Dodaj do ulubionych

czy wypada..?

IP: 193.19.212.* 29.07.04, 10:21
Moj chlopak nie chce isc ze mna na wesele mojej znajomej, zawsze wykreca sie
od wszelkich spotkan w towarzystwie moich znajomych.Stwierdzilam wiec, ze
pojde z kolega!Czy wypada?
Obserwuj wątek
    • pierozek_monika Re: czy wypada..? 29.07.04, 10:25
      ja bym tak zrobiła jak ty ale czy wypada to nie wiem. W każdym razie co sama
      będziesz robić na weselu - ściany podpierać? Raz tak poszłam sama i cały czas
      siedziałam za stołem, pożegnałam towarzystwo o 12-tej jak kopciuszek. Szkoda,
      że tak jak on, nie miałam tancerza. Każdy facet był z partnerką i po prostu
      zajmował się nią.
    • souri Re: czy wypada..? 29.07.04, 10:28
      Wypadać wypada, ciekawe tylko, co na to Twój chłopak. Podejrzewam, że jednak
      się zdecyduje, bo z tamtym Cię nie puści ;-)
      Ja też, jak Pierożek ostatnio byłam na weselu sama. Wszyscy bawili się ze
      swoimi partnerami. Ja co prawda tańczyłam całą noc, ale było mi trochę przykro.

A może dla Twojego chłopaka to będzie dobra zachęta? :-)

Gość portalu: megi napisał(a):

> Moj chlopak nie chce isc ze mna na wesele mojej znajomej, zawsze wykreca sie
      > od wszelkich spotkan w towarzystwie moich znajomych.Stwierdzilam wiec, ze
      > pojde z kolega!Czy wypada?
    • Gość: Karen Re: czy wypada..? IP: 62.29.138.* 29.07.04, 10:36
      Nie wiem, czy wypada, ale ja bym poszla z kolega. A jak Twoj facet jednak sie
      zdecyduje (bo np bedzie zazdrosny)- powiedzialabym mu ze sorry, mial okazje i
      nie chcial z niej skorzystac. Nie powinnas miec wyrzutow sumienia. Dobrej
      zabawy!
    • Gość: truskawa Re: czy wypada..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.04, 10:44
      a ja myślę , że pierwszą rzeczą jaka powinna byc zrobiona , to szczera rozmowa
      z twoim chłopakiem dlaczego unika takich spotkań , dlaczeo nie chce isć an
      wesele.Może np , nie umei tańczyć i zwyczajnei sie tego wstydzi i mysli co on
      tam bedzie robil skoro nie umie.
      Nie wiem jak dlugo jestescie razem ,ale chyba to swieża znajomość , bo ktos kto
      ma stałego partnera raczej nei mysli by isc gdizes z kims innym kiedy jego
      połowka nei ma ochoty na taki wypad.
      Ja osobiście nie poszłabym ze znajomym gdyby mój ukochany odmówił , staralabym
      sie go namówić bądż poszłabym sama.Dziwnei bym sie poczułą gdyby sytuacja była
      odwrotna , gdyby on poszedł ze swoja koleżanką.
      Pomyśł megi co bys czuła.
    • maretina Re: czy wypada..? 29.07.04, 10:45
      do lozka tez kolege ci da?
      chyba oszalal.
      • Gość: oko_na_maroko Re: czy wypada..? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:02
        Nie wszyscy są zwolennikami imprezek okolicznościowych typu wesele. Najwyraźniej
        luby autorki powyższego postu po postu do takowych osób należy...ale nie widzę
        żadnych powodów, dla których ona sama miałaby nie iść, skoro ma na to ochotę. A
        Luby nie powinien mieć nic naprzeciwko, bo jedno wyjscie na taką imprę z kumplem
        nie czyni z układu ROMANSU WSZECHCZASÓW. A wiadomo, że weselicho ma to do
        siebie, ze TRZEBA mieć z kim się na nim bawić. Śmigaj, dziewczyno z kolegą i
        bawcie sie setnie :)
    • undyna wypada n/t 29.07.04, 12:50

• limonie Re: czy wypada..? 29.07.04, 12:52
      Idź z kumplem i baw się dobrze...nie ma nic gorszego jak siedzenie samej przy
      stole w towarzystwie starszych, pijanych facetów, patrząc się na inne pary
      podrygujące w tańcu
    • Gość: baran Re: czy wypada..? IP: 209.247.222.* 29.07.04, 13:05
      Ty chyba nie jestes swiadoma tego ,ze Twoj chlopak cierpi na fobie
      spoleczna.Takie ciagle unikanie i wykrecanie sie od spotkan towarzyskich jest
      wlasnie typowym objawem fobii spolecznej.
      • Gość: obierzyna do barana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 13:21
        dlaczego fobia spoleczna to wg ciebie cierpienie? ja np. od kilku lat unikam
        wiekszych spotkan, natomiast kiedy juz musze byc to to jest dopiero dla mnie
        cierpienie! tak wiec facet cierpi nie dlatego , ze nie chodzi, a wowczas kiedy
        juz sie znajdzie na imprezie.
        • Gość: baran Re: do barana IP: 209.247.222.* 29.07.04, 13:27
          Jeden diabel.Cierpi w towarzystwie, bo ma do czynienia z fobia spoleczna.Ty
          zreszta tez.Przekrecaj to na rozne sposoby jak Ci tylko pasuje .Faktem jest ,ze
          Twoje i Jego cierpienia spowodowane sa fobia spol.

pozdrawiam.
    • Gość: obierzyna nie wypada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 13:11
      wesele to nie bal, gdzie koniecznie trzeba miec pare. jest to uroczystosc
      rodzinna, gdzie spotykaja sie ludzie o roznej sytuacji osobistej.
      niekoniecznie z malzonkami, jesli takowych nie posiadaja. uwazam, ze spokojnie
      mozesz pojsc sama, na pewno znajda sie jacys mlodzi panowie. a brac specjalnie
      na te okazje znajomego majac wlasnego chlopaka NIE WYPADA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka