gree.nka 13.06.13, 12:57 Po bytności tu pewnej, tu - tzn forum kobieta, doszłam do wniosku, że mój cynizm osiągnął zenit i więcej się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio eee tam... 13.06.13, 13:27 gree.nka napisała: mój cynizm osiągnął zenit i więcej się nie da. spokojnie... bierz ze mnie przyklad, to sie przekonasz ze i w DNO ABSOLUTNE - mozna zapukac od spodu. Odpowiedz Link Zgłoś
rach.ell Re: Forum dało mi 13.06.13, 14:06 tak szybko sie poddajesz? slaby zawodnik jestes, cwiczyc trzeba! idz na forum mezczyzna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Dzięki wirtualnej platformie 13.06.13, 14:42 do posyłania w sieć tego, co z paluszków na klawiaturę spłynie, często z pominięciem mózgoczaszki, wydoroślałaś? Łał! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Dzięki wirtualnej platformie 13.06.13, 17:11 idź się walnij w głowę i zobacz czy zaczeła myśleć , jeśli nie, ponowne działanie nie jest wskazane Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Dzięki wirtualnej platformie 13.06.13, 19:23 to chyba nie cynizm, tylko chamizm. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Dzięki wirtualnej platformie 13.06.13, 20:15 six_a napisała: > to chyba nie cynizm, tylko chamizm. > > nic podobnego, po prostu nie nadstawiłam policzka na kolejną obelgę. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Dzięki wirtualnej platformie 13.06.13, 22:18 gree.nka napisała: > nic podobnego, po prostu nie nadstawiłam policzka na kolejną obelgę. Nie zamierzałem Cię bynajmniej obrażać. To był żart, raczej niepersonalny. Inna rzecz, że gdybym próbował Cię naprawdę obrazić, też byś nie zrozumiała. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: Dzięki wirtualnej platformie 13.06.13, 22:26 gree.nka napisała: > pocałuj się w nos A co to ja, ruski gimnastior jestem, czieławiek-guma? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Dzięki wirtualnej platformie 13.06.13, 22:33 eat.clitoristwood napisał: > gree.nka napisała: > > pocałuj się w nos > > A co to ja, ruski gimnastior jestem, czieławiek-guma? na oko, trudno powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
samuela_vimes 1000/1000 13.06.13, 21:28 six_a napisała: > to chyba nie cynizm, tylko chamizm. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: 1000/1000 14.06.13, 12:17 miakyee napisała: > Popieram przedmówczynie. ale, że facet mnie obraża to jest ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: 1000/1000 14.06.13, 12:43 gree.nka napisała: > ale, że facet mnie obraża to jest ok ? Przecież Ci tłumaczyłem, że nie zamierzałem Cię obrażać. Dopiero w drugim poście pozwoliłem sobie na małą złośliwość, do której mnie niejako sprowokowałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: 1000/1000 14.06.13, 12:53 eat.clitoristwood napisał: > gree.nka napisała: > > ale, że facet mnie obraża to jest ok ? > > Przecież Ci tłumaczyłem, że nie zamierzałem Cię obrażać. > Dopiero w drugim poście pozwoliłem sobie na małą złośliwość, do której mnie nie > jako sprowokowałaś. tak, tak, rozumiem. tekst z pominięciem mózgoczaszki nie dotyczył mnie. eat.clitoristwood ☺ 13.06.13, 14:42 do posyłania w sieć tego, co z paluszków na klawiaturę spłynie, często z pominięciem mózgoczaszki, wydoroślałaś? Łał! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: 1000/1000 14.06.13, 13:10 gree.nka napisała: > tak, tak, rozumiem. tekst z pominięciem mózgoczaszki nie dotyczył mnie. Oczywiście, że nie. Tekst ma charakteryzować mój stosunek do szacownego forum, moją o nim opinię. Jakoby mogło mieć jakikolwiek wpływ na uczestnika, poza odmóżdżeniem, bo cynizm jest, jakby nie było, świadomym wyborem. Przy czym oczywiście nie dosłownie, żebyś nie pomyślała, że tym razem obrażam wszystkich na forum piszących. Odpowiedz Link Zgłoś
jeriomina Re: Forum dało mi 13.06.13, 14:54 Mnie to forum dało coś prawdziwie bezcennego, czego się nawet po nim nie spodziewałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Forum dało mi 13.06.13, 18:51 > Planujecie coming out? Nie, ale pewnie samo jakoś wyjdzie w końcu… :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Forum dało mi 13.06.13, 19:09 pszesz w każdym wątku jest, w KAŻDYM! :P Odpowiedz Link Zgłoś
fuzja.jadrowa Re: Forum dało mi 13.06.13, 19:16 Oooo, dwa gołąbki, wa jego była mać... :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:34 a mówią, że lepszy wróbel w garści niż gołąb na dachu... a to guzik prawda, lepiej polować na gołębie, a nóż się uda :] Odpowiedz Link Zgłoś
