> e no nie przeżywaj..ja bym się zaczęła martwić jakby przestał Cie interesować seks...a tak to wporzo! po prostu flejtuch i dwie lewe ręce :) Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.ki Re: jestem kobieta? 30.03.13, 15:01 jest sie na kim wyzyc, co, fe!ina? zastanawia mnie wielkosc i stopien pofaldowania twojego mozgu. bo wnioskami bijesz Fermatta na glowe!! Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: jestem kobieta? 30.03.13, 15:33 > zastanawia mnie wielkosc i stopien pofaldowania twojego mozgu. > bo wnioskami bijesz Fermatta na glowe!! Fermatt to ktos inny anizeli Fermat? pl.wikipedia.org/wiki/Pierre_de_Fermat Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: jestem kobieta? 30.03.13, 15:34 > Fermatt to ktos inny anizeli Fermat? > pl.wikipedia.org/wiki/Pierre_de_Fermat to samo mnie nurtuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na p.s:Senseiek 30.03.13, 15:36 czy malują Tobie już od piątku? i te z majtek i te z wrzątku??? :P Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: p.s:Senseiek 30.03.13, 16:13 > czy malują Tobie już od piątku? > i te z majtek i te z wrzątku??? :P Nie maluja tylko liza.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.ki Re: jestem kobieta? 30.03.13, 15:50 nie dziwie sie juz dluzej madrosciom, ktore wyprodukowalas, skoro jedyna brzytwa jakiej potrafisz sie chwycic, jest literowka. dlatego, rozumiem tez, ze musialas sie posilkowac........ wikipedia .D Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jestem kobieta? 30.03.13, 16:02 pewnie chodzilo o sfermentowanie i napicie sie piwa za darmo. nie o tym jednak temat,,ad remontem: mysle ,ze bycie kobieta jest czym innym niz bycie mezczyzna. wiec zycze wam, pan/ie dobroci i obfitosci w kazdym rogu, zaulku waszego mieszkania Romansow w kuchni z dowcipnym happy endem pieprznego cukru, i slonego lodu w podrozah w kulinarnych totuitam wszytkiego do smaku: litrow radosci czy okruchow smutku powszedniego ale przede wszystkim zycia w pokoju -spokoju ducha) Odpowiedz Link Zgłoś
chinski_czosnek Re: jestem kobieta? 30.03.13, 15:55 caramel.ki napisała: > zastanawia mnie wielkosc i stopien pofaldowania twojego mozgu. > bo wnioskami bijesz Fermatta na glowe!! > > Poszło w biust, zamiast w mózg ;P Odpowiedz Link Zgłoś
senseiek Re: jestem kobieta? 30.03.13, 16:15 > Poszło w biust, zamiast w mózg ;P Przynajmniej jakis atrybut ktory facet moze "docenic".. :P Odpowiedz Link Zgłoś
chinski_czosnek Re: jestem kobieta? 30.03.13, 16:22 Pocieszający argument. Nie mylić z pociesznym ;D Odpowiedz Link Zgłoś
altz Re: jestem kobieta? 30.03.13, 14:44 caramel.ki napisała: > bo nie kreca mnie programy ani o gotowaniu, ani sprzataniu ani o prowadzeniu do > mu.? <blady strach> A kobiety niby tak dobrze sprzątają? :-D Jesteś w normie! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus jakie masz pierwszorzedowe cechy plciowe? 30.03.13, 15:19 i drugo- i trzeciorzedowe? tutaj szczegoly: pl.wikipedia.org/wiki/Cechy_p%C5%82ciowe Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.ki Re: jakie masz pierwszorzedowe cechy plciowe? 30.03.13, 15:51 cala morfologia zenska.D coraz lepiej czuc swad ciemnogrodu..)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: jestem kobieta? 30.03.13, 15:36 To z wiekiem przychodzi;) Mnie też kiedyś nie interesowały;) Odpowiedz Link Zgłoś
chinski_czosnek Re: jestem kobieta? 30.03.13, 15:43 Nieprawda, to nie reguła, nie przyszło mi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio pewnie, ze tak. 30.03.13, 15:48 jezeli to najwazniejsze jest w porzadku, to jestes swietnym materialem na kochanke, gdyz nie zawracasz sobie gitary duperelami. a czy na zone, to nie wiem, kandydatki na zone mnie nie interesuja, zglos sie z zapytaniem do paru forumowych kavalerow. Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.ki Re: pewnie, ze tak. 30.03.13, 15:55 gdyz nawet rozwaze twoja subtelna mysl, Jasiu.) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio niech Cie pociesze... 30.03.13, 16:03 caramel.ki napisała: > ktorzy to oni, ci kavakava? - tu to Jozek, Jan i jeszcze paru na FM. PS. Niech Cie pociesze. Bliski znajomy byl sie ozenil (za oceanem, rzecz jasna) z rodowita Amerykanka. Dziewcze o gotowaniu i sprzataniu nie malo pojecia, a mimo to wytrzymal z nia cale piec lat, az w koncu przebila ja oferta jakas Kubanka. Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.ki Re: niech Cie pociesze... 30.03.13, 16:19 ktora kochala programy o goto i sprzato.. prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: niech Cie pociesze... 30.03.13, 16:29 caramel.ki napisała: > ktora kochala programy o goto i sprzato.. prawda? pisalem jusz, ze stale zwiazki mnie nie interesuja, wiec nie viem czemu - nie wnikalem. pytaj tych , ktorzy maja na to cisnienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: jestem kobieta? 30.03.13, 16:03 caramel.ki napisała: > bo nie kreca mnie programy ani o gotowaniu, ani sprzataniu ani o prowadzeniu do > mu. > ? <blady strach> Tak jesteś kobietą "Być kobietą" to nie tylko sprzątanie, gotowanie i prowadzenie domu. Nie każdy musi się tym interesować. Ważne abyś w domu miała czysto i umiała wodę zagotować reszta jakoś się ułoży :p Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.ki Re: jestem kobieta? 30.03.13, 16:18 dzieki Mila.)))))))) juz spokojnieszam .) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka mnie też nie kręcą :D 30.03.13, 16:24 i jakoś żyję :) caramel.ki napisała: > bo nie kreca mnie programy ani o gotowaniu, ani sprzataniu ani o prowadzeniu do > mu. > ? <blady strach> Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: jestem kobieta? 30.03.13, 16:28 pewnie jeszcze masz "męski umysł" i nie lubisz babskich gierek? jesteś bardzo rzadkim okazem kobiety, jest was tylko ok. 3 miliardów :D Odpowiedz Link Zgłoś
caramel.ki Re: jestem kobieta? 30.03.13, 16:32 poznaj mnie z nimi. bo wszytkie okazy wokol mnie lubia i wiadro i gary .D Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: jestem kobieta? 30.03.13, 16:35 caramel.ki napisała: > poznaj mnie z nimi. bo wszytkie okazy wokol mnie lubia i wiadro i gary .D zapewniam cię że każda z nich uważa że ma męski mózg (w sensie lepszy) w takich wątkach zawsze mi się kojarzy: Family Guy - Joan of Arc (Gamer guuurl) Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jestem kobieta? 30.03.13, 17:53 mam wrazenie, ze specjalnie robisz z igly - widelce nie wiem jak sie czujesz ogladajac programy o gotowaniu, ale warto przeanalizowac tzw wlasne odczucia, zanim sformuluje sie ogolne wnioski- o kobiecosci. warto tez rozwazyc czy na 'osobista' opinie o obiadach nie wplynely -wplywaja) slabej jakosci prognozy pogody albowiem kolezanko caromelki, mylisz sie z mysla o obiedzie na niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: jestem kobieta? 30.03.13, 16:44 Jeszcze nie jestes. Kobieta zostaniesz jak kupisz dom, pojdziesz na swoje i zglodniejesz. Glod matka gotowania. Wszystkich kreci gotowanie jaks ie dobrze podglodza. A jak zaczyna smierdziec to i nawet sprzatanie nakreci, mezczyzn tez. Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: jestem kobieta? 30.03.13, 17:09 Ale co w tym dziwnego? Sprzątanie to męska sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
kino.mockba Re: jestem kobieta? 30.03.13, 17:14 caramel.ki napisała: > bo nie kreca mnie programy ani o gotowaniu, ani sprzataniu ani o prowadzeniu do > mu. > ? <blady strach> Forum osiągnęło już dawno dno, ale ty jeszcze pukasz od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: jestem kobieta? 30.03.13, 17:56 Jesteś i to typową, która nienawidzi lub/i gardzi innymi kobietami tylko za to, że lubią programy o gotowaniu czy prowadzeniu domu. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: jestem kobieta? 31.03.13, 11:09 A przyszłaś się nam tutaj tym pochwalić, bo? :) Mnie też nie kręcą programy o sprzątaniu, strata czasu, cóż za filozofia jest w tym, żeby szorować, pucować, myć, odkurzać... to po prostu trzeba robić :) A co do programów o gotowaniu, to wolę sobie poszukać w necie przepisu jeśli akurat sama nie mam weny - bo programy zwykle kierowane są do uśrednionej, mięsożernej części społeczeństwa, więc nie bardzo mam tam czego szukać :) Zresztą to także jest dla mnie strata czasu - wolę konkret - lista składników + instrukcja obsługi, po co ja mam patrzeć, jak ktoś ględzi na ten temat? :D Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes Re: jestem kobieta? 05.04.13, 19:05 em, jak masz jajka i penisa to nie jesteś. Dziękuje 50 zł się należy Odpowiedz Link Zgłoś