Gość: skwara IP: *.talnet.pl 22.03.02, 11:38 ....Kobieta 5, Kobieta 6, Kobieta 7, Kobieta 8, Kobieta 9 itd. Jakie to fascynujące! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nell Re: Kobieta 4.... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.03.02, 11:42 Wydaje mi sie , ze bedzie to tak dlugo trwalo, dopoki starczy mu cytatow lub ludzie przestana mu odpowiadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwara Re: Kobieta 4.... IP: *.talnet.pl 22.03.02, 11:48 Gość portalu: Nell napisał(a): > Wydaje mi sie , ze bedzie to tak dlugo trwalo, dopoki starczy mu cytatow lub lu > dzie przestana mu > odpowiadac. Sama uwielbiam prowokować, więc tta dyskusja mi nie przeszkadza. Poza tym mam dużo czasu. Podobno kobiety są silniejsze psychicznie, więc nie ma szans. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 24.03.02, 16:09 Widac, ze znowu marnotrawisz gdzies swoj bezcenny czas, trawiac go u boku meza palancika- zamiast swymi zyciowymi sentencjami ukierunkowywac mnie na pelnowartosciowego czlowieka. Wstyd- gdzie Twoj humanizm!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 11:42 tak nisko mnie cenisz. Od dzis do Czerwca bedzie dziennie jeden taki watek:o)) Chyba, ze wczesniej sie powiesisz :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Kobieta 4.... IP: 157.25.121.* 22.03.02, 11:44 To jakieś horrory, czy sensacja. Jak Rambo III, albo Henryk V. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwara Re: Kobieta 4.... IP: *.talnet.pl 22.03.02, 11:47 mario2 napisał(a): > basnie z muchu i paproci :o)) A co to jest much? Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 11:48 Może nie znudzi sie Tobie, ale znudzi się ludziom, a taka "tfurczość" w próżnię, to mało przyjemne... Pozdrawiam ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 13:02 agniecha27 napisał(a): > Może nie znudzi sie Tobie, ale znudzi się ludziom, a taka "tfurczość" w > próżnię, to mało przyjemne... > Pozdrawiam ;o) halo, halo.... TFUrczość jest zarezerwowana dla bagna..... zaraz smutni panowie przyjadą... mario, mari... wracaj z powrotem na erotykę - koledzy i koleżanki tam na Ciebie czekają..... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 14:02 Nigdy nie bylem na erotyce!!! Ciekawe miejsca mi proponujesz :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 14:06 mario2 napisał(a): > Nigdy nie bylem na erotyce!!! Ciekawe miejsca mi proponujesz :o)) mario, mario..... znasz bajkę o pinokiu..? jak kłamał to mu nos się wydłużał.... nie ładnie tak ściemniać...oj nie ładnie.... koledzy by nie byli zachwyceni, że się ich wypierasz... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 14:09 Znajdz jeden moj wpis na erotyce! Znajdziesz- stawiam nastepne piwo :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 14:45 mario2 napisał(a): > Znajdz jeden moj wpis na erotyce! Znajdziesz- stawiam nastepne piwo :o) mario, służe uprzejmie - towarzyskie, erotyka z dnia 18.03 post pt "a mario to grzeczny.." generalnie można Cię spotkać w towarzystwie men'a, kitka, yesski itd.. są i kolejne - nie chce mi się patrolować... no i co...? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 14:49 Swietnie- tylko ze forum towarzyskie ma tyle z forum erotika wspolnego, co forum kobieta i forum mezczyzna!! W towarzystwie tamtych osob bywam owszem- i jak nawet wiesz- takze w realu! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 15:22 mario2 napisał(a): > Swietnie- tylko ze forum towarzyskie ma tyle z forum erotika wspolnego, co > forum kobieta i forum mezczyzna!! mario nie odwijaj kota ogonem - przegrałeś... nie chcę żebyś stawiał mi piwo - w zamian za to chcę, żebyś zmienił swój styl konwersacji.... mniej głupoty i chamstwa.... zwłaszcza, że real jest real.... > W towarzystwie tamtych osob bywam owszem- i jak nawet wiesz- takze w realu! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 19:30 nie przegralem . Przeciez nie bywam na Forom erotycznym! To nasze to jest Towarzyskie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Kobieta 4.... IP: *.echostar.pl 22.03.02, 11:47 Gość portalu: skwara napisał(a): > ....Kobieta 5, Kobieta 6, Kobieta 7, Kobieta 8, Kobieta 9 itd. > Jakie to fascynujące! Kurcze, stanowczo protestuje !!!! Kobieta 8 nie jest wcale fascynująca, ona jest brzydka i złośliwa ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwara Re: Kobieta 4.... IP: *.talnet.pl 22.03.02, 11:52 Gość portalu: XXL napisał(a): > Gość portalu: skwara napisał(a): > > > ....Kobieta 5, Kobieta 6, Kobieta 7, Kobieta 8, Kobieta 9 itd. > > Jakie to fascynujące! > > Kurcze, stanowczo protestuje !!!! > Kobieta 8 nie jest wcale fascynująca, > ona jest brzydka i złośliwa ....... Ale to samo można powiedzieć o tych od 1 do 3 (wg opisu Mario). Więc po co zakładać kolejne wątki, jeśli wszystkie będą takie same? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 11:55 Beda inne nie martw sie. Juz w kompiku spia teksty odpowiednie :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwara Re: Kobieta 4.... IP: *.talnet.pl 22.03.02, 12:06 mario2 napisał(a): > Beda inne nie martw sie. Juz w kompiku spia teksty odpowiednie :o)) Mylnie zinterpretowałeś moją wypowiedź. Ja się nie martwię. Mówiąc szczerze to czytam pierwsze dwie, trzy linijki i dalej mnie nie interesuje , bo to nudne. Fascynujące jest przywalanie tobie w postach. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 12:09 slabo to na razie Tobie wychodzi. Musisz sie sprezyc :o)) No i nie jest dla mnie dziwne, ze przeczytanie czegos powyzej 2 linijek- przerasta Twoje mozliwosci percepcji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Kobieta 4.... IP: *.talnet.pl 22.03.02, 12:30 mario2 napisał(a): > slabo to na razie Tobie wychodzi. Musisz sie sprezyc :o)) > > No i nie jest dla mnie dziwne, ze przeczytanie czegos powyzej 2 linijek- > przerasta Twoje mozliwosci percepcji! Spręża się sprężarka. A co do percepcji to możesz mi napisać definicję, bo nie znam znaczenia tego wyszukanego wyrazu? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 12:35 tak samo jak slow inteligencja... itp? :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skwarka Re: Kobieta 4.... IP: *.talnet.pl 22.03.02, 12:38 mario2 napisał(a): > tak samo jak slow inteligencja... itp? :o)) Prosiłam cię o definicję wyrazu, którego znaczenia nie znam, a ty się wymigujesz. Czyżbyś nie miał pod ręką odpowiedniego słownika? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 12:40 a po co, skoro i tak nie zrozumiesz??? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skwarka Re: Kobieta 4.... IP: *.talnet.pl 22.03.02, 12:42 mario2 napisał(a): > a po co, skoro i tak nie zrozumiesz??? :o))) Widzisz, jednak nie masz przy sobie słownika. Jeszcze jedna, życiowa nauczka - jak nie wiesz o czym gadasz to lepiej milcz! Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 12:43 to raczej Ty nie rozumiesz co sie do Ciebie pisze- wiec lepiej nie dyskutuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL .............Cicho mi być !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 22.03.02, 12:49 Kurcze, że też faceci muszą się o baby kłocić. Za dużo ich !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skwarka Re: .............Cicho mi być !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.talnet.pl 22.03.02, 12:58 Gość portalu: XXL napisał(a): > Kurcze, że też faceci muszą się o baby kłocić. > Za dużo ich !!!! Kogo - facetów czy kobiet (bo baby to są w nosie)? Faktycznie, złapałam się na tym, że tylko ja wymieniam z Mario spostrzeżenia (ładnie nazwałam tę pyskówkę, nie?), więc jest to już nudne tym bardziej, że sam adwersarz nie ma nic ciekawego od siebie do powiedzenia. Przenoszę się na inny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: .............Cicho mi być !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 22.03.02, 13:24 Gość portalu: Skwarka napisał(a): > Kogo - facetów czy kobiet Jednych i drugich, tych zadziornych. > (bo baby to są w nosie)? Też są piaskowe, świąteczne ( mniam )itp. A ty zaraz o tych w .....(fe). Masz coś przeciwko słowie "baba" ? W literaturze też ? Może trzeba by ją cenzurować..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skwarka Re: .............Cicho mi być !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.talnet.pl 22.03.02, 14:14 Gość portalu: XXL napisał(a): > Gość portalu: Skwarka napisał(a): > > > > Kogo - facetów czy kobiet > > Jednych i drugich, tych zadziornych. > > > (bo baby to są w nosie)? > > Też są piaskowe, świąteczne ( mniam )itp. A ty zaraz o tych w .....(fe). > Masz coś przeciwko słowie "baba" ? > W literaturze też ? > Może trzeba by ją cenzurować..... Nie mam nic przeciw określeniu "baba", szczególnie, że zwartość nosa ma równięż inne określenia. A czy Ty chciałbyć być nazywany chłopem? Bo mój kolega, jak żona mówiła na kogoś "chłop" ripostował, że "chłop to na polu orze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: .............Cicho mi być !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 22.03.02, 14:54 Gość portalu: Skwarka napisał(a): > A czy Ty chciałbyć być nazywany chłopem? Bo mój kolega, jak żona mówiła na > kogoś "chłop" ripostował, że "chłop to na polu orze". A mi to ABSOLUTNIE nie przeszkadza !! Na Śląsku to są same "chopy"....... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: .............Cicho mi być !!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.02, 15:15 niy godej jest tyz kupa goroli :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: .............Cicho mi być !!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.02, 15:54 mario2 napisał(a): > niy godej jest tyz kupa goroli :o)) od goroli wara... jestem góralką... możesz szybciutko wyłapać parę głębszych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: .............Cicho mi być !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.echostar.pl 22.03.02, 16:13 agick napisał(a): > od goroli wara... jestem góralką... > możesz szybciutko wyłapać parę głębszych.... Gorol to nie góral, ale każdy góral to gorol......... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: .............Cicho mi być !!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.02, 16:15 Gość portalu: XXL napisał(a): > agick napisał(a): > > > od goroli wara... jestem góralką... > > możesz szybciutko wyłapać parę głębszych.... > > Gorol to nie góral, > ale każdy góral to gorol......... > :-) wiem, ale mario nie koniecznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: .............Cicho mi być !!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.03.02, 19:32 Dziolcha- tukej tyz mosz pecha- jo je rodowity Slonzok :o)) Jerronie chcialas mie za gorola zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
kathy Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 12:58 Gość portalu: Skwarka napisał(a): > mario2 napisał(a): > > > a po co, skoro i tak nie zrozumiesz??? :o))) > > > Widzisz, jednak nie masz przy sobie słownika. Jeszcze jedna, życiowa nauczka - > jak nie wiesz o czym gadasz to lepiej milcz! > Skwarko, daj sobie spokój, szkoda klawiatury. O takich jak mario moja babcia zwykła mawiać: z głupim gadać, to jak z wodą się bić. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 13:01 i do dzis pozostal Ci wodowstret? :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skwarka Re: Kobieta 4.... IP: *.talnet.pl 22.03.02, 13:05 kathy napisał(a): > Gość portalu: Skwarka napisał(a): > > > mario2 napisał(a): > > > > > a po co, skoro i tak nie zrozumiesz??? :o))) > > > > > > Widzisz, jednak nie masz przy sobie słownika. Jeszcze jedna, życiowa naucz > ka - > > jak nie wiesz o czym gadasz to lepiej milcz! > > > Skwarko, daj sobie spokój, szkoda klawiatury. O takich jak mario moja babcia > zwykła mawiać: z głupim gadać, to jak z wodą się bić. > No widzisz, bo Twoja babcia, oprócz wiedzy jak ugotować żurek, miała jeszcze wiedzę życiową. A tej, niestety, zabrakło babci (świeć Panie nad jej duszą)Mario. I teraz musimy się męczyć z takim typem na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 13:51 No i tym razem sie mylisz, bo moja babcia jeszcze zyje i ma sie wcale dobrze :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Kobieta 4.... IP: *.echostar.pl 22.03.02, 12:01 Gość portalu: skwara napisał(a): > Ale to samo można powiedzieć o tych od 1 do 3 (wg opisu Mario). Więc po co > zakładać kolejne wątki, jeśli wszystkie będą takie same? Eee tam kobiet 1,2,3 tak właściwie to ja nie znam. Korzystam z przywileju ich nie oglądania. Bo może też bym się przestraszył ........... Odpowiedz Link Zgłoś
elve Re: Kobieta 4.... 22.03.02, 13:23 po prostu to zbojkotujmy, niech sobie mario robi alt c i alt v, na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Kobieta 4.... 23.03.02, 09:25 No pewnie- przeciez jeszcze nie ma obowiazku czytania wszystkiego co odemnie pochodzi. Korzystaj wiec z tego prawa- dopoki nie zostanie zmienione! Odpowiedz Link Zgłoś