Dodaj do ulubionych

Kolejna pani chce zatrzymać czas :D

03.07.13, 08:42
kobieta.dziennik.pl/piekna-i-zdrowa/galeria/431714,1,joanna-racewicz-operacje-plastyczne-botoks-galeria-zdjec.html
Jest pewna grupa kobiet, która nie dopuszcza do siebie, że czas biegnie i nie jest sztuką zrobić sobie plastikową facjatę, sztuką jest zmieniać się z czasem w ciekawy sposób. Kolejne botoksowe monstrum będzie nas straszyło z ekranu?
Obserwuj wątek
    • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 08:51
      sibeliuss napisał:

> Jest pewna grupa kobiet, która nie dopuszcza do siebie, że czas biegnie i nie j
      > est sztuką zrobić sobie plastikową facjatę, sztuką jest zmieniać się z czasem w
      > ciekawy sposób. Kolejne botoksowe monstrum będzie nas straszyło z ekranu?

Większość kobiet dba o swój wygląd i na tyle na ile może to go poprawia. Mężczyźni to wzrokowcy.
      Ekran ma to do siebie, że musisz go najpierw włączyć, ma też tę właściwość, ze w kazdej chwili możesz go wyłączyć.

Pytanie co Ci przeszkadza to że jakaś obca kobieta robi ze swoją urodą to co ona chce/potrzebuje.... - co złego w tym widzisz?
      • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 08:56
        Uro, masz telewizor?
        • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 09:10
          Sielius, jakie to ma znaczenie?
          • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 09:43
            Nawet nie wiesz jak duże.
            • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 09:46
              Napiszesz "jakie konkretnie" czy zatrzymasz się na swoim stopniowaniu?
              • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 10:43
                Takie, że nie posiadając TV najłatwiejszą radą jest - nie oglądaj.
                • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 10:51
                  sibeliuss napisał:

> Takie, że nie posiadając TV najłatwiejszą radą jest - nie oglądaj.

I to Ci właśnie napisałem dwie godziny temu "w kazdej chwili możesz go wyłączyć. "

Postawione Ci wtedy pytanie nadal bez odpowiedzi.
                  • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 10:53
                    Ależ odpowiedziałem Ci, a czy Cię ta odpowiedź satysfakcjonuje to już inna sprawa.
                    ps. nadal nie wiem czy posiadasz TV.
                    • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 10:58
                      sibeliuss napisał:

> Ależ odpowiedziałem Ci, a czy Cię ta odpowiedź satysfakcjonuje to już inna spra
                      > wa.
                      > ps. nadal nie wiem czy posiadasz TV.

Na pytanie " co złego w tym widzisz? " nie odpowiedziałeś.
                      Mam dwa ale tak jak pisałem to nie ma znaczenia.
                      • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:04
                        Złego nic, ale najwięcej porad w kwestiach TV dają Ci, którzy nie posiadają odbiornika.
                        • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:10
                          sibeliuss napisał:

> Złego nic,

O! I teraz odpowiedziałeś. A skoro "nic" to po jaki ...j dupę zawracasz krytykowaniem Joanny?
                          Mówiąc grzeczniej: w którym miejscu Cię zaswędziało, że wpadłeś na pomysł aby po niej pojeździć?

> ale najwięcej porad w kwestiach TV dają Ci, którzy nie posiadają odb
                          > iornika.

Mówię i mówię że to nie miało znaczenia.
                          • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:20
                            Podoba Ci się Joanna? Jest osobą publiczną, zatem jej wizerunek może być tematem wymiany uwag.
                            ps. określenie zaswędziało jest potwornie tandetne, ale w pewnych kwestiach jesteś betoniarą.
                            • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:25
                              sibeliuss napisał:

> Podoba Ci się Joanna?

To również nie ma znaczenia.

> Jest osobą publiczną, zatem jej wizerunek może być tematem wymiany uwag.

To, że coś można nie znaczy, że trzeba, że jest sensowne.
    • twojabogini Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 08:51
      Sztuką jest też umiejętnie korzystać z nowoczesnych osiągnięć kosmetyki i chirurgii estetycznej. Większość ładnie wyglądających w TV 40 i 50 to kobiety, które opanowały sztukę umiarkowanego korzystania z botoksu, makijaży permanentnych, pompowania kolagenem, wymieniania zębów z własnych na ładne, podciągania piersi bez zamieniania ich w balony.

A że niektóre przesadzają - to ich problem.

• minasz Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 09:33
      zmienic sie z czasem w ciekawy sposób?

czy ty wiesz co to sa geny????????? moze niedługo napiszesz ze jestesmy odpowiedzialni za swoje choroby -ze choroba wynika z grzechu i jak ktos na cos choruje to jest sobie winny
      • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 09:45
        Nie lubię przebotoksowanych masek.
        minasz=szanim=naszim=nimasz=asznim=aniszm
        • six_a Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:32
          a nazism gdzie?
          • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:41
            To był szereg nie do końca poprowadzony :D
    • miakyee Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 09:47
      Gdyby się nie poprawiała to też jej twarz by się zmieniała i też by pisali. ;-)
    • iberia.pl czy tak samo naglasniales 03.07.13, 10:03
      sprawe gdy np.Krzysiu Ibisz robil sobie botoks albo PaJacykow?
      Dobry botoks nie jest zly, pod warunkiem, ze z umiarem.
      • urko70 Re: czy tak samo naglasniales 03.07.13, 10:10
        Sugerujesz, że chłopców nie krytykuje?
        ;)
        • alpepe Re: czy tak samo naglasniales 03.07.13, 10:24
          tylko kobiety, aż dziw, boi się konkurencji, czy jak?
          • urko70 Re: czy tak samo naglasniales 03.07.13, 10:31
            alpepe napisała:

> tylko kobiety, aż dziw, boi się konkurencji, czy jak?

bo kobiety to samo zuo! ;)
        • iberia.pl Re: czy tak samo naglasniales 03.07.13, 12:57
          urko70 napisał:

> Sugerujesz, że chłopców nie krytykuje?
          > ;)

dokladnie tak, wyjelas mi to z no ust :D
          • urko70 Re: czy tak samo naglasniales 03.07.13, 13:00
            iberia.pl napisała:

> urko70 napisał:
            >
            > > Sugerujesz, że chłopców nie krytykuje?
            > > ;)
            >
            > dokladnie tak, wyjelas mi to z no ust :D

Jeśli już to "wyjąłeś" :D
            • iberia.pl ups, mea culpa ;-), n/t 03.07.13, 13:28
              urko70 napisał:
              • urko70 Re: ups, mea culpa ;-), n/t 03.07.13, 13:34
                Nie ma co culpować, wyszło co najmniej zabawnie ;).
      • sibeliuss Re: czy tak samo naglasniales 03.07.13, 10:44
        iberia.pl napisała:

> sprawe gdy np.Krzysiu Ibisz robil sobie botoks albo PaJacykow?

Owszem. Dla mnie Krzysio I. jest przykładem syndromu Piotrusia Pana.
        • iberia.pl Re: czy tak samo naglasniales 03.07.13, 12:57
          sibeliuss napisał:

> iberia.pl napisała:
          >
          > > sprawe gdy np.Krzysiu Ibisz robil sobie botoks albo PaJacykow?
          >
          > Owszem.

A gdzie? Jakis link do podobnej dyskusji z Twojej inicjatywy?
          • sibeliuss Re: czy tak samo naglasniales 03.07.13, 13:00
            Poszukaj, na tacy to podaje kelner.
            • iberia.pl Re: czy tak samo naglasniales 03.07.13, 13:29
              sibeliuss napisał:

> Poszukaj, na tacy to podaje kelner.

LOL, bo ja nie mam co robic tylko szukac Twoich tekstow.
              • sibeliuss Re: czy tak samo naglasniales 03.07.13, 14:59
                i vice versa.
    • alpepe Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 10:16
      Bardzo ładna kobieta, ale faktycznie źle tu wygląda. Powinna podpytać Stenki i Wolszczak o chirurga, tamte chodzą do mistrza.
      • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 10:45
        Inaczej skończy jak Kayah, której opadła powieka i wygląda jak fanka piratów.
        • coffei.na Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 10:54
          sibeliuss napisał:

> Inaczej skończy jak Kayah, której opadła powieka i wygląda jak fanka piratów.

hahaha świrze :*
          • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:06
            Kayah nigdy piękna nie była, ale na jakimś etapie dostała jacksonozy i zaczęła tak grzebać w obliczu, że wygląda jak po zderzeniu z pojazdem wielkotonażowym. Nadal lubię jej słuchać, ale po festiwalu gdzie wyglądała obrzękle jakoś wolę słuchać niż oglądać.
            • coffei.na Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:25
              sibeliuss napisał:

> Kayah nigdy piękna nie była, ale na jakimś etapie dostała jacksonozy i zaczęła
              > tak grzebać w obliczu, że wygląda jak po zderzeniu z pojazdem wielkotonażowym.
              > Nadal lubię jej słuchać, ale po festiwalu gdzie wyglądała obrzękle jakoś wolę s
              > łuchać niż oglądać.

No właśnie nie była- a ja jestem.
              I powiem Ci,że sama nie wiem jak się zachowam widząc upływający czas..
              Teraz widzę w lustrze to co chcę zobaczyć..ale co będzie za 5,10 lat?
              Nie wiem i nie zamierzam też opluwać i patrzeć z niesmakiem na kobiety,które pozwoliły sobie na jakieś drobne korekty.
              I nie chodzi tutaj o to co powiedzą o mnie inni-ja po prostu kocham siebie i nie chcę z tej miłości tasz szybko zrezygnować!
              • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:43
                Nie opluwam, ja stwierdzam to co widzę, jest to MOJE subiektywne zdanie, każdy może mieć inne.
        • alpepe Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:08
          Kayah to w ogóle inna inszość. Chirurg, który jej ciachnął nochala powinien stracić pracę. Najpierw nochal, potem ogólna opuchlizna. Coś dziwnego dzieje się z Panią Rooyens de domo Szczot.
          • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:21
            alpepe napisała:

> Coś dziwnego dzieje się z Panią Rooyens de domo Szczot.

Ujmę to kolokwialnie - ewoluuje.
          • kalllka Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 12:48
            coz, poki byla mlodka, nos wiedzmy, przy dlugich nogach dodawal pikanterii... niemniej szalbiznes odwrotnie proporcjonalnie do przemyslu pralniczego, umie kreic tylko w jedna strone.
            tak wiec piesniarka kayah nie zorientowawszy w pore w czym bedac najlepsza, dala sie zbalamucic doradcom prawnym.
            ale przykladow na umiejetnosc poradzenia sobie z hihirurgoa plastyczna mamy kilka, jednym z nich dziennikarka radiowa mona olejnik, ktora po zrobieniu se ustnazbyt, natychmiast stracila na szparze wiec odwrocila uwage wszystkich , ekhem, plecami :|
    • six_a Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:23
      nie chcę się chwalić, ale wyglądam na jej wnuczkę, co zawdzięczam, rzecz jasna genom i spaniu 24h/doba.

te siwe włosy to jakaś masakra, resztę pominę.
      • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:44
        six_a napisała:

> resztę pominę.
        >
        Nie pomijaj, bo w górze wątku urko70 właśnie przez to cierpi.
    • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:56
      Bezgraniczna pogoń za "młodym" wyglądem, nawet za cenę kalectwa.
      • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 11:57
        sibeliuss napisał:

> Bezgraniczna pogoń za "młodym" wyglądem, nawet za cenę kalectwa.

Jakie kalectwo ma Joanna?
        • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 12:01
          O czym jest foto-felieton?
          • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 12:22
            sibeliuss napisał:

> O czym jest foto-felieton?

O tym, że autor/ka tegoż feletonu nie ma nic sensownego do przekazania.
            Znowu migasz się od odpowiedzi.
            • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 12:56
              Nie, tylko to co dla mnie jest oczywiste u Ciebie wymaga jakiegoś przewlekłego dyskursu. Felieton jest o tym, że Joanna Racewicz ma kamienną twarz, bo przesadziła z poprawianiem swojej urody - dziwne, że Ty tego nie doczytałaś. Nie migam się, tylko masz w sobie coś z nauczycielki, ilość pytań nieadekwatna do wagi tematu.
              • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:04
                sibeliuss napisał:

> Nie, tylko to co dla mnie jest oczywiste u Ciebie wymaga jakiegoś przewlekłego
                > dyskursu. Felieton jest o tym, że Joanna Racewicz ma kamienną twarz, bo przesad
                > ziła z poprawianiem swojej urody - dziwne, że Ty tego nie doczytałaś. Nie migam
                > się, tylko masz w sobie coś z nauczycielki, ilość pytań nieadekwatna do wagi t
                > ematu.

Sam przewlekasz, bo zamiast nazwać kalectwo jakie Ty widzisz to lejesz wodę.
                • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:05
                  Jak nazwać kamienną twarz i porażenie mięśni twarzy? To ma jakąś nazwę?
                  • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:22
                    sibeliuss napisał:

> Jak nazwać kamienną twarz i porażenie mięśni twarzy? To ma jakąś nazwę?

Twarzą bez mimiki.
                    Tyle tylko, że to już nie brzmi tak nośnie jak to Twoje "kalectwo" prawda?
                    • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:59
                      Bzdura.
                      :)
              • ursyda Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:49
                Sibeliusie, Ty najdudniejszy mizogninie forum, powiedz mi, powiedz - ile razy będziesz oglądał "Kobiecy punkt widzenia" bo tego programu wspomniana pani Racewicz jest gospodynią, że tak strasznie, strasznie cierpisz? Czy jak syn Pawlaka będziesz się patrzył na nią bo "im więcej patrzysz tym więcej ninawidzisz"?
    • malwi.4 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 12:56
      popieram poprawianie mankamentów, które powodują kompleksy (tak w granicach rozsądku), nie popieram prób zatrzymywania czasu a siłę

mi póki co nie przeszkadza upływ czasu, który daje znaki na mojej twarzy ;) trudniej jest mi się pogodzić z tym, ze moje ciało zmienia się z roku na rok

• funny_girl0 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:23
        Spójrzcie na to z innej strony. Być może to i zły botoks ale:
        - Kaja jest chora na niedoczynność tarczycy która powoduje -bardzo czasami- dużą opuchliznę (przede wszystkim twarz) z którą to opuchlizną trudno sobie radzić;
        - Pani Joanna straciła bliską osobę w tragicznych okolicznościach - takie przeżycia odbijają się na rysach twarzy niestety (być może leczy również depresję a to rownież ma wpływ na wygląd ciała i twarzy). Nie osądzajmy tak łatwo.
        • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:30
          funny_girl0 napisał(a):

> Spójrzcie na to z innej strony.

Bingo...!
        • alpepe Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:33
          Racewicz na bank się ostrzykała a Kayah ma obrzęk jak Górniakówna, prędzej to wygląda na obrzęk alkoholowy lub bulimiczny niż hypotyreozę.
          • funny_girl0 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:37
            Kayah ma obrzęk jak Górniakówna, prędzej to w
            > ygląda na obrzęk alkoholowy lub bulimiczny niż hypotyreozę.

A jaka jest różnica? (pytam bo serio nie wiem: jedno i drugie to zatrzymanie wody w tkankach).
            • alpepe Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:39
              a taka, że próbowałaś brać na litość, że gruczoł szwankuje.
              • funny_girl0 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 13:43
                Czyli różnicy nie ma :-)
    • marguy Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 14:16
      Zgadzam sie z sybeliussem.

Jest wiele znanych kobiet, ktore nie trzymaja sie kurczowo skalpela ni botoksu i ich kariera na tym nie ucierpiala.

Ktos napisal, ze kobiety lubia dbac o siebie i podobac sie mezczyznom.
      Z zadbaniem zgadzam sie calkowicie. Podobanie sie calemu swiatu? Po co?
      Osobiscie nie odczuwam i nigdy nie odczuwalam potrzeby podobaniu sie calemu swiatu i udowadniania sobie, ze przyciagam wzrok wszystkich samcow, nawet tych byle jakich.
      Ktos madry powiedzial, podobac sie wszystkim, to podobac sie byle komu.
      • kalllka Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 14:39
        o widzisz margi
        jakos w okolicach piecdziesiatki cien zycia zaczyna sie przesuwac do przodu, pokazujac wlascicielowi jego prawdziwa twarz.

ps
        mysle jursydo, ze belliusi nie umie nienawidziec, moze dlatemu, ze do szpiku kosci jest...odwazny. rzadka cecha, zwlaszcza wsrod tzw prawdziwych mezczyzn.
        • marguy Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 14:56
          kallko,
          juz jako dziewcze mlode i nieszpetne, uwazalam, ze jak uwodzic to mozgiem, bo i tak jest juz pomarszczony, a twarz i posladki predzej czy pozniej sflaczeja ;)
          I tak mi zostalo do dzis czego nie zaluje, bo doskonale czuje sie w swojej, nienajmlodszej juz, skorze :)
      • kochanic.a.francuza Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 15:42
        > Osobiscie nie odczuwam i nigdy nie odczuwalam potrzeby podobaniu sie calemu swi
        > atu i udowadniania sobie, ze przyciagam wzrok wszystkich samcow, nawet tych by
        > le jakich.

Ale dlaczego myslimy, ze jak kobieta chce ladnie wygladac to znaczy, ze cjce sie podobac samcom? CZy ukladasz wlosy zawsze z mysla o jakichs samcach? A czy malujesz powieke czy usta z mysla o samcach? Wybierasz fason spodni tez z mysla o bylejakich samcach?
        Nie.
        Dbamy o siebie dla siebie. Na takiej samej zasadzie jak dbamy o dom: zeby byl ladny, przytulny, zeby milo bylo zawiesic oko na scianie, na oknie itd. Tak samo chcemy miec pozytywne odczucia patrzac w lustro, czy na przypadkiem zauwazone wlasne odbicie w oknie. Wszystko co ladne poprawia samopoczucie. Na tej zasadzie wszyscy dbaja o wlasne otoczenie, takze wyglad. Nie ma w tym zadej ujmy, pustoty, proznosci. Jest dbalosc.
        A co do botoksu. Autor artykulu z linka to cienias i nie ma pojecia czego teraz gwiazdy uzywaja. Produkty zmieniaja sie z roku na rok. Botoks to juz wspomnienie z przed 10 lat. Na polskich forach to chyba jeszcze z 50 lat beda o tym mielic jezorami.
        • malwi.4 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 15:52
          kochanic.a.francuza napisała:

> Dbamy o siebie dla siebie.(...) Na tej zasadzie wszyscy dbaja o wlasne otoczenie, takze wyglad. Nie ma w tym zadej ujmy, pustoty, proznosci. Jest dbalosc.

podpisuje się pod tym :)
          • marguy Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 19:36
            kochanica i malwi,
            wyglada na to, ze nie czytalyscie wszystkich wypowiedzi; Mniejsza o to.
            Podobac sie sobie? Owszem. Ale bez przesady!
            Co innego makijaz, co innego botoks czyli wprowadzenie do organizmu jakiegos chemicznego swinstwa tylko po to zeby wygladac jak opuchnieta.

ps. wlosy mi sie ukladaja tak jak chca, za kazdym razem inaczej wiec...
            • malwi.4 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 21:47
              moja wypowiedź nie była przeciw tobie :) ja jedynie podkreśli chciałam (za Kochanicą), że lubię sama dla siebie ładnie wyglądać, poprawia mi to samopoczucie

według mnie urodę można korygować, ale tak, by ostateczny efekt był naturalny
            • kochanic.a.francuza Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 04.07.13, 18:50
              Makijaz to dopiero swinstwo! I farby do wlosow a nawet szampony, te pieknie pachnace.
              Czy wiesz Marguyu, ze kwas hyaluronowy, ktorym sobie ta pani Joanna wypelnila usta jest naturalna substancja budujaca nasza skore? Zreszta od lat stosowany w medycynie w walce z choroba kosci-wstrzykuje sie go w kolana, co podobno eczy bol.
              To co wstrzykuja jest kwasem hyaluronowym produkowanym syntetycznie. Witaminy tez spozywamy syntetyczne i nikt nie nazywa tego swinstwem.
      • sibeliuss Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 04.07.13, 09:46
        marguy napisała:

> Zgadzam sie z sybeliussem.
        >
        Miłe! Dziękuję.
    • kochanic.a.francuza Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 03.07.13, 15:52
      Za pare lat wszyscy tu forumowicze beda sobie to i owo wstrzykiwac. Daje sobie gowe uciac. I panie i panowie. MAsz racje czasu nie da sie zttrzymac a poprawinie natury to znak, ze wlasnie czas plynie, i ze czasy sie zmieniaja.
    • charlotte-york Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 04.07.13, 13:26
      Po tej zmianie wygląda durnowato i staro - na jakieś 60 lat.
      • pochodnia_nerona Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 04.07.13, 23:06
        No właśnie, myslałam, że starsza jest.
    • pochodnia_nerona Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 04.07.13, 23:05
      Tak czasem podczas jedzenia patrzę na Panoramę i dziwię się, że tej niebrzydkiej wszak kobiecie nikt nie pomoże, a raczej przeszkadza w normalnym wyglądzie ;-) Po pierwsze, zawsze jest za pomarańczowa, nienaturalnie matowa, a po drugie - te wypełnione usta są bezkrwiste, zlane kolorystycznie z resztą twarzy, co sprawia, że wygląda, jak glonojad! Włosy też za obficie żelem powleczone, a brwi - zbyt ciemne, spiczaste w nienaturalny, przerysowany sposób. Mam zresztą wrażenie, że prezenterki Panoramy mają kiepskich stylistów/makijażystów. Hanna Kedaj-Smoktunowicz-Lis na ten przykład zawsze ma quasi-tłuste włosy, nawet mój chłop tak to komentuje.
    • mila2712 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 04.07.13, 23:19
      to nie twarz, to maska
      wygląda staro, sztucznie
      przegapiła moment, w którym należało powiedzieć stop
    • corgan1 a to nie jest "kryzys wieku średniego"? 05.07.13, 01:31
      Fakt, zapomniałem ze to dotyka wyłącznie facetów. Kobiety po prostu nadal chcą być piękne i świetnie wyglądać a że czasem przesadzają... ojtamojtam.
    • rekreativa Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 05.07.13, 12:20
      Zawsze myślałam, że operacje plastyczne czy kosmetyczne przeprowadza się po to, by wyglądać ładniej i młodziej.
      Po obejrzeniu jednak fotek pani Racewicz przyznaję uczciwie, że się myliłam.
      • urko70 Re: Kolejna pani chce zatrzymać czas :D 05.07.13, 12:39
        Cel to jedno, wykonanie to drugie, a opinia innych to czasem trzecie.
    • nstemi I fajnie 05.07.13, 22:31
      Nie gadaj, fajnie by było zatrzymać czas. Najlepiej gdzieś w okolicach dwudziestki, no ale jak się nie ma co się lubi...
      Jakoś nie słychać wśród młodych ludzie tekstów-o 50tka to będzie super wiek, a taka sześćdziesiątka-już się nie mogę doczekać. To będzie zajefajne mieć multum dolegliwości i zwiotczałą skórę. Może nawet rak się nie trafi...
      A wracając do zatrzymywania-nic specjalnie dziwnego w tym nie ma. Niektórym wychodzi lepiej innym gorzej. Pani Joannie-przynajmniej na tych zdjęciach wyszło tak sobie, ale akurat zabiegi medycyny estetycznej (nie mylić z chirurgią plastyczną) są odwracalne. Ot, coś bardziej skutecznego niż kremy, serum czy inne takie. A w pani Joannie uderza mnie jej smutna twarz i bardzo nietwarzowy kolor włosów.
      Tak BTW myślę, ze starzenie się jest największym okrucieństwem naszego życia. Z wielu powodów, i nie chodzi tylko o urodę (co zresztą musi być bardzo bolesne dla pięknych kobiet).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka