kochanionka 25.03.07, 22:27 Kiranno,sprawdz poczte.Mam nadzieje,ze doszlo,ale nie jestem pewna czy aby nie wyslalam tego samego 2 razy.Tzn powinny dojsc 2 wiadomosci,jezeli sa 3 to cos poknocilam Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiranna Re: Kiranno 25.03.07, 22:40 dzieki serdeczne, na razie doszla jedna, ale za to z taka zawartoscia, ze az mi ekran zapachnial wiosna wirtualnie, cudo ) to z Waszego ogrodka? przed moim budynkiem rowniez rosna rozne drzewka owocowe, krzewy i roze. jedno przepieknie zakwitlo na rozowo, cale obsypane kwiatuszkami, to chyba wisnia... Odpowiedz Link
kochanionka Re: Kiranno 25.03.07, 23:34 Ciesze sie,ze doszlo. to faktycznie fragmenty mojego ogrodu.Sa tu jablonki,wisnie i krzewy roznego rodzaju.Jest ukochany bez pieknie pachnacy.Kwiatow mam coraz mniej bo niewiele mam czasu na ich pielegnacje.Ale sa wieloletnie piwonie.Przepieknie kwitna azalie,rozaneczniki,magnolia.Mam troszke tulipanow,niezapominajki,sliczne.Jezeli ci ich nie wyslalam te chetnie to zrobie,uwielbiam je sa takie swojskie Czekam na maj,bede robic zdjecia kwiatow na drzewkach owocowych,sa takie piekne. Pozdrawiam Odpowiedz Link