miakyee Re: Forum dało mi 13.06.13, 19:17 Biorąc pod uwagę to co Jero tu wypisywała nt. facetów, to powiem jedno: no to grubo. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
miakyee Re: Forum dało mi 13.06.13, 19:39 Jesteś okrutna. ;-) Ja daję temu dłużej, ale i tak się dziwuję, z powodów jak wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
miakyee Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:07 Potwierdzam - to forum dało nam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Forum dało mi 13.06.13, 19:54 > daję temu miesiąc > dobra, dwa daję;) Sądzisz, że nie da rady ze mną wytrzymać dłużej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:43 > o widzicie, uderzyć w stół i już! Wiesz no, mój przyjaciel gnida skwitował sprawę słowami: „dzielna dziewczyna”. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:37 krytyku! jako prawie Twój rówieśnik przywołuję Cię do porządku i przypominam, że jesteśmy w POLSCE a tutaj powodzenie i szczęście innych nie zawsze jest mile widziane! więc zalecałbym odrobinkę więcej dyskrecji :) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:29 > więc zalecałbym odrobinkę więcej dyskrecji :) Długo się zastanawiałem, czy powinienem o tym napisać na forum; po trosze podkusiła mnie użytkowniczka Jeriomina swoimi postami, po trosze uznałem, że skoro opisywałem na tym forum życiowe porażki, czemu właściwie miałbym nie opisywać również sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:39 to co teraz napiszę może nie jest zbyt stosowne, może nieco nieeleganckie i w żaden sposób nie odnosi się do Ciebie, ale powiem tak, moja eks była naprawdę atrakcyjną kobietą, co mi krwi napsuła to tylko ja wiem, ale co sobie poużywałem to moje :D Odpowiedz Link Zgłoś
miakyee Re: Forum dało mi 13.06.13, 23:22 > to co teraz napiszę może nie jest zbyt stosowne, może nieco nieeleganckie Nic nowego w twoim wykonaniu. i w ż > aden sposób nie odnosi się do Ciebie, ale powiem tak, moja eks była naprawdę at > rakcyjną kobietą, co mi krwi napsuła to tylko ja wiem, ale co sobie poużywałem > to moje :D Jesteś odpychający. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Forum dało mi 14.06.13, 10:13 "moja eks była naprawdę atrakcyjną kobietą," no bankowo. pewnie byla miss lubelszczyzny... niewidomych... i guchych "ale co sobie poużywałem to moje :D" hahahaha. no ona sobie nie pouzywala piszesz jak ostatni wiesniak, ktory w zyciu nie widzial c#pki hmm, czyli wszystko sie zgadza XD Odpowiedz Link Zgłoś
miakyee Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:15 Myślę, że jeśli będziesz chodził jak w zegarku to będzie się Wam układać. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:38 no i będzie musiał jeszcze tę maturę wygrzebać, odprasować i powiesić w przedpokoju. hahahahhahaha :) Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:36 jeriomina napisała: > Mnie to forum dało coś prawdziwie bezcennego, czego się nawet po nim nie spodzi > ewałam :) aaaw, lubię takie loff story :) puścilibyście trochę farby - kto kogo? kiedy? czy było wspólne palenie dyplomów? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:52 > czy było wspólne palenie dyplomów? Ja już nie mam żadnych do spalenia poza świadectwem z religii z zerówki, natomiast dyplom Jeriominy ma wartość rzeczywistą, więc nie płonie: to rzetelnie wykształcona dziewczyna i znająca się na rzeczy, bardzo utalentowana – dokładnie taka, o jakiej marzyłem. Gra mi na skrzypcach czasem, tylko dla mnie. Czy to nie cudowne? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aka667 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:26 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Ach te forumowe romansidła :D > fajnie jest mieć spisane te nieśmiałe początki, ja mam takie na gadu gadu :) oczywiście pod warunkiem że wszystko będzie pięknie i cudnie ever after.. bo jak nie to jest potem zmiana nicków, forum i w ogóle harakiri w życiu internetowym. pamiętam dwa takie przypadki, czego oczywiście tym tutaj nie życzę, nawet jak dalej będą tak słodzić do urzygu :) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:06 > fajnie jest mieć spisane te nieśmiałe początki, Akurat tego określenia bym nie użył. :> Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:21 > Gra mi na skrzypcach czasem, tylko dla mnie. Czy to nie cudowne? :) tam cudownie, booooosko. a headbanging jest w opcji? Odpowiedz Link Zgłoś
krytyk-systemu-edukacji Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:45 > a headbanging jest w opcji? Dla mnie grała akurat klasykę. Powiem Ci więcej: pierwsze randki spędzaliśmy spacerując ujmującymi uliczkami Krakowa oraz chłonąc atmosferę Kazimierza. Bardziej romantyczny może być już tylko Paryż. Pełna wdzięku filigranowa brunetka, dla której kupiłem sobie marynarkę (do tej pory nie miałem). Urocze prawda? Aha, pierwszy pocałunek w parku, chyba nie muszę dodawać. :) I jeśli to potrwa dwa miesiące, to będą to najlepsze dwa miesiące w moim życiu. Six_a. EOT! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:01 jaki tam eot. następne odcinki majo być, a nie jakiś eot:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:03 krytyk-systemu-edukacji napisał: > > a headbanging jest w opcji? > > Dla mnie grała akurat klasykę. > > Powiem Ci więcej: pierwsze randki spędzaliśmy spacerując ujmującymi uliczkami K > rakowa oraz chłonąc atmosferę Kazimierza. Bardziej romantyczny może być już tyl > ko Paryż. Pełna wdzięku filigranowa brunetka, dla której kupiłem sobie marynark > ę (do tej pory nie miałem). Urocze prawda? Aha, pierwszy pocałunek w parku, chy > ba nie muszę dodawać. :) > > I jeśli to potrwa dwa miesiące, to będą to najlepsze dwa miesiące w moim życiu. > Six_a. > > EOT! > a chiba wim o kim piszesz.....:) naszczęscie nie o siksie.....ona jest w inny stolicy a to co reumatyczne dopiero przede nią Odpowiedz Link Zgłoś
miakyee Re: Forum dało mi 13.06.13, 23:20 > Powiem Ci więcej: pierwsze randki spędzaliśmy spacerując ujmującymi uliczkami K > rakowa oraz chłonąc atmosferę Kazimierza. Bardziej romantyczny może być już tyl > ko Paryż. Pełna wdzięku filigranowa brunetka, dla której kupiłem sobie marynark > ę (do tej pory nie miałem). Urocze prawda? Urocze! :))) Znam co najmniej dwa szczęśliwe związki z tego forum, które już trwają jakiś czas, więc ten może będzie kolejny. Aczkolwiek egzaltowanie Jero jest zaskakujące, na kanwie tego co pisała widziałam ją inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: Forum dało mi 14.06.13, 18:36 A ja stawiam, że macie szanse i nawet pasujecie do siebie - powodzenia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 17:25 nie pytaj co forum daje Tobie ale co Ty możesz dać Forum ...i mężczyznom Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 17:34 mariuszg2 napisał: > nie pytaj co forum daje Tobie ale co Ty możesz dać Forum ...i mężczyznom pieniędzy nie mam Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a va bank ? 13.06.13, 19:08 gree.nka napisała: > pieniędzy nie mam jak to nie ? a va bank ? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: a va bank ? 13.06.13, 20:16 maly.jasio napisał: > gree.nka napisała: > > pieniędzy nie mam > > jak to nie ? > a va bank ? debet Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: a va bank ? 13.06.13, 20:33 nie masz pieniędzy masz debet.... w takim razie to forum jest dla ubogich.... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio a to ja muvie ; - passe 13.06.13, 22:13 gree.nka napisała: > debet - gdy Pani nie gra va bank. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Forum dało mi 13.06.13, 18:12 Forum dało mi potwierdzenie, kiedys niejasnego przeczucia, ze wszyscy jedziemy na tym samym wozku, chocby nie wiem jak sie ludzie chcieli odcinac, wywyzszac, lepiej prezentowac. Wszyscy maja podobne bolaczki, to samo ich cieszy, to samo martwi. Ludzkie zmartwienia i szczescia byly takie same 50 lat temu jak i teraz, kazde pokolenie przezywa to samo. Zycie to taka regularna sinusoida, ktora kazdy musi przebyc. Dalo mi tez zrozumienie ludzkich kompleksow-strasznej choroby,ktora trawi miliony. W realu tylko sie dziwisz skad w ludziach tyle jadu. Na forum pod nikami, ludzie wiecej wyjawiaja, wiec widac skad ta wredota sie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:10 ja na pewno nie jadę na tym samym wózku co ty, beeeeeez jaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wez_sie Re: Forum dało mi 14.06.13, 10:16 ja jeszcze niedawno jezdzilem we wozeczku Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Forum dało mi 14.06.13, 10:30 jak nie w dresiarskim, to się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:16 mila2712 napisała: > Poznałam tu wielu fajnych ludzi :) tak? a ja żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:18 simply_z napisała: > haha ,ej no a Mila? co Mila? Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:28 nie jest ciekawym człowiekiem,którego poznalaś? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:43 simply_z napisała: > nie jest ciekawym człowiekiem,którego poznalaś? nie rozumiem, przecież mówię, że nikogo tu nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:04 wirtualna znajomość to nie znajomość? poza tym jak wirtualna znajomość ma się stać niewirtualna skoro marnujesz okazje? ja nie marnuję i kilka osób już poznałem, a niedługo mam nadzieję poznać kilka nowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:15 jan_hus_na_stosie2 napisał: > wirtualna znajomość to nie znajomość? > > poza tym jak wirtualna znajomość ma się stać niewirtualna skoro marnujesz okazj > e? > nie każdą okazję można wykorzystać > ja nie marnuję i kilka osób już poznałem, a niedługo mam nadzieję poznać kilka > nowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:18 Ty masz negatywne nastawienie i nie wykorzystujesz żadnych Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:21 jan_hus_na_stosie2 napisał: > Ty masz negatywne nastawienie i nie wykorzystujesz żadnych nie każdą Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:23 to większość... ludzie z natury są fajni, a Ty tylko marudzisz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:24 no jak zadnego? Nie pierdziel. A Jozia? Jozia jest fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:27 soulshuntr napisał(a): > no jak zadnego? Nie pierdziel. A Jozia? Jozia jest fajna. kto to jest Jozia? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshuntr Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:28 jak kto? No fajnajozia. Nie pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 20:43 soulshuntr napisał(a): > jak kto? No fajnajozia. Nie pamietasz? fajnej jozi nie pamiętam :) ja tu tak całkiem krótko jestem Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:06 o czy Ty do mnie rozmawiasz? jak to? :( Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:14 mila2712 napisała: > o czy Ty do mnie rozmawiasz? > jak to? > :( no Mila, oczywiście, że Cie znam, znam wirtualnie ale forum czy czat to nie rzeczywistość tu każdy jest piękny, mądry i wspaniały Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:16 przeciez to są żywi ludzie ,nie jakieś boty. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:21 simply_z napisała: > przeciez to są żywi ludzie ,nie jakieś boty. tak, tylko są gdzieś tam- nie tu Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:28 gree.nka napisała: > tak, tylko są gdzieś tam- nie tu oczywiście, ale gdy mówią "greenka, jest wycieczka, wsiadaj w pociąg i jedź z nami" to wtedy greenka mówi "niet" Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:51 jan_hus_na_stosie2 napisał: > gree.nka napisała: > > > tak, tylko są gdzieś tam- nie tu > > oczywiście, ale gdy mówią "greenka, jest wycieczka, wsiadaj w pociąg i jedź z n > ami" to wtedy greenka mówi "niet" powiedziałam, że nie mogę. Jak nie mogę to nie mogę , koniec. kropka. > W tej wyprawie chyba też tak powiedzieli, jest wycieczka w góry off.sport.pl/off/1,111379,14095239,Ryszard_Gajewski_o_Broad_Peaku__Katastrofa_moralna.html?bo=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:50 a co to znaczy tu ? jesteśmy wszyscy tu i teraz duchowo razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:23 simply_z napisała: > przeciez to są żywi ludzie ,nie jakieś boty. Co ty opowiadasz? To nie są żywi ludzie - to są tylko ilustracje do dowcipów i bon motów :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Graf byłeś za długo na słońcu ? 13.06.13, 21:59 ja się ilustracją nie czuję :P Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:49 dokładnie i większość zachowuje się tak jak w realnym życiu Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:50 mila2712 napisała: > dokładnie > i większość zachowuje się tak jak w realnym życiu nieprawda, ja w realu jestem fajniejszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:51 o naprawdę ? czyli co tu nie jesteś sobą ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:54 mila2712 napisała: > o naprawdę ? > czyli co tu nie jesteś sobą ? jestem sobą, tyle że tą częścią mnie, która jest bardziej wredna i złośliwa :] Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:56 jan_hus_na_stosie2 napisał: > mila2712 napisała: > > > o naprawdę ? > > czyli co tu nie jesteś sobą ? > > jestem sobą, tyle że tą częścią mnie, która jest bardziej wredna i złośliwa :] a łyżka na to: niemożliwe Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:58 nie rozumiem do mnie wrednie i złosliwie..... z jakiej to przyczyny, dlaczego ? ja nie jestem wredna i złosliwa Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:02 mila2712 napisała: > z jakiej to przyczyny, dlaczego ? bo czasem brak sił na komentowanie głupich postów :) > ja nie jestem wredna i złosliwa nie widzę związku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:06 o.0 ja nie piszę głupot co nie widzę jak widzisz :) jak ja jestem miła to trzeba być miłym co nie ? a dla kogo kolega jest miły skoro objawia się jako wredny i złośliwy ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:10 mila2712 napisała: > ja nie piszę głupot nigdzie nie napisałem, że piszesz > jak ja jestem miła to trzeba być miłym co nie ? nie :p <- teraz odrobinę jestem złośliwy > a dla kogo kolega jest miły skoro objawia się jako wredny i złośliwy ? miły jestem dla większości, a małe złośliwości od czasu do czasu mam nadzieję będą mi wybaczone, amen ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:13 uprawnień do wybaczania nie posiadam ale co tam pewnie będą amen ? Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:15 nie wiesz co znaczy słowo "amen"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:19 halo ? pewnie, że wiem ale Ty i amen ? no przecież ...... ( idę po browara ) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie2 Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:23 ja moja droga milu pomimo żem ateista wiedzę religijną mam sporą, a biblię znam lepiej niż 90% katolików :) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Forum dało mi 13.06.13, 22:25 nie może być ? czyżby czasie studiów była przygoda z teologią......bo nie uwierzę, że do podusi czytałeś Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Forum dało mi 13.06.13, 21:55 > > nieprawda, ja w realu jestem fajniejszy ;) > To jest wogóle możliwe? :D Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Matko Boska .... 13.06.13, 21:29 Grinuś ja taka w rzeczywistości jestem :) pytałam o facebuka ? no ? czas opeacyjny 15 minut i jestem z powrotem Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Matko Boska .... 13.06.13, 21:53 ale ja się dziś spaliłam w ogródku Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Matko Boska .... 13.06.13, 21:56 trzeba smarować ale za to bedziesz piękna :) a ja byłam 2 godziny u fryzjera - i mam nowy kolor mleczna czekolada :))) a potem co ? prawie zawał schodzę z rowerka i czytam i oczom nie wierzę w łazience był rekord szybkości Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Matko Boska .... 13.06.13, 21:58 oooooo a ja tez bylema na rowerze 5 godzin..... 73 km...i się spaliłem....wszędzie....zajebiście.!!!! tylko te komary! qrwa mać Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Matko Boska .... 13.06.13, 22:01 tak wię nie ma komarów bo to rower stacjonarny ile km nie wiem, zajebiście do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Matko Boska .... 13.06.13, 22:08 mila2712 napisała: > zajebiście do kwadratu ja wolę jak jest zajebiście wkółko...jak mi fotkę przęslesz to Ci mogę zadenuncjować na czym to polega Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Matko Boska .... 13.06.13, 22:01 trzeba n=było jechać szybciej to by nie dogoniły Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Matko Boska .... 13.06.13, 22:06 gree.nka napisała: > trzeba n=było jechać szybciej to by nie dogoniły przyssaly się bestie..... dawałem ile mogłem (ok 22 km/h) wiatr im skrzydełka tarmosił,,,,ale cipeło i błękit krwi mej były silniejsze... Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Matko Boska .... 13.06.13, 22:08 błękitnej ? o spałeś na lekcjach biologii ? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Matko Boska .... 13.06.13, 22:09 mila2712 napisała: > błękitnej ? > o spałeś na lekcjach biologii ? tak ...budziłem się tylko jak było o seksie pantofelków Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Matko Boska .... 13.06.13, 22:14 a ja wtedy wychodziłam na siusiu :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Matko Boska .... 13.06.13, 21:58 w łazience, nie lepiej takim normalnym po okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Matko Boska .... 13.06.13, 22:02 w łazience był prysznic :) może i lepiej ale tak szybciej widzę efekty i jest jazda intensywniejsza ( obecnie 4 stopień obciążenia na 8 ) Odpowiedz Link Zgłoś
sl13 Re: Forum dało mi 14.06.13, 18:37 A mi dało pewność, że internet to jednak inna rzeczywistość niż real. No ale może ci, co się spotykają na zlotach, maja inny ogląd. Odpowiedz Link Zgłoś
gree.nka Re: Forum dało mi 14.06.13, 20:19 pogląd jest wprost proporcjonalny do ilości wypitego piwa Odpowiedz Link Zgłoś