Dodaj do ulubionych

babski wątek ;) jak usunąć

10.08.13, 11:46
po ciąży rozstępy z brzucha ?
W ciąży przytyłam dość dużo ale udało mi się powrócić do idealnej sylwetki sprzed ciąży ale
na brzuchu pozostały brzydkie rozstępy :( Jestem dość szczupła ale z tymi rozstępami wstydzę się wyjść na plażę na basem czy np założyć krótką bluzeczkę itp. Czy da się tego paskudztwa jakoś pozbyć ?
Obserwuj wątek
    • six_a Re: babski wątek ;) jak usunąć 10.08.13, 11:50
      możesz np. pokochać
      www.edziecko.pl/nakrecone_matki/1,132868,12022651,Rozstepy___czy_mozna_je_pokochac_.html#TRrelSST
      • margarytka.margarytka Re: babski wątek ;) jak usunąć 10.08.13, 11:53
        zwariowałaś ! pokochać nie ta opcja nie przejdzie
        • six_a Re: babski wątek ;) jak usunąć 10.08.13, 11:56
          aha. to nie wiem. może zaproponuj jakiś gabinet czy coś.
    • six_a Re: babski wątek ;) jak usunąć 10.08.13, 11:58
      tu masz jeszcze jeden artykuł, żebyś nie czuła się tak samotnie z tymi rozstępami:

www.edziecko.pl/rodzice/1,79353,14411618,Bez_Photoshopa__ona_pokazuje__ze_kobiece_cialo_po.html#TRNajCzyt
      dziś dzień empatii i altruizmu!
      • margarytka.margarytka Re: babski wątek ;) jak usunąć 10.08.13, 12:53
        przestań six_a wystarczy ,że widzę u siebie
    • 3artka Re: babski wątek ;) jak usunąć 10.08.13, 12:01
      Moja znajoma chwali sobie preparat, co jest teraz reklamowany - Oil coś tam. Mnie na szczęście żaden rozstęp po ciąży nie dopadł:)
    • berta-death Re: babski wątek ;) jak usunąć 10.08.13, 12:17
      Chyba tylko laserem albo innym inwazyjnym środkiem w gabinecie chirurgii kosmetycznej. Te wszystkie mazidła i inne czary mary to tylko placebo.
    • kobieta.kierowca.bombowca Re: babski wątek ;) jak usunąć 10.08.13, 13:37
      Całkowicie nie zlikwidujesz. Spłycisz profesjonalnymi zabiegami.
    • wielkafuria Re: babski wątek ;) jak usunąć 10.08.13, 14:14
      pocieszę się, tego się nie da usunac ani kremami, ani cwiczeniami ani niczym, jedynie laser od biedy. Kazda ma mniejsze czy wieksze rozstepy, bez sensu jest sie przejmowac rzeczami na kt nie ma sie wpływu
      • margarytka.margarytka Re: babski wątek ;) jak usunąć 10.08.13, 14:19
        możne rzeczywiście macie rację przecież tego na "wierzchu" nie widać
        chyba lepsze te moje rozstępy które zakryje koszulką niż jakbym miła odstające uszy lub krzywy nos ;/
    • mm969696 Re: babski wątek ;) jak usunąć 11.08.13, 12:36
      nigdy nie rozumiałam dlaczego kobiety chcą się tak bardzo pozbyć rozstępów na brzuchu czy pośladkach. Przecież tą cześć ciała pokazujesz najwyżej swojemu facetowi.
      • rach.ell Re: babski wątek ;) jak usunąć 11.08.13, 15:10
        mm969696 napisała:

> nigdy nie rozumiałam dlaczego kobiety chcą się tak bardzo pozbyć rozstępów na b
        > rzuchu czy pośladkach. Przecież tą cześć ciała pokazujesz najwyżej swojemu face
        > towi.

bez przesady, na plazy czy saunie nie tylko maz cie oglada a zreszta dla meza tem mozna sie chyba postarac, czy zupelnie juz nie zasluguje?
      • mmagi Re: babski wątek ;) jak usunąć 12.08.13, 10:42
        ale żeby nie skończyło sie tylko na pokazywaniu:/
    • mila2712 Re: babski wątek ;) jak usunąć 11.08.13, 19:53
      tak naprawdę już w ciąży powinnaś dbac o skórę i stosować kremy ...teraz to juz chyba za późno.....
      myslałaś o tym by pójść do dermatologa ?
    • samuela_vimes Re: babski wątek ;) jak usunąć 12.08.13, 10:24
      laserowo może, ja tak bliznę po CC usunę. A w ciąży chodziłam na masaże, zabiegi i jogę, więc rozstępy mi się nie zrobiły. Niestety z nimi to trzeba zapobiegać, ale może laserem zlikwidują. Smarują na razie oliwką.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka