kukurykuu 06.08.04, 19:41 Wrocławianki do wspólnych rozmów przy piwku, są chętne osoby? Jestem 28 letnią babką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.agda Re: Szukam koleżanki IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.04, 21:26 bardzo zaluje, ze to nie Gdansk, tez cierpie na brak znajomych...pozdrawiam i trzymam kciuki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frutelka Re: Szukam koleżanki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.08.04, 22:06 hej!! ja jestem z wrocka.... i..brak mi tu kolezanki..( pochodze w lodzi) hihih pogaduchy przy piwku..chetnie napisz cos o sobie..:) frutelka@gazeta.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kukurykuu Re: Szukam koleżanki 06.08.04, 23:00 Frutelka, napisałam do Ciebie na priv! Odpowiedz Link Zgłoś
estrellabonita Re: Szukam koleżanki 10.08.04, 08:31 Gość portalu: frutelka napisał(a): > hej!! ja jestem z wrocka.... i..brak mi tu kolezanki..( pochodze w lodzi) > > hihih pogaduchy przy piwku..chetnie > napisz cos o sobie..:) frutelka@gazeta.pl Ja tez z Lodzi jestem - ale w Lodzi mieszkam - kobitki z Lodzi idzmy tez na bro :) > > > pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Szukam koleżanki IP: 80.51.242.* 06.08.04, 22:26 Cześć, ja tez mam 28 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
kukurykuu Re: Szukam koleżanki 06.08.04, 22:48 Dzieki za odzew, może będzie nas więcej. Czuje się troche samotna (choć nie jestem tu sama) we Wrocławiu, choć miasto barzdzo mi sie podoba. Brak mi kobiecych pogaduszek, Piszcie na adres gazety. Zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta.nad.wodospadem :-) 06.08.04, 23:04 jak tak dalej pójdzie, to na to piwo umawiac się będziecie w ..Hali Ludowej ;-) ja niestey mam już ponad 40 i nie piję piwa od kilku miesięcy, ale przynajmniej podciągnę wątek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Szukam koleżanki IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 07.08.04, 06:58 hej,jestem, z Wroclawia,chetnie wyskocze na piwko/a:-) Odpowiedz Link Zgłoś
kukurykuu Re: Szukam koleżanki 07.08.04, 18:36 To zbieramy ekipe, piszcie do mnie kukurykuu@gazeta.pl. Kobieto nad wodospadem - wiek obojętny, tez zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Szukam koleżanki 07.08.04, 19:11 jak się już umówicie, to załóżcie wątek gdzie i kiedy, jak czas pozwoli, to może przyjdę:) Odpowiedz Link Zgłoś
frutelka Re: Szukam koleżanki 07.08.04, 21:30 super:) mam nadzieje ze dojdzie do tego spotkania!! jak moge to....juz sie pisze!!:) napiszcie gdzie i kiedy??:) macie jakies ulubione knajpy?? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Szukam koleżanki 07.08.04, 23:46 "niebo", to najpopularniejsza knajpa z tych do których chadzam, na lato też fajnie jest w "pracowni"..., a jak Wy? Odpowiedz Link Zgłoś
frutelka Re: Szukam koleżanki 09.08.04, 19:47 ok co wy na to by przejsc do konkretow?? gdzie i kiedy sie spotykamy:)??? pozdrawiam:) p.s moj mail frutelka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Szukam koleżanki IP: *.crowley.pl 10.08.04, 12:11 Uasiczko - ja w Warszawie bardzo chętnie, ale po urlopie :D Odpowiedz Link Zgłoś
basienka23 Re: Szukam koleżanki 19.08.04, 20:45 a ja szukam kolezanki w lodzi - takiej na piwko, bilard, zakupy i wogole wszechstronnej dziewczyny :). ja mam 23 lata, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakami_mi Re: Szukam koleżanki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 11:00 a ja szukam kolezanki w Warszawie - też takiej na piwko, bilard, zakupy i wogole:) mam 23 lata, miasto barzdzo mi sie podoba. Brak mi kobiecych pogaduszek, Piszcie na adres gazety.Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Szukam koleżanki 19.08.04, 21:48 a ja nie szukam, bo mam takowe już od wielu lat (54) Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Szukam koleżanki 19.08.04, 21:50 panidanka napisała: > a ja nie szukam, bo mam takowe już od wielu lat (54) ale się "sypnęłam" miało być 45+VAT (na budownictwo i renowację fasady) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kakami_mi Re: Szukam koleżanki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.10.04, 11:47 witam dziwewczynyyy...sa tautaj jakies dziewczyny z Warszawy...takie do wspolnych pogaduszek przy drinku, wypadow na zakupy itp. itd. ja 23latka mam ;) pozdrowionka!!!!piszcie na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś