Dodaj do ulubionych

interpretacja

18.09.13, 07:24
pytanie kieruję do kobiet co pomyślałyby o mężczyźnie: spędzasz noc z ukochanym mężczyzną kochacie się pieścisz go ustami ( nie wiesz czy robisz to dobrze bo nie masz wielkiego doświadczenie) jest cudownie , na drugi dzień otwierasz skrzynkę , jest mail od ukochanego serce Ci wali a tam link odsyłający do strony szkoły seksu oralnego dla kobiet z dopiskiem hi hi może chciałabyś się zapisać:))
Obserwuj wątek
    • amancjuszka Re: interpretacja 18.09.13, 09:25
      Wysłałabym link do strony z powiekszeniem pompki miedzy nogami, z dopiskiem hihi moze powinienes powiekszyc?
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: interpretacja 18.09.13, 09:39
      No tak, bo seks to świętość i świątynia miłości...

Nie umiesz robić loda i tyle.
      Btw, czy on się odpowiednio zrewanżował? Byłaś usatysfakcjonowana?
    • nalesnik6 Re: interpretacja 18.09.13, 10:19
      No cóż, jeśli to gó...arz, to zachowuje się po gó...arsku, jeśli jest nieco starszy, to idiota.

• triismegistos Re: interpretacja 18.09.13, 10:21
      Pomyślałabym, że ten mężczyzna zasługuje na kobietę, której nie trzeba będzie podsyłać takich filmików. I bez żalu życzyłabym rychłego spotykania takowej.
    • anastezja22 Re: interpretacja 18.09.13, 11:16
      pomyślałabym że jest bezpośredni i ma specyficzne poczucie humoru. Nie do końca mi odpowiadające ale to Twój wybór ;)
      • bezpseuda Re: interpretacja 18.09.13, 11:23
        przeprosił i powiedział że to wogóle nie miało związku ze mną po prostu trafił na artykuł który go rozśmieszył i przesłał mi linka jako ciekawostkę tak dla żartu. Okropnie się zdenerwował że tak to odebrałam. Powiedział że gdyby przypuszczał że tak to zinterpretuję że wezmę to do siebie nigdy by mi go nie wysłał, jak powiedział nie kręciłby bata sam na siebie, wierzyć??????/
        • mocno.zdziwiona Re: interpretacja 18.09.13, 11:26
          Ty go znasz więc sama zadecyduj czy wierzyć czy nie. U mnie po czymś takim facet musiałaby długo i kosztownie ;-) się tłumaczyć.
          • nalesnik6 Re: interpretacja 18.09.13, 11:42
            mocno.zdziwiona napisała:

> Ty go znasz więc sama zadecyduj czy wierzyć czy nie. U mnie po czymś takim face
            > t musiałaby długo i kosztownie ;-) się tłumaczyć.

Czyli jak w życiu, wszystko ma swoją cenę. Nawet obcowanie z idiotą, jeśli się wykupi.
            • dreemcatcher Re: interpretacja 18.09.13, 11:47
              :)
          • marguy Re: interpretacja 18.09.13, 13:24

> Ty go znasz więc sama zadecyduj czy wierzyć czy nie. U mnie po czymś takim facet musiałaby długo i kosztownie ;-) się tłumaczyć.

I ciebie to smieszy? To, ze masz mentalnosc galerianki i za wyrzadzona przykrosc zadasz kosztownego zadoscuczynienia.
            • mocno.zdziwiona Re: interpretacja 18.09.13, 14:38
              marguy napisała:

> mocno.zdziwiona napisała:
              >
              > > Ty go znasz więc sama zadecyduj czy wierzyć czy nie. U mnie po czymś t
              > akim facet musiałaby długo i kosztownie ;-) się tłumaczyć.

>
              > I ciebie to smieszy? To, ze masz mentalnosc galerianki i za wyrzadzona przykros
              > c zadasz kosztownego zadoscuczynienia.
              >

Odrobina humoru, dystansu oraz ironii przydaje się w życiu. Porównanie mnie do galerianki uważam po prostu za niesmaczne, wydawało mi się po Twoich wcześniejszych wypowiedziach, że masz klasę.

I owszem - chciałabym żeby po takiej przykrości jej sprawca w jakiś sposób mi to zadośćuczynił. Miłoby było dostać kwiaty na przeprosiny. Przecież to nie o merkantylny aspekt sprawy chodzi a o naprawienie wyrządzanej ponoć nieopatrznie przykrości. Jeśli ja bym komuś przykrość wyrządziła to starałabym się nie tylko słowami sytuację załagodzić, ale też jakimś drobiazgiem. Ciastem, kwiatami, masażem, kolacją albo wycieczką do Florencji (zależy od stanu porfela, umiejętności i pomysłowości).
              • marguy Re: interpretacja 18.09.13, 15:40

Odrobina humoru, dystansu oraz ironii przydaje się w życiu. Porównanie mnie do
                > galerianki uważam po prostu za niesmaczne, wydawało mi się po Twoich wcześniejs
                > zych wypowiedziach, że masz klasę.

Wlasnie dlatego, ze ja mam nie znosze merkantylnego podejscia do partnera. Przyznam, ze moja reakcja jest dosc ostra ale noz mi sie w kieszeni otwiera gdy czytam na forum o zwiazkach opartych na zasadzie "daj, bede mila". Takich wypowiedzi jest pelno.

Co do humoru i dystansu, to zredagowalas wpis w sposob nie pozostawiajacy zadnych watpliwosci. Jesli jednak nie takie byly twoje intencje, to odszczekuje galerianke.
                Co do Florencji, to warto sie wybrac. :)
        • facettt no tak to jest... 18.09.13, 14:12
          gdy sie dzieciarnia bierze za seks...
      • martishia7 Re: interpretacja 18.09.13, 14:28
        > pomyślałabym że jest bezpośredni

Wprost przeciwnie. Jest beznadziejnie niebezpośredni. To tak jakby powiedział "nie podoba mi się to co robisz, ale nie powiem ci, co chcę żebyś robiła". Bez sensu.
    • pleciony.pojemnik.na.kangura Re: interpretacja 18.09.13, 11:33
      Jak się zadajesz z prostakiem, to masz konsekwencje.
    • wielkafuria Re: interpretacja 18.09.13, 12:44
      odesłałabym mu linka do agencji towarzyskiej z adnotacja ze te panie mają duze doswiadczenie i powinien byc zadowolony bardziej.
      • 5th_element Re: interpretacja 18.09.13, 13:03
        dokładnie. Miej dla siebie litość i nie awansuj go na ukochanego. Pfff.
    • marguy Re: interpretacja 18.09.13, 13:28
      bezpseudo,
      odpusc mu, w koncu zdal sobie sprawe ze swojej glupoty, przeprosil i szczerze zalowal.
      Niewielu mezczyzn potrafi rozpoznac swoj blad, przyznac sie do niego i przeprosic.
      Gdyby byl jedynie gburowatym bucem, stwierdzilby, ze nie ma sprawy, ze jestes nadwrazliwa i przesadzasz.
    • lilith76 Re: interpretacja 18.09.13, 15:18
      Gdybym miała niskie poczucie wartości lub to byłby jeden z pierwszych intymnych wieczorów - to bym się przejęła
      Gdyby to była dłuższa relacja, znałabym go, jego poczucie humoru, to w drodze do domu kupiłabym na wyprzedaży w aptece jakiś środek ziołowy na potencję, dała mu w prezencie i resztę wieczoru byśmy to prześmiali.
      Moje żarty też czasem balansują na granicy, ale też nie przepadam za zasadniczymi mężczyznami.

Ty wiesz w ogóle z kim sypiasz? Nie wiesz, kiedy żartuje, a kiedy jest serio?
    • kochanic.a.francuza Re: interpretacja 18.09.13, 15:38
      A po co mu w ogole jakies lody robisz? Sprawia Ci to przyjemnosc? Sama mialas jakas satysfakcje? Zobacz jak ci za to poswiecenie odplacil. I zapamietaj: to facet ma Ciebie zadowalac, nie Ty jego.
      • nalesnik6 Re: interpretacja 18.09.13, 15:51
        Rób jak ci pisze, będzie więcej wartościowych chłopów dla innych kobiet.
      • stephanie.plum Re: interpretacja 18.09.13, 15:52
        no nie, trzymajcie mnie wszyscy święci!

Ty, mistrzyni kuchni, nie uważasz, że robienie lodów może być przyjemne?
        :~D
    • light_in_august Re: interpretacja 18.09.13, 16:33
      Z Twojego kolejnego postu wynika, że po prostu żartował i nie ma się o co obrażać. A nawet gdyby chciał Ci przez to coś powiedzieć, to nawet w sumie lepiej, że w taki sposób, a nie na poważnie w stylu: wiesz, robisz to strasznie słabo i powinnaś się poprawić. Sama mówisz, że nie masz doświadczenia, więc może zwyczajnie spróbuj cos poprawić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka