badkratos
11.04.13, 15:47
Przeglądając różne fora, portale bardzo często spotykam się z wątkami w których Panie narzekają, iż nie mogą znaleźć facetów z Pasją.
One są oczywiście piękne, młode, zadbane, inteligentne, robią kariery i mają pasję. W związku z tym są same, bo faceci się ich boją, albo nie są dla nich zbyt ciekawi - bo nie mają pasji. Chciałbym tylko powiedzieć że ja mam pasję i bardzo chętnie zwiąże się z kobietą.
Oczywiście pasja jak to pasja wymaga wyrzeczeń, wracam po pracy i oddaje się mojej pasji. Weekend, o ile nie mam czegoś ważnego do zrobienia cały dzień oddaje się pasji.
Moja pasja jest bardzo przyziemna, ale daje mi mnóstwo frajdy i sprawia że chce mi się żyć.
Więc jak rozumiem panie będą zadowolone że mam pasję?
Chyba że tak naprawdę to nie o to chodzi, ale to takie modne słowo że trzeba go używać, oczywiście też musimy wprowadzić systematyzację pasji. Jak Pani wyjedzie na wycieczkę do Egiptu a ostatnio była na weekend w Rzymie to jej pasją jest podróżowanie, ale jak Pan spędza czas w warsztacie, przy swoim samochodzie to już nie jest pasja tylko irytujące zachowanie Pana, który jest nudny.
Więc drogie Panie, czy szukacie Panów z pasjami a może maleńkie hobby wystarczy, takie które nie zabierze mu zbyt dużo czasu, który oczywiście powinien spędzić z wami, być może na zakupach.