Dodaj do ulubionych

Powrót do eks?

22.04.13, 15:56
Czy wóciliłyście kiedyś do eks i czy to w ogóle ma sens? Moja sytuacja wygląda tak: byłam z eks ponad rok, facet mnie co prawda nigdy nie zawiódł, ale nie akceptowałam jego trybu życia tzn brak stałej pracy, jakieś ciemne interesy, po prostu nie widziałam z nim przyszłości. 8 miesięcy temu zaczęłam prace w Wawie. Mieszkam w Łodzi wiec musiałam dojezdzac codziennie, w miedzy czasie poznałam tam mojego obecnego faceta. W grudniu nie układało sie miedzy nami dobrze, wiec rozstalam sie z eks. Powiedziałam że po prostu kogoś poznałam i jestem już zmęczona tym związkiem. Moj obecny partner ma syna z którym spotyka sie w kazdy weekend, ja wtedy jade do Łodzi. Po 3 miesiącach spotkałam sie z eks, skonczyło sie w łóżku.
Nie planowałam tego, ale widujemy sie tak co tydzień. Ostatnio zaprosil mnie na weekend do spa. Bylo wspaniale. Kino, kolacja, basen, sauna. W weekend majowy chce jechac ze mna w góry. Zapytałam sie czy nie ma do mnie pretensji w zwiazku z tym ze go zostawilam. Odpowiedział, ze nie ma zadnych. I tu nie potrafie go zrozumiec. Po co w takim razie te wszystkie wyjazdy , kolacje. Czy liczy ze do niego wroce? Wiem, ze bardziej mnie pociaga niz moj obecny facet. Bije sie zmyslami, czy taki powrót ma sens, czy nie bedzie mi kiedys wypominal, ze go zostawilam dla innego faceta?

Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Powrót do eks? 22.04.13, 16:01
      aleś ty naiwna.
      • allerune Re: Powrót do eks? 22.04.13, 16:49
        i do tego dwulicowa, zdradzająca obecnego faceta sucz :)
    • varna771 Re: Powrót do eks? 22.04.13, 16:05
      mysle, że jesteś mu obojętna...
      • 0rablinka Re: Powrót do eks? 22.04.13, 16:21
        Tez tak myslalam, ale w takim razie po co te wszystkie wyjazdy, przeciez moze znalezc kogos innego, nie rozumiem go.
        • po-trafie Re: Powrót do eks? 22.04.13, 16:43
          moze tez miec seks z toba (sprawdzona, dopasowana) bez zadnych dodatkowych zobowiazan i wymagan :-)
        • maly.jasio honorny facet 22.04.13, 16:46
          nie opowiada Ci bajek o milosci i tesknocie, tylko uprzyjemnia Ci zycie w zamian za dobry seks.

- tez tak postepowalem.
          • 0rablinka Re: honorny facet 22.04.13, 16:51
            tzn spotykałeś sie ze swoja eks?
            • maly.jasio Re: honorny facet 22.04.13, 16:54
              0rablinka napisał(a):
              > tzn spotykałeś sie ze swoja eks?

nawet z dwoma kolejnymi :)
              (chociaz nie na raz, naturalnie)

i nie widze w tym nic zlego, gdy oboje sa nadal sami (a rozstali sie w jako-takiej zgodzie),
              by nie przypomniec sobie uroczych chwil i uprzyjemnic sobie szarzyzne dnia...
              jednak bez zludzen na przyszlosc.
              jezeli byly jakies przyczyny rozstania - to one przeciez nie zniknely.
        • varna771 Re: Powrót do eks? 22.04.13, 18:44
          0rablinka napisał(a):

> Tez tak myslalam, ale w takim razie po co te wszystkie wyjazdy, przeciez moze z
          > nalezc kogos innego, nie rozumiem go.
          a jestes pewna, że jesteś tą jedyną? może Cię traktuje jak pogotowie seksualne? olej go i znajdz sobie innego:)
          • 0rablinka Re: Powrót do eks? 22.04.13, 19:08
            Myślę, że jakby kogos miał to ja by zabierał na weekendy a nie mnie. W sumie ostatnio spedzamy kazdy weekend razem.
            • varna771 Re: Powrót do eks? 22.04.13, 19:13
              0rablinka napisał(a):

> Myślę, że jakby kogos miał to ja by zabierał na weekendy a nie mnie. W sumie os
              > tatnio spedzamy kazdy weekend razem.
              nie znasz życia ...
    • six_a Re: Powrót do eks? 22.04.13, 16:05
      zostaw tych dwóch baranów i znajdź trzeciego.
      • bar.anek Re: Powrót do eks? 22.04.13, 16:11
        w Kutnie? czy na forum?
        • six_a Re: Powrót do eks? 22.04.13, 16:56
          przyjęłam Twoje zgłoszenie.
      • maly.jasio Ty to zawsze na maxa. 22.04.13, 16:47
        six_a napisała:
        > zostaw tych dwóch baranów i znajdź trzeciego.

A w zyciu to najczesciej i tak skrzypi i nie ma co od razu wybrzydzac,
        tylko czesto trza sie zadowolic tym, co jest.

• six_a Re: Ty to zawsze na maxa. 22.04.13, 16:57
          nic nie skrzypi, wd40 dajesz i jesteś jak nowy.
          sprawdzałam na zawiasach na razie, ale to jest środek bardzo uniwersalny.
          polecam.
          • maly.jasio Thanks for the info. 22.04.13, 17:05
            six_a napisała:
            > nic nie skrzypi, wd40 dajesz i jesteś jak nowy.

Bo wlasnie mi tesz drzwi w gablocie skrzypia i nie wiedzialem - jak to ugryzc.
            a potem sprawdze wewnetrznie - moze i na kolana pomoze.
        • wszedlem Re: Ty to zawsze na maxa. 22.04.13, 16:59
          a ten od ciemnych interesow ma bmw? bo jak nie ma to kiepski z niego walek.

inna sprawa, ze powinnas skonczyc znajomosc z tym obecnym. a nuz on sobie mysli znacznie wiecej niz ty, moze nawet bedzie probowal cie dzieciakowi przedstawic? chcesz sie k.urwic, ok, ale nie komplikuj zycia jemu.
    • mocno.zdziwiona Re: Powrót do eks? 22.04.13, 18:39
      Ciągnie Cię do byłego bo obecny jest nijaki. Dla Ciebie oczywiście. Skończ z obecnym i przestań się spotykać z byłym. Z czasem Ci się poukłada.
    • mila2712 Re: Powrót do eks? 22.04.13, 19:17
      Matko
      jakie ty masz problemy ....

Pierdoły opowiadasz :p
    • zamysleniee Re: Powrót do eks? 22.04.13, 19:26
      w d Cię ma, chce sobie skorzystac bez zobowiązań
      gorzej jak dziecko się pojawi, ooo ale wszak to odpowiedzialny kandydat na partnera albo tatusia
      • 0rablinka Re: Powrót do eks? 22.04.13, 19:56
        Wiadomo że bez zobowiazan, bylismy razem i nie wyszlo. Mysle ze teraz jest lepiej niz bylo kiedys.
    • kbjsht Re: Powrót do eks? 22.04.13, 20:15
      0rablinka napisał(a):

Czy liczy ze do niego wroce?

nie :) że por*cha :))
    • lonely.stoner Re: Powrót do eks? 22.04.13, 21:16
      aha, czyli bzykneliscie sie tam ze 2 razy, teraz jedziecie na weekend majowy gdzies tam a Ty juz planujesz zwiazek i jaki to bedzie problem ze on ci bedzie wypominal ze go zostawilas?? rany, przeciez narazie to nie zaden zwiazek tylko po prostu mile spedzanie czasu, facet nic nie deklaruje, dobrze sie bawicie, wiec skad ty masz takie pomysly??
      • 0rablinka Re: Powrót do eks? 22.04.13, 21:37
        Ja nie planuję z nim żadnego związku, pisałam że to nam już raz nie wypaliło. To fakt, jest bardzo miło, tylko mam watpliwości co on naprawde mysli. Bo widze jak sie stara, wyjazdy, prezenty. Przecież może spotykać sie z kims wolnym.
        • maly.jasio dobry ex - to dobry seks. 22.04.13, 21:53
          0rablinka napisał(a):
          > Ja nie planuję z nim żadnego związku, pisałam że to nam już raz nie wypaliło. T
          > o fakt, jest bardzo miło, tylko mam watpliwości co on naprawde mysli. Bo widze
          > jak sie stara, wyjazdy, prezenty. Przecież może spotykać sie z kims wolnym.

Ilesz razy mam to pisac ?
          dobry ex - to dobry seks.

wie - co ma(sz)
          i nic od Ciebie (najpewniej) nie zlapie.
          ani emocjonalnie
          ani wenerycznie.
          czysta, sprawdzona przyjemnosc.
          • gree.nka Re: dobry ex - to dobry seks. 22.04.13, 22:01
            jakoś z tymi exami ten seks jest bezproblemowy - jakby wszystko w rodzinie było
            • 0rablinka Re: dobry ex - to dobry seks. 22.04.13, 22:14
              Masz rację a i stara sie lepiej niż przedtem.
    • mariuszg2 Re: Powrót do eks? 22.04.13, 22:22
      0rablinka napisał(a):

> Czy wóciliłyście kiedyś do eks i czy to w ogóle ma sens?

Tak ale tylko w Żyrardowie.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